106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • davidka003
    Sejtettem. :D
    Zoolander tetszett egyébként tőle.
  • Tyler1
    Az első még fasza volt.
  • Inquisitor
    +1 :D
  • tommygear
    igen
  • Calver
    jobban jársz, ha belenézel egy szögbelövőbe és ismételten elsütöd.
    mármint tényleg.
    Stiller csinált pár vállalható dolgot, De Niro-nak is van rengeteg zseniális filmje - ez nem az. nagyon, nagyon nem.
  • davidka003
    Apádra ütök lesz este, érdemes nézni?
  • Dean Winchester
    csodálatos pókember
    10/8

az első 40 percnél TM féle pókember jutott eszembe és az, hogy miért kellett ez??? Sokkal jobb az eredeti! Aztán a felétől kezdve jobb jobb és egyre jobb lett, néha már meglepő jeleneteket láthattunk!
    Végül összességében azt mondom jó lett, kb. majdnem egyszinten van az eredetivel, bár az lehet egy hajszállal jobb, talán elfogultság v mert újdonságnak számított a pókember megfilmesítése?!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

pl. meglepődtem mikor csak úgy elmondta a még nem barátnőjének ,hogy ki is ő valójában! Aztán a rendőr előtt is leleplezte magát !

a legvégén volt kb. 1 perces jelenet , valaki leírná miről is szól?

a dokinak egy adag szérimut adnak amivel befecskendezheti magát és elintézheti pókembert? Csak mert ha igen akkor hülyeség hiszen ő maga menetette meg....
  • tommygear
    teljesen jó
  • Totti5
    Alig látni valami belőle a villanások közepette:D Jó lesz ez!!!
  • Szabi84
    jó lesz, ez kár hogy nem Magyarországként vagyunk benne:(
  • IXEMGabeo
    Budapesten forgatott V. rész! Várom már
  • Tyler1
    Hááát...nagyon izzadság szagúak Willis jelenetei, így elsőre.

• tommygear
    Ideglelés Csernobilban

hát ez fertelem volt, max idegbajt kap az ember olyan logikátlan az egész film
    4/10
  • Kmarha
    kevesebb mint a magyar "művész" filmeknek.
  • Mentol
    Volt ennek bármi értelme?
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, így kora reggel felkavaró volt az első 8 perc. Megnézem később.
    [Külön öröm számomra, hogy japán a főszereplő és a nyelv]
  • vg
    Grave Encounters 2

A film első 30 perce pocsék, szar. Youtube szellem kommentáló? Faxoló? Aztán meg nagy fekete-lyukas szájjal rohangálnak a folyosón. Hagyámá. Tekerhető. Aztán ugyan beindulnak a dolgok, de semmi extra. Pár jó effekt, megoldás, és egy meglepi(sajna a imdb stáblista lelövi a poént), cserébe ő legalább színészkedik is. Kár érte, nagyon kár. A következő részt már nem nézem meg(mondom most, de biztos megfogom).

4/10
  • tomsolo
  • sandor8206
    + a filmben a szkafanderekben a nagy totáloknál Scott gyerekei voltak, hogy még nagyobbnak tűnjön a díszlet és a SJ
  • Hoz_Hun
    Köszi. :)
  • snake200
    ez az! a barátnőm nevében meg :
  • Shep
    Az átjáró (Devour) az amit te keresel, szerintem.
  • Sir Quno Jedi
    Azé full más a hangulat, pl. "kissé" másképpen zajlanak le a párbeszédek a robi és a csjsziger között, nem beszélve a táskás jelenetről. Lényegesen más így a szinezete/hangulata. :D
  • vg
    Ma esti program; Grave Encounters 2... Reméljük jó lesz.
  • Kmarha
    ez a kép csalóka :) Dallas feje és SpaceJockey koponyája között van egy szép távolság, csak ebből a szögből tűnik majdnem azonos méretűnek
  • CSOCSO
    Mondjuk ezen a kepen meg a csavo akkora mint a keze...
  • CSOCSO
    csaloka felvetel. Szvsz annyira nincs elrontva a meretezes.

Valszeg maga az elefant suit miatt nez ki gigantikusnak az ember.
  • CSOCSO
    Prometheus alternate endingtol ne sokat szamits. Semmi mas kimenetele nincs a filmnek csak van egy jelenet amit kihagytak es szvsz jobb is

mikor a csaj eszreveszi, hogy a muto szobaban van valami szorny es hivja a robot, hogy a hupikek ember jon utanna.... na akkor a csaj elfut a pult moge a baltaval. A kek csavo bejon es elcsodalkozik a hegedulo kislany videojan majd a robot megint hivja a csajt ami persze hangos es a kek csavo odamegy a pulthoz es elkezdi a csajd dobalni ide oda meg a csaj bele vana baltaval vagy haromszor es ezekutan ugyanugy ott folytatodik a video, hogy az ajtot kinyitja es a pinapolip megtermekenyiti a hupikek gyomrat. Azert lett kiveve mert hulyen nez ki, hogy egy 45 kilos 165 cm csaj akar milyen modon bantani tud egy nala sokkal inteligensebb erosebb es nagyobb lenyt.
  • IXEMGabeo
    Looper - A jövő gyilkosa
    FSZ: Bruce Willis, Joseph Gordon-Lewitt

Moziban láttuk haverommal, nagyon klafa volt, habár a cselekmények, mint a legtöbb mai filmnél gyorsak voltak ez nem csoda, mivel lényegében az időről és annak viszontagságairól szólt a film a jövőben.

Többet nem mondanék róla tetszett, Bruce Willis NO1 marad mindig is, drámai volt és a végén fordulatos is. Film előrehaladtával a cselekmény két szálon futott.

10/8-at megér
  • tommygear
    teli találat az a felirat a borítón......
  • snake200
    Sziasztok!én vagyok "a barátnő!.sajna ez nem az.Nem akarom az egész filmet részletezni.a vége az hogy a főszereplő gyerek beleszeret egy szép fiatal csajban,aki kiderül hogy maga az ördög,aki tudja változtatni a külsejét,és végül ő veszi rá,hogy megölje a nevelőszüleit,akiket a gyerek felakaszt a fára és kibelezi őket.És mit ad isten:az ördög az édesanyja a pasinak,akivel ....kb.2007es film lehet.sehol nem találom,akárhogy keresem!
  • k0trapali #70776
    Fúúú! Kár, hogy nincs blu-ray lejátszóm mer' minek?

Digitális formátumban nem árulnak még filmeket csak a kalózöbölben?
  • jAsOn VoOrHeEs
    November 28-tól Magyarországon is elérhető lesz a Christopher Nolan által rendezett, világszerte hatalmas sikert aratott A sötét lovag: Felemelkedés egy- és kétlemezes DVD-, illetve kétlemezes Blu-ray-változata - jelentette be a Warner Bros. HE. Az említett dátumon számos extra tartalommal két gyűjtői kiadvány is napvilágot lát: Christopher Nolan Batman-trilógiája, a Batman: Kezdődik!, A sötét lovag, és A sötét lovag: Felemelkedést tartalmazó gyűjtődoboz hatlemezes DVD-n, és ötlemezes Blu-rayen is elérhető lesz (az első két epizód a korábban már napvilágot látott extrákkal felvértezve).

• gszp
    Fogalmam sincs, majd a barátnője megmondja. :)
  • davidka003
    Erre gondoltam én is elsőre de tényleg ez lenne az? :D
    Amúgy nem volt rossz film régen láttam.
  • gszp
    Stay Alive
  • snake200
    Sziasztok' a barátnőm teljesen megőrült :d segítsetek plz! keres egy filmet, anyit tud belőle hogy a film borítóján Devil szó szerepel. A sztori lenyege nagyából anyi hogy egy számitógépes játékon regisztlája magát egy gyerek és onastól fogva telefonon zaklatja az ördög és a gyerek levágja a nyelvét és a fülét átszúrja ceruzával blblabla.... remélem ebből rájöttök köszi!
  • Tyler1
    Blair Witch a műfaj alapja, és sztem mai napig a legjobb(az első rész).
  • tomsolo
    Az eredeti Rinne, Ringu, Ju-on-ok sztem elég parásak.
    De a Gin gwai (The Eye) is jó.

• Jim Morrison
    akkor lehet yt ozok... :D
    cloverfieldet láttam, az annyira nem jött be, blair witch projectet máig nem néztem meg (nem tudom miért). Szerintem akkor ezeket majd szép lassan megsasolom, köszi.