106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Én is.
    Pl. Bakterház 2: A patás bosszúja
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy maga Haumann nem akar bevállalni ilyet, nem tudni. Mindenesetre, szívesen néznék meg egy új filmet a főszereplésével.
  • Tikal #71245
    Azert a djungo unchainedben majd ne felejtsd el megnézni kapribogyot...
  • Tikal #71244
    Na ne mar, nagyon elit barati korod lehet hallod, gondolom az osszes winding refn filmet fejbol tudnak sorolni de egy kapribogyo filmet sem:))
  • Inquisitor
    Marha jók voltak a színészek, főleg Kulka. Persze pont nem tartoznak abba a két csapatba, akik kb. az összes mozifilm támogatást kapják, marad nekik a színház meg a Tv filmek. :(
    Haumann Péter meg utóbbi időkben marha jó epizód szerepeket kap, neki is járna egy főszerep.
  • sandor8206
    kb. az alapfelállás ugyanaz és ennyi
    ha így nézzük sok-sok film az eredeti és sok-sok film csak remake
  • sandor8206
    Forráskód

nem rossz alapötlet, de valamiért soványra sikeredett, valahogy a csavarok se ütöttek akkorát, valamiért nem lett székről leesős film, amikor több és több dologra derült fény. nem tudok rá magyarázatot adni, de sztem többet ki lehetett volna hozni a filmből. hepi end se kellett volna a filmbe
    6/10

Zöld zóna

Ahogy sejtettem a Bourne után itt is kamerarángatás lesz ezerrel, az nem jön be. Fura a sztori, hogy a nagy konkluzió az amit mindenki tud, hogy nem voltak Irakban tömegpusztító fegyverek és az amcsik hazudtak, hogy legyen kamu indok. Végül is az tökmindegy, hogy ki csinálta, vagy hogyan "történhetett". Akciók semmi extrák, sztori semmi extra, egyetlen pozítivum amit szintén tud az egész világ, hogy az amcsik rendesen elbaszták az iraki helyzetrendezést és erre kicsit rávilágít a film, de ezért felesleges volt egy filmet csinálni. 4/10
  • IMYke2.0.0.0
    A vizsga - 8 (nyolc)/10

Tegnap volt, a királyi tévén. Szerintem, annak ellenére, hogy megint a magyar történelmi fájdalmak témakörében íródott, remek film.
    Kifejezetten jó volt a szereposztás, a zene (!), és a fordulatok. Édeskés-kesernyés, és arcra esős befejezés, az 1957-es karácsony Magyarországának miliőjében.

Erősen ajánlom a jó magyar filmekre vágyóknak.

Trailer - cikk
  • Szabi84
    nálam ez favorit film
  • tomsolo
    Hát, mondjuk a Drive-ot én megnem nézném mégegyszer - bár nem mondanám, hogy rossz film, csak lassú típusú filmből van más amit jobban újranézősnek tartok(akár hasonló témában is) - az Élet fája meg a Hattyú meg kimaradt vmiért, viszont az Inceptiont lehet, hogy előveszem megint pedig az elsőre nem tetszett, de most vmiért piszkálja a csőrömet.

Prometheus a moziban se tetszett, kikölcsönözve meg még annyira se... sőt.
  • Blasta
    Bocs, de ilyen alapon nyilatkozol ekkore idiotasagot MINDENKIROL?
    Tree of life-ot pont par hsz-szel lejjebb nezte meg vki (mas kerdes, hogy nem jott be neki), Drive-ot jomagam is ujra-ujra eloveszem, ha olyanom van es a nyakamat ra, hogy nem csak en vagyok igy ezzel.
    Black Swan nekem nem favorit, de lassan azt is ujra megnezem ha olyanom lesz.
  • gulyasandras
    Kapribogyó pedig nem más, mint egy újabb örök ígéret.

A környezetemben senki sem emlékszik a (nagy) filmjeire ...

Egyébként érdekes, hogy már mindenki elfelejtette a következő filmeket: Fekete hattyú, Drive - Gázt!, Az élet fája stb.

Pedig egyből klasszikusnak kiáltották ki mindegyiket ...
  • gulyasandras
  • gulyasandras
    Az eredeti jobb, nem? (Red Heat)
  • berczely
    Kezdők (Beginners) 2010

SzórAkoztató!
    film felét végig mosolyogtam már már elnevettem majdnem magam annyira jó volt! Ahogyan a főszereplő én is "szerelmes" lettem első látásra Anna-ba. (Mélanie Laurent)
    Ajánlom mindenkinek aki kedveli a lassú, inkább párbeszédekre alapuló, amolyan művészibb filmeket.
  • Tyler1
    Rumnapló inkább előzményfilmként tekinthető, mint folytatásként. Legalábbis előbb íródott, mint a Félelem és reszketés.
  • Sir Quno Jedi
    rohaggyanak meg, ha nem hajlandóak tanulni...
  • Tatyla
    A hosszú hétvégén volt lehetőségem családdal és a feleségemmel is külön házimoziznunk:

Madagaszkár 3:
    szokásos állatság a szó szoros értelmében megdobva egy francia állatvadász gyűjtő őrült nővel 7/10

Jégkorszak 4:
    ez sem volt rossz de semmi extra pár jó poén de felejtős 5/10

The Tree of life:
    na ez ami engem nem fogott meg oké egy mozaik az életről de a dinós jelenetnél már fogtam a fejem 2/10

Rumnapló:
    na ez meglepetés volt nekem Johhny Depp megint hozza a formáját,a film közepén volt egy olyan sírva röhögős rész amiért már megérte az egész film hogy láttam,olyan érzésem volt mintha a félelem és reszketés las vegasban folytatását nézném. 8/10
  • k0trapali #71229
    Lazacfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen) 2011 -IMDb

Korrekt kis filmecske volt. Délutáni unaloműzős, olyan ledől az ember azt megnézi mert nem sokat hallott róla a színészeket meg szereti. Érdekes volt látni Ewan McGregor -t ilyen "komolyabb ember" szerepben! Kicsit sok volt a szerelmi szál és kevés a lazac, de akkor is élveztem nem unatkoztam rajta.
  • Zoli007
    Margin call - 9/10

Zseniális film, elgondolkodtató monológokkal.

Conan, a barbár /eredeti/ - 3/10

Munka alatt háttérzajnak elment.

Nincs határ - 7/10

Ez meg csak szimplán jó volt. Durván 24 feelingje volt a filmnek.
  • ml85ml
    és egy yenki tudja mi az a pözső? zidane stb.? ha már taxinál járunk?
  • tomsolo
  • tomsolo
    Eredetileg Spielberg akarta megcsinálni Will bátyánkkal, de arra egyből rávágták a koreaiak hogy felejtős.

• IMYke2.0.0.0
    Halott ügy. Ráadásul ezekkel az arcokkal...
    Tucat-feldolgozás film lesz, az ötlettelen amcsi filmgyártól.
  • PetruZ
    Elég valószínűtlen, ennélfogva hogy mit fognak kezdeni a végével, az rejtély...
  • Ams
    Vérfertőzést se hiszem hogy leadnának amerikai moziban.
  • tomsolo
    Vicces lesz amikor a polipos jelenet az lesz amerikanizálva, hogy nagy nehezen legyűr egy tegnapi Big Mac-et.
  • Sir Quno Jedi
    saztán nem lenne 1xűbb szinkronizálni vaze????
  • CSOCSO
    Mert amerikaban nem szokas felirattal nezni filmeket. Ezert csinaltak feldolgozast a Taxinak, Kornek,Grudge stb stb stb stb stb stb
  • Tyler1
    Igen, azt mondjuk azért nem említettem, mert abban a cselekményt több erős karakter is vezeti, akiket szintén kiváló színészek játszanak, inkább olyan példát akartam, amiben övé a központi karakter. De valóban, abban is remekül alakít.
  • bcrics
    + Ott van a Tégla c. film is ami szintén epic:)
  • Szabi84
    így voltam a pókemberrel is
  • Sir Quno Jedi
    de ennek minek remake??? ez eleve jó ahogy van
  • Tyler1
    Na de a J.Edgar Leo miatt nem lett jó film, vagy a gyengén megírt forgatókönyv miatt, esetleg rendezés miatt?
    Egyébként ez nem csak vele van így, lehet akármilyen jó egy színész, ha nem adottak a feltételek, hogy a tehetsége kibontakozzon, akkor az alakítás sem lesz kiemelkedő.
  • sandor8206
    egyetértek veled, hogy jó színész,de pl: amiket te is felsoroltál filmeket az mind JÓ film és a nagyátlag szerint is
    de pl: J. Edgar hol maradt pedig az egy színésznek maga a jutalomjáték, biopic szerepek odabasznak
    nem lett jó film, ergo Leo játéka se a legjobb szerepei között sorolandó

csak azt akartam felhozni, hogy karakter, script + színész e 3 kell, hogy jó alakítást kapjunk
    nem azért mondtam, hogy most én kitaláltam a spanyolviaszt

csak megjegyeztem, hogy ebből a filmből Leo se tudott mit kihozni.
  • IXEMGabeo
    én igazat adok neked

Resi régóta gyenge, a Tedet nem tudom miért istenítették, Stathammal amúgy is elfogult lennék, mert nem bírom a csávót a mai tizenévesek tényleg hülyék szóval nincs ebben a hsz-ben semmi kivetni való:D
  • Tyler1
    *Hazugságok hálója
  • Tyler1
    Nem értek egyet azzal, hogy jó script kell csak DiCaprio alá. A Hazugságok hálójában pont egy középszerű film, ahogy írtad, nem rajta ment el. Abban Crowe is gyenge volt, ő is középszer lenne?
    Hogy ennyi szerepet kap, többnyire minőségi filmekben, az nem véletlen, jó párszor bizonyította már, hogy kiválóan érti a dolgát pl. Viharsziget, Aviátor, Kapj el, ha tudsz, Véres Gyémánt, stb...
    Egy erős karakterhez jó író kell, meg tehetséges színész, önmagában egyik sem működik.
    Emellett ő gyerekkora óta kiváló drámai színész, nem drogozta szét magát, nem lett alkoholista, nem tűnt el a süllyesztőben az évek alatt, mint jó pár babaarcú reménység, hanem lassan 20 éve folyamatosan képes magas szinten teljesíteni. Lehet elfogult vagyok kicsit, de nem túlzás kijelenti, hogy napjaink egyik legjobb színészévé érett, akinek régóta kijárna már egy aranyszobor.
  • cobol
    Killer Joe
    6/10
    matthew mcconaughey egy pszichopata(csirkés rész jó)
  • sandor8206
    ja igen ami kimaradt, Tv ment

Fekete eső

lehet alulértékelt R.Scott művei között, de nálam az egyik legjobb Scott film. A filmnek remek hátteret ad Japán, remek színészekkel sztem mindegyik casting telitalálat, REMEK ZENE (az különösen tetszik), remek egyszerű de mégis "egzotikus" helyszínekkel (vágóhíd, film végi ültetvény, acélgyár). nálam simán 9/10 bármikor újra tudom nézni