106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    :))))
    Ha nem gyűlölném a zombi-témát is értetetlenül állnék a magasztalása előtt.
    Zanza: hősünk felébred, nincs világ - üres város, üres tér - aztán menedék, kis rinya, támadások, nappal repülőgép, és túlélik. Bamm.
    Tényleg kurva jó film.
  • wesker24
    Vajon miért nem lepődök meg ezen ? xD

Naná hogy azért mert az is fertözött/zombis film ! xD
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom mit esztek a "28 nappal később"-ön - szerintem az egy középszar film.
  • CSOCSO
    That's My Boy

Nem is tudtam, hogy Adam Sandlernek van uj filmje.
    Akkora baromsag volt a film, hogy egyenesen zsir volt az egesz! :)
    Egy-ket pisi-kaki szintu poentol eltekintve nagyon sulyos volt az egesz!
    Vanilla Ice tok jol illett a filmbe. Nagyon tuti volt az egesz:)

9/10
  • CSOCSO
    Brave
    Turheto film volt. Maga a sztori lenyege egesz jo volt ( a mackos reszre gondolok) csak nem volt azon a szinten, hogy emlekezetes maradjon. A bemutato jobb filmnek mutatta be a filmet.
    6/10 jo szivvel.

The Watch
    Korrekt vigjatek. Nekem tetszett. Mindenki hozta a formajat. Legyen 8/10
    Szerintem a TED nel jobb volt.
  • Tikal #71282
    Hal istennek h nem o volt a macskanő, en nem tudom mit esznek azon a csajon de a legutobbi underworldben is eleg bena volt :)
  • sandor8206
    elvileg pg13 lesz
  • IXEMGabeo
    "túlélő" horror na:)
  • IXEMGabeo
    hmm nem tudtam, hogy van róla könyv. Akkor viszont mi más lesz majd, mint hentelős horror
  • tomsolo
    Mivel a könyv tökre nem olyan mint a 28 Days later erre vajmi kevés esélyt látok.
  • IXEMGabeo
    Brad Pitt filmjeiért nem vagyok oda különösképp, de a Zombiháború c. filmjére nagyon kíváncsi leszek. Remélem olyasféle drámai elemek lesznek benne, mint a 28 nappal későbben
  • CalebJoe
    Total Recall

Ha nem lett volna benne a három mellű nő meg se ismerem hogy ez az emlékmás.

6/10 a CG látványvilág, az érintőképernyős hűtő, világítós tetkó, az a gravity gun féle fegyver, Kate Beckinsale (faszért nem ő volt a macskanő) nem lett maradandó alkotás, ellenben a régit mai napig bármikor megnézem akár milyen régi szar trükkök meg 0 színészi játék van benne.
  • xido
    Total Recall 2012

korrekt iparos munka,egyáltalán nem is jutott eszembe az első adaptációhoz hasonlítatni,annyira magával ragadott már az elején a Bladerunneres látvány..mondjuk egysíkú,lineáris,ezért kap egy erős 7/10-et
  • PetruZ
    Ice Age 4 (2012): Egynek elment, de azért remélem, ez volt az utolsó, eléggé kifacsarták már a témát. 6/10

Belekezdtem még a Madagascar 3-ba, de ezt a sorozatot mindig is utáltam, nem bírom egyben megnézni, majd befejezem máskor. :)
  • Susarc
    Del Toro Istencsászár volt megint!
  • Police88
    azért*
  • Police88
    Benicio Del Toro azárt odatette magát megint
    A végét én se értettem, hogy ezt hogy gondolják pedig addig minden frankó volt.
  • IXEMGabeo
    Egyik nő sem az:D

Hmm pedig csinos latin csajszi:D

Bár biztosan 50 felett van, de én Geena Davist kaptam volna el:D
  • IMYke2.0.0.0
    A 46 éves Salma Hayek a minap nyilatkozta, hogy nem elégedett önmagával.
    Én elégedett lennék vele, még így is
  • Susarc
    ja és Salma Hayek-re dobok még egy pontot!:D
  • Susarc
    ÚÚúúúúú ez király film! köszi!

ui: mikor csinál már Hollywood magától filmeket és mikor fejezi már be ezt a remake inváziót?
  • Dynamic
    "hisztis tini"

Ugyanígy jellemeztem én is:) Mintha valami modern családi vígjáték sorozatot néztem volna a Comedy Centralon, úgy viselkedett a főszereplő lány. Nem igazán illet bele a környezetbe, sőt kifejezetten irritáló volt.
  • PetruZ
    Brave (2012): A Pixar cuccait mindig kedveltem, de ez elég semmilyen lett, inkább tűnt valaki a hobbi-projektjének, mint jól megtervezett alkotásnak. Bár a külsőségek és az animáció szokás szerint nagyon rendben volt, a történet valahol elsikkadt. Azt sem értem, miért "bátor" a cím, amikor a főszereplő lány inkább "hisztis tini". Valahol a film felénél már éreztem, hogy ezt át kellene pörgetni, hátha van még a végén valami, de erőt vettem magamon és végigkínlódtam. Legyen mondjuk jóindulattal 5/10.
  • SötétBarom
    nem tudja valaki, az ill manorshöz van é valami használható felirat?
  • CSOCSO
    Savages (2012)

Egesz jo kis film lenne de a veget elrontottak. Az eredeti ending jobban tetszik.

legyen 7/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mindenki megpusztulos endinggel ugy voltam, hogy ez igy eleg gaz. Erre mutattak egy masik endinget ami meg szarabb lett :D
  • tomsolo
    Ez nem trailer volt hanem: shortfilm. :D
  • Susarc
    aztapicsa!
  • Szabi84
  • Susarc
    James Bond Skyfall!

most értem haza moziból hát ez igen! nem 10-es ,de simán 8-9/10:))
  • k0trapali #71258
    Karácsony Artúr (Arthur Christmas) 2011 IMDb

Csodálatos kis animációs mese a télapóról a karácsonyról és az egész dologról amit az öreg képvisel!
    Voltak benne olyan részek amikor elmosolyodtam és úgymond boldogság öntötte el a szívem. Jó volt látni a gyermekkori elképzeléseim a szánról, a rénszarvasokról! Nagyon ügyesen megmagyarázták az egy éjszaka alatti kiszállítást. Teljesen jól szórakoztam. A listámra került a többi karácsony környékén kötelezően megnézendő hangulatfelelős filmek, mesék közé!
  • cylonflatus
    Akkor ajánlom a te és a német sznobok figyelmébe capribogyótól: Gilbert Grape, Teljes napfogyatkozás, Ez a fiúk sorsa, Gyorsabb a halálnál pl. Lehet, hogy egy nyálgépnek van elkönyvelve sznob társaságban, pedig zseniális színész. Akármennyire is fáj ezt beismerni...
  • messideco
    Szitakötő

Ez is lehetett volna sokkal, de sokkal jobb...

Nem is tudom mi volt a film legnagyobb baja, de az érdeklődés teljes hiányát tapasztaltam magamon. Nem tudott lekötni, bár a témája érdekes, mutat hasonlóságot az Elszánt diplomatával pl, de azért ebben több lehetett volna a misztikum. Kicsit ebből is, kicsit abból is, de nálam nem működött. Nem tudott rendesen kibontakozni a film, kár érte.

5/10
  • TaRka0107
    Abraham Lincoln a vámpírvadász (2012)

Nem volt rossz. A főszereplő minden nehéz helyzetből jól jött ki, de jó volt.:)

8/10
  • Tikal #71254
    gondoltam valami bölcsész féle lehetsz, még két német forumot is meg említettél, elég misztikus, de legalább jól hangzik, ott biztos tudják mi a tuti, nem is értem hogy ereszkedhettél le ide, a magyar valóságba, az sg.hu-ra :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és a liftes öngyilkosságról ne is beszéljek... lehet, hogy azt "hárdkór" módon még mutatni is fogják...
  • Prof William
    Majd lesz helyette egy kézkificamítás.
  • gulyasandras
    Baráti köröm elég kicsi, viszont az a két német fórum (500+ ember), ahol rendszeresen megfordulok, valahogy nem nagyon emlegeti kapribogyót a kosaras naplója c. filmet kivéve - kábé így járt portman kisasszony is, szerepelt a a leonban, osztjónapot.

Tarantino utolsó 3 filmje bitang gyenge lett, így ezt biztosan kihagyom.
  • IMYke2.0.0.0
    Az meg majd a BD-extrák közt helyet kap. :)
    A lájtos öngyilkos jelenetet bezzeg majd benne hagyják, sőt: lassítani is fogják, ahogy ugrik...
  • PetruZ
    A felvetés nem rossz, de nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek rajta. Akkor már csak a nyelv levágás marad, mint sarkalatos pont...
  • Prof William
    Majd hősiesen lezúzza a rosszakat és megszerzi jócsajt, akiről természetesen kiderül hogy mégsem a lánya.