106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hagyjuk már a magyar filmipart...
a magyar filmesek a (romantikus) vígjátékon kívül nem hajlandóak mást csinálni (vagy csak nem képesek rá?) miért nem lehet egy thrillert vagy egy krimi -t vagy drámát csinálni? ahhoz csak egy jó forgatókönyv és jó színészek kellenek, nem kell CGI meg dollármilliók
vicc az egész. -
Jó sok szart. Meg is lehet nézni, hogy 4-5 pontos vígjátékokkal van tele a net a franciáktól.
#71323: "Magasfeszültség" jó film volt. -
Lantee #71325 Imádom ezeket az "az amcsik csak szart gyártanak" típusú ultrasznob kommenteket. Nem akarok vitát generálni, de azért azt vegyük már figyelembe, hogy Hollywood nélkül valszeg ez a topik sem létezne.
Én is mindenevő vagyok, megnézem a svéd/francia/olasz/japán/stb. filmeket, de mellettük ugyanúgy megférnek az amerikai filmipar erősebb és gyengébb darabjai is.
Biztos van egy-két olyan társaság, ahol egy ilyen beszólással nagyon menő lehet az ember, talán még az egyik szőrőstalpú irodalmár csajt is leveszi a lábáról, de könyörgöm, tartsunk már egy kis önvizsgálatot. Mivel rengeteg film készül Hollywoodban, kétségtelen, hogy rengeteg gyengébb cucc is kikerül onnan, de igényes, jó film is jön bőven. -
Micsoda? Legjobb humorú nép egész Európában. Nem csoda ha futószalagon gyártják a vígjátékokat.
-
Franciák a horrorokban jók. -
Francia vígjátékoktól mentsen meg az isten. -
"Francia filmek közül van 1-2 jó "
Fenéket. Rengeteg jó francia film van. Jó amerikai és magyar filmből van egyre kevesebb. -
IXEMGabeo #71320 köszi meglesem őket majd.
-
Nézd meg a Vengeance "trilogiát." Ezek mind hatalmas, izgalmas, elgondolkodtató filmek - jó az Oldboy kilóg egy kicsit - és ne várj popcorn filmet - a Host elvbe olyasminek készült de abban is sokkal több van minden esetlensége ellénere mint egy Transformersben.
De ha olyat szeretnél ott van a Pofonok földje vagy a Kung Foci vagy a CJ7. -
IXEMGabeo #71318 Francia filmek közül van 1-2 jó a Renoval, Depardiue-val, nagy színész a Belmondo is és a Christian Clavier is. 1-2 régi Louis de Funes film is elment és kész.
Volt egy magyar-osztrák-cseh készítésű film, mely Trianoni béke idején játszódott az egy romantikus film volt, nagyon tetszett, német filmek közül is sok jót láttam pl. a Hullámot, Patkányos filmeket is Frankfurt utcáin vagy hol, igen jók voltak.
Nem csak az amcsik a nyerők, természetesen más nemzetét is figyelembe vesszük, ami jó csak éppen sajnálatos módon a koreai és japó filmek közül nem sok jót láttam erre utaltam.:( Japánoktól én inkább animéket nézek abban világszínvonalút produkálnak
-
The Yellow Sea a legjobb koreai film-.- -
IXEMGabeo #71316 az Kis-Ázsia ráadásul sorozat:) Nem ugyanaz a kettő.
Pont a gyengébb koreai és japán filmeket kaptam el ezekszerint, de tomsolo ajánlott néhányat...Mondjuk nem sok kedvem van hozzájuk valahogy. -
Totál elmeroggyant lett ez az ember! Na nem konkrétan ezért, egészen furcsa dolgokat művelt mostanában. -
Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012): Hát, ez szimplán sz*r volt. Még valahogy a látvány sem működött, nem fogott meg. A sztori amúgy szódával elmegy, bár volt, ahol bukdácsolt a logika és a folyamatosság. 4/10
-
Béka Benő #71313 Shia - gecigránát - LaBeouf 18 millió dollárt kérne a Transformers 4. részéért. 
-
Az emlékmás (2012) Total Recall
Nem emlékszem a Swarci féle változatra, de biztos nem volt ilyen szörnyű!
Rohadt gyenge CGI -os "pokkorn" mozi az egész! Majdnem halálra untam magam rajta, de túléltem! Csajokat tolnám mint a lopott biciklit, de nem tetszett a rendőrnőci keménysége! Nem bírom az ilyen kemény nőket.
Miért kell minden kütyünek ilyen hülye pittyegő, sziszmergő "hájtek" hangot adni? Szhhhöörrnyűűű! -
Pedig megszokhatóak. -
Van aki a nyelv miatt nem néz keleti filmeket, pl. én, nem bírom elviselni a beszédüket, hanglejtéseket, stb. Német dettó. A többi nyelvvel nincs gondom, szoktam francia, spanyol, svéd filmeket is nézni :) -
És én szeretem a kosztümös koreai sorozataikat is. -
Ha jó kínait akarsz nézni: White Vengeance. -
Inquisitor #71307 http://www.imdb.com/title/tt0386064/
Ez például egy nagyon jól sikerült háborús film, koreai:
Most nézem ezt írták is, de érdemes vetni rá egy pillantást. -
Inquisitor #71306 "úgy tudom a Körből készült Japán változat"
Úgy érted a Japán körből csináltak a jenkik egy gyenge másolatot?
Nem is tudom, van egy csomó marha jó romantikus vagy drámai koreai film, egy halom díjat nyertek. Valamiért csak szeretik még a "fehérek" is ezeket. Nem biztos, hogy gagyi horror meg kaszabolós filmet kell nézni. Éppen tegnap láttam életem legrosszabb kínai filmjét, simán Kung Fu Master címmel, ha valaki egy ilyet néz meg, életben nem fog normális kung fu filmet megnézni, mert azt hiszi mind ilyen rossz. Amúgy csinálnak a néha jó filmet a németek, franciák, angolok, svédek, lengyelek, de még oroszok is ... azokat sem nézi senki, mert amcsi film a menő. -
Ez is rettentő fontos volt. -
Nem kötekedni akarok, de pont te ítélkezel az ázsiai filmek fölött aki Ezel - Bosszú mindhalálig-ot nézett, ennyi erővel mondhatnám hogy én meg nem láttam török filmet mert szarok meg nem is érdekel, pedig biztos van köztük néhány kiemelkedő is, ezért nem kell egy kalap alá venni az összes ázsiai filmet azért mert sárgák csak hülyék lehetnek meg szart csinálnak.
Nem egy dolgot lemásoltak már tőlük az amcsik persze szarabbul megvalósítva hogy az ő kis felfogásuknak megfeleljen.
-
"hogy ez megint valami koreai szarság lesz..."
Hát... pedig azért van pár jó, bár lenne fele ennyi magyar film az elmúlt évtizedből):
Gonggongui jeog (2002
A Bittersweet Life (2003)
A Tale of Two Sisters (2003)
Vengeance "trilogy"
Sympathy for Mr. Vengeance (2002)
Oldboy (2003)
Lady Vengeance (2005)
Tae Guk Gi: The Brotherhood of War (2004)
A Bittersweet Life (2005)
The Host (2006)
de tele írhatnám az egész oldalt akár. -
Kalandférgek karácsonya (A Very Harold & Kumar 3D Christmas) 2011 - IMDb
Krva jó volt!
Szeretem a két ökröt! NPH kicsit keveset alakított a filmben, de amúgy nagyon jó karácsonyi vígjáték! A gyerek meg hát... rötty az egész!
-
Igen csinálják - de sok reményt nem szabad hozzáfűzni. -
Ez tényleg jó mondjuk. Bár elkezdtem de azóta sem néztem végig, mert valami közbe jött mindig:) Csinálják a remake-t, ugye? -
"úgy tudom a Körből készült Japán változat is"
A "Ringu"-ból készült a "Ring" (Kőr)... és nem fordítva :) Ahogy számos japán horrort feldolgoztak már a gondolkodásra képtelen amerikaiak. De, ott az Old Boy is, amiből szintúgy amerikai műanyagot gyártanak majd. -
28 nappal később imdb 7.6, ami egy zombis filmtől extrém magas, ha ettől eltekintünk, akkor pedig nagyon jó. Ráadásul nem 5000 voteból, hanem 170 ezerből. Egyértelműen kurva jó film. A témában pedig szerintem a legjobb. -
IXEMGabeo #71297 hát igen. Elárulom, hogy egyetlen ázsiai filmet nem láttam még, mert nem érdekelnek a szamurájok kaszabolása meg mit tudom én. Na jó egyet néztem meg az volt a címe, hogy "A szem" ez egy koreai horror volt, de baromi unalmas...Megkaptam a "A halál jelét" DVD-n is, szintén koreai szar volt el se kezdtem nézni, mert láttam, hogy ez megint valami koreai szarság lesz...
Aztán biztos vannak frenetikus műremekeik úgy tudom a Körből készült Japán változat is, de az sem érdekel megmondom őszintén, ahogy Imikét sem a zombi téma:D -
IXEMGabeo #71296 Más az ízlésünk. Dráma van benne dögivel...nem tipikus hentelős zombis azért jön be -
Van azért pedig vagy 2 de hogy tényleg unalmas már a sok zombis film/játék azt én is aláírom. -

Hát, jó zombis filmet eddig még nem láttam :) -
De attól ,hogy nem összetett valami még lehet jó, csak te eleve úgy indítasz ,hogy ami zombis az mind szar, ami mondjuk majdnem igaz is :) -
Egy 28 nappal később "összetettsége" nem ér fel még egy olyan "közepes" ázsiai filmhez sem, mint az egyik kedvencem: "Old Boy" -
*azokról -
Hát kimatekoztam :) De én most arról beszélek amiket olyan jónak tartasz. :) -
Én nem nézek meg minden ázsiai filmet - azt azért jó ha tudod :) -
Hát a te atomjó ázsiai filmjeid is leredukálhatóak ennyire vagy akár még kevesebbre is. :)