106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Total Recall
director's cutot néztem. ez teljesen rendben volt, látvány-scifi akció. egyszerűen emészthető, nem váltja meg a világot, de van benne két jó nő meg sok robbanás, nem tudom miért várt valaki ennél többet.
egyszer simán megnézhető/10 -
A The Cabin in the Woodsnak talán sikerült ezt elérnie.
Elég sok ismerős nem tudja hova tenni.
"Most akkor ez jó volt vagy nem"
wtf -
szerintem ez pont fricska meg gúnyolódás volt az egész 3D hype miatt :D -
Manapság is lenyűgözi az embereket az új, ott van pl. az Inception. És mindig lesz új, mert az ötletek tárháza végtelen, de ne várjunk minden héten világmegváltó filmdarabokat, mert 30-40 éve sem hetente szarta ki magából Hollywood a kult.filmeket.
Ott lesz pl. a Cloud Atlas, olyat sem sokat látott még a közönség szerintem. Csak a sztorihoz 5 perces trailer kellett. De tuti azt is leszarja majd mindenki, mert inkább elmennek valamelyik bugyogós szuperhős legújabb adaptációjára. -
Az eredeti Total Recall sem azert volt uber zsir film mert 10/10 es akcio film lenne. Akkoriban eszbontoan uj es jo volt a sztori. Manapsag mar szinte lattunk mindent a filmekben. Semmi nem lep meg minket. Semmi nem nyugoz le minket annyira mint mikor eloszor lattunk egy Star Warst, Total Recallt vagy Alient. -
Este a királyi tzévén (m1): "A harcos" - Mark Wahlberg és Christian Bale. -
Hehe.
Most megy a Filmboxon. Kötelező darab! Már a magyar szinkron miatt is, ami komolyan direkt lett ilyen. :)
Plan 9 from Outer Space :D -
meg tudná nekem mondani valaki, hogy a Halálbiztos az mitől jó, miről szól a film egyáltalán? -
Akinek nem tetszett a Ted: nézzétek a Wilfred című sorozatot Elijah Wooddal. Hasonló az alapfelállás, de itt egy kutya beszél (kutyajelmezbe öltözött emberként), és itt csak a főszereplő látja beszélni (többi ember rendes kutyaként). De ugyanúgy füvezik, káromkodik, iszik stb. :D Zseniális, minőségi cucc. -
Végigszenvedtem a Ted-et. Gyakorlatilag 1 jó poént nem tudok mondani a filmben. A romantikus baszakodás meg aztán teljesen felesleges volt.
1/10, egy nulla.
Total Recall (az új)
Teljesen korrekt film volt, élveztem, zenék sem voltak rosszak.
8/10
-
Ted (2012)
feliratosan neztem,mark wahlberg egyik kedvencem,rossz filmjet meg nem lattam,ted karaktere zsenialis,mcfarlane nagyon odatette magat,poenok family guy szerüek es nagyot ütnek,mila kunis reven kapunk egy jo adag eyecandyt is,nalam 8/10,ujranezös.
A holló (2011)
John Cusack,meg a törtenet miatt sokat vartam töle,de nem hozta a film amit kellett volna. Cusack elripacskodta(vagy a karaktere,nem tudom),nem szegezett szekhez az izgalomtol a törtenet,nekem nem volt elegge noiros,picit müanyagnak tünt,6/10
The amazing spiderman (2012)
Gyenge szinkron,a srac tul nyamnyila nekem Spidey szerepere,sablonos,klisektöl hemzsegö sztori,tul "tinis" az egesz nekem. Latvanyra viszont bejött,föleg a belsö nezetes ingazas,ez a fajta ujitas tetszetös volt,es jol kivitelezett. Egyszer nezhetö,7/10. -
Kalandférgeket most néztem én is, nekem annyira nem jött már be, mint az előzőek(2. rész überelhetetlen). Azért volt 1-2 beteg poén, NPH jelenetein megint szakadtam. Viszont a gagyi 3D trükk, hogy minden lassítva röpköd a kamera felé, rettentően idegesített. -
Kalandférgek Karácsonya
szokásos poénok nekem ez is tetszett mint a többi is 7/10
Kertvárosi kommandó (milyen hülye magyar címeket adnak /facepalm)
érdekes sci-fi vígjáték de nem túl jó poénokkal 6/10 -
Szerintem is nagyon eltalálták a filmet, pörgős akció, jó story és micsoda látványvilág. Ráadásul Bryan Cranston is kapott benne elég szép szerepet. Nem lesz kultfilm vagy olyan amit évtizedek múlva is emlegetnek majd de akkor ott a moziban tette a dolgát rendesen, nem bírtam levenni a vászonról a tekintetem. -
Amugy a film egy lélektelen valami, Kate beckinsale karaktere rohadt idegesítő, meg az eszetlen lens flare is az.. a látvány szép amúgy, csak hát nem tölti meg semmi... -
"Két hétig." :D -
A dagadt nyanya rohadt nagy poén volt
-
Reg5 #71392 A forgatókönyvírókkal/rendezőkkel nincsen gond, inkább a stúdiók/kiadók nem engedik őket alkotni. -
Persze a régi változat nekem is jobban tetszett, nekem ezzel sem volt bajom, tök jó hangulata van. Az elején mikor áll a teraszon, csorgott a nyálam marha jól nézett ki a város. Egyébként mikor megy át az ellenőrző kapun, a nyanya nem volt nektek ismerős? beugratós rész volt:d -
Érzem a szarkazmust :)
Nem, nem volt minden jobb - de, amikor feldolgozásokról van szó [és most igen], akkor van mihez viszonyítani. Ráadásul, olyan kort élünk meg, amikor mind a forgatókönyvírók, mind a rendezők IQ-kapacitása, intuíciója, és lelkessége, ötletessége a zéróhoz közelít... csak remake-elni, sorozattá degradálni tudnak már meglévő, jó alapanyagokat.
Így, a flegma fikizásunk teljesen érthető. -
régen minden jobb volt -
A mai műanyag generációnak még szép, hogy az új fog bejönni. Nem kérdés. -
Ja tenyleg, mar majdnem el is felejtettem, hogy csak azert tetszett mert agyilag zokni idiota zombi vagyok.....
Ultesd le a gyerekedet az uj Total Recall ele, majd nezesd meg vele az eredetit elsore es kivancsi vagyok mit fog ra mondani. A fiadat is lehulyezed majd? -
eddig voltak kétségeim, de szerintem a jövő hét folyamán megnézem
-
Ha valami tök más címet adnak neki, akkor azt mondanám, hogy ok ez, egynek elmegy, korrekt iparosmunka. Sztori zéró, de a buta akciófilmek közül legalább a látványos fajta. Azonban így, hogy ez egy Total Recall feldolgozás a készítők szerint... hát így teljesen jogos a fika. -
Anyagilag és kritikák tekintetében is csúfosan megbukott a film, egy nagy kalap unalmas de valamiert megis latvanyos libafosnak fel meg, agyhalott zombiknak való utolsó hulladék. -
Ő ki is? :) -
Én sem értettem a sok fikázást, a város hangulata szuper volt pl. tisztára Szárnyas fejvadász! A klasszikus jeleneteket hiányoltam a csak. -
pl.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zoliapu 71
-
99%-ban eredeti hanggal angol felirattal nézek filmeket. Néha szerzek csak be magyar feliratot, amikor tudom/sejtem, hogy összetettebb film lesz, és semmi kedvem a szinkrontolmács szerepéhez. De, magyar feliratot csakis megbízható forrásból.
-
Total Recall
Ti mit szivtok?? Ez a film szar? En emlekszem az eredetire. 2-3 eve lathattam utoljara BR verzioban. Anyazasok elkerulese vegett inkabb nem megyek bele melyebben. Nagyon jo film volt. A mostani generacionak talan tobb meglepit tartalmaz mivel nem lattak az eredetit.
Nem pontozom de 7 es felett van siman. -
Szerintem azért az itteni fórumozók 90%-a eredetiben nézi a filmeket. Köztük én is. -
Nem lehetne egy szavazást tenni a fejlécbe, pl ki hogyan nézi a filmeket, szinkron, nem szinkron. Csak kiváncsi lennék hogy az idejárók hány százaléka nézi eredeti nyelven a filmeket, mert ugye tudjuk, ez az arány úgy egyébként elég gyászos otthon.. -
lehet nem szinkronnal kellett volna akkor? ... -
Ted
wtf? Mi ez a fos? 5 perc után kuka, magyar szinkron meg aztán tényleg elrontja. -
Total Recall nagyon jó volt, egy-két jelent hiányzott, de a hangulat megvolt, kár hogy a fő gonoszok nem haltak meg kreatívabban. -
Egyetértek! Ez a film inkább "American Ted": A mackó 1:1-ben Roger (gyk: az American Dad-ből). MacFarlane (és persze a stábja) megfáradt. Kinyögött magából több száz részt, az a 3 sorozat nagy falat! Szerintem ugyanez volt a helyzet a Simpsons filmmel is. -
+1 -
Újabb HollywoodNewsAgency értékelés: Skyfall
-
Ted
Amit az elején szépen felépítettek, a film második felében teljesen lerombolták...
Olvastam jót is, rosszat is a filmről, én valahova a kettő közé lőném be a dolgot. Túl sok lett a végére a sírás, romantika stb stb...
Valami tökösebb befejezés kellett volna...5.5/10