106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nem vagyok egyedül...
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem is szar, már ketten vagyunk. Pedig moziban láttam, de nehezemre esett nem végigaludni.
  • Blasta
    Csak azert, mert sokak szerint 10 meg 9 pontos a film, amikor konkretan SEMMI ERTELME a fo cselekmenyszalnak, csak ennyi.
    Na vegeztem is vele :)
  • mrdexter47
    meg mindig terminator 1!
  • Tikal #71644
    De csak hogy charlie-t idezzem az its always sunny in philadelpiabol: ha mindent nagyito alatt vizslatunk akkor semminek sincs ertelme:))
  • Tikal #71643
    Egyebkent az idovel itt sem bant jol Nolan, a tozsdes jelenet utan eleg hamar sotet lett, a tozsde 4 kor zar:)
  • Tikal #71642
    Nem tudom mit porogsz ezen:) a csaj is meg bane is azert csinalta hogy kaosz legyen, hogy 'visszaadjak' az embereknek ami az ovek blabla, nyilvan a vegso terv az volt hoy majd felrobbantjak a picsaba az egeszet, az apja is ezt akarta meg az elso reszben...

Nem hiszem hogy a 'csicskaja' lett az osszes bunozo, de elengedte oket egy olyan varosban ahol nincsenek rendorok..loptak raboltak, mutattak is...aranyelet ez egy bunozonek nem? :)

Bane persze nem elmebeteg, csak hidegveru gyilkos.. Mindjart ertheto miert is ne akarna felrobbantani a szerelmenek a varost:)
  • Blasta
    Na igen.
    És ha már itt tartunk, a bortonbol kiszabaditott ~1000 rab, miert lett Bane csicskása? Mert ha nem teszik meghalnak? Vagy mert minden bunozo ugyan olyan elcseszett kaoszhívo szektás a szive legmélyén és igazabol nem a penzert bunoztek sosem? :D
  • Blasta
    Nemnem, Joker totalis elmebeteg, egy szociopata tomeggyikos, amig ez Thaliarol vagy Banerol egyaltalan nem mondhato el sztem.

"várni hogy ki lesz olyan vagány hogy elmeneküljön" <-- ez meg nemhogy szuperbunozoi/terrorista, de leginkább alsótagozatos iskolás fiúkra jellemzo masterplan.
  • Tikal #71639
    Ugyanazért amiért Joker is szórakozott.. .látni a káoszt, várni hogy ki lesz olyan vagány hogy elmeneküljön stb.
  • LoSA
    Nekem tetszett!
  • tomsolo
    Ezt még meg lehet magyarázni - nem bomba hanem reaktor: ennyi idő után robban.

Hanem miért volt jó nekik meghalni a bomba mellett? Mi abban a jó? Akik követik őket, mi abban jó hogy meghalnak? Miért ill. mi az a magasztos eszme ami miatt a csákó is bennmaradt repcsiben? Bane billiárdgolyó feje miatt?

• Blasta
    Apropo, most elgondolkoztam még egy TDKR "érdekességen":
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mi volt Bane és Thalia konkrét terve, ami miatt 5 egész hónapra elkellett egy egész várost/városrészt foglalniuk, hogy azután végul felrobbantsák??? Mert az addig oké, hogy Thalia az apja nyomdokain haladva káoszt akart, igy beteljesitve Ra's al Ghul hagyatékát és rombadontsék Gotham-et. Nade ehhez minek 5 honapig ott vagánykodni, esélyt adva ezzel egy esetleges mentoakcióra (tobbek kozott Batmannak, hogy ennyi ido alatt PONT felépuljon és kimásszon a godorbol) vagy valamiféle ellenállás szervezodésre???? Vagy nem akarták mindenkeppen felrobbantani a bombát??? Dehogysem, egyértelmuen erre ment ki a jatek. DE MINEK 5 honapig várni???? Keresem a logikát basszus, de sehol...
  • TaRka0107
    The Dark Knight Rises (2012)

Nagyon jól felépített film volt. Nekem nagyon bejött. Előző rész is ütött, de ez is, pedig kételkedtem benne.
    10/10 -es film szerintem.
  • Szabi84
    miért?
  • Tikal #71633
    Lol, 7??
  • Susarc
    őket szoktátok hallgatni?

• LoSA
    Alkonyat - Hajnalhasadás 2
    7/10
  • Sir Quno Jedi
    Pillangó effekt 2

Nem is vault rossz. Nyilván árnyéka sem az elsőnek, de jól szórakoztunk.
  • Tyler1
    Én sem, de Wahlberg is visszakérdezett értetlenül, hogy miért, tehát nem alapulhatott valami hatalmas poénon.
  • davidka003
    Mikor mondja a pasi, hogy álmában befingott a csaj és ezért dobta az kérdezi a főhőstől, hogy te olasz vagy?
    Lehet nem nagy poén de ezt nem értettem.
  • Tyler1
    Ted

Nagy csalódás, a traileren anno többet nevettem, mint most a filmen. Nem volt jó.
  • MrSpock
    The Dark Knight Rises

Végre én is megnéztem eme alkotást. Annyi rosszat olvastam már róla,hogy elvárások nélkül kezdtem el. És ami azt illeti,nekem bejött. Lassú történetvezetés,már ami ugye volt benne,de valahogy mégsem volt unalmas. Nem csak az a csili-vili látvány,sőt alig volt benne,de ez nem is baj. Nem jojózott szemem a gyors kamera mozgásoktól sem. Bane kemény volt,de igazából ő is csak egy áldozat,mint mindenki ebben a világban. Anne H,elég csini volt a feszes ruciban :) Persze voltak mosolyogtató háttértörténések,de ez még elment kategória.:)
    Jó lezárás volt,és szinte sejtettem a végét,a kis "visszavonulást",amit Alfred már előrevetített. Szóval összegezvén nekem megért egy 8/10-et. Előzőnél sokkal jobban tetszett,hiába Joker és tsi.
  • BaliBoy
    TED:
    Hát, Seth McFarlane nem hazudtolta meg önmagát.. :))

7/10
  • Tikal #71624
    Nem a megkozelitesrol van szo, hanem a bombarol ami barmikor robbanhat, es mivel a film nem a delta forcerol szolt ezert nem a delta force mentette meg a varost:) az meg hogy amerikai filmekben mit latsz, hogy amerika nem enged a zsaroloknak az most hogy is jon ide? Vagy tudsz mondani olyan esemenyeket a kozel multbol ahol az USA-t megzsaroltak, es az nem engedett hanem megoldotta erovel? Nyilvan ez a politikajuk de ezek nem mindennapos esemyenek, mintahogy az sem hogy bomba robbantassal zsarolnak egy varost, orszagot.

Mèg izrael is egyezkedik terroristakkal, par evvel ezelott egy katonajukar cserélték 1000 plasztin hadifogolyra. Az usa is folyton egyezkedig a talibokkal, csak ezt nem latod a tv-ben. Azert a valovilag kicsit mas mint amit hollywood sugall...
  • Blasta
    Nem csak lassitashoz ert. Koreografia, kompozicio, latvany, minden helyben van.
    Es na csak a 300at nezzuk, ott a watchmen is vagy a sucker punch.
  • Blasta
    Ja tenyleg, lezartak a hidakat. Nyilvan a 15.sz-ban elunk es sem levegoben, sem vizen lehetetlen megkozeliteni a szigetet. Zsoldosok idevagyoda, ez nonszensz.
    Bombas zsarolas? Mert az USA arrol hires, hogy szepen meghajolnak mindenfele kovetelozesek meg zsarolgatasok elott...
    Hagyjanak már, ha a realitás talajára teszunk egy szuperhost/kepregenyhost, akkor legyen mar realis a vilag is korulotte, ne csak a foszereplo.
  • daver88
    Lawless (Fékezhetetlen)

Boardwalk Empire rajongóknak ismerős témát dolgoz fel a film, 1920-as éveket írunk, szesztilalom...Virágzik az illegális alkoholkereskedelem nemcsak a nagyvárosokban, hanem a kisebb településeken is.
    Egy ilyen kisvárosban munkálkodnak a Bondurant fivérek, akikről szól a film...A konfliktus pedig abból adódik, hogy új alkoholtilalmi ügynök érkezik, aki részesedést szeretne.

A film leggyengébb hibája a rendezés..Egyszerűen, nálam legalábbis nem ütött akkorát, mint ami a sztoriban benne van...A színészek viszont kiválóan alakították a szerepüket, ezért is élvezhető az egész összességében. Tom Hardy, Shia LaBeouf is jól játszott, de a legkiemelkedőbb Guy Pearce volt..Nagyon eltalálták az öltözékét, a sminket, a haját, minden egybe volt a "gonosz" megformálásához..

Gyenge rendezés mellet, kiváló színészi játék és érdekes sztori miatt nálam: 7/10
  • CSOCSO
    Figyeljetek mar oda, hogy szpojlereztek. ha kiirod, hogy

spoiler: batman buzi

akaratlanul is latni fogom, hogy batman buzi mert nekem nem tellik bele 2 percre, hogy elolvassam a 3 szot.

ui: egyertelmu, hogy nem a buzi szon van a hangsuly de nem fogom en is elszolni magam.
  • Tikal #71619
    harom percig neztem... A poenok hanyadik perctol lesznek??
  • gombabácsi
    lincoln a vámpír vadász vagy mi: élvezhető, nézhető volt, bár összecsapták sok részét, jó ötletek is voltak benne

total recall 2012: lelketlen iparosmunka, de nézhető, élvezhető, sok jó ötlettel

dark knight rises: közepes, nézhető, teli fájdalmasan erőltetett részekkel

the divide: nagyon jó posztapoc, felétől nagyon bedurvul

új pókember: sokkal jobb mint az átlag szuperhős filmek (avengers és a többi primitiv gagyiság amikben semmi emberi nincs), és van benne sok jó ötlet

• Susarc
    akinek szar napja volt ma annak garantálom a sirva röhögés legfelsőbb fokát ,miközben nézi ezt a filmkritikát!

Ja és most meg is nézem a SÓSLÓVÉT:D

• Seth
    Áááááá,ok
  • k0trapali #71615
    Total Recall
  • Seth
    Milyen film ez, nyomát sem találom :) ?
  • tomsolo
    Aki szereti a Batmant az nézze meg a rajzfilmet is (Part 1), Miller írta sztorit, Robin nő(!) és Batman sose volt még ilyen dundi de stuff jó.
    8/10
  • ProGabe #71612
    Teljes visszahívás 2012

Heh, ez mekkora egy faszoság, édes Istenem! :D Sok a "plothól" a TDKR-ben és a Prometheus-ban? Nézd meg ezt a filmet és a másik kettőt Oscar-esélyesnek fogod titulálni!
  • k0trapali #71611
    The Dark Knight Rises - újranézés.

Moziban láttam. Tetszett. Szeretem Batman-t.
    Most itthon eredeti nyelven, magyar felirattal is megnéztem hát... nem mondanám, hogy nem unatkoztam mert "Why do we fall?" részig halál unalmas. Utána beindulnak az események. Édesapámmal néztük ő is eléggé nyöszörgött rajta várta már, hogy történjen valami a végén meg már egyenesen izgult és szurkolt Batman-nek és Gordonnak a kamionon való szerencsétlenkedéséhez.
    TDK a legnagyobb, de az első rész is hatalmas ez viszont a 3. rész és 3. is a sorban. Biztos, hogy megnézem újra majd ha kijön szinkronnal is. Akkor már viszont a trilógiát.
    Az biztos, hogy nyomot hagy az életemben.
  • sandor8206
    + add mindenre, jók koreográfiák és nem totál közeliben, remegő kamerával veszi fel azt
  • Tikal #71609
    mármint hogy szanaszét tudja lassítani az akciókat? ahhoz ért, az biztos.