106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Narxis
    Nem nyaltam én be semmit.
  • TaRka0107
    Jaja, sokan nem viselik el, ha valakinek tetszik egy film.
  • Sir Quno Jedi
    Valhalla Rising

Érdekes, bár egyszernézős. Aki nem bírja a csigalassú, elvont filmeket, az úgyis belehal az első fejezetbe... :D
  • k0trapali #71725
    Az Hobbit.
  • Tikal #71724
    meg a hobit
  • k0trapali #71723
    Fú!
    Legalább volt mit olvasni így meló után... a sok Batman... atyaég! Sok itt a nagy filmmester és kritikus úgy látom.... meg az óvodás...

• Tikal #71722
    A Forever se lett jobb, ez csak azt bizonyítja hogy a 3 rendező közül Schumachernek volt a legkevésbé fogalma mihez is kezdjen Batmannel.

Baljsó árnyak... szánalmas, nagyon örülök hogy Lucas leköszönt, talán van rá valami esély hogy kapunk valami normális star wars moviet pár éven belül.
  • tutituti
    They Live
    Magyarul:Elpusztíthatatlanok
    wiki link

Nagyon jó disztópikus sci-fi + hihetetlen és letaglózó társadalomkritika.
  • tigeroo
    ...még mindig jobb volt, mint rá 2 évre a baljós árnyak

(M-M-M-MONSTER FLAME!)
  • tomsolo
    A Batman & Robin-tól nagyon sokat nyomott a latban, hogy nem Keaton és Kidman vitte tovább valamint hogy megjelent Robin is aki még a képregényben is egy iszonyúan taszító egy kis prücök. (Pár spinoffot leszámítva).
  • Tikal #71718
    Nem olvastam könyvben, nem érdekel a világa. A film pedig nem igazán fogott meg, talán mert messze áll tőlem ez a törpés varázslós világ, meg úgy egyébként is unalmas volt, meg az a kis törpe, kb olyan volt mint jarjar...
  • Tikal #71717
    látpm te is benyaltad...
  • Tikal #71716
    Ha megnézed a korabeli review-kat a scumacher féle mozi minden volt de nagy durranás nem, bukó volt, szar, első hétvégéje jó volt, aztán zakó.
  • Narxis
    "Pl Gyűrűk ura nekem akkora szar, mint a twilight"

• tigeroo
    figy, én aztis megértem hogy valaki szerint szar a gyűrűk ura (pl. aki olvasta a könyvet)

én a harry potter filmeket tartom annak, pont azért mert olvastam őket könyvben tinikoromban és nagy hatással voltak rám
  • tigeroo
    igen, amit írtam azt rájuk is értem.
  • Tikal #71712
    szerintem meg a schumacher féle mozi már akkor is szar volt, az akkor sem volt kiemelkedő, a nolan féle batman azért messze jobb.

A gyűrűk ura véleményem meg reméltem hogy világos lesz miért is olyan sarkos... a kísérlet sikerült, köszönöm.
  • Tikal #71711
    egyébként feltűnt hogy én a Schumacher féle Batmanről beszélek már egy ideje? :)
  • tigeroo
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1009326176&no=71674]a teljesség igénye nélkül #1[/URL]

nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedőbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idővel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.

tehát zanzásítva: amikor megjelentek ezek a régebbi betmen filmek a saját évükben ugyanakkora durranások voltak, mint most 2012-ben a TDKR, csak modernebb, számunkra emészthetőb (~realisztikusabb) körítéssel.

de ha enélkül hasonlítjuk össze őket akkor természetes hogy a batmanfilmek közül a nolan-félék a legjobbak
  • Tikal #71709
    egyébként biztos a stúdio pontoztatta le 3.8-ra a batman and robint bérpontozókkal :DD
  • Tikal #71708
    Hát én is téged beraktalak a komolytalan vélemények mappába :D Érdekes hogy neked egyszíntű két olyan film ami se az imdb-n nem az, meg józan ésszel megnézve sem lehet az, de ha bedobok egy neked éppen kedvenc filmet a szarzsákba akkor máris én vagyok az aki troll :D batmant lehet fikázni, gyűrűk urát nem. akinek az a véleménye hogy szar a batmant, azt el kell fogadni, akinek az hogy szar a GYU az meg troll. világos.
  • tigeroo
    jézusom hagyjuk már az imdb-t

amúgy nyilván, 89-ben Keatonék nagyot sóhajtottak a premieren, elmormoltak egy imát gyorsan hogy jöjjön egy Messiás aki jobbat csinál majd és elhozza a betmen kánaánt. több reboot nem is lesz, áá dehogy... (az utóbbi 5 évben legalábbis biztos nem...)

a gyűrűk urás postod és ezután én mostmár beraktalak a "szimpla troll" mappámba, ne haragudj
  • Sir Quno Jedi
    Épp ma pislangattam bele a régi totálisrekallációba és kérem az még mostis erős 10/10-es alapfilm. Moziban anno lenyűgöző volt, kb. mint az Aliens, vagy az Empire strikes back.
  • tomsolo
    Marha nagy öngól.

Ha már szakmunkásban nem sikerült a különböző eloszlások valoszínűségéről tanulni, legalább vennétek a fáradságot és megnéznétek más csajos filmeknél, hogy ott, hogy is alakult ez a történet.

Pl. Legaly Blonde.
  • Tikal #71704
    nem tudom milyen durranás volt, de szerintem az már akkor is szar volt :) szerintem elég ha vetsz egy pillantást az imdb pontokra :D

nem tudom mi volt a total rekall-s flémmel, szóval én már soha nem tudom meg....
  • tigeroo
    mit nem lehet érteni rajta? a maguk idejében mindegyik ugyan ilyen durranás volt.

de a total recallos flém óta mindenki tudja itt hogy miről van szó kb
  • Tikal #71702
    kösz
  • Tikal #71701
    Hogy beindultak a gyűrű védők, még képekkel is alátámasztják a véleményüket a véleményemről :D
  • Guren
    end of watch
  • ProGabe #71699
    "Gyűrűk ura nekem akkora szar, mint a twilight"

• Tikal #71698
    a címe :)
  • Tikal #71697
    Mi annak a zsarus filmnek amit mostanában vetítenek? Kézikamerás szerű stílusban lett forgatva...
  • Tikal #71696
    egyed csak, jogod van hozzá ;)
  • Ams
    "Pl Gyűrűk ura nekem akkora szar, mint a twilight"

• Tikal #71694
    Apropó, Lawless

már írta itt valaki korábban, hogy szar volt a rendezés.. egyet kell értsek, a színészek rohadt jók voltak, Hardy-t nagyon bírtam, de a rendezés miatt tényleg nem olyan a film mint amit ebből még ki lehetett volna hozni, pedig a másik két filmje amit láttam, The Proposition, The Road, nagyon tetszettek. persze az is lehet nem kapott el a hangulat most ehhez a filmhez...DE ez egy jó film, messze a szartól :)
  • sandor8206
    ennyi
  • Tikal #71692
    nálam meg nem, szerintem meg nem... ezt folytathatjuk reggelig, persze van olyan foka a szarságnak mikor már mindegy melyik mekkora szar, ez igaz :DD Pl Gyűrűk ura nekem akkora szar, mint a twilight, kicsit jobb azért a GYU, hisz látszik munka volt vele, szenvedtem mikor néztem, valószínűleg úgy érezhettem mint te a TDKR alatt? :)
  • sandor8206
    szted...nálam a szar az mindegy, hogy milyen szar, ha szinte fizikai fájdalmat okoz a megnézése, akkor mit érdekel engem, hogy az egyik ilyen a másik olyan.
  • Tikal #71690
    Szerintem te is bevehettél egy bélyeget mint artur mikor azt haluzta a film végén hogy Wayne ott ül a másik asztalnál :D
  • Tikal #71689
    Nálam meg a twilight ugyanolyan szar mint a total rekall, de ha megkérdezed melyik a jobb akkor azt mondom hogy a total rekall. érted? ...

A schumacher féle fos egyenlő lenne a nolan féle trilogiával? Már csak a filmzenéje az egyiknek többet ér mint a másik egészében.