106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a lego technics-hez is ez jár, kivéve a limited edition :D -
Cserébe ezt kapod:
・Limited sale 10 products.
・You can choise body color.
・Already built, Already programmed.
・Numbered robot case.
・Includes wireless controller.
・Includes 4 battery, and battery charger.
・Includes motion edit software, and serial cable. (Not includes Windows PC and USB-serial cable)
Delivery time : 1 month
:))) -
Valamiből neki is meg kell élnie :))) -
Inquisitor #72125 24.000 USD? :D -
Minden szögből megmutatta - miből nem, szerinted? -
ez fasza de bírom hogy 1 normális szögből nem tudja mutatni a transformot :D -
OFF: Igazi, Transformer.
-
Most a japánok dolgoznak fel egy amcsi remeket Clint Eastwood "Unforgiven" c. westernjét...
-
Inquisitor #72120 Egyesek szerint ezzel a filmmel szeretné megalapozni azt az ezer éve várt "Őrület hegye" feldolgozást, amit legutóbb állítólag a Prometheus miatt(!?) lőttek le. De ugyan ez volt a duma Avatar vs Battle Angel Alita ügyben is, még is még tervbe sincs véve az Alita, ellenben az Avatar 2 és 3 meg igen. :(
Amúgy szerintem halál egyértelmű, hogy a film tisztelgés a 60-as, 70-es évek Godzilla és szörnyes filmeji, meg a 70-es, 80-as, 90-es évek Mechás anime és manga anyagainak irányába. (Amiket meg az 50-es évek Starship Troopers könyveinek páncélos osztagai ihlettek.) -
Új-Zélandon megnyílt a Zöld Sárkány ivó. - A "Hobbit" apropójából.
-
mivel a scifi mint műfaj halott, így ezeket a sf utánérzéseket is meg kell néznünk, tetemrehívásként ha mást nem... útyhoty jöhet a villszmissz, a tomkrúz, meg a deltoro... én ki fogom bírni, ha addig élek is (prométeuszot is kibírtam, igaz nem moziban, ott azé nem)
Ha szerencsénk van, ezek mellett néha becsúszik majd valami keményvonalas scifi bukás és mi is élvezhetjük a jóságot végre (persze csak titokban, pssszt). -
Mondjuk nálam ez a trailer az OBlivion/After Earth-el van kb. egy szinten szal... úgyis megfogjuk nézni mindet ha másért nem is de szörnyülködés céljából biztos. #buck]
-
egy mech warriort azért lehet megnéznék :D -
Pacific Rim-et eddig a pillanatig vartam. Del Toro idevagyoda, koszonom nem kell egy ujabb gigaszornyes amcsi szenny, amiben a letezo OSSZES kliset megnezhetjuk UJRA. Nem kell hiu abrandokat kergetni, pontosan ugyan olyan rakas szar lesz ez is mint az osszes tobbi gigamonszteres film elotte.
MECHWARRIOR FILMET AKAROK!!!!! :@ -
Na, Jax hollywoodba ment :D
Amugy mi ez az ujabb godzillás hülyeség?? ez is valami képregényből jött vagy már tényleg nem futja többre hollywoodban?? -
Nem véletlen. -
Del Toro az egyetlen akinek bejön az összes filmje. Lehet fosozni meg Power Rangerözni, de szerintem meg brutál jó lesz. -
Prof William #72111 Toro le sem tagadhatná, hogy a Cthullhu mítosz nagy rajongója. :)
Öhm... A komputer hangja KÍSÉRTETIESEN emlékeztet a Portal GLADOS-ára. Véletlen egybeesés? -
Fasza lesz ez :D Jó kis pusztítás lesz benne.. ha még a sztorira is költöttek a CGI mellett, akkor nem lesz gond. -
sandor8206 #72109 eléggé fosnak nézz ki -
Az elején azt hittem Godzilla folytatás, de rájöttem, hogy ez vmi buta Power Rangers mozifilm lesz. -
Úristen, mi ez a szar?! -
Jéé, glados, szarkazmus hol marad? :) -
Béka Benő #72105 Na, a Gypsy Danger végre színre lép ! 

-
Sunrider924 #72104 Nem hinnem, inkabb ilyen Shaolin Soccer(2001) -
úgyis tele lesz vele az internet, de mondom hogy: man of steel trailer #2 -
A Pofonok földjét most a napokban kaptam meg pendrive-on. Asszem divxHD-ba..
Belenéztem: hát ha ez nem "ütős sztori", akkor semmi sem az :D
Ez (ha jól sejtem) amolyan Ping-Pong az ököl színrelép-szerűség lehet :P
Na abban a filmben a tehéntőgy boxtól az ufókig minden sz@r volt csak ütős sztori nem :) De ettől még kibeb@szottul jól szórakkztam rajta :) -
csak ennyit látam belőle after earth -official international XD kicsi a monitor -
TEASER TRAILER, ottan irja nii :D -
ahhhh okéé úgy nem néztem utána azt hitem már kint van sorry xd
-
LOL, majd jövő nyáron érkezik. -
Moziba megy még csak? mert nem találom sehol :s -
lool -
Ó, igen, a Bubba Ho-Tep sztorija elég ütős volt... :)
-
Seven Psychopaths - iMDb
Totál agymenés... vagy mégsem? :)
Egy idióta sztori mögé bujtatott jóféle karakter és "eszme" film. Nekem bejött. Jók voltak a színészi alakítások, egyedül Colin Farrelt nem tudom hova tenni. Néha olyan idétlen pofákat vág, hogy teljesen kizökkent a karakterből amit éppen megformál. A többiek viszont nagyot alakítanak, főleg Sam Rockwell és Christopher Walken.
Érdemes megnézni, nem a megszokott film de teljesen jó, és még 1-2 poén is belefért.
7/10 -
ütős sztori?:D végülis, nem? fú ezt a filmet is de rég láttam, meglehetne lesni -
nem, de tényleg ezt a két filmet nevezted meg mint ütős sztori? csak kérdem, már rég láttam őket, hirtelen nem ugrik be az ütős sztorija egyiknek sem. -
kiderülhetne hogy ted igazából roosevelt tudata egy kísérleti androidba ültetve, és nekik kell megmenteni a világot ismét zombihitlertől -
Vígjátéknak ütős sztori. Mindennap tanul az ember...
A jelentését sem értem. Mi a definíciója az "ütős" történetnek? Vagy mi lett volna a Ted esetében "ütős"? 2 fingás között kimenteni Ugandából a gyerekkatonákat? -
jóhát bazge nem tudtam hogy neked egy komplett kortárs címjegyzék kell, mondtam két kedvencet :/