106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Blum #72248 Jol :)
Díjak és jelölések:
Golden Globe-díj (2013) - Legjobb rendező jelölés: Ang Lee
Golden Globe-díj (2013) - Legjobb filmzene jelölés: Mychael Danna
Golden Globe-díj (2013) - Legjobb film - drámai kategória jelölés -
Dean Winchester #72247 PI élete
mit javasoltok érdemes 3D-ben nézni vagy felesleges? Jól emlékszem, hogy ez a film kapott valami díjat ? -
Lost -
The Killing, Boardwalk Empire, The Shield, 24 -
óó nagyon jó, van benne egy két újdonság is, de a többit is újra nézem, jó filmek, kösz -
"Értelemes, humoros"...egyszer. Alapvetően szimpatikus ez a Szirmai, de túlságosan ripacs és exhibicionista, és rémunalmas, hogy a 3 darabos manírkészletével operál. -
sandor8206 #72242 keselyű 3 napja
copland
isten haragja (ez sztem nagyon jó és nem annyira ismert)
egy igaz ügy
pelikán-ügyirat
sleepers
játsz/ma
halálsoron
tiszta románc
8mm
tökéletes másolat
nincs alku
ügyfél
őrület
szigoruan bizalmas
bárányok hallgatnak
ments meg uram
a rettegés foka -
sandor8206 #72241 ha ölni kell -
Rózsák Háborúja, Grosse Pointe Blank, meg #72237-hez még én mondanék egy Fényes Nyergeket (kizárólag eredeti nyelven!), az is minimum van olyan kurvajó (majdnem), mint Ifjú Frankenstein. -
A 78-as film óta nagy közönségnek szánt adaptáció nem foglalkozott Superman eredetével. A Smallville egy vicc, a karakter megerőszakolása, a L&C szintén nem ezt a fejezet dolgozta fel, rajzfilmeket max a HC fanok néznek, a legutóbbi film meg egy nagy mellényúlás lett.
Aki a 78-as filmet nem látta, márpedig 20 év alatti korosztályban erre nagy esély van, az vagy a SV-ből ismeri, vagy szimplán a popkultúrából.
Nyilván a jelenlegi képregény-láz hatására kellett feltámasztani a sztorit, a profit sem hanyagolható tényező, de legalább igényes munkának néz ki, és az műfajon belül is ritkaság jelenleg, Superman témában meg főleg. -
dráma thriller inkább... -
Dutyi-dili, Vaklárma
Hahaha....
+ bonus Ifjú Frankenstein -
sandor8206 #72236 stílus? -
Ajánljatok már pár jó mozit 2000 előttről? Újra akarok nézni régebbi jó filmeket, talán lesz olyan is amit nem láttam még :) -
sandor8206 #72234 volt egy superman returns is nem is olyan rég
betmen annyiból más, hogy eredet sztori eddig sose volt + burton filmje is úgy kezdődött, hogy bele a lecsóba, működött, "kult" lett és senkinek se volt vele baja, hogy betment készen kaptuk és nem volt eredet-sztori (itt term. kezdődikhez hasonló kiképzést, kütyüt, jelmez stb. értem)
de mindegy nem vagyok ellene egy supi filmnek, csak feleslegesnek érzem, hogy elölről kezdenek mindent -
Batman más? :D Mert még véletlenül se dolgozta fel elég rajzfilm képregény mozi ? Őt talán kevésbé ismerik? Már végképp nem értelek :) 6 éves unokaöcsém hol Batman, hol Spiderman akar lenni, Superman még sose volt, de majd megkérdem tőle mit tud Supermanről...szerintem nem sokat.
A Batman Forever-nél azt se feledd hogy előtte három évvel volt a returns, előtte három évvel meg a mozi...
Superman (1978 )
Man of Steel (2013)
!!!!
te majd bekapcsolodsz a második résznél, így nem fogod magad elunni.
A pókembernél egyetértek, az egy teljesen értelmetlen mozi, az összes mondjuk, de ez az ujabb aztán végképp. -
sandor8206 #72232 teljesen más tészta akár betmen, akár más szuperhős....egyik se lett/volt feldolgozva annyiszor az eredetsztorija és egyik se annyira populáris mint Superman.
+ élőszereplős mozgóképes feldolgozás szinte egyiknek se volt
+ pl: ott van a Mindörökké batman (a film minősége más kérdés) a legjobb példa arra, hogy minek kellene itt fenn állni, simán tekinthetünk rá rebootként...a világon mindenki elfogadta, hogy val kilmer bruce wayne, teljesen más dizájn, rendező, hangulat etc....a film működik és lehetett foglalkozni a (nem túl erős) sztorival
na most itt megint végig kell szenvedni az első felét a filmnek, ahogy a csodálatos pókembernél, hogy megint a lényegnél legyünk -
Csak elképzelem hogy a Batman moziknál hogy téphetted a hajad :) -
sandor8206 #72230 1. és 2. rész, itt egy filmben lesz feldogozva
de igen a sorozatokra célzok (bár a rajzfilmek is lehetnek) és ha nem jött volna le, nem a megvalósításról beszélek, hanem a az eredetsztoriról...tökmindegy most a minőség, megjegyzem talán egy résztse láttam smallevilleből, L és C lehet csak párat.
DE ezek miatt lerágott csont Supinál, hogy hogy lett Supi
nagy összegben mernék fogadni, hogy aki nincs elzárva a külvilágtól és nem 5 év alatti az tudja, hogy ment a dolog -
:D szerintem meg túloztál, és most már mindenáron fedezni akarod magad. Remélem nem a rajzfilmekre célzol, meg a szar Smallvillere meg a másik írtó szar sorozatra.. mert ha neked ezek egyenlőek egy mozi feldolgozással akkor nálad is komoly észbeli korlátok lehetnek.. de hogy is jutottunk oda hogy egymást inzultáljuk? pff 
egyébként melyik az a két mozi, nekem csak a 78-as ugrik be. -
sandor8206 #72228 elég nagy észbeli korlátoltságnak tartom, hogy csak mozifilmben gondolkozol
de ha nagyon akarod a man of steel sztoriját így is 2 mozifilm feldolgozta
-
De pont ezt mondom nem 4. 5. alkalommal.... vagy ha olyan objektiv vagy akkor sorolnád ezt a négy öt egész estés hollywoodi filmet amiben Superman eredet történetét dolgozzák fel? -
sandor8206 #72226 látom egy power rangers részt se láttál, igen be vannak öltözve (mint kb. a pacific rimbe, ha jól láttam ott se mesztelenül irányították a robotokat) és hatalmas robotokat irányítanak hatalmas szörnyek ellen
és véleményemet továbbra is arra alapozom, hogy halivúd inkább fog 1000 "Power rangers" mozit (hasonlót) csinálni mint egy NGE mozit -
sandor8206 #72225 nem minden véleményem objektív, de nem szállok szembe objektív érvekkel szembe szubjektív véleménnyemmel -
sandor8206 #72224 tőlem lehet Superman film
tisztán racionális érv alapján megfogalmaztam a véleményem amit nem kell elfogadni persze, hogy teljesen feleslegesnek tartom, hogy újra felrobbanjon a krypton és le pottyanjon ide car-el és felnevelje a kent család így kb. 4.-5. alkalommal
racionálisan a stúdió álláspontját értem, hogy sok agyhalott meg fogja nézni ugyanazt csak más köntösben, túl sok kreativitást nem igényel csak bele kell rakni a pénzt -
sztem a Kellékfeleség teljesen rendben volt -
Köszönöm.Már láttam és valóban jó film.Most ezt kezdtem el tölteni:Apa ég.Adam sandler film,remélem ez jó lesz mert mostanában mélyrepülésben van a nagy kedvenc. -
Flypaper -
Sziasztok.Tudtok nekem ajánlani jó vígjátékot vagy valami vidámabb filmet?Most olyan nagyon komoly film nem érdekel.Választ előre is nagyon köszönöm. -
Susarc #72219 Sons of Anarchy-t ki ne hagyd! -
Road Movie #72218 Magyarország legjobb kultfilm ajánlója : http://kultfilm.webnode.hu/ -
bár anime, de a one piecet ajánlom.
hol humoros, hol drámai, hol dragon ballos "verekedős", a szereplők is szerethetők szóval szórakoztató (főleg ha bejön a karib-tengeres, kalózos vonal) -
gabesz012 #72216 Breaking bad, Dexter, The wire, OZ, Entourage, Twin peaks, Lost és még lehetne sorolni, de hirtelen ezek ugrottak be, amik a legemlékezetesebbek voltak számomra (Breaking bad és Dexter kivételével már az összes véget ért, az előbbiből is már csak 1 évad lesz).
Ma estére a Moonrise kingdom lett betervezve, el is feledkeztem már róla, hogy kijött, pedig várós film volt (imdb alapján hozza is a szintet 8.0-val). -
mikiking #72215 Sziasztok,most néztem be az utolsó részt is a Supernatural cimü sorozatból... Hát egyszerüen óriási,imádom... Tudna valaki nekem valami jó sorozatot ajánlani még ?? Akár hasonló stilusban,horror,vagy akció,vagy bármilyen,csak egy nagyon jó sorozatot akarok,ami legalább ennyire leköt mint a Supernatural -
Jackson az új Lucas... -
"csak segíteni próbáltam..."
-
The Iron Lady
nem erre számítottam, ez nem lett valami jó, szerintem több volt ebben az egészben mint amit kihoztak.. szar rendezés, zenék.. volt egy két jó jelenet de összességében gyenge, túl sok jelenet szólt az öreg lány szerencsétlenkedéséről, képzelődéseiről, a történelmi eseményekről meg nem sok semmi, azok hátteréről stb, sokkal életrajzibb sztorit vártam :(
a rendezője egy nő, szinházi rendező ráadásul, három filmmel a háta mögött, ez nagyon érződött is... -
:D -
Power Rangers? MIROL BESZELSZ??? mecha film! Emberek robotokat iranyitanak es nem beoltoznek mindenfele szines ruhaba, hogy lekaratezzak a rossz fiukat. Ha ez neked Power Rangers akkor a batman meg fast and furious! wtf?!?!?!?! -
Ja igen, ez csak rád nem vonatkozik. Rosszabb, hogy te azt hiszed a te véleményed minden esetben objektív.