106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Szabi84
    Vagy kontaktlencse:D Az Avatart én is szemüvegben néztem, de nem zavart.
  • precision
    The Hobbit

Teljesen korrekt, simán hozzá a Gyűrűk Ura színvonalat. Nekem nagyon tetszett :) Meg lesz majd nézve itthon is feliratos HD -ban, ha megjelenik.
    3D verziót néztem... már megbántam. Mostmár tényleg nem fogok beülni 3D filmre addig míg be nem jön a szemüvegnélküli technológia. Rövidlátóként borzalmas, normál szemüvegre rávéve kényelmetlen és idétlen, szemüveg nélkül felvéve pedig homályosan lát a rövidlátó ugye... szóval sehogy sem jó. De ez már csak az én bajom, ez nem von le a film értékéből semmit.

9/10
  • Lantee
    Most adja a Film+ a Valami Amerikát. Hogy a fenébe lehet ilyen elb*szott akcentussal eljátszani a nagy amerikai producert!?
  • Tyler1
    Ma este AXN-en A Hatfield - McCoy viszály premier este 9-től. Costner és Paxton 2 Emmy és 3 Primetime díjas wester minisorozata, aki szereti a műfajt, az ne hagyja ki, az idei év egyik legjobbja.
  • Inquisitor
    "mert az átlag ember egy kategórián belül csak egy műfajt akar"
    Érdekes módon ázsiai filmekben és animációkban elmegy, az ottani fogyasztók ilyenek. Meg nekem is bejön.
  • Tatyla
    végül is nekem az a véleményem neked az és én ezt tiszteletben tartom hiszen már évtizedek óta nem hiszek semmilyen kritikának,én magam megnézem és vagy tetszik egy film vagy nem,sajnos mostanában elég sok szar filmre pazaroltam el a drága időt :D
    meg a vélemény ugye olyan mint a segglyuk mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra :D
  • daver88
    Pontosan erről van szó, amit írsz, egyszerre túl sok mindenről akar szólni a film, és ha végiggondoljuk a 6 sztorit, megkockáztatom, a 6-ból 4-5-öt simán el tudnám képzelni önálló filmként is...de így együtt sok.

Még annyi, hogy talán sok volt a 3 rendező a filmnek...2-2-2 sztorit kaptak mindhárman, és az eltérő rendezési módok egymásba vágása tette ilyenné a filmet.
  • tigeroo
    így van, a film sok irányba elmozdult, de nem állapodott meg stabilan egy ponton sem, a végén egy petyhüdt massza lett az egész.
  • tigeroo
    tipikus ingerszegény amcsikápráztató film, semmilyen komolyabb feszegetés, mondanivaló nincs benne, az őslakóból kiragadott random 2 perces párbeszéd többet ér mint az a 3 órás szenvedés a moziban.

egyszerűen annyi mondanivalója van a filmnek, hogy szinte lehetetlen feldolgozni egyszerre: reinkarnáció, sors, rasszizmus, jog (klónok jogai), de még a zsidóságról is esik némi szó

namost, igen, ezeket megjeleníti, de olyan sablonosan hogy az már nekem fájt. semmiről nem szól a film, de örülök hogyha ti ilyen pátoszi mondanivalót képzelegtek bele :D
  • precision
    szerintem az a baj a Felhőatlasszal amit a #71898 -ban is írtam...

túl randomszerűen vannak összekötve az egyes filmek, gyakorlatilag annyi a közös bennük, hogy ugyanazok a színészek játsszák a szerepeket, ráadásul adott színész egyszer pozitív egyszer negatív karaktert játszik, legalább ebben lehettek volna következetesek és rá lehetett volna fogni, hogy ez egy kapocs a különböző részek között

nekem ez a becsukódik az ajtó / vágás / kinyílik egy másik összekötés nem elég :)

ez 6 film, egymásba van pakolva és így akar művészi lenni... mint amikor a mester ecsettel különböző színekkel csapkod egy vászon előtt és ami keletkezik paca az az "ő művészete" :)

a kevesebb néha több, sokkal jobb filmet is ki lehetett volna belőle hozni
  • Hegi90
    és ezt a sok tanulságot miért kellett egy három órás moslékba önteni?
  • Tatyla
    valami ilyesmi érzést váltott ki belőlem is,gyanítottam hogy sok lesz a negatív kritika mert az átlag ember egy kategórián belül csak egy műfajt akar csak az elméjébe fogadni,nem hogy még egyszerre minden az emberiséget alapjaiban mozgató témákat egy filmben összegyurmázni,ez olyan ha hozzá vagyunk szokva egy bizonyos étrendhez a gyomrunk nem mindig nyitott az újfajta ínyencségek befogadására...
  • daver88
    Cloud Atlas

Korántsem olyan szörnyű, mint azt sokan írják...egyszerűen annyi mondanivalója van a filmnek, hogy szinte lehetetlen feldolgozni egyszerre: reinkarnáció, sors, rasszizmus, jog (klónok jogai), de még a zsidóságról is esik némi szó...ezenfelül a 6 történet is teljesen más műfajt elevenít meg: kaland, scifi, dráma, vígjáték, akció (thriller), romantika.
    Sokan írják, hogy hat különböző, eltérő történet van a filmben, ez így igaz is, ám ha jobban figyelünk, akkor azok a történetek valamilyen szinten kapcsolódnak egymáshoz, de legalábbis utalnak egymásra.
    Szereplők (akik amúgy nem kis nevek), remekül játszottak benne, ahhoz képest, hogy egyszerre több karaktert is alakítottak.

A lényeg tulajdonképpen az, hogy erre szokták azt mondani, hogy a kevesebb több lett volna...elképesztően összetett film, és tényleg meg kellene nézni még legalább kétszer, hogy minden összeálljon benne...nekem két dolog jutott eszembe a végén: az egyik a Mr. Nobody című film, a másik pedig Az ember tragédiája...
    7/10
  • Tyler1
    Dredd

Úristen ezt a gagyi szart. Totál unalmas sztori, nevetséges karakterek, filléres látvány, filléres effektek. Karl Urban még oké, bár Dreddnek rohadt gyenge lett, hiába vicsorít rendületlenül, de a 40 kilós Sarah Connor mint főboss...röhej. Egy darabig tartottam magam, de ahogy megjelentek az álbírák, kinyomtam a csába, onnantól lett hiteltelen az egész film.
    + pont a szösziért, ő volt az egyetlen érdekes személyiség ebben a filmben, ez azt is jelenti, hogy a címszereplőt kb. le is játszotta a vászonról, ami igen szomorú.

Nálam Dredd marad továbbra is Sly, ezt meg mihamarabb elakarom felejteni.
  • Tatyla
    jaja kötelező minden filmbarátnak...
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony. Én több mint fél tucatszor láttam, és este megint megnézem :)
  • Kmarha
    Na most meglepődtem. Lesz jó film is a TV-ben? Életrevalók ma este az M1-en. A 8.6 pont IMDB-n nem véletlen.
  • Csaba007
    Taken 2

Nekem nagyon nem tetszett,untam az egészet. Liam Neeson már öreg az ilyen szerepekhez,a verekedések nevetségesek voltak,ahogy a futásos jelenetei...nem értem,ezt hogyan gondolták komolyan.Unott képpel játssza végig az egészet.A történet egysíkú,semmi nagyobb cselekmény,fordulat nincs benne.Elvileg lesz folytatása,szóval hurrá :/
    3/10
  • Susarc
    Dredd 2012

2Ft/10
  • toysoldier
    a napokban újranéztem én is, nálam simán van 8-9 pont a film. elkezdtem a könyveket is olvasni, azok is nagyon tetszenek.
    várom a 2. részt filmen, kíváncsi vagyok hogy fogják megcsinálni

most néztem a Loopert, nem pontoznám, de nagyon nem tetszett..
  • viizo
    The Hunger Games / Az Éhezők Viadala

Az év egyik legnagyobb mozis sikerére karácsony előtt kevéssel kerítettünk csak sort. A túlhypeoltságnak ezúttal is megvolt az a hátránya, hogy bizonyos várakozásokat támasztottam a film elé, de sajnos hiba volt.

A film nem több, és nem is kevesebb egy teljesen átlagos, utópisztikus ifjúsági kalandnál. Néhol meglepően gyermeteg, máshol az addigiakat földbe tiporva váratlanul bedurvul, egyszóval hullámvölgyek sorozata.

A látvány nagyjából rendben van, bár szokatlan lehet a giccses modern városkép és annak lakói, de nyilván a film alapjául szolgáló regényben sincs ez másként.

Sajnos az operatőr a Hunger Games fényképezésénél is parkinson-kórban szenvedett, még egy szimpla beszélgetésnél is imbolyog és reszket a kamera - inkább ment volna kapálni.

A 87-es Menekülő Emberrel valószínűleg nem fair az összevetés, mivel az egy kemény sci-fi volt, ez pedig inkább a 18minusz korosztályt célozza, de a történet nagyon hasonló - a Schwarzis utópia részemről mérföldekkel élvezetesebb, még 25 évvel később is.

10/6
  • k0trapali #72347
    Szerintem 6 story 1 filmben azt csumi.
  • Tatyla
    The Day
    elbasztam az életemből 90 percet/10

Géppisztolyos prédikátor
    5/10

Magic Mike
    te jó ég/10
  • Hegi90
    Velünk is megosztanád, hogy mi volt pontosan a mondanivalója?
  • Hegi90
    ugyanez. Kibasztam újonnan 3 órát az életemből, pedig én szeretem a filozofálós, szkifis, elvont dolgokat is, de ennek se füle se farka, se mondanivaló se tanulság se semmi. Az egész film szó szerint nem szól SEMMIRŐL.
  • Inquisitor
    7197-ik ismétlése. És ha szerencséd vagy az összes része lesz a következő 2 napban. :D
  • bakkerman
    reszkessetek betörők...ADFSDGSDGSGGS
  • Magnum PI
    Taken 2

:( / 10

A trailer-es telefonos rész után mert lehetett tudni, hogy kb hasonló lesz mint az 1, és e téren nem is voltak elvárásaim. Viszont a kamerakezelés a verekedéseknél (mégis mi az Isten volt ez), meg rengeteg baromság a történetben nálam kiverte a biztosítékot. Pár példa:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Teljesen természetes hogy egy friss jogsis amerikai kislány úgy vereti a szűk utcákon a h-váltós mercivel mint Sebastien Loeb
    - Teljesen normális, hogy egy városban csak úgy lehet dobálni a gránátokat ész nélkül és ez úgy igazán senkit nem zavar
    - Úgy látszik az US nagykövetség közepére csak úgy be lehet rongyolni egy taxival és utána mintha misem történt volna már ismét a városban sétálgatni és keresni a rossz fiúkat.
    - Hol vannak a rendőrök, főleg a követséges balhé után
    - ...
  • Sir Quno Jedi
    MiB 3

Egyszernézős, de abszolúte kellemes szórakozás volt. Néha kicsit tán vontatott, de elmegy. Ez már majdnem scifi volt. Várjuk a következőt.
  • szucsy89
    Jó munkahelyed lehet. :DDD
  • hapi
    dredd -ről annyit, hogy talán hű a képregényhez, de mint film nem igazán állja meg a helyét 2012-ben. Akciók gyengék az egészen a spórolást érzem. Kinti jelenetek szinte semmi, történet semmi, fő gonosz nulla. Talán 10/4 nálam.
  • sandor8206
    1; nem ismerem a comicot, sztem nem is kell
    2; Urban nem egy Stallone, ez is fix, itt nem is az ikonságra gondolom, hanem egyszerűen nem egy KARAKTER hanem egy a sok szépfiú között halivúdban
    3; tökre nem érdekel, hogy a comicban mindig Dredden volt a sisak és az szentségtörés volt, hogy Stallonésban meg nem
    Bár itt ki is jön a két alapvető különbség a 2 film között, míg a réginek volt sztorija, olyan amilyen de volt és ezért pl: elég hülyén nézett volna ki a rabszállítón a sisakos Dredd, itt meg elég vékonyka, ha erősen fogalmaznék NINCS
    4; az akciókat arra értem, hogy mentek egy folyóson vagy szobában és lőttek kb. ennyi, ez 2012 kevés és hurka, főleg a régi Dreddhez képest, pedig az se nagy szám akcióban.

A lényeget meg leírtad finoman nyúltak ilyen kevés pénzből. Ha nincs rá zsé miért nem hagyják a picsába?! Főleg, úgy hogy még így is bukó talán.
  • k0trapali #72336
    Felhő "katyvasz" (2012) Cloud Atlas

Mi a here volt ez a film? Munkahelyen éjszakásban kiszenvedtük a kétóra' ötvenet bő 4 óra alatt...
    Se füle se farka, sok üstökös "tetkó" mindenkin meg szixmisz vagy ki a tököm, megy a buzulás és van benne egy külön akció film a jövőből is. Mindenki mindenkinek a reinkarnáció?
    A legszarabb film amit mostanság láttam! A nagy átmaszkolások meg rém gagyik voltak. Nem bírom az ilyen műiességet a filmekben.
    Nem is mondok róla semmi többet. Nem tetszett. Kész.
  • goldmember
    Ha egy kicsit is ismernéd a pénzügyi világot, csak akkor látnád mekkora királyság ez a film.
  • Blasta
    "Urban se egy Stallone, bár sok nem is látszik belőle"

Uhhh, erosen mellelottel ezzel az ertekelessel.
    Urbanbol pont annyi latszik amennyi KELL (Dredd eseteben), Stallone-s Dredd-et kb. mindenki utalta, szinte semmi koze nem volt az eredeti comic-hoz.
    Az akcio teljesen lehengerlo volt, nem tudom te mit neztel?! Low budget igen, de megis nagyon finoman nyultak a temahoz es kihoztak belole amit ilyen keves penzbol lehet.
    Itt egy korrekt Dredd kritika...
  • IMYke2.0.0.0
    Mondtam valahol olyat, hogy érthetetlen lesz?
    Azt írtam, hogy a teljes képhez nem árt a sorozat ismerete. Nyilván, ősrégi (1970-es években kezdődött), és nem a mai emberkéknek fogyasztható tálalásban készültek a sorozatok, filmek, de a Yamato-univerzumhoz hozzátartoznak.
    A Star Trek. Star Wars filmek is élvezhetők külön-külön, de az együttes ismeretük többet, pluszt ad.
  • Totti5
    Sose láttam, sose hallottam erről a frencsájzról a film mégis tökéletesen érhető és nagyon szórakoztató volt. Lehet hogy a háttérinfókhoz közöm sincs, de a filmet bárki megnézheti nem lesznek benne érhetetlen lyukak.
  • IMYke2.0.0.0
    Ehhez nem árt ismerni a teljes Yamato-(anime)sorozatot. No, nem azért, mert rettenetes összefüggések vannak, hanem azért, mert így az egész olyan, mintha a Gyűrűk Ura trilógia utolsó részét nézné meg az ember = önállóan is remek film, de a többivel együtt az igazi.
  • Tikal #72330
    valamit nagyon nem értettél...
  • Tikal #72329
    nagyon ráfagytál erre a jelenetre.. a taken 2 ugy összességében egy szar cucc... nézd már meg ki rendezte :DD Előtte a Transporter 3-at tette le az asztalra... no comment