106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Warm Bodies? Ugye viccelsz? Alkonyat zombikkal :) -
This Is the End, Hobbit 2, The Lone Ranger, Epic, The Croods, Oz: The Great and Powerful, Warm Bodies, The Last Stand
nekem még ezek is várósak -
Die Hard 5, After Earth, Oblivion, Sin City 2, Star Trek 2, Kick Ass 2, Gangster Squad
Kapásból ennyi, amit azonnal kitudnék cserélni ebből a 25-ből, a maradéknak is kb. a fele várós. -
max 5 ami említésre méltó -
25 film, amelyet várunk az idén -
SzinesGeza #72601 De a listát - kb 60 filmmel - elküldték az akadémiának. -
Ízlés kérdése.. Kicsi Ritából nekem negyed óra is sok volt. Pedig ha valaki szereti a paródiákat, akkor az én vagyok.. (Űrgolyhók, Robin Hood a fuszeklik fejedelme, Nagy durranás, Csupasz pisztoly..)
Talán csak én érzem így, de a western műfaj úgy jó, ahogy van. A paródizálása csak szánalmas erőlködés...
Viszont a Ponyvaregény bejön.
Dicaprio meg akkor lesz kemény, mikor Kicsi Rita szőke lotyót játszik Banderassal az ágyban :D -
Django Unchained
Tarantino Filmjei megosztanak. Reservoir Dogs Pulp Fiction Jackie Brown alapművek, Kill Bill nem tetszett.
De ez ütöt mint egy légkalapács. Ha még emlékszik valaki a Kicsi Rita a vadnyugat réme című westernparódiára, ez hasonló tátongó űrt tölt be. Vicces és egy percre sem veszi komolyan magát. Az újkeletű westernek mint a 3:10 Yuma teljes ellentéte és baromi jól működik. Főleg a kőkeményen jól játszó Foxx, Dicaprio és a 4 főszereplő közül is kiemelendő Christoph Waltznak (már Landa-t is kurva jól hozta anno) köszönhetően. Samuel L. Jackson hozta a szokásos felháborodott feka figurát.
Ami a legfontosabb a zene az effektek és az eltúlzott lövöldözések mellett a színészi játék viszi a filmet a többi csak körítés és a rendezés is ütős volt.
Nekem biza egy 10/10-et megér, pláne az utóbbi idők westernhiányában. -
Jelenleg még semmit nem jelöltek a 2013-as Oscarra :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csak őt, az összes idősíkban ugyanaz a kb. 6-7 főbb szereplő játszik. Érdemes a végén megnézni a stáblistát.
Ennek ellenére nem jelölték speciális effektusok-oscarra. Elég érthetetlen.
Nekem tetszett a film. Nem estem hanyatt tőle, de tisztességesen összerakott, érthető, jó film. Jók a szálak, rettentő jók a színészek, értelmes gondolatok. A végén szépen összekapcsolódnak az idősíkok is. Ilyen filmnél simán nem zavar a 3 órás hossza.
-
IXEMGabeo #72596 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tom Hankset zseniális mennyi szerepre maszkírozták el:D -
IXEMGabeo #72595 Ja én egy haveromnál láttam
Megosztó film lett a fórumokon:) Tipikusan olyan film, amit 2 mondatban össze tudsz foglalni ugyanakkor kevésbé van értelme figyelni film közben, mert bármit csinálsz elveszted a fonalat.
Egy kicsit azért jobb lett, mint a Rém hangosan és írtó közelnél. -
Felhőatlasz
Nem tudom számmal értékelni. Szuper volt, lekötött a végéig, de csak, mert moziban néztem. Otthon nem biztos hogy végigülném, újranézni sem biztos fogom. -
SzinesGeza #72593 Azért ne harangozzuk be mint egy habkönnyű látványfilmet, mégiscsak egy elég kemény dráma. Főleg ha a könyvet is olvastad.
A moziban egy 6-8 év körüli kisfickót is láttam, pedig nem igazán nekik való. -
Susarc #72592 akkor csak kifelejtették:P közben utánna olvasgattam thx! -
2007-es hír - a képen együtt is vannak. -
Susarc #72590 hmm IMDB nem is hozza a stáblistában....rejtély:P -
Susarc #72589 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oh köszi! ezen agyalok egész nap:D azthittem lesz valami szerepe nagyon rejtelmesen mutogatták -
Susarc #72588 neeem nem ő volt! nem is lett volna értelme..... -
"Turns out it was Zoe Bell under the mask, a stunt woman and actress, and one of Tarantino's favorites. It's a shame she wasn't given a character. It's more of an extra than anything else." -
Filmcím és megmondjuk :) -
hát a szeme alapján:
http://www.imdb.com/name/nm0147312/
de lehet tévedek -
Susarc #72584 help pls! ő ki? képtelen vagyok megfejteni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Django unchained:
Nos ez utott.Kemenyet.Tobbszor nezos western/drama/vigjatek/stbstb.
Sok stilus keveredik,de teljesen rendben van a film hangulata.A szineszek baromi jok bar Foxx sosem volt a kedvencem,DiCaprio,Samuel LJ es Waltz egeszen elkepesztoek.Majdnem 3 oras film,szal sok kolat ne igyatok kozben ha moziban nezitek de nem sok uresjarat volt benne.Az pedig hogy a par perces mellekszerepekre olyan szineszeket sikerult megnyerni mint Don Johnson,Jonah Hill,Franko Nero vagy eppen a rendezo Tarantino,sok mindent elmond mennyire tisztelhetik vagy jott be nekik is a forgatokonyv.Mindenkeppen nezzetek meg,remelem a szinkronnal sem kurjak el nagyon.
8,5/10 -
The Words (Lopott szavak)
Már már olyan érzésem volt, hogy inceptioni magasságokat érünk el, amikor a Jeremy Irons elkezdte mesélni a történetét a parkban a történeten belül...már csak 1 szint kellett volna (plusz a ráadás ugye)...na végülis a film egész korrekt dráma volt, komoly szereposztással (Bradley Cooper, Zoe Saldana, előbb említett Jeremy Irons, Dennis Quaid stb...)
Nem túl izgalmas, de azért érdekes film volt 6,5/10 + 0,5 pont Zoe Saldana
jahh, majd elfelejtettem a szereplők között felsorolni Jonh Hannah-t, tőle már csak egy "Jupiter's Cock" beszólás hiányzott a régi emlékekért (Spartacus rajongók előnyben)... -
Vissza a suliba.
Másfél óra röhögés kell?
Akkor ez a Te filmed

Hogy a f...ba nem láttem én még ezt eddig?
-
Nekem kedvet csináltál hozzá :)
Meg fogom nézni.. -
Susarc #72579 10-es a film!!!
akkora CAMEO van benne,hogy padlót fogtam:D -
Megnéztem a trailerét... Nagyon nem tetszett. Rég láttam ilyen rossz trailert. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Plusz dvdscreener a díjszezon miatt!
-
Susarc #72576 http://www.imdb.com/title/tt1853728/
Hmmm Django 8.8-on? -
Pedig nekem pont a Dredd volt nagyon felejtheto alkotas. Szerintem a Total Recall sokkal jobb volt. -
Krimi-verekedos-vigjatek? Jackie Chan noi valtozatban? Kar, hogy fele annyira mozgekony a csaj. -
Dredd
A The Expendablesel szemben, pontosan azt adta, amit vártam. Ennek fényében jó volt. Egy kis oldschool lövünk akit látunk akció film.
Ebben a stílusban jöhet még pár ilyen világot meg nem váltó akció film.
-
IXEMGabeo #72572 az baromi nagy film az emberre rendesen hat pláne a vége:) 2 zseniálisan jó színésszel a körítés is megfelelő a 6,5 azért kicsit karcsú ez azért nem egy Die Hard 1 féle túszejtős és akció jellegű film volt. -
Tegnap este volt a Mad City (Őrült város) a Viasaton, John Travolta és Dustin Hoffman szereplésével...nem láttam még a filmet, nem is tudtam miről fog szólni.
Nekem kicsit csalódás volt, bár én személy szerint nagyon szeretem ezeket a bankrablós/túszejtős filmeket...De azért az kicsit talán túlzás volt a filmben, hogy Dustin Hoffmann akkor sétált be és ki a múzeumba/ból, amikor csak akart...
De azért azt remekül bemutatta a film, hogy egy jó sztoriért és a nézettségért mire hajlandó egy riporter...és szerintem ez a mai napig így van, ha nem is ennyire erős megvalósításban.
6,5/10 -
-
viizo #72569 Life Of Pi / Pi élete
Gyönyörű film a kitartásról és a hitről, messze a tavalyi év egyik legjobb filmje.
A történet, a látvány, a zene elképesztően összeérnek a filmben, amit megtámogatnak a remekül alakító színészek. Nem mellékesen talán a legszebb 3D látványvilágot álmodták a vászonra a készítők az Avatar óta - a vízen és alatta játszódó felvételek remekül kidolgozottak, végre van értelme a 3D-nek.
Egy kissé meglep, hogy milyen kevés nézői kritika születik a filmről, pedig évente csupán 1-2, hasonlóan lebilincselő történet kerül vászonra ilyen kivitelezésben. Nincs mese, látni kell, irány a mozi!
10/9 -
Szinkronnal szar volt, úgy néztem. -
Blum #72567 Hazimozi rendszerek rajongojakent a hangeffekteket dijazom es azok bizony ebben a filmben nagyon ott vannak a szeren. Ezert lattam a Tron-t is kb. 15X,mert mindig azzal tesztelunk. Onmagaban szerintem az se egy kiemelkedo alkotas.
Ha visszaolvasom azt a HSZ-t -marmint a #72564-et- akkor egy kicsit meg kemeny is voltam. Mert Collin Farrel viszont rohadt jot alakit a filmben ellenben ez mit sem segit azon a tenyen hogy a film onmagaban egy semmi. Egy nulla. 1 év Par honap mulva a kutya se fog ra emlekezni. Ugyhogy en maradok az 5 pontnal,szamomra az korrektnek tunik. A Taken 2...na az tenyleg egy 3 pontos hulladek. Abban aztan semmi sincs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jo,legyen 4,5 a Total Recall es akkor maradunk cimbik