106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Vagy legalább is pont Neked való :)
    Magam részéről inkább maradnék
    Cameron Diaz mellett :)
    Nekem bejön, ha egy csajnak van humora is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kristanna Loken jó csaj. Pont.
  • tigeroo
  • Tyler1
    A T-X vagy Connor csaja? Mondjuk ez mindkettőről elmondható. Náluk csak az a huszadrangú John Connor meg a borzalmas szinkronhangja volt rosszabb.
  • tomsolo
  • tigeroo
    én a T3-ból csak arra a hülye picsára emlékszem és mindig ökölbe szorul a kezem ha eszembe jut a mufurc feje
  • ZilogR
    Jah, szintúgy, bármikor van, én is belenézek a TV-s cuccokba, ha más nincs és nem akarok noti mellett elaludni.
    T3 a kissé bugyuta sztori ellenére a furcsán paródiába hajló humora miatt jön be nekem.
    T4 keményített a többihez képest, de az örök favorit a T1 a Commodore assembly listákkal és a T2 az első OMG grafikával.

AVERAGE(T1:T4) = 6.5/10
  • Zephyr Retiring
    Terminator the king :)
  • IMYke2.0.0.0
    Összes Terminatort szeretem [a 4-est is, a maga módján] - a legjobb a 2., szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy repül az idő: már feleséged van :)
    [Eddig nem tudtam, s miért is kellett volna tudnom, ugye :)]
  • Zephyr Retiring
    Terminator 3.
    Máskor is láttam.
    Most csak bele-bele néztem..eredetileg..
    De aztán nem bírtam abbahagyni.
    Ez a film függőséget okozhat :D
  • CSOCSO
    Pitch Perfect

Nem szoktam sok zenes-eneklos filmet nezni es igazsag szerint ezt is leginkabb csak a felesegem miatt neztem meg de nagyon kellemes csalodas volt.
    A karakterek mind nagyon erosek. A csipet csapat majdnem mindegy tagja kedvelheto/szeretheto. A fohos csajszi nagyon szep, no meg a magas, begyes gare ?!?!?! <3 very nice, how much?
    Eneklos reszek is jok.
    Nekem jobban bejott mint a cheerleader meg step up/glee filmek.
  • Kmarha
    The Cabin in the Woods

Ez a film epic! Horror film-paródia-művtörténetibemutatás :) Nem mondom, hogy erre számítottam :D

Úgy érzem, így befejezvén a filmet, hogy elég sok mindenen átsiklathattam még az első felén, mikor csak kapiskáltam, hogy valójában miről is szól (pl a pincére jobban figyelni kellett volna :D)

Még olvasgatok egy kis belemagyarázást itt-ott (bár úgy érzem nagyon nincs rá szükség), mert ez újranézősnek titulálom!

• QuippeR
    én is most fejeztem be. nem tipikus western persze, de tipikus Tarantino film, és habár nem minden filmje jön be (a Kill Billt például nem bírtam a felénél tovább), ez bizony kifejezetten szórakoztató volt.
  • gabesz012
    De, most fejeztem be nemrég. :D Én sem tudok egyebet elmondani, zseniális, a képi világ, az alakítások, a rendezés, a zenék, pedig nem szeretem a westerneket (de a Django alatt nem is éreztem azt, hogy egy "komoly" western-t néznék). 9/10
  • Sir Quno Jedi
    És hogy lehet női karival is keménykedni:

Commander Shepard being Brutally Bitchy
  • ZilogR
    és mi van a nem mostani filmekkel? senki nem néz ma mást, csak friss árut? amúgyis, skyfall még sehol, nincs ír-MAG(!)-jase, pedig az lett volna az év vége fénypontja! :P

pl.: tegnap a tv-ben a Mr. Tűsarok -t senki nem nézte? jó film? :D ha már bejönnek nektek az ilyen beöltözős, pöcsöm a seggembe celluxozom és tangát húzok ma éjjel, büszke vagy rám, apa dolgok!?!?
  • TaRka0107
    LINK
  • Susarc
    Djangót senki nem látta bazze???
  • Tyler1
    Wtf van itt?

• IXEMGabeo
    és a három kiskölök volt, akik még rafináltak, csibészek voltak csak ők még gyerekek voltak nem "férfi" karakterek...
  • Hoz_Hun
    Én is kivéve az RPG játékokat, főleg ahhol lehet csajozni is.
  • Sir Quno Jedi
    Nos ha valamék elmebeteg ferdeszemű forgatókönyvírónak/rendezőnek adják a végét, khmmm, akkor kisült volna valami belőle, így langyi maradt.
  • IMYke2.0.0.0
    Másnak nem, de Neked ezt el is hiszem: "Tudtam volna neki én olyan véget rittyenteni, hogy maguk alá szarnak a gyerekek szülőstől a moziban! :D"
  • Sir Quno Jedi
    Nekem rövid volt. Túl sok faszsággal elhúzták az időt, majd simán összecsapták seperc alatt a végét. Sokkal bonyolultabb végkifejletre gondoltam, erre, hót primitív, botegyenes faszság volt a vége. Pedig jól előkészítették ezzel a misztikus legendával, a hipermedvévé vált világhódító hadvezérrel, világégéssel, meg minden. Tudtam volna neki én olyan véget rittyenteni, hogy maguk alá szarnak a gyerekek szülőstől a moziban! :D Áhhh... az a baj, hogy túl sok AAA++ könyvvel, játékkal és filmmel vagyok felvértezve... :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Én is csajjal játszom amit csak lehet :)
    [Mass Effect, Saints Row és társaik...]
  • Hoz_Hun
    Haha, rokonlelkek vagyunk. :D
  • Cuchulainn
    Szvsz nem az alaphelyzettel van a baj, csak lehetne elegánsabban is megoldani.
    Nem az zavaró, hogy pl. a lány apja a "nagyszerethetőmamlasz" sztereotípiát képviseli, hanem hogy minden férfiszereplő hasonlóan inkompetens. (Az egy kivétel pedig egy ló) Ez persze semmivel sem roszabb mint az ellentéte (a klasszikus Disney effektus, ahol a főhősnőnek annyi a feladata, hogy beleájuljon a hős megmentő karjaiba) de mégis a sztori szempontjából is sokkal jobb lett volna egy kiegyensúlyozottabb szereplőgárda.
    Enélkül a történet tanulsága kicsit érdekes, főleg az elején nekem eléggé olyasmi üzenet jött le, hogy "hát igen kislányom, jó lenne ha te is vígan kalandozhatnál, de nem lehet, mert ha egy okos nő itt nem tart rendet, akkor az Y kromoszómás retardáltak szétverik a királyságot egy léccel"
  • Hoz_Hun
    Viszont erről a kemény csajos dologról eszembe jutott, hogy a minap láttam a Colombiana-t (6.5/10 adok rá). Komolyan nem tudtam venni de Zoe Saldana miatt már megérte. Mondjuk az olyan marhaságok, hogy a kiscsajnak 1992-ben SD kártyán adja oda a cuccot a faterja, amit le is nyel. Késöbb kiokádja a zsaruknál, aki kikaparja az anyagból, majd elegánsan betesz a számgépébe egy 3.5 floppy-t... hahaha. Meg kb egy 5 évvel késöbb készült Xénát olvasgat a buszon. De a csóka irodájában 15 évvel késöbb azaz 2007-ben már Obama képe van kint, holott majd egy évvel késöbb lett elnök. Dehát ahol egy csaj így halomra mészárol agy rakás embert ilyan baromságokon nem akadok fenn. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem pedig 9-et ért, a 10-ből.
    Én, ezek szerint, azon kivételek közé tartozom, akik nem filmesztéta szemmel és nagyítóval nézték a Pixar-filmet :)
  • Sir Quno Jedi
    Én imádom a vadfeminista filmeket és játékokat, sőt magam is női karit szoktam tolni játékokban! :D Tudod, kedvelem a cájenfingsönyt! :DDD
  • Hoz_Hun
    Nekem bejön ez a feminista cucc, csak sajna nálam ezt a mesét ez se mentette meg. :(
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek - valóban ez volt a lényeg.
    Hiszen, Merida apja kiskora óta élt-halt a lányért, vele nem kerülhetett konfliktusba.
  • Sir Quno Jedi
    Végül is a Meridában a férfiak csupán díszletként szolgálnak egy anya és lánya egymásra találásában és a lány felnőtté válásában. Akárcsak a gyönyörű tájak. Semmi több. Papírmasé. A lényegre koncentrálnak.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, a két pasi ott konkrétan űberretardált volt, de a főnökeik és munkatársaik is. Ökörköri tagok vaze! :DDD Mégis szerethetőek voltak. Az ilyen filmekben a nők mindig fifikásak, és ravaszul hátulról irányítják szeretett urukat és a háztartást. Régi szép idők...
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy akár a 'Frédi és Béniben' ugye, ahol mindig a feleségek voltak a talpraesettebbek - és az a rajzfilmsorozat ráadásul nem is mai csirke :)
  • Sir Quno Jedi
    Jó volt az a Brave. A nők szemében a férfiak ilyen esetlenek, mint az elefánt a porcelánboltban. Érzelmileg tahók és ömhittek, nomeg sértődősek. Ez valahol igaz is. Ennek hagyománya van, gondoljunk bele az Asterix galljainak férfilakosságába, mekkora kőkori taplók a világ közepének hiszik magukat, de otthon meghúzzák magukat, ha az asszony felemeli a sodrófát (pl. maga Hasarengazfix nagyfőnök :D).

Én nem éreztem sértőnek. Úgy ábrázolta a férfiakat amilyeneknek látják őket a nők, DE mégis szerethetőnek. Pl. kétség sem fér ahhoz hogy feltétel nélkül szerették mindketten a lány apját, minden "férfi" hibája ellenére. Végül is a királynőnek ő volt a második "gyermeke", mintha a fia lenne :DDD.

Mondom próbáljuk meg a régi Asterixes vonalhoz mérni férfiágon a filmet és teljesen élvezhető és érthető marad. A nők viszont sokkal plasztikusabbak, modernebb és emberközelibb ábrázolást kaptak, majdnem élnek, nem csak afféle felületes karikatúrák, érthető módon.
  • IMYke2.0.0.0
    Az első trailere óta vártam a filmet - nagy lelkesen írtam még az SG-n is, amikor megnéztem, hogy ezt látni akarom. Akkor utánanéztem, hogy milyen körülmények között készül. Utána viszont szándékosan kerültem minden infót, nehogy spoilerbe fussak bele.
  • Malakai
    Úgy tűnt kb mintha ránéztél volna a stáblistára és beírod, hogy de pedig mégis.
    A project több mint felénél viszont nem volt jelen.
    Abban én persze nem lennék olyan biztos, hogy jobb lenne a film, ha maradt volna, lehet tényleg jobb lenne, lehet rosszabb, ez már nem derül ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is állítottam az ellenkezőjét - de Brenda kezdte a rendezést, és ő volt egyike az írónőknek is.