106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Semmi köz Travoltához. A vér kötelez -
Stephen King "The Colorado Kid" novellája alapján készült. Persze nagyon lazán kötődik az erdetihez, mivel abból érdekes lett volna egy ilyen méretes sorozatot összütni. -
Azokból szoktak szezonok lenni, jaja... :D -
Ez valami sorozat? -
Haven első három szezonját tudom ajánlani (most készül a negyedik). Murva lassan indul, mint minden STephen King, de aztán nem lehet abbahagyni. Eléggé bedurvulnak a dolgok. -
Érdekesség: A Valve a könyv történetét vette alapul a Half-Life készítésekor. -
Nem rég olvastam újra a kisnovellát, amiből az egész ügye képernyőre íródott [Stephen King: Csontkollekció - novellás kötet]
Ma este megnézem megint a filmet [annak idején, valamikor csak az elejét sikerült, már nem tudom milyen oknál fogva].
-
Na, ez jól sikerült. A novella is király (én még régi Galaktikában olvastam, asszem két részletben). Darabont jól tud hozzányúlni King műveihez.
Gonosz: kíváncsi leszek, mi mindent vágnak ki belőle
-
A köd (2007)
Director: Frank Darabont
Writers: Frank Darabont (screenplay), Stephen King (novel)
A rossz hír: a TV2 adja ma este, 23:00-kor.
-
Ezer éve és 1 napja készülök rá, hogy megnézzem :)
Jól emlékszem, hogy ez is dzsontravoltás?
A Kardhal bejött.
Meg bírtam a Michael-ben és a Faterok motoronban is.. -
Bocs, de a napokban láttam a T2-t a film+-on..
Akkor most szójjak Svarcinak, hogy keressen fel és semmisítsen meg, vagy inkább átgondolod újra ezt a csatornaminősítősdit? :D -
A vér kötelez (Blood In, Blood Out; de láttam Bound by Honor címmel is)
dejólesettújranézni/10
A 93-as film jó része börtönben játszódik, amúgy a helyszín LA, egy főleg latinok lakta külvárosi rész. Három fiatal testvér kapcsolatát követhetjük nyomon. Egy rosszul végződő balhé után életük és viszonyuk egymással gyökeresen megváltozik.
Nagyon régen láttam, rohadt jó, hogy belefutottam a napokban a zöldségesnél... ;) -
Így van.
De a második,egy szar film+-os valami
-
sandor8206 #72955 Nagy leszámolás
Spagetti western 70-es évekből Lee van Cleef főszereplésével, nem ér fel Sergio Leone klasszikusaival, de nem rossz film. Nagy gyenge pontja, hogy a rosszak nem nagy was is dasok, Cleef remek mint mindig. Természetesen Morricone zenéje itt is 10/10, ez az ember nem tud hibázni.
Cleef egy fejvadászt játszik akinek nincs ellenfele, mindenkit simán elkap, de most meggyűlik a baja egy egyszerű semmirekellő mexikóival akit egy 12 éves kislány meggyilkolásáért kell elfognia. Tetszett a filmben, hogy senki sem az aminek látszik + ahogy Kucsó a mexikói simán leszopatta a nagy fejvadászt mindig.
7/10
A sakál árnyéka
Ez sem ér fel a klasszikus kémsztorikhoz, filmekhez de aki szereti a műfajt annak ajánlott.
Ami tetszett, hogy igaz (elvileg) történet alapján készült. A 70-es, 80-as években Carlos a Sakál volt a legelvetemültebb terrorista az ő kiiktatásáról szól a film. Donald Sutherland és Ben Kingsley játsszák az öreg CIA és Moszados ügynököket akik kitalálnak egy tervet, hogy hogy lehetne kiiktatni Carlost egy általuk felfedezett hasonmás (Aidan Quinn) segítségével.
Bejött, hogy tényleg mindent és mindenkit a terv megvalósulása érdekében felhasználnak, nem számít semmi csak a küldetés, ha ez azt jelenti, hogy szövetséges ügynököket kell kinyírni akkor kinyírják.
Tetszett a hasonmás kiképzése pl: a kiképzőtáborban szegény csávot nem értettem miért állandóan zabkásával tömi Ben kingsley karaktere + állandóan fújja a pofájába a szivar füstöt, addig amíg A. Quinnnek már a fasza ki lesz veleSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler és a végén elárulják neki, hogy Carlsot gyerekként állandóan zabkásával tömték és az apja szivarozott, akit gyűlölt
A sava borsát, tényleg az adja, hogy (elvileg) így történt, nagy köcsög ez a CIA :-) + a vége is tetszett, nem sima happy end, ahogy az élet sem
6/10 -
Django
10/10
Nincs mit mondanom, csak nézzétek meg. :D -
És látványnak is utolsó volt :) -
színészkedéshez sok köze nem volt :D -
Holy Motors
Ez meg mi a szar volt? Aki látta elmesélné, hogy miről szólt? -
Mondjuk a moziba engem sem. Én ugyanis itthon néztem
-
Prof William #72949 Rihanna - szereplését én sem értem. Amit ott ő csinál azt bármelyik "Random black/white female officer" - feliratú színésznő is meg tudta volna csinálni tizedannyi pénzért. Nem tudom hány embert csalogatott be a moziba hogy "DE HÁT Rihanna!" Engem biztos nem. -
Csatahajó.
Gyerekek..Rihanna akkor most már színésznő is?
A filmből a burritós jelenet egész klassz.
Később talán kipróbálom
Aki szereti az "idegeneslövöldözősklasszlátványos" filmeket, annak bejöhet.
Sztori is elmegy. De jobb is lehetett volna akár..
6/10 -
Jó. Akkor többet. -
Judge Dredd
- tele van logikátlanságokkal
- gagyi történet
- túl műanyag
- rob schneider karaktere minek kellett bele azon kívül, hogy geciidegesítő legyen?
- a hamis kép visszaállítása az eredetire jelenet. bazmeg.
+ a város és a cyborg kannibál jól meg van csinálva
Dredd 2012 >>> ez -
IXEMGabeo #72945 első résznek hihetetlen jó hangulata volt, borzongást keltett az emberben:O kár, hogy a végét nem láttam. -
+1 -
Rust and Bone
Nagyon erős dráma némi humorral fűszerezve. 8/10 -
Nem éppen... -
Azon kívül, hogy gyenge színésznő? Semmi. Nőként rendben van, csak ne játsszon filmekben. -
Silent Hill: Revelation:3/10 Mi a sz@r volt ez?! B kategória alja.Így meg szégyeníteni az első részt!
Frozen:2/10 Ne nézze meg senki. -
Mert mi bajod vele? -
Akkor már benne lett volna az 1-ben is...
Különben is, a sárkánynál az volt: Smaug - Himself
-
Hoz_Hun #72937 Majd ő lesz a sárkány, hahaha... :D -
Ne már! Lilly benne lesz? Máris mínusszal indul... :( -
Majd csak a 2-ben és a 3-ban. -
Csak fura volt, mert port.hu-n böngésztem, és láttam a nevét mint FŐSZEREPLŐ... utána rákerestem és több hírben is olvastam a nevét. Nem mintha hiányozna csak furcsa. -
Az sem rossz, hogy 10-15 milliós költségvetésből csinálták a filmet, jelenleg meg lassan fél milliárdnál(!) jár. Így kell filmet csinálni. Bár a magyarok is végre okos koncepciókba ölnék azt a maréknyi lóvét, amit összekunyerálnak. -
"Evangeline Lilly tényleg nem volt benne" - már érdemes megnéznem majd a filmet. -
The Hobbit
Evangeline Lilly tényleg nem volt benne vagy valami selejt verziót vetítettek Debrecenben?? -
Hoz_Hun #72930 Nálunk a családban mindenkinek nagyon tetszett. Nekem nem jött be, de csak a témája miatt. Azt el kell ismernem, hogy a szinészi játék nagyon jó benne. -
Hoz_Hun #72929 Igaz. A copy-paste átka. :)