106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ron Burgundy legendájára is ennyit adtam, az is volt ilyen unalmas. 1-2 jó jelenet és annyi. Egyszernézős kategória. Láttad már a Cowboyok és űrlények c. borzalmat? Na az ér nálam 4 pontot. Lehet túl kedves vagyok. -
és még így is 6 pont?
max 3-4 pontot ér ez a szemét -
Chernobyl Diaries
Eléggé gagyi, történetben nulla film. Bár egyszer meg lehet nézni. (Magasszintű unalom ajánlott, akár csak az én esetemben.) Az alap ötlet nem is lenne rossz, de nagyon el lett cseszve. Spoiler alatt folytatom pár kérdéssel. 6/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.A főszereplő testvérével mi lett? Nem találták meg se élve, se holtan. 2.Miért tarjták fogva a sugárfertőzötteket egy kamrában, hogy azok ki tudjanak szökni és ezt művelni? Miért nem lövik le őket és égetik el a tetemeket?
-
Gihi :-)
@Solo: sorry, ez most zsir volt :-D
Mi a baj amugy Denzellel, csak ugy nem jon be es kesz? -
rasszista vagy? :D -
hát még mindig ott van az egyes pont :D -
LOL
@tomsolo: ez most komoly?
klausztrofobiás vagy? félsz a repüléstől? vagy miért? ... maga a katasztrófa része nem igazán nagy része a filmnek, ugyanis nem erről szól mint az airport sorozat :D
-
Mentol #73121 Én csak azért nem nézem meg a "The Dark Knight" filmeket, mert:
-egyszer már láttam a Denevérember filmeket (nem nyúzok rókát)
-egy ember anyától, és egy denevér apától származó izéről szól -
Engem csak azért nem érdekel a Flight, mert:
1. Denzel játszik benne
2. repülőgépkatasztrófás
Utóbbit max akkor néznék ha Koon könyvet vinnék normálisan filmre. -
Csak legalább ne erősködnél ezzel a wikipédia szagú tudással. A valóság nem szimuláció, a szomorú tény az, hogy valójában akad példa ilyen esetekre, ahol a pszichológiai és szimulációs készség csődöt mond, mikor x ezer méter magasan egyszer csak meghibásodik a gép, és több száz ember túlélési esélye kezd zuhanni a zéró felé.
És ha már a "guglizásnál" járunk, kb 20 mp alatt:
"Repülés közben bepánikolt és szabályosan megvadult a JetBlue légitársaság egyik gépének kapitánya. Négy utas fogta le az őrjöngő férfit, miközben a gép kényszerleszállásba kezdett."
"Tíz év börtönre ítélték Olaszországban azt a tunéziai pilótát, aki a vád szerint ahelyett, hogy mindent megtett volna bajba került repülőgépe és utasai megmentéséért, inkább Allahhoz fohászkodott. A négy évvel ezelőtt a szicíliai partoknál történt balesetben 16 ember vesztette életét." -
Prof William #73118 Ez kb ugyanaz mint hogy egy 20 centi széles pallón rögöhve átmegy az ember, de ha ez a palló 100 méteres magasságban van már nem annyira. Pedig palló ugyanaz. Csak a lelki nyomás más. -
Részt vehetsz annyi szimulációban amennyiben csak akarsz, az, hogy valaki valódi vészhelyzetben hogy reagál az akkor fog eldőlni mikor valódi vészhelyzet van.
Azért nagyon nem mindegy, hogy "Ha ezt most elrontom megbukok a teszten" vagy "Ha ezt most elrontom kiskanállal vakargatnak majd fel egy deformálódott fémdarabból ami úgy fog kinézni mint egy bombataláltaot kapott paradicsomraktár." -
Na jol van, akkor csak olvasd el ezt!
ez most volt pár éve, elég érdekes dolgokat állapítottak meg, és még számtalan példát lehetne előhozni ahol a piloták nem voltak a helyzet urai STRESSZ ALATT miközben zuhantak... gondolom azt te is ki tudod guglizni hogy mennyire sok baleset vezethető vissza EMBERI hibára, hiába a szimulácios teszt amiről itt hablatyolsz... -
Susarc #73115 képzeld el,hogy azért van a rengeteg teszt,hogy valós vészhelyzetben is megtudják őrizni a hidegvérüket különben ALKALMATLANOK lennének pilótának....
tehát orbitális szarvashiba volt egy másodpilótát igy ábrázolni mégha filmről is van szó -
Tudod te mi a különbség a szimulácio és a valóság között? Szerintem te már elvesztetted az itélőképességed, ALKALMATLAN vagy filmnézésre :DDDD -
Airplane 2013 -
Kérlek segíts :DD -
Susarc #73111 tudod te mennyi teszten,szimuláción kell átmennie egy pilótának mire a fülkébe engedik?? hát nagyon nem tudod.....és akkor még arról nem is beszéltem,hogy ha nem repülnek akkor is fixen menniük kell szimulátorokba ahol hasonló baleseti szimulációknak vetik alá őket és aki igy viselkedik azt páros lábbal basszák ki HORDÁRNAK! -
Susarc #73110 akkor kicsit guglizz körbe..... -
juj, inkább meg se szólaltál volna, okosabb maradtál volna
-
Susarc #73108 nézzétek meg újra, az egész zuhanáshoz annyit tudott hozzátenni,hogy O LORD JESUS!....még a 75-öst trolit sem tudná elvezetni a városligetbe:) -
Susarc #73107 Pánikba esik? AKKOR ALKALMATLAN BAZZEG! olvassatok utánna,mert a másodpilótának ilyen esetben BASZOTTMÓD JOGA VAN ÁTVENNI A PARANCSNOKSÁGOT,de mivel az a kis nyámnyila fajankó befosott / ami alapjaiban rombolja le az elméleteiteket,mert NEM ALKALMAS pilótának emiatt!! ergó miafaszt keres egy pilótafülkében? és igen aztse tudta hova kapkodjon annyira balfasz volt!/
A spicces pilóta pedig még részegen is toppon volt!
csak egyvalamit kérdezek ti nagyonokosak: kivel repültetek volna? Denzellel vagy a Ministránsfiuval?
szánalmasak vagytok -
Ragnar360 #73106 szerintem kicsit elvagy tévedve:D mert hülyeségbe kötsz bele, alaptalak okokkal...azt is mondhatnám, h sok baromsággal :D -
Ne magyarázz bele olyat, ami nem igaz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ismerte a műszereket, tudott repülni, de fiatal MÁSODpilóta(tehát még tapasztatatlan pilóta tanonc) lévén valószínű ez az első igazi életveszélyes helyzet, amiben az összes protokoll szabályzatot amit tanítottak neki, felrúgja az alkoholtól bűzlő pilóta, miközben a gép darabokra esik és irányíthatatlan zuhan a föld felé. Ezenfelül, mint később megtudjuk még erősen vallásos is, tehát a legkevesebb, hogy pánikba esik. -
hát persze... -
Susarc #73103 bullshit még a műszereket sem ismerte bakki:P -
HANNA
jóság :) néha leült, de mikor beindult akkor rohadt jó volt, leginkább a zene miatt, chemical brothers odatette magát, és nagyon jól rávágták a zenére a filmet, a menekülésnél és a kikötős jelenetnél leginkább:) A sztori nem nagyon kötött le, mert kb sejthető volt minden, de azért jó film volt, szép képekkel!
7/10 -
miről beszélsz ember? talán annak a fosó gépnek feltűnt hogy a pilota BE VAN BASZVA, te talán nem lennél ideges?
-
Susarc #73100 elkezdtem nézni a Flight-ot ,de szétbasz az ideg a kibebaszott nulla aggyal rendelkező, fosógép , használhatatlan másodpilótától b+!!
értem én kell a feszkó meg minden,de ez egy rollert sem tudna elvezetni! Hogyarákba lehet ez egyáltalán pilóta?!
nah sry nézem tovább,de kikellett irni magamból:))) -
Ja, hogy IMDB-n még ilyen megoszlás is van? Köszi egyébként:) -
csgj #73098 Hali! Akkor még egyszer beszúrom ezt a trailert. Kíváncsi vagyok, mi az első benyomásotok róla! Valami katasztrofális Alkonyatszerűségnek vélitek, vagy gondoljátok, hogy a remek Oscar-jelölt forgatókönyvíró és rendező (Richard LaGravenese), és a két nagyszerű színész - Jeremy Irons és Emma Thompson - valami egészen klasszat hozott össze? :-D Én bevallom, szerettem a könyvet, mert srác a főszereplője, és ő jön össze egy úgymond "boszorkány" csajjal. Elég gyakran kihangsúlyozzák az alkotók, hogy a misztikus-romantikus körítésen kívül semmi köze az Alkonyathoz...
(Mindenesetre Valentin Napra szerintem jó program barátnővel...)
-
Ne etessétek a trollt! -
Voltak benne jól kinéző tinik? Nekem egy sem rémlik, csupa átlag brit arc. -
a 28 days later-ről beszélsz? -
IXEMGabeo #73094 ??? Ezt ki tudnád fejteni? -
gombabácsi #73093 28 nappal később
Tegyél egy filmbe jól kinéző tiniket, akik legyőzik az idősebbeket, illetve akiknek minden sikerül, és kész a siker, bármilyen rossz a film. XD
Milyen könnyű befolyásolni a fiatalokat. :( -
D.D. Lewis miatt neztem meg mar annyiszor a New York bandait.Mondjuk azt elsore nezve is ledobbentem az eroszakon,es a szineszek jatekan,de tobbszor is erdemes,mindig felfedezek benne valami ujat :)
Szigoruan eredeti hangon persze. -
Akkor miért ítélkezel? Nem ismered, nem láttad, de életműdíjat osztasz és "ki a tököm az a DDL"? Mindegy, hagyjuk. -
sandor8206 #73090 láttad a Lincolnt?
-
Bocsánat, megyek a sarokba és elgondolozok az életemen, mert kimaradt valami az életemből. Írtam is, hogy majd bepótolom. Csak azt mondtam, hogy nem tudom ki az a Daniel Day-Lewis és Denzel jobban megérdemelné az Oscart. Nem azt, hogy nem érdemelte meg az eddigi 2-t amit nyert. Szerintem van különbség.