106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Guren
    orly
  • Zephyr Retiring
    Bosszúállók 3D.
    Ez mese habbal.
    10/2.
  • desigo
  • Tikal #73565
    Azt az akciofilmet preferalom ahol nem robban fel:)
  • Tikal #73564
    Dehogynem lehet, ott vették fel, a helyszinen:)
  • Dean Winchester
    meg ugye amikor az autóba belelőnek egyet akkor egyből felrobban, máskor meg sorozatot kap és semmi, illetve van mikor a hegyről leguruló autó felrobban, máskor meg semmi baja kb...
  • Tikal #73562
    Persze hogy bele lehet... nyilvan nem fogok, de vannak jelenetek amikbe bele kell:))
  • Tikal #73561
    Bocs, de ennyi erovel torokulesbe is leulhetett volna a busz elé, nem?
    Az oke hogy vannak tulzasok az akciofilmekben de most akkor mi lesz, a kovekezo reszben majd egy mini morrissal farol be a tank elé, az meg atborul rajta, te meg akkor is azt fogod mondani hehe ez csak egy akcio film, agy kikapcsol bambulas? ...
    ( nem konkretan neked ment a valasz :)
  • SzinesGeza
    Te meg próbáld meg értelmezni amit leírtam. Esetleg a smiley-t is.
  • Totti5
    Az összes akció film fals, hiszen a főszereplőt senki nem találja el, 5 autóbalesetet és 10 borda/gerinc törős repülést, eséset, állkapocstörés erősségű ütéseket simán benyelnek + néha bekapnak 1-2 golyót és nyílt sebet is és még akkor is maximum HPval/erővel püffölik a film végén a főbosst. Ez volt 20 éve, 10 éve és ez van most is. Akció filmek már csak ilyenek. Nem szagérteni kell a fizikáját, hanem élvezni, mert ha ez nem lenne benne, akkor nem lenne eksön, vagy ha valós , akkor harmatos az egész tempója.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, anyám mondta tegnap a dzsémszbondba, hogy nem is lehessen a tetőn motrozni, mondom NAÉS??!?!? Kinemszarjale?! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékszel a "Megint 48 óra" buszfelborítós-Eddie Murphy-kiszállós jelenetre.
    S az bizony 198x-ben volt.
  • tommygear
    betonfejű :D
    de ilyen alapon szinte mindegyik akciófilmbe bele lehetne kötni
  • Tyler1
    De így nem érdemes megnézni egy Die Hardot sem, egy Mission Impossible-t sem, egy James Bondot sem. Mindenki tudja, hogy amit lát az többnyire nem lehetséges, de képernyőn jól mutat és kész. Élvezni kell. Ez Hollywood, elhiteti velünk a legnagyobb hülyeséget is, és mi mocskosul imádjuk ezért :)
  • Shep
    Erősen megkapaszkodott :D
  • Shep
    Ha jól látom pont egy kanyarból jöttek ki, akkor biztos nem mentek 120-al. 60-70-et meg tud a tank is a filmben meg ki akad még fent ilyesmin az előző rész széfes marhasága után? :)
  • Tikal #73552
    Persze, de nem tudom kikapcsolni az agyam, mikor a film már rögtön egy ilyen jelenettel kezd... én elhiszem hogy valami nagyon durva szöktetős jelenetet akartak, de ezt így mégis hogy? Ok, lenyelem, hogy a busz nem tolta el az autót és felborult, de ezek mire gondoltak, hogy a Diesel benn esetleg nem töri magát szarrá majd miokr nyolcat fordul a busz? :)
  • tommygear
    ez anno moziban elég durván szólt meg durván is nézett ki, ezen a filmen nem gondolkozni kell, hanem nézni és élvezni a látottakat
  • daver88
    a végét is spoilerbe raktam, nem kellett volna..:

Remek színészi játékot láthatunk, Emma Watson, Logan Lerman és Ezra Miller is teljesen azonosult a szerepével.
    Talán évek óta a legjobb kamaszokról szóló dráma, amit láttam, mindenképpen ajánlott a megtekintése!!...8,5/10
  • daver88
    The Perks of Being a Wallflower[/b]

A sztori középpontjában egy elsős gimnazista srác áll, aki elég nehezen nyílik meg a külvilág felé (később kiderül, hogy miért)...Sikerül megbarátkozni néhány végzőssel, Sam-mel és Patrick-kel, akikkel az egészet évet együtt tölti..Lesz részük mindenben, ami ilyenkor szokásos egy ilyen filmben: bulik, füvezés, szerelem...Ám mégis az átlagosnál jóval többről szól a film...Ahogy megy előre a sztori, érezni lehet, hogy mindhármuknál "sántít" valami a múltból.

[spoiler]Először ugyebár Patrickról derül ki, hogy homoszexuális, aztán Sam történetét fedik fel, mégpedig az iszákos, mindenkivel ágyba bújó énjét ismerhetjük meg, a végén pedig Charlie pedo nagynénijét fedi fel a sztori./spoiler]

Remek színészi játékot láthatunk, Emma Watson, Logan Lerman és Ezra Miller is teljesen azonosult a szerepével.
    Talán évek óta a legjobb kamaszokról szóló dráma, amit láttam, mindenképpen ajánlott a megtekintése!!...[b]8,5/10
  • Tikal #73548
    én meg épp írni akartam legutóbb, hogy milyen jó hogy nem volt benne egy picsa akit kézen fogva rángatott volna végig a filmen, aztán a végén meghal..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    helyette megkúrta aztán gyorsan ki is nyírták.. szomorú, de legalább nem nyivákolt, meg nem voltak gagyi jelenetek
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha nem láttad a trailert, akkor nincs miről vitatkozunk...
    "They got a... TANK!" - negró csávó.
    Aztán, SZÉTLŐNEK egy felülíjárót a TANKKAL.
    Ezután meg, a TANK eltapos 2 járművet is.

Vedd le szerintem a napszemüveget fórumozás alatt :)

[[[Az, hogy a "páncél" alatt, a forgatás során egy sportautó volt, ki nem tojja le, ha a FILMBEN azt akarják majd sugallni, hogy a TANK megy 100 mérföld per óra felett...]]]
  • SzinesGeza
    Azt nem tudom, hogy számoltátok ki, hogy mennyivel megy a tank.
    Ami egyébként nem is tank. :)
  • Tyler1
    Pedig sokat komolyodott a legutóbbi 2 rész. Felnőttek a szereplők, felnőtt a franchise is. Az elődökhöz képest foglalkoztak a sztorival, a forgatókönyvvel, a karakterekkel, levágták a sallangokat, látványos lett. Aztán hogy mennyire realisztikus a fizika, az már más kérdés, de ez olyan, mintha az űrben játszódó sci-fiknél azt kifogásolnánk, hogy ott nem is robbanhatna semmi, és nem terjedhet a hang. Hát nem azért kell nézni na :)
  • tigeroo
    mondjuk ez a jelenet + a vágás tényleg elég gas
  • tigeroo
    hollywoodon belül már ez a szint is tökéletes, ennél nagyobb fokú realizmus már a film rovására ment volna szerintem, persze nehéz belőni az egyensúlyt hogy mindenkinek a gyomra betudja fogadni.

én örülök hogy nem egy másfél órás Cops részt forgattak le.
  • Tikal #73542

komoly jelenet [NOT]
  • Tikal #73541
    nyilván mást értünk a komoly szó alatt :)
  • tigeroo
    az első rész még ilyen dawson és a haverok sztíló volt.

az hogy nem bírtad végignézni az ötödik részt sem, az számomra nem sokat árul el:D
  • Tikal #73539
    komolyodott?? az utolsót már végig sem bírtam nézni :)
  • tigeroo
    nemtom nekem bejön. sőt, lehet hogy meglesz magyarázva ez is majd a filmben hogy miért száguldozik a tank. tudom-tudom, már a széfes jelenetre is húzták sokan a fogukat, de ez vizuálkényeztetés, semmi más. átlagos film, de remekül tálalva (autók + akció + nők), ennél nekem nemkell több ebbe a filmbe.

valahol a topik bugyraiban van egy fast five kritikám, leírtam hogy nekem miért jön be a széria (dióhéjban: kispöcsként láttam az első részt és ahogy miis felnőttünk a haverokkal úgy komolyodott a történet is, egyre nagyobb léptéket vett fel az egész)

btw nekem a tokio drift jött be a legkevésbé a sorozatból
  • tigeroo
    hai :)
  • IMYke2.0.0.0
    Érzéki csalódás a fenéket. De segítek:

• Tyler1
    Csak ne lett volna hozzá röhejes high school történet. Bár ötödjére már tetszett az is :D
  • IMYke2.0.0.0
    Japán csajok: - tudod, hogy élek-halok értük. (Voltak nem olyanok is)
    Hegyi ótóka:
    Viszont, mint sztori:
  • Totti5
    Egyik legjobb rész. Az tényleg pjúr ótókáról és fesztiválról szólt + japó csajok és nem kikass akcióhősökről. Az új vonal is tetszik, de abban a részben kaptam a legtöbb illegális ótókát és a legjobb vasakat és a legtöbb benzint.
  • vass17
    Érzéki csalódás, mivel szembe megy a forgalommal :) Elvileg az Abrams jó útviszonyok között képes 97 km/h-ra, ha közben szembe jönnek 130-al, akkor ott már elég nagy a különbség.
  • Seth
    Már abban is tuning motor meg nitró van :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jól látom: Gintama logó? :)
  • IMYke2.0.0.0
    A Tokiói kiruccanás: