106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • fifi
    mi a logikátlan a Looperben?
  • Cuchulainn
    A sztori a közepétől "keményít be" addig tényleg eléggé faék. Az animációval, karakterekkel nem tudok vitatkozni, azok szerintem is gagyik lettek. :)
  • SzinesGeza
    Ne legyél már olyan mint a langyos víz! :)
    Mind a kettő fantasy!!! Nem tűnt fel?
  • Tikal #73843
    azért az már intő jel lehetett hogy John Moore rendezi majd... úristen, ki ez? Behind Enemy Lies? LOL
    Hogy nem futotta egy rendes rendezőre?
    Vártam ezt a filmet amúgy, de nagyon sok szar kritika jött ki, otthon nézős lesz...
  • Tyler1
    Azért annyira nem kell temetni. Nem kell alamizsnaszerepekért könyörögnie, szinte minden évben besikerül legalább egy jobb filmje. Túl a karrierje csúcsán meg már bevállalhat olyan szar filmeket is, amiket a kutya nem fog megnézni, ellenben ő kapja a zsugát érte :)
    Cage-hez meg nem is lehet hasonlítani, ég és föld a 2 színész. Cage-nek minden 10 filmjére jutott egy értelmesebb. Neki már "kenyérért" kell melóznia. Nem mind1.

A Die Hard is igazi nézőcsalogató nagyszabású blockbuster lett volna, ha sikerül normálisan megcsinálni. Én már terveztem a mozizást, de ennyi negatív kritika után nem baszok ki rá pénzt.
  • Tikal #73841
    Kénytelen elvállalni? :) Neeem, senki nem kénytelen elvállalni semmit se, gondolom már nem a megélhetésért csinálja, szóval bőven válogathatna, de olyan mintha már mindegy lenne neki mert minden szarban feltűnik már..
  • IMYke2.0.0.0
    Például, az 5 Oscar-díjjal jutalmazott "Némafilmes" dögunalom volt, a kliséjével (nem, nem azzal, hogy "néma", vagy FF-volt) - egyedüli kiemelhető momentuma a dzsiggelés volt a végén.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen egyetértünk, nekünk, rajongóknak elvárásaink vannak, és sajnos, a mai filmkészítők ezeknek elég ritkán tudnak eleget tenni.
  • Dynamic
    Akkor van mentség:) Lényegében itt inkább arra reflektáltam, hogy reális elvárás-e az, hogy biztos jó film lesz, mert Bruce szerepel benne.
  • IMYke2.0.0.0
    "4 pontos filmjeire (imdb) nincs mentség."

De, több is van:
    * kora miatt kénytelen elvállalni a szerepeket, ha még képben akar maradni, és pénzt keresni
    * a neki felkínált szerepek (korából adódóan) már nem izgatják fel az 1990 után születteket
    * a neki szerepet felkínáló filmek pedig már nem tripla A-s produkciók, és ha mégis, akkor pancser forgatókönyvírók/rendezők és mindenbe belekotyogó menedzserek munkáját dicsérik.

Nem az öreg színészi munkáján, és ismert arckifejezésén múlik, hanem azon, hogy milyen szekeret tesznek a segge alá.
  • Dynamic
    Bruce Willis már rég nem garancia a jó filmre. Érdekes, hogy 2000 elejéig, ha meghallottuk egy új BW film érkezését, akkor "kötelező" volt moziba menni, mint Schwarzinál vagy Stallonénél. Ez már rég nincs így. Ott még nem tart mint Nic Cage, mert sokkal több műfajban játszik és néha besikerül egy-egy jó, de az utóbbi években kijött 4 pontos filmjeire (imdb) nincs mentség.
  • Blasta
    En meg nem lattam, de amit olvastam rola az alapjan a legtobben a Die Hard nev es Bruce miatt erzik magukat durvan atbaszva, ezert az a sok 0-hoz kozeli kritika.
    Reszemrol ez a hozzaallas jogos, hiszen egy Asylum filmtol az ember nem var semmi egyebet mint egy ZS kategorias fos filmet, emiatt alapbol 0-rol indul az ertekeles es ha akad benne 1-2 nem ultraszar, csak enyhen szar jelenet akkor maris 1-2-3 ponttal megugrik a pontozas (igy sem lehet 3 pontosnal jobb, ami meg boven eleg szar :D).
    Jelen esetben viszont magasak az elvarasok, emiatt a tobbseg konnyen ertekeli joval gyengebbre mint kellene.
  • sandor8206
    Die Hard 5

Tényleg nem olyan rossz mint annak be van állítva, mint film nem annyira gáz, mint Die Hard és a nagy elődökhöz viszonyítva tényleg pocsék. DE ezen nem tudom mit kell meglepődni, minden mostani film gány a régiekhez képest.
    Szóval a film alapsztorija és "csavarjai" sztem nem rossz, az akciók is rendben vannak, koreográfiája ok!
    Ami nem ok, fényképezés egy szar, zoomolás és rengő kamera ezerrel és nem profi módon, hanem bénán, zavaróan!
    Ami hiányzott még a jó felvezetés, durr bele a közepébe, így sok minden erőtlen volt pl: McLean és fia ellenszenve és kapcsolata

4/10
  • Blasta
    Jaja, emiatt kicsit fura az egesz mese, lenyegeben ezek miatt az utalasok miatt vegig azt vartam, hogy azert megiscsak felnott mese lesz ez... Hat nem az, de sebaj, aranyos volt :)
  • Seth

Ez igaz is, meg nem is. Disney animáció, ezért nyílván kicsiknek is készült. Viszont sok poént nem fognak érteni,amiket a régi,videójátékokon felnőtt korosztály számára raktak bele, sőt,erre alapszik az egész. Még a konami kód is benne van ,azt aligha tudná értelmezni egy 10 éves vagy aki hozzá sem szagolt a konzolokhoz annakidején :D
  • Blasta
    Hat nemtom, eleve az animacio olyan mint barmelyik mese a Nickelodeonon, a karakterek meg olyan szinten 1D-sek, hogy elkepeszto, irritalt a film, nem birtam tovabb nezni, pedig ritka az ilyen :)
  • Blasta
    Wreck-it Ralph - 6/10

Kellemes kis Disney animacio, a szokasos Disney-klisekkel, de megis fogyaszthatoan csomagolva. Bar a cukor-vilag nekem neha kicsit tul sok volt, de kellemesen szorakoztam. Tetszett a vilag ami kore epult a sztori es a foszereplok is rendben voltak (Sarah Silverman-t pedig az animalt karakter alapjan beazonositottam, pedig nem tudtam ki a szinkronhangja, szuperul atvettek a szinesz vonasait a rajzolt karakterre). Egyszer erdemes megnezni, de azert klasszikus nem lesz belole, leven a megcelzott reteg azert foleg a fiatalabb korosztaly (emiatt kevesebb volt a felnottes poen is).
  • Sir Quno Jedi
    Pediglen jóak. Gyerekmesének indul, aztán egész korrekt lesz.
  • Dynamic
    Argo-akció

Egyértelműen csalódás a film. Legalábbis azok után, hogy sokan sírtak a gyönyörűségtől, hogy mennyire izgalmas. Na most a film első 2/3-ában semmi olyan nem történik, amire rá lehetne fogni, hogy izgalmas, sőt inkább lassú, vontatott (nem negatív értelem, tehát nem érdektelen). A film vége felé már ott van a menekítés rész, ami izgalomra adhatna okot... Háát, nem rágtam tövig a körmömet, és akkor még enyhén fogalmaztam. Izgalmat utoljára a Fejvadászoknál éreztem, itt ez az érzés nyomokban sem jött elő. (Bocs, hogy ezen lovagolok, de mindenhol ez volt kiemelve, mint a film egyik nagy erénye.)
    Tisztességesen megcsinált, hihető film, amit azért valószínűleg a büdös életben nem fogok újra nézni. Nem is értem mi volt ebben a nagy dobás.

6/10
  • Blasta
    Huhh, ezt a Mass Effect - Paragon lost-ot 15 perc utan kikellett kapcsoljam, ez egy gyerekmese veletlenul bennehagyott veres jelenetekkel, elkepesztoen egyszeru, klises, gyermekdedm, nem nekem valo sajnos.
  • Tikal #73826
    The man with the iron fists

hát én jól szórakoztam ezen, mókás kis film :) aki szerette a régi kung fu-s filmeket annak tuti bejön, RZA is imádja ezeket mint tudjuk, és most végre megcsinálta a sajátját, a zene is ennek megfelelően van válogatva, olyan Tarantino-san ( Kill Bill zenéjének RZA volt a producere ), tehát akinek a django zenéje nem jött be annak ez se fog :)
  • tomsolo
    A company man

Hát ez nagyon jól esett. A végére lett pár hiba, de jó volt ez nagyon.

8/10
  • Inquisitor
    Érdekes volt a Faun szinkronnal, nem volt rossz, de eredeti hanggal sokkal jobban átjött, pláne az összes filmes gonoszt pályáról lemosó Vidal kapitánynál. A film nem szórakoztató, nem is arra készült, de jó.

Amúgy vicc, hogy a film megnézése után pár proto náci sírva fakadt, hogy milyen gonosznak állítják be benne a nácikat ... úgy kellett nekik elmagyarázni, hogy mi az a spanyol polgárháború. És az igen csak volt olyan gonosz, mint a filmben. Sőt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A francia országba átjutók, akik túlélték a frankói mészárlásait, na azokat Hitlerék (hiába volt semleges ország) jól összeszedték és ezt szinte senki nem élte túl, mert "elhasználták" őket munka és haláltáborok építésére. magyarán belehalt mind. Nem tudom hányna voltak, de egyik tábornál kapásból 50.000 spanyol fogyott el.
  • kill3r21
    kb
  • Béka Benő
    Szóval akkor John Moore rendezőt (Max Payne - Egyszemélyes háború, Ómen(2006))és Skip Woods forgatókönyvírót (Hitman- A bérgyilkos, X-Men kezdetek: Farkas) ezért a munkáért (is) tarkón lehetne lőni ?
  • Seth
    Szerintem abban a tudatban van, hogy az a kisgyerek a Bruce, közben semmi közük egymáshoz
  • fifi
    "Logikátlan, de az nagyon"

MIÉRT logikátlan?
  • kill3r21
    A Good Day to Die Hard

Hát köze nincs a Die Hard filmekhez, nem gondoltam volna hogy még a 4. résznél is rosszabb lesz....de mint Die Hard film, csúnya bukta...
    Mint egy amerikai akciófilm, amiben véletlenül Bruce Willis a főhős és még Mclane-nek is hivják, ugy kb megér egy 6 pontot a 10ből...6/10.
    Én sajnálom hogy szinte semmi nem maradt már a Die Hard kultuszból....
    Mctierman kellene ennek a filmnek...:)
  • Tyler1
    Faunt én alig tudtam végigszenvedni, de kinek mi :)
  • IMYke2.0.0.0
    Engem nem izgat. Az utána lévő viszont igen.
  • Tyler1
    Ma M1 20:15 A némafilmes
  • Blum
    A Thomas Crown-ugy (1999)

Sajnalom,hogy csak most neztem meg,nagyon tetszett. Nem volt vontatott,nem volt egy percig sem unalmas,elejetol a vegeig tartogatott fordulatokat,Pierce Brosnan pedig nagyon jot alakitott (Mint ugy altalaban)

9/10
  • cobol
    Nagyon jó film!
    Nálunk mikor jelenik meg szinkronosan?
  • IMYke2.0.0.0
    Mit miért?
  • tomsolo
    Nekem egyébként a Rampage tetszett Bolltól - pedig szétrángatják a kamerát sajna benne :D
  • Sir Quno Jedi
    The Last House on the Left 2009

Jóféle rape&vengeance film. A rosszak tényleg atomdurvák, a "jók" elég reálisan viselkednek. Jó ki esti néznivaló, kissé fura véggel.
  • cobol
    The Master. 5/10. (szcientológia kezdete). Hosszú és sokszor vontatott.
    De a börtönös rész nagyon jó.A színészek 100%-san oda teszik magukat.

Smiley. 10 perc után kikapcsoltam/10

DeadHeads. ezt kb 25 perc után kikapcsoltam/10
  • fifi
    miért?
  • Dynamic
    A Good Day to Die Hard

A 0/10-es osztályzatok nevetségesek. Rosszabb lenne, mint egy Uwe Boll akció, amire meg 2-3 pontokat adnak? Tényleg nem értem egyesek pontozási metodikáját.
    Látványos tucat akciófilm, nyilván költői túlzásokkal. Objektíven ítélve, és nem a Die Hard 1. utáni várakozással szemlélve a filmet, egyszer bőven nézhető, még akkor is ha ostoba párbeszédek és epilepsziás kamerakezelés van jelen a filmben. Ez utóbbi tényleg idegesítő. A kamerát akkor is rángatják amikor Willis ül egy asztalnál és melankólikusan maga elé néz. De tényleg. Agyrém!

5/10
  • Cuchulainn
    Én is megnéztem, kösz, hogy írtál róla, mert anélkül eszembe nem jutott volna, hogy van Mass Effect rajzfilm :)

Egész jó volt, bár szerintem aki nem ismeri a játékot annak nem biztos, hogy érdemes megnéznie.
    A sztori, és a belevitt érzelmek a legerősebb része, ez valóban visszahozza a játék hangulatát. Ezt viszont némileg lerontja, hogy a karakterek sablonosak és érdektelenek, nagyjából 99% eséllyel lehet megtippelni bármely elhangzó párbeszédet. Külön zavart, hogy Vega egyáltalán nem emlékeztetett a játékbeli önmagára, ennyi erővel lehetett volna a főszereplő randommarine 345 is.
    A grafikai rész nem a legjobb, különösen az animáció tűnt nehézkesnek, amit a néhol belebiggyesztett lassítások még jobban kiemelnek.
    Nem bánom, hogy megnéztem, de nem hiszem, hogy bármikor is elővenném újra.

6/10