106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Susarc #73886 szerintem a 2. rész óta mindenki azt várja,hogy a földön játszódjon a következő rész:P sajnos eddig még nem kapta meg a nép!:) -
A könyvben először megjelent 4-et kellett volna filmre vinni (Idegenek a Földön, Lidérces utazás, Ripley háborúja). Azt tudtommal eleve forgatókönyvnek is írták, nem tudom miért dobták el. -
Reszemrol is csak 3 alien film letezik, a negyediket altalaban nem is javaslom megnezesre azoknak akik meg nem lattak egyaltalan a saga-t, egyszeruen semmit nem ad a tortenethez, inkabb elvesz belole.
Jean-Pierre Jeunet nyilatkozta, hogy kenyszerbol vallalta el a filmet, totalisan nem az O zsanere volt a mufaj es ezt siman erezni is rajta (az O filmje az Amelie elete volt, nem is ertem hogy esett ra a studio valasztasa). Ugyanakkor nem csak a rendezes volt abban a filmben szar, mar a forgatokonyvvel elcsesztek az egeszet.
Bizom benne nem lesz Alien 5 soha. -
Fail, "csak" hat éves film. -
Mentol #73882 Van már 2.része az AvP-nek? -
Prof William #73881 Expendables 2
Másfél órányi agyatlan lövöldözést vártam és másfél órányi agyatlan lövöldözést kaptam, egy csomó nagy arccal súlyosbítva.
Ha nem lettek volna benne a nagy nevek egy átlagos ZS akciófilm lett volna de így nagyon kellemes kis darálda volt, a 80-as évek akciófilmjeinek a stílusában. -
nem fake, volt egy olyan változat is, a sima, mozis.. -
Nekem anno ez a változat volt meg videókazettán. (az esésközbenkikelős)
A négy nem is lenne rossz film ha a végéről a rettenetesen ostoba alien-ember hibridkölköt kivágták volna a rákba. A három nekem tetszett, bár sajnáltam hogy a 2 többi túlélőjét felrakták a buszra...
Az AvP-k szerintem úgy borzalmasak ahogy vannak. -
Rendezoit toltogetem amikor lehetseges,szoval most is azokat neztem.
Mondjuk erdekes hogy meg ezzel egyutt is a 3.resz vege az volt,hogy Ripley szepen beleesik az olvasztoba,es kesz,felirat.Pedig konkretan emlekeztem hogy van egy olyan verzio ahol a zuhanas kozben kirobban a mellkasabol a kiralyno,magahoz szoritja es ugy hal meg.Na ez az en verziombol hianyzik,de miert?Biztos valami fake directors cut :/
Mindegy,vegulis olyan szinten k.jo az Alien sorozat hogy mindegyik reszt elveztem. -
maradjunk annyiban, hogy a 3,4 egy rakás szar, de a 4 valóban "jobb" -
Hasonlóan pontoznék én is, nekem is jobban tetszett a 4, mint a 3 (főleg azért, mert sokkal látványosabb. Egy Alien-filmbe kell a sci-fi rész is erősen, a börtönbolygón azért abból nem sok volt). Megnézném mi lett volna, ha a 3-at hagyják Finchernek tényleg normálisan megcsinálni.
Az AvP-k gyengusok, a 2-n a lelkesedés látszik ugyan, de nem lett jó sajna. Akkor tényleg inkább az 1. De leginkább az AvP2 JÁTÉK! :) Azt élveztem volna nagyon filmen is.
Btw, a normál vagy a rendezői változatokat nézted? -
SzinesGeza #73875 Fantasy és fantasy között is van különbség! A filmnek nem te vagy a célközönsége! Lépj már túl ezen.
off
(minden neked nem tetsző dologgal ennyit foglalkozol? :) ) -
A 4. resz pocsek. szornyu. szar tortenet, szar rendezes, gagyi jelenetek, nagyon sulytalan az egesz... Harmadik szerintem sokkal jobb... -
viizo #73873 végre vki, aki a 4-et jobbnak tartja, mint a rendezői változatban is rettenet harmadikat 
btw nálam predator napok voltak a héten :)
P1: 10/10
P2: 10/9
Predators: 10/7
az első két részt majd' minden évben megnézem :o -
sandor8206 #73872 tényleg nem akarlak megsérteni, de abszolut nem érted, hogy mit mondok, ennyire nem lehetsz buta
ha már felhoztad a GYU, az pl: sokkal "korhűbb" mint ez a szar, pedig az tényleg egy fantasy és kitalált világba játszódik, ez meg a középkorban
-
Alien napokat tartottam,reg lattam oket.
Alien 1:
7/10
Alien 2:
9/10 (ritkan adok ilyen magas pontszamot,de ez eletem egyik legjobb sci-fije)
Alien 3:
6/10
Alien 4:
7/10.Kiegesziteskepp annyi hogy a szineszekkel nincs baj,kiveve talan Winona Rydert aki rem gyenge es kb 3darab arckifejezest kepes varialni.Kimondottan ellenszenves nosteny,kb annyira ertem mit keres a kepernyon mint Kristen Stewart.
Alien vs Predator elso resz:
7/10
Alien vs Predator masodik resz:
2/10(ez elegge WTF film,kar megnezni)
Kar hogy nem keszult tobb,elnezegettem volna meg az arctamadokat,kiralynoket,meg a vilagegyetem tobbi entitasat ahogy menekulnek eloluk :) -
SzinesGeza #73870 Az, hogy ki mit tekint "gagyiság"-nak az abszolút szubjektív.
Ezen kár is lovagolnunk.
A "korhűség" számonkérését viszont továbbra is fenntartom, hogy ebben a műfajban dőreség! ;) -
sandor8206 #73869 még a végén oda jutunk, hogy a gagyi megvalósítás pozitívum???
ha elolvastad volna a hsz-m felfogtad volna, hogy nem azzal van bajom, hogy nem veszi magát komolyan (sőt ezt pozitívnak írtam), hanem azzal, hogy ez mellé gagyi megvalósítás (nem korhű, nem nézz ki "régi" időkben játszodó filmnek, mert gagyik a fizimiskák és gagyik a jelmezek) is párosult, azt tökre leszarom hogy szándékos vagy csak beleszartak, nálam ez szar
neked meg az mentség rá, hogy fantasy?! És ott lehet gagyiság, mert fantasy?
-
SzinesGeza #73868 Láttad a "Boszorkányvadászok"-at? Olvastad miket kért számon a filmen az olvtárs?
Ő úgy járt ezzel a filmmel, mint az öreg székely a "Star Wars"-szal. :) -
ManoNegra #73867 Ez így van! Voltak az ördögien gonosz francoisták, és a szent feddhetetlen komenyisták! lol -
Zero Dark Thirty
Este 10.30kor kezdtem el nézni, és a két és fél óra simán lepörgött, nem aludtam el, pedig fáradt voltam. Ez nálam azért jelent valamit.
Nehezen beinduló, de igényes film, amelyben tk. nincs igazi főszereplő.
Akinek bejött a The Hurt Locker (Bombák földjén), azoknak szerintem ez is be fog jönni, hiába ismert a sztori.
A Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden T-Bages baromság után ez igazán felüdülés volt. :)
8/10 -
SNICKER #73865 van halálfutam 3 :O már töltöm is le -
Mit jelent az hogy komolyan venni magunkat, pláne egy filmet??
Nem lehet komolyan venni egy filmet? Nem értem.... -
én mióta megláttam a "kőkemény" posztert (és kitöröltem a könnyeket a szememből a röhögéstől) nem vagyok hajlandó elhinni, h valaki komolyan gondolta Tyler Perry-t (vigyázat, NSFL) egy ilyen szerepben.
-
sandor8206 #73862 hát azt gondoltam, hogy nem olyanoknak készült mint én hanem azoknak akiket minden szarral meg lehet etetni -
Alex Cross - 5/10
Meglepodtem, mert egy zsé filmre keszultem, ennek ellenere egesz nezheto krimi lett, bar a foszereplovel nem birtam kibekulni. A Lost-os doki viszont elvitte a hatan az egeszet, kurvajol nyomta es az atalakulasa is hatasos volt (kerdes, hogy emiatt a fipm miatt megerte-e?).
Osszessegeben lattam mar rosszabbat is, 1x nezheto. -
SzinesGeza #73860 Ez a mozi nem azoknak készült akik ennyire komolyan veszik magukat. Pláne egy filmet! :) -
Wreck-It Ralph
Hosszú ideje a legjobb animációs film, ami nagyon is tetszett. Bár kicsivel több utalást elbírt volna még a játék-konzol világból, de így is maradéktalanul teljesítette azt amiért leültem elé. Sőt. -
sandor8206 #73858 értem én, meg fáj a szívemnek is, hogy kult sorozatokból mik lettek
csak valahogy már nem lepődök meg rajta, mert halivud mostanában már csak ilyen
amúgy film maga nem lenne bűnrossz, de a rendező egy kontár, semmi érzéke a filmkészítéshez -
sandor8206 #73857 de feltűnt, de attól , hogy "fantasy" még a kb. 1400-1600 években valahol játszódik Európában (gondolom Poroszországban valahol), szóval nem kellene 21.századi séróval és kinézetekkel szaladgálni a filmben
az olyan apróságok mint a forgócsöves gépágyú meg tényleg csak mehhh
-
Inquisitor #73856 De jó, hogy említed! A FAQ About Time Travel-t ezer éve meg akarom nézni. :) -
Vagy a Timecrimes-ot, meg esetleg a FAQ About Time Travel-t :) -
Inquisitor #73854 Nálam a Looper átvette az Időzsarutól a leglogikátlanabb időutazós film stafétáját, pedig az sem volt piskóta. Kapásból az alap időutazó paradoxon spéci verziójával végződik.
Meg kell nézni egy Primer (Találmány) vagy az időutazó felesége filmet (bár utóbbi kevésbé sci-fi), és átgondolni mennyi mindenen bukhat a történet. A Primer-ben a 8 (vagy 9?) idővonal teljesen egymásra-egymásba épül és tök logikus. -
na, akkor ugye nem is logikátlan annyira ? :)
sztem jó film volt, és kisebb hibái ellenére emlékezetes. -
imagination -
Rendben - ez nem jutott eszembe (vénszarvagyok), de akkor miért "látta" úgy, ahogy azt, ami történni fog? -
Már ott megbukik ,hogy ifj.Bruce és idősebb Bruce nem tudott semmi természetfelettit csinálni. De biztos csak elfelejtette,aztán öreg korára újból ment neki -
Homályosíts fel akkor, miként is láthatta azt a végén, amit, s miért cselekedett úgy, ahogy, ha Ő, ő és ő nem egy és ugyanazok voltak? -
...az egész DiVe Hard ott kezdődött hogy megjelentek a : tinédzserek.
(Bár részemről már ott szkipelős, hogy Árpa akár egyetlen framen is szerepelhet benne.) -
...hogy nem érti az Imre.