106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem is tudtam, hogy a hazai giga bevétel miatt csinálták meg az új részt. Amúgy a 2. is jó volt, csak már el lett lőve 1szer, az elsőben. Viszont ha másolják le kényszeresen az előzőeket, akkor simán lehet egy jó vígjáték. -
Béka Benő #74246 A mindenből kimaradó Justin Bartha, már a előzetesből is kimaradt.
-
Béka Benő #74245 Az igazi igénytelen alja-magyaroknak idén nyáron is jól fognak szórakozni ! 

...és Jeffrey Tambor-t miért kellett kiírni ?
-
megnéztem a másik trailerét, upsz kimaradt. -
Igen, megnéztem az egyiket, megnéztem a másikat, elolvastam mit irnak rola és eldöntöttem melyik a jobb :)
Nem kötözködés ez, mint irtam, csodálkozás a véleményeden, remélem ezt még szabad.... -
Perfect sense. Nem átlagos az biztos, de romantikus.
Ami nekem nagyon bejött -annak ellenére, hogy romantikus- a Szenvedélyek viharában, ha esetleg nem láttad azt nézzétek meg, mert jó! -
Tényleg nem állitottad, csak probáltad megcáfolni :)
Nem dobálozok semmivel, csak csodálkozom hogy egy B kategoriás filmre ennyit dobsz... -
Egy színészt lőnek le aki Oszamát alakítja. -
Nem. -
Mentol #74238 Oszama meghal a végén? -
Megneztem ket filmet es eldontottem, hogy melyik a jobb.
Megnezted az egyik filmet es kijelentetted melyik a jobb meg pontosabb.
Jol latom a helyzet jelenlegi allasat?
Es meg mindig okoskodsz meg kotoszkodsz.
-
En sosem allitottam, hogy a seal team six pontosabb film mint a ZDT! Te voltal az aki dobalozik mindenfele kijelentesekkel, holott az egyik filmet nem is lattad.
-
Azt elhiszem hogy ok csesztek el az egesz kozel keletet es szinte minden ottani problemaban csunyan benne vannak, a tobbi csak rizsa:) -
a dune áthallás sem véletlen :)
egyébként mint film szar az argo, mint megtörtént sztori érdekes - kérdés persze mit lehet nekik lassan elhinni -
az amerikai nézők a film végére azt már rég elfelejtik :) -
Patriotizmus ide vagy oda azert a film elso mehany kockaja nem tunteti fel valami jo szinben az usa-t es a nyugatot :) -
Argo
Biztos velem van a baj, de nekem nagyon nem jött be ez a film. Konkrétan abba hagytam tegnap és ma fejeztem be. Kb. soha nem csináltam még ilyet :) Mondjuk láttam már ettől rosszabb filmet is ez tény, ez még is untatott.
Át tudtam érezni a drámát, de még sem kötött le a dolog. Ez a politikai téma nem izgat, még akkor sem ha megtörtént eset. Az sem zavar, hogy Oscar díjakat kapott... tipikusan arra készült a film, hogy díjakat kapjon. Nem ez az első ilyen eset :) Patriotizmus és annyi, meg van a szobor. :)
5/10 -
Angyalok városa, Sorsjegyesek is valóban jók - női partnerrel az oldaladon meg aztán végképp :) -
IXEMGabeo #74229 Sorsjegyeseket is bírom valahogy Nicolas Cage-nek jól áll a nyálgép szerep 
-
IXEMGabeo #74228 ja, de olyan jót nevettem amikor a port.hu-n az egyik kiscsaj többre tartott egy született feleségek epizódot, mint magát az egész filmet
olyan szélsőségesek és furák az emberek olykor:)
Angyalok városa is jó amúgy -
Szerelmes témában kevés jobb film van annál. -
IXEMGabeo #74226 baszki félreértettél:D nem gúnyos megjegyzést akartam kihozni belőle csak meglepődtem mennyire frissek haha 
-
IXEMGabeo #74225 őő Édes november bár az nem újabb... -
Éjfélkor Párizsban, nem nyálas, ellenben baromi hangulatos és vicces film.
Őrült, dilis, szerelem - kicsit nyálas, helyenként sírva röhögős. -
Újabb normális,romantikus filmet sorolj már fel párat...
legalább nem 2004-eseket ajánlottam mint a többiek -
Susarc #74222 Szerelmünk Lapjai -
IXEMGabeo #74221 friss filmek vazze -
Timothy Green különös élete (2012)
Míg a világvége el nem választ (2012)
Lazacfogás Jemenben (2011)
Őrült, dilis, szerelem. (2011) -
50 első randi? -
mikiking #74218 Sziasztok,baratnőmmel jó romantikus filmet szeretnénk nézni (nem túl régit) ötletek ??? Lehet vigjátékos is az egész -
Susarc #74217 ja sry:P -
ezt már a többiek megmondták :) -
Susarc #74215 

-
Susarc #74214 azt kihagytad,hogy OSZAMA BIN LADEN kúrvára nem létezett soha..... -
Ez nem az a topik. Itt a filmekről beszélgetünk. -
Én csak azt nem értem, miért hiszitek el, hogy volt egyáltalán ilyen: "rajtaütés".
A ZDT-n is azon nevettem, hogy ilyen hűde veszedelmes helyzetre vágták az "eksönt" ami abból állt, hogy amerikai katonák splinter cellt játszva lemészároltak egy fegyveretelen pakisztán családot - mer onnan fenyegetették az államokat whoohooo!- és alles kla. -
Igen, képzeld, láttam már annyi filmet, hogy el tudom dönteni a trailer alapján, meg a színészek rendező alapján, hogy mennyire lesz jó a film:
Ez a csávó rendezte. Az előző filmjei azt sugallják, az osamas filmje csúcs jó lehet [NOT]. Szóval, bocs hogy rácsodálkoztam hogy erre 6-ot dobtál a másikra meg 3-at, de köszi a HOZZÁÉRTŐ kommented. -
No, akkor lássuk, az általad magasztalt filmben mi nem stimmelt:
Differences from actual event
The Sikorsky UH-60 Black Hawk helicopters in the film were not modified for stealth.
The courier was killed inside the guest house when the Navy SEALs returned fire, not by a Navy SEAL in the courtyard.
None of the compound's children wandered outside as the Black Hawks arrived at the scene.
Osama bin Laden did not even touch his AK-47 or prepare to use it in defense. When the Navy SEALs checked it, they found an empty magazine.
Osama bin Laden was shot in the head when he ducked his head out the doorway to see what was going on. He stumbled back into the room and was shot several more times in the chest.
The wife of the courier's brother was killed when she shielded her husband.
One of Bin Laden's wives was wounded in the leg by shrapnel.
The raid was conducted in pure darkness as the city was going through a blackout.
The Navy SEALs were using Night Vision goggles called "NODs", not helmet cameras.
The Navy SEALs were using suppressors on their weapons and generally being more quiet than they were portrayed in the film.
De köszi, hogy leírtad miért is jó egy B kategoriás TV film :D -
OMFG, legyszi csak a kritikarol felejtkezz el ebben az esetben ha lehet! -
Nézendők listára tettem :)