106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • genndy
    És egész hátralévő életében bánta volna.
  • grebber
    Flight - Egész jó volt! A csávó helyében még hazudtam volna egy utolsót és minden jó lett volna.
  • Blasta
    A V-t csak írták, jobb is lett valamivel
  • Totti5
    3 filmet láttam tőlük. Mátrix, V, Cloud Atlas.

Mind kiváló volt. Az a matiné Total Turbó kimaradt, és késztetést sem érzek rá hpogy lássam.

Matrix 1-2-3 egyben alkot egy egészet, számomra.

Azt hogy bukta lett, meg nem igazán érdekel a film megítélésa és élvezeti faktora szempontjából. Sajnálatos hogy a sok rívás sírás mellett inkább tucat akcifilemkre ülnek be az emberek egy ilyen helyett.
  • tomsolo
    Nekem az egy se jött be, végig azt hittem vmi Dark City remake lesz :D
  • hapi
    +1
  • Blasta
    Ja, sorry, felreertes ne essek, ha neked tetszett az jo, bodottá van, csak az ilyen nagy kijelentesekkel kell vigyazni :)
  • Blasta
    "Wachowski testvérek nem tudnak hibázni."

Hogy a rakba ne tudnanak, lasd Matrix 2-3, TOTAL TURBO, es reszemrol a Cloud Atlas sem lett egy nagy durr (penzugyileg is bukta, az eloallitas koltseget eppencsak visszahozta, gyanitom a marketinget mar nem tudta).

Szarnak eppen nem szar, de -csakugy mint a matrix-nal lathattuk- szajbaragos bullshit tortenet van csomagolva epic-nek tuno koritesbe.
    Nem mellesleg kritikailag SEM tudtak hozni a Matrix szintjet, a studiok is kb. egy eselyt adnak meg nekik.
  • Tikal #74399
    Az egyszerűség jó :)
  • Totti5
    Cloud Atlas

Na ezt nézzétek meg, persze készüljetek mert 3 óra s az ördög a részletekben rejlik, szóval rá kell koncentrálni és követni az eseményeket, mert 6! történet megy jelen, múlt s jövő, össze vissza ugrálva "5 percenként", ahol a story, karakterek, események teljesen más, mégis az egész mondandója egybefügg. Olyan vágások vannak a történetek jelenetinek ugrásai közt hogy csak csipáztam. Wtf? hogy lehetett ezt összehozni? milyen zseniális elme, tehetség kellett ehhez!

Wachowski testvérek nem tudnak hibázni.

Mestermű. ( a szinkron is minőségi lett )

Egyedül azt sajnálom hogy a pislogással lemaradtam egy jó adag frémről:((( idevele Blúréjen & PLAY!
  • QuippeR
    nem tudom. talán ha kicsit bonyolultabb lenne, akkor több értelme lenne. lehet, hogy itt alapvető igazságokra akar rámutatni, azért ilyen egyszerűcske, de pont emiatt túl könnyen lesöpörhető az asztalról.
  • Tikal #74396
    akik még így se fogják megérteni... teljesen értelmetlen amit írtál... azért felesleges a film mert viszonylag egyszerű hasonlatokkal operál? ..
  • QuippeR
    nem gondolom.
  • Tikal #74394
    miből gondolod hogy senki nem értette a filmet, csak te? ....
  • Zoli007
    One day - 3/10 - Csajoknak bőgni kötelező, amúgy a semmiről szól. Unalmas.
    Singham - 6/10 - Bakker, azok az akciójelenetek... Egyszer mindenképp érdemes megnézni.
    Solaris /az újabb/ - 7/10 - Tetszett, jó volt.
    End of watch - 5/10 - Eddig is tudtuk, hogy a rendőröket lelőhetik.
    Die hard 5 - 8/10 - Agyatlan akciófilmre mentem, megkaptam. Az a baj, hogy semmi köze az első részekhez.
    Ted - 4/10 - Ez csak szimplán szar volt.
    Jach Reacher - 5/10 - Nekem ez a Jack vagyok, és mindent előre látok dolog nem jött be.
  • QuippeR
    Life of Pi
    ez egy faék egyszerűségű hasonlat a vallásról azoknak, akik még így se fogják megérteni. egyben egy faék egyszerűségű valláskritika azoknak, akik még igy se fogják megérteni. szóval kicsit feleslegesnek érzem az egészet, habár kétség kívül szép a képi világ.

Expendables 2
    na ettől viszont nem is vár az ember mást, mint hogy faék egyszerűségű legyen. ezt hozza is, nézhető paródia.

Cloud Atlas
    kifejezetten tetszett. hoszú, de nem unalmas. mondjuk egyik-másik történet nem értem hogyan kapcsolódik a nagy egészhez, de elismerem, ez valószínűleg az én hibám. (nagyon zárójeles kritika: amikor először elhangzott az ötlet, hogy európaiakat maszkírozzanak koreaivá és fordítva, akkor kellett volna a maszkmesternek megszólalni, hogy ácsi, ez nem biztos, hogy tökéletesen kivitelezhető.)
  • Tyler1
    Én is most néztem meg. Hát valóban sokkoló. Láttam jó pár archív felvételt, dokumentumfilmet a történtekről(mint ahogy persze mindenki), de most először tudtam igazán elképzelni, hogy mekkora tragédiát éltek át ott az emberek. Nagyon jó film, és nagyon hatásos. A szökőáras jelenetet ledöbbenve néztem, Eastwood nem tudta ennyire hatásosan visszaadni.
    The Impossible 9/10
  • IXEMGabeo
    amire ilyen magas számot adsz az tényleg jó film lehet:)
  • stargatelost
    Az ömlő vizes részek kurva jól meg lettek csinálva, meg az utózönge és a táj, valahogy így kell katasztrófafilmet csinálni, és az még ráadás, hogy ez nem az volt, hanem dráma.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viszont geci idegesítő volt a végén, ahogy állandóan elkerülték egymást a kórházban. Sajna nem feszültségnövelő volt, hanem idegőrlő :D
  • Victor1103
    The Impossible

nagyon jó film volt idézőjelben.véres volt és kicsit rámentek a durva jelenetekre de ez végülis muszáj volt hiszen a 2004-es cunami hasonlóan sokkoló és durva lehetett ha nem jobban.

Drámanak és a témát amit feldolgoz tökéletes. 9/10
  • precision
    én a lezárás előtti dologról beszélek, ahol megbeszélik, hogy nem erősítést hívnak, hanem támadnak... a támadásuk után zárták le az épületet :)
    na de mind1, ez is csak egy filmes klisé, amit már jópárezerszer láttunk más filmekben, elnézhető kategória
  • Blasta
    Hitchcock - Nem tudom értékelni, mert mint Anthony Hopkins egyszemélyes show-jaként elsoosztályu, ugyanakkor maga a film egy kis limonádé amit a Psycho kore írtak. Semmiképpen nem rossz, én nagyon élveztem, de azért na, nem lett egy alapmu. De Hopkins valami eszéletlen, zseniális, ubercsászár, ésatobbi... :)
  • Molnibalage
    Az Argo egész jól sikerült.
  • genndy
    Ja, tényleg jók a zenék.
  • TaRka0107
    Köszi a tippet neked is.
  • Tikal #74382
    kifelejtetted hogy remek a soundtrack, elvégre RZA :)
  • genndy
    The Man with the Iron Fists (2012)
    Semmi különös, egy szórakoztató, komolytalan film. Aki a kínai levegőben röpködős-pörgős-forgós filmeket szereti, annak ez is tetszeni fog. Sztori van, semmi bonyolult, de elég, akciójelenetek is jók, látványosak. Vérből nyugodtan lehetett volna kevesebb, a verekedések a literszámra fröcsögő paradicsomlé nélkül is elegek lennének. Az egész film nem veszi komolyan magát, de a színészek mégsem hülyülték el, Russel Crowe és Lucy Liu játszik talán legjobban (Crowenak a film elején azért kimondottan jó dolga van ). Sajnos pont a főszereplő RZA a leggyengébb.
    Rendezőként viszont nem rossz, érződik, hogy szeretetből, rajongásból csinálta az egészet (ebben nyilván Tarantinonak is nagy szerepe volt). Van néhány kimondottan ötletes jelenet is (Crowe monológja, a 'fekete lányok' érkezése).
    Na azért nem magasztalom az egekig: 5/10

u.i.: kínai lányok kedvelőinek különösen ajánlott megnézni(hallasz, i2k? ), mert rengeteg kimondottan helyes leányzó van benne (a sztori jó része ugyanis egy bordélyban játszódik). Jamie Chungnak meg elég belepillognia a kamerába, hogy azonnal meginduljon a nyálelválasztásom
  • Tikal #74380
    mogyoród mellett laksz vagy elhagytad a TV távirányítóját? ...
  • Tikal #74379
    Már egy ideje itt csücsül a gépen....lehet ma megnézem...
  • Molnibalage
    Zero Dark Thirty senkinek nem ajánlom. Irgalmatlanul szar film. Azt kell hogy mondjam, KB. nem tud filmet készíteni...
  • gg01
    Kora reggel is ment a Forma-1 a http://STARTLAP.DR.HU -n online , csak én fél 8 kor keltem, és akkor kezdtek sírni nekem egy másik fő onlinetv oldalon, hogy az m1-en nincs online közvetítés a Forma1 miatt; csak a rendes tv-be lehetne látni; és
    úgy kerestem ki nekik a stream-et saját lapomon 1 perc alatt.

Nem értek a forma-1 hez; csak azt tudom, hogy bármikor életembe vasárnap délután ki akartam heverni 1- 2 sör mellett a hét fáradalmait, DÉLUTÁN mindíg a sikító, dübörgő kocsizajokat kellett hallgatnom; és soha senki nem mondta, hogy ez ismétlés.

2. akkor szólj oda az m1-nek is, hogy mi a fenének adja le 14:40-kor

csá
  • Blasta
    Carnage - OMFG, mekkora film :D Roman Polanski kamaradarabja, 4 szinesz (kozuluk 3 oscar dijas), egy lakás, egy piszlicsáré eset es hihetetlen parbeszedek. Ajánlott nagyon!!!
  • Blasta
    Az elozo komment valasz erre :)
  • Blasta
    Ne viccelj, miutan lezartak az epuletet nem tudtak kommunikalni a kulvilaggal. Es ha MaMa nem ilyen profi es zarja le az epuletet, siman kisetaltak volna a gyanusitottal. Mellesleg Dredd ilyen, ez nem logikatlansag, ilyen a jelleme, egy vadállat ha a torvenyrol van szo. Masreszt ez az akcio szimpla gyilkossagi helyszinelesnek indult, azert vitte magaval a rookie-t. Arra azert jogosan nem szamithattak, hogy bezarjak oket egc daraloba. Legalabbis szerintem.
  • gettobuxa
    van fasza sorozat is, az american horror story
    főleg a második évad tetszett nekem, nem is muszáj látni az elsőt hozzá
  • gettobuxa
    élőben már lement, vagy az mindegy? :)
  • gg01
    Ma 14:40 -től Forma-1 - Ausztrál Nagydíj (Élő közvetítés) ONLINE magyarul ----- www.STARTLAP.DR.HU
  • Zephyr Retiring
    Bújj, bújj, szellem !
    A Haunting in Salem. 
    Grave Encounters 
    Tulvilagi kapcsolat 
    The Haunting 
    Beneath 
    Fertile Ground 
    Hírnök (első része) a második szerintem elég gagyi 
    Dark House 2009 
    Üdv:)
  • precision
    hát pl ilyen logikátlan klisékre gondolok, hogy Dredd ahelyett, hogy erősítést hívna, inkább nekimegy egy felfegyverzett bandának "hazai" terepen egy 40 kilós újonc csajjal aki megbukott a vizsgán (gondolatolvasás ide vagy oda)
    Ma-Ma cselekedeteit még rá lehet fogni arra, hogy pszichopata drogos őrült, de ott is rezgett a léc néha... de az még belefér talán
  • precision
    a nézők 99% -a nem ismeri szerintem a Dredd képregényt (én sem olvastam) úgyhogy nem számít, mi van a képregényben, filmként értékelem és teszi ezt bárki más is aki nem olvasta a képregényt