106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Totti5
    Ha nincs 10es film akkor semmi értelme a 10es skálának. Legyen 9/9es.
  • tomsolo
  • hapi
    "csak mert nincs 10/10-es film,"

Gladiátor :)
  • Blasta
    Tenyleg nem kell 500ev, hogy az idiocracy szintjet elerjuk, fele annyi is boven eleg lesz ugy latom
  • fifi
    "csak mert nincs 10/10-es film,"

A Jedi visszatér

:D
  • Susarc
    én is így voltam vele! mindenki csar arról áradozott hát nekiestem előző év végén és pár hét alatt bedaráltam! Most tűkön űlve várom a folytatást! valóban mestermunka!
  • stargatelost
    A Breaking Bad a jelenlegi tévézés csúcsa, példát vehet róla sok minden, köztük a filmek is.
  • dartonita
    Mindenki ugy el ahogy szeretne,vagy tud.Nem torok palcat senki felett,de mondjuk az ilyen imdb 1.7-es szintu filmekre tenyleg nem erdemes idot pazarolni akkor sem ha korlatlanul all rendelkezesedre :)

Miutan a mostani sorozatok jo resze csalodas volt,megprobaltam a Breaking Bad-et.Azert irok errol momentan,mert ez minden idom es figyelmem lekototte,semmi mas filmet nem tudtam nezni amig vegig nem daraltam az eddigi osszes reszt.
    Mestermunka,reszletekbe nem megyek bele,van sajat topikja.Mindenkinek javaslom aki meg nem latta,a top3-ba bekerult nalam.
    9/10
  • Tikal #74439
    Ajánlom Feldmár András pszichológus könyveit, előadásait...
  • tommygear
    nem rosszindulatból írom, de ezzel már lehet orvoshoz kéne fordulni :D
  • Klemice
    te egy beteg állat, egy élettelen véglény vagy
  • grebber
    Ez pontosan így van! Azóta már 28 éves vagyok és továbbra sem érdekel más a PC-n és a játékokon kívül.(És azóta sem voltam még nővel ,de valahogy nem is érzem a szükségét!)
    Ez a hobbim a függőségem a szórakozásom a mindenem! Igazán ez akkor teljesedne ki ha dolgozni,se kéne járni.De akkor meg nem lenne miből fizetni a netet és az áramot ami a mai világban már nélkülözhetetlen!

• cylonflatus
    Uh, b+... inkább nem mondok semmit, nem ismerjük.
  • tommygear
    jah
  • Tikal #74433
    Pont azt nem ertrm minek toltesz le ilyen szarokat... Ilyen sok idod van hogy elbasz ezekre ket orat??
  • grebber
    Fölöslegesen soha nem töltök semmi ami lejött azt nem törlöm csak úgy!
  • IMYke2.0.0.0
    "Red Lights (magyarul: A gyilkos médium) - 7/10 (a két színész miatt 8-ast adnék, de a film gyengébb)
    Sigourney Weaver és Robert De Niro - két fincsi színész. Imádom őket.
    A film 'csattanója' jó, de persze érezhető már valahol a film felénél, de az is biztosan gyanakodik majd, aki nem összpontosít erősen a filmre.
  • Tikal #74430
    Kell? Ennyi idod van?:) ilyen szarokat le sem toltenek...
  • grebber
    Nincs olyan film amit ne néznék meg azért meg itt meg ott alacsony pontot kap meg fikázzák. Időm van megnézem kb 900 film van a gépem darálni kell őket!
  • genndy
    De miért is szivatod magadat ilyen pocsék filmekkel?
  • IMYke2.0.0.0
    "Get The Gringo (magyarul: Börtönregény) - 6/10
    Mel Gibson miatt néztem. 'Egynek elmegy' film.
  • grebber
    Megapiranha: Na ez színvonalba kb vetekszik az Újjáélesztéssel!
  • MerlinW
    Flight

Argo kivételével az összes Oscar jelölt film nagyszerű lett.

Flight 8/10
    Life of Pi 7/10 (csak a másfél órás tengeri kaland üresjáratai miatt)
    Django: 9.9/10 (csak mert nincs 10/10-es film, bár nem tudom mit lehetett volna még jobban csinálni benne:))
    Hobbit: 8/10 (Tipikus Jackson minőség, az első óra után folyamatos kaland/akció)
    Lincoln 7/10 (Igényes, minőségi mozi a komolyabb fajtából)
    Les Miserables 7/10 (egyszerűen csak tetszett)
    Argo: 5/10 (rég untam valamit ennyire, valamiért nem jött át)
  • IXEMGabeo
    ja látom valami 2012-es hulladék...ok
  • IMYke2.0.0.0
    "Daybreakers" - 4/10
    Ethan Hawk volt az egyetlen értékelhető a filmben.
  • IXEMGabeo
    1990-es változatra gondolsz? Mert az nem lett rossz azért
  • IXEMGabeo
    Mallorca? Valóban szép jelenetek voltak, akkor oda el kell menni egyszer.
  • IMYke2.0.0.0
    "Safe House" (magyarul: Védhetetlen) - 8/10 (Denzel miatt).
    "Flight" (magyarul: Kényszerleszállás) - 8/10 (Denzel óriásit alakít. Kelly Reilly meg nagyon bejön)
  • cylonflatus
    Igen, azt.
  • grebber
    Az élőhalottak éjszakája Újjáélesztés

Én tényleg nem értem az ilyen filmek készítőit kiadóit akik ilyenbe pénz ölnek. Ők valóban tényleg azt gondolják,hogy egy ilyen foshalmazzal pénzt tudnak keresni?
  • viizo
    Cloud Atlas / Felhőatlasz

Ez kérem egy film mozirajongóktól mozirajongóknak.

Engem a történetmesélés a Sin City-re vagy a Ponyvaregényre emlékeztett, csak kevésbé szájbarágós, inkább odafigyelős formában. A színészi alakítások terén a nagyok odatették (Tom Hanks, Hugh Grant, Hugo Weaving) magukat, de főleg Hanks bizonyítja, milyen sokoldalú és remek színész.

A történeteket és a feszültségeket meglepően jól átvezették, és bár vannak sablonosabb részek, érdekes világokat hoztak létre.

Külön tetszett, hogy az egzotikusabb részek nagy része Mallorca általam is bejárt tájain játszódik: kellemes látvány volt felidézni sok ismerős helyet (Sa Calobra, Formentor, Galamb-szikla, stb.)

Hogy ne csak dicsérjem a filmet, a jól sikerült átmaszkolások mellé van néhány kevésbé jó megoldás is, és a befejezés a film volumenéhez képest kissé lapos és kiszámítható.

10/8
  • Tikal #74416
    és tényleg, rohadt jó Hopkins, hihetetlen jól hozza a figurát, és nekem a film is bejött nagyon, Miren is nagyon jó. Engem nem zavart az sem amit sokan irtak, hogy jobban szól a magánéletéről mint a psycho-rol, de a film cime se hogyan készült a psycho hanem Hitchcock :) poénok, utalások mind nagyon jól voltak, a vége meg pláne :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Wreck-It Ralph - 7/10 (hét per tíz)

Kellemes anyag.
  • MerlinW
    Django Unchained... egyszerűen zseniális. Új kedvenc született:)
  • tommygear
    hidd el nem :D
  • tommygear
    látszik hogy nincsenek emberi kapcsolataid
  • Tikal #74411
    Szerintem csak viccelt....
  • cylonflatus
    Nyilván az ő lelkiismerete elbírná...
  • genndy
    Bezony.
  • Tyler1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azzal a hazugsággal egy halott stewardess becsületét mocskolta volna be, aki csak azért nem élte túl a balesetet, hogy az utasokat mentse.