106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
te is megnézted őket, ha tudod milyenek :( -
ha te mondod.. -
goldmember #74605 Az összes zombifilm kínos, csak agyhalottak néznek ilyeneket. -
viizo #74604 ha visszahozza a 2004-es Holtak Hajnala feelinget, akkor IDE VELE! -
Susarc #74603 na neeee
"beépitették" a buszt
-
Lantee #74602 Ahogy már PetruZ kolléga is említette, a könyv egy újságíró jegyzetei által rakja össze a világméretű járvány kitörését, a különbőző országok első - legtöbbször elhibázott - reakcióit, ilyen-olyan megoldásait, aztán ahogy haladunk előre, úgy kezdenek hatásos ellenlépésekre rálelni.
Engem a könyv megvett kilóra, szinte egy nap alatt befaltam. Mikor hallottam, hogy filmre viszik, mondtam is, hogy ezt így elég nehéz lesz. Hát, ahogy a trailer-ből látszik, meg sem próbálták...sajnos. Ettől még lehet belőle egy látványos katasztrófafilm. -
A könyv tkp. egy ál-doku regény / jelentés dosszié, amelyben egy újságíró jegyzeteli le a túlélők visszaemlékezéseit, meg az egyéb korabeli híreket és próbál a nyomára akadni a járvány forrásának. A fejezetekben mindenféle szereplők és helyzetek előfordulnak, a világ minden tájáról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem, a kínaiaknál volt az utolsó nyom, de nem igazán volt egyértelmű a dolog, meg hát a sárgák is titkolóztak nagyon.
A könyvet olvastam ugyan, de messze nem ér fel a hype-pal, egyik szememen be, a másikon ki, de annyi azért rémlik belőle, hogy a trailer ennek szöges ellentéte más eseményekkel.
-
"The Dictator" - nem is volt olyan szar, mint vártam/10 -
Hat ezaz, pont itt van a problem, hiszen nekem halvany fogalmam nincs a konyvrol, masszivan elvagyok vonatkoztatva, megis en erzem magam kinosan amikor a trailer jelenteit nezem :) -
"Savages - nagyon nem jött be -
Nagyjából homlokegyenesen az ellenkezője lesz a könyvnek. Ami persze nem lenne baj, ha nem annak a hírnevével próbálnák eladni... -
Wrath of the Titans
4/10 -
hát ja... múlt héten is kitört egy zombi járvány és a TV is közvetítette, hogy a zombik azok bizony nem ilyenek, hanem másmilyenek :)
-
Susarc #74594 a látványt ezekkel a hangya zombikkal ELBASZTÁK keményen......:S:(( -
Moziklip.
A filmet 1987-ben mutatták be.
Tegnap este vagyis épp 26 évvel később sikerült is megnéznem :)
Mai szemmel nézve a számomra is ismerős régi arcokat látva sikerült magam újra fiatalnak érezni. Ezt az érzést persze nem mindenki élheti át Tímár Péter furcsa elég egzakt képi világa láttán. Kell pár akkoriban megélt emlékkép hozzá. Valamiért úgy érzem, ha megnéztem volna akkor, mikor még a filmszínházak bemutatták, nem tetszett volna annyira, mint most.. -
tényleg kellett ez a film Brad Pittnek? Meg mi a bánatnak már megint ez a családi vonal... pff.. -
Nálam ez azért nem lesz várós, mert halál komlytalan képsorok vs. komolyra vett izzadtság szagú family/nation fear. -
Lantee #74590 El kell vonatkoztatni a könyvtől, és akkor máris egy teljesen vállalható, látványmozi lesz. ;) -
Ez nekem tovabbra is roppant kinos alotasnak tunik -
vótmá?
-
Postal :)
-
Rampage egész jó, de csak a többi foshoz képest :D -
Az biztos, hogy Uwe Bollnak eddig nem sikerült :) -
Persze, veletlenul becsuszhat egy jo de nem sok ilyet tudnek momdani:) -
Rossz rendezőnek s színésznek is lehet jó munkája.
Én igyekszem mindennek és mindenkinek esélyt adni, ha lehetőségem nyílik rá. Most azért van, mert haver laptopján tonnányi film van - jómagam nem töltögetek filmeket habokra :) -
Azert en 10-15 percnel tobbet adok a filmeknek, mondjuk olyat le sem szedek ami gyanusan szar, pl ismerem a rendezot, szar szineszek stb -
Csak akkor nézem 100%-os koncentrálással, ha felkelti az érdeklődésemet az első 10-15 perc, vagy egy régóta megnézni kívánt, netán sokszor látott, de kedvenc alkotásról van szó. -
Aaa, szoval te is ilyen hatterben megy valami filmes vagy:) -
86 film van a kölcsön laptopon - ebből közel 60-at már megnéztem, vagy már láttam.
Unalomból indítottam el az Avengers-t, háttérnek - [laptop rá van kötve a monitorra = netezni és filmezni is tudok egyszerre.] -
Vagy csak nem volt más amit nézzen
-
Ha mar ketszer megnezted akkor szereted :) -
Másodszor néztem meg az "Avengers"-t.
Lehet, ha 3. alkalommal is megnézem, már szeretni is fogom :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nem tudom, hogy sikerült-e megérteni azt a tényt, hogy a balesetet nem Denzel okozta a részegségével, hanem hogy egy fostalicska gépet raktak alá, ami már nem repülhetett volna, így a műszaki hiba előbb-utóbb elkerülhetetlen lett volna. A hallottakért viszont minden esetben felelősséget kell vállalni valakinek, és onnantól, hogy a pilóta be volt nyomva, a légitársaság moshatja kezeit, pedig valójában közvetett módon ők okozták a 6 ember halálát, nem a részegkokós Denzel kibaszott Washington. -
Dehogy veszem, hisz így legalább nem látszódik, hogy drogozom, alkesz vagyok, ha én vezetem a hetest minden reggel és délután.
-
Persze, nem értettem a filmet, mert hülye vagyok hozzá. Le is zárom itt. -
Jó tanács (úgy se fogadod meg): Vedd le a napszemüveget. -
Szerintem te nem is értetted ezt a filmet. Nagyon gyenge érveket hozol fel. -
Jó, akkor rövidre zárom.
Drogos, alkesz buszsofőr, amivel utazol, hogy jó legyen a sztori, aki éppen elkerülte a fejreállást, és az árokba csúszott veletek, így csak negyvenen haltak meg a hetvenből.
Max. a temetéseden megemlítik, hogy bezzeg a Szabó Győző, pedig ő is hűha, és tényleg, milyen király is ez a buszsofőr, hogy nem állt fejre. -
Nem is érdemes,mert bár nem verseny, nyerni nem tudnál.
Elég, ha körbenézel a világban, elolvasol néhány meglepő 'leleplező' önéletrajzot, vagy cikket, és ráébredhetsz: alkoholisták, drogosok (gyógy- és egyéb szerfüggők) vezethetik titokban a buszt, metrót, repülőgépet, amin utazol, vagy tehetik az ételt azasztalodra, az étteremben, vagy szórakoztathatnak a színházban, stb.
Wake up, Neo! -
Erről nem nyitok itt vitát.