106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ráadásul a cool-on és a film+-on egyszerre megy ugyanaz a reklám. :) -
Kb 9 éve nem nézek TV-ben - semmit. -
Reménykedjünk. Minden idők egyik legjobb képregényfilme az X2 szvsz. (a másik a Watchmen). Nomeg azért az X3 sem volt rossz a hibái ellenére. -
Ja, és szívmelengető a ~80%-ban magyar stáblista. -
"The Raven" - 7/10 -
Lehet, hogy időzítve vannak, de ezt én is megfigyeltem, mekkora pancserek. Nem új jelenetnél, hanem párbeszéd közben, és nem is mondat végén, hanem konkrétan, egy mondatot vágnak félbe.
A múltkor a Cool tv-n, Dumaszínház: "Erre az mondtam Gé... REKLÁM ... zának, hogy (itt még 2-3 mondat). Köszönjük a figyelmet! Vége...REKLÁM"

-
"Furkó fakabátok" - 5/10
-
Prof William #74640 Ezt én is észrevettem. Mostanában már mondat közepén szakítják meg, esetleg valami pikus csata-üldözés közben stb...
Tv-ben tényleg nem éri meg semmit sem nézni. -
Megfigyeltem valami érdekeset. Tv-ben ritkán nézek filmet, azonban mostanában ez előfordult egy párszor. Régről úgy rémlik, hogy a filmeket megszakító reklámok helye mintha -ha minimális igényességgel is, de- szerkesztve lettek volna. Azonban most mint ha már teljes mértékben leszarnák a nézőt, nemhogy igyekeznének legalább a film csúcspontjait nem megszakítani, de már arra is szarnak, ha éppen mondat közben szakítják meg a filmet. Rohadt undorító! -
Prof William #74638 Ha az egész film olyan lesz mint a 2004-es Dawn of the Dead első 10 perce akkor nekem tetszeni fog...
Ha már gyors zombik... Mekkora poén lenne ha World War Z film végén kiderülne, hogy az egész csak a Left4Dead előzménye volt. :) -
Jackmannel sem tobb mint egy kommersz akciofilm :) -
Hát nem tudom, én ebbe semmi magasztos sztorit nem véltem egyelőre felfedezni, azon kívül, hogy a főhős belekeveredik egy szokásos távol-keleti kliséhalmazba :) Ha Jackman helyére behelyettesítenénk Statham-et, akkor nem lenne más, mint egy kommersz akciófilm. -
nameg végle elővették ezeket a történeteket is, wolverine ugye birtokolta a legendás muramasa katanát is -
ja a régi Silver Samurai-os sztorija lenne kicsit modern köntösben -
nincs ezzel semmi baj, ez nem bourne rejtély, hanem egy képregény hős :) -
sandor8206 #74632 az új 2014 X-men film felfogható lesz X4, sőt még jobb is lesz. Benne lesz mindenki a régi castból, meg az új first Classosból is -
Én már egy XMen4-et várnék, de ez nem valószínű sajnos. Legal ábbis nem egyhamar. -
Ugye mindig csapatmunka volt az xmen-ek ténykedésésnek alapja. Viszont most Rozsomáknak egyedül, roninként kell megállnia a helyét. A barátai halottak, a mesterei halottak, a szerelme halott, nincs semmilyen kötelezettsége immár és nincs xmen csapat, aminek a kódexét követnie kéne. Megfáradt, túl sokat élt és túl sok fájdalmat állt ki, már fogalma sincs mi az értelme az életének, hogy hova tart. Meg akar halni, halandó akar lenni ő is. Nos ehelyett újabb ellenségeket kap és esélyt, hogy megtalálja az új célját és önmagát.
Jó lesz ez, én azt mondom. Nyilván limitáltak a rendező/forgatókönyvírók lehetőségei a többi xmen nélkül, de azért voltak már képregényben és rajzfimsorozatban is Logannak efféle roninos japó kalandjai, szal. nem kell felfedezni a spanyolviaszt. :D -
Ez mi lesz? A metrós jelenetnél már erősen mosolyogtam.
-
Nem innátok inkább egy sört?
[GONDOLATOLVASÓ] -
Sajnálom, ha nem megy a gondolatolvasás mindenkinek - egyeseknek ment, amikor beszóltak nekem... -
*dupla -
Gondolatolvasok is vannak ezek szerint errefele?
Nem tudom feltunt-e, de a topikban altalaban "filmcim -> pontozas -> par szavas/mondatos ertekeles" stilusban irodnak a kommentek.
Ezt a tied is tokeletesen lefedte, fupla sorkoz idevagyoda... -
Alex Cross
4/10
Egy egyszer azért megnézhető borzalom. -
hapi #74623 +1
-
Direkt új bekezdés, dupla sorközzel írtam, hogy még véletlenül se tűnjön úgy, hogy a filmmel kapcsolatban írom. A mondatom ugyanis általánosságban fogalmaz. -
Nekem pl. az első háborús filmem volt amit még vagy tizenéves fejjel láttam anno az HBO-n és egyből a kedvenc lett, azóta se nagyon csináltak hasonló érzelmeket átadó háborús filmet szerintem.
Tudom ott a sok remekmű mint pl. Apocalypse Now, Full Metal Jacket meg Ryan közlegény, Elit Alakulat meg Clint Eastwood filmek, de valahogy egyik se volt olyan hatással rám mint a Platoon. -
Lantee #74620 Értem én a nagy USA ellenességet (not), de hogy pont a 'Platoon' nézése közben jöjjön elő?! A film éppen azt mutatja be, hogy egyrészt semmi keresnivalójuk nem volt ott, másrészt az amerikai katonák is legalább annyira kegyetlenek voltak, ha nem jobban.
Oliver Stone a '80-as években keményen bírálta az USA politikáját, és ez mind a Platoon, mind a JFK esetében eléggé nyilvánvaló.
Amúgy mindkettő 10 pontos film. -
Lipi1980 #74619 Most megy a Film+ csatornán a Nyolcadik utas a halál. Sokszor láttam már, de a mai napig ugyanúgy le tud kötni ez a film!
Most találok olyan dolgokat, amik visszaköszönnek a Prometheusban :) -
Blum #74618 Cloverfield
Negyedszerre megnezve is jol szorakoztam rajta. Meg mindig egy jo eros 8/10. -
"Platoon" - szeretem-meg-nem-is/10
Mindig hányok az amerikai felsőbbrendűség megnyilvánulásaitól, közben meg, a filmbeli alakítások jók. -
Braveheart (1995)
Alap film nálam. Bármikor meg tudom nézni. 10/10 akárki akármit mond! -
"A fehér bölény" - jó-volt-egy-ilyet-is-látni/10 -
Trailer ígért pár jó pillanatot, le is szedtem, hogy társaságban majd jót röhögünk, még nem került rá sor, de ezek után lehet nem is fog :S -
Here comes the boom
Sajnos a trailer lelövi a poénok 95% -át, a maradék sem túl ütős. Salma Hayek viszont még mindig jó nő, nem tudom, hogy csinálja :)
3/10 -
Blum #74612 Killing Them Softly
Nem egy nagy durranas. Brad Pitt hozta az elvarast,de amugy egy felejtheto alkotas. A slow-mo resz viszont odabaszott.
6/10 -
ekkora kliséhalmokat te jóisten.
amúgy a zombik miatt hogy éghet a fehérház, ezt hogylehet összekötni logikusan?:D meg úgylátom hogy a fertőzött emberek ilyen kicsiarakás nevetségesen csetlő botló de közben 20km/h-val rongyoló hústornyok? na ne már. akkor még jobban is koordinálják a mozgásukat mint "éltükben" -
Halálosan vicces.
A vígjátéktól a horrorig mindenre gondoltam a címe kapcsán csak erre nem.
Igazából jó háromnegyedéig a filmnek semmi különösebb értelme nincsen, de ha már elkezdtem alapon végignéztem.
Nem lövöm le a poént, de aki szereti a váratlan fordulatokat, annak érdemes megnézni. A készítők szerint vígjáték.
Én a tanulságos kategóriába is helyezném.
10/8 mert több, mint a fele tényleg uncsi.. -
The walking dead FTW -
Hát én tegnap megnéztem a The Renevant Man-t és az egy egész jó flick volt erre a témára - mégha nem teljesen zombi is. Sajna kimerültek az effortban, de nem volt könnyű belőni mi is akart lenni a stílusa a filmnek.
Egyszer mindenképp megnézhető.
6,3/10