106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lantee
    Én is elkezdtem nézni, és egészen a Sugar Rush-i kiscsajig teljsen nézhető volt. Onnan már én is csak áttekertem...sajnos.
  • Zephyr Retiring
    Ez talán a Lebilincselő karácsony.
    Nálam egyszer nézős volt.
    Bár ott a csajszi viszi haza pasijaként a csávót, aki végül tényleg megszereti a csajt...
  • Guren
    engem megnyertek :(
  • Tyler1
    Rontó Ralph

Nem tudtam végignézni...ezt sem. Nem nagyon tudják már az idősebb korosztályt megnyerni a mai animációs filmek. Túl gyerekesek, túl lebutítottak, túl tartalmatlanok.
  • SASboy
    harmadnaposok?
  • torrente111
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sziasztok.azzal a kéréssel fordulnék hozzátok,hogy hátha felismeri valaki ezt a filmet.sajnos csak a rövid tömör tartalmára emlékezem.(egy fickó részegen,öntudatlanul elvesz 1 ausztrál szőke leányt.az elviszi a családhoz a semmi közepére,itt az őrült család mindent elkövet,hogy hogy le ne lépjen a srác.)
    sajna csak ennyi van belőle (
    hátha valaki ismeri kösz
  • tutituti
    Nagyon jó film volt szerintem is.
  • sandor8206
    Feledés

Minden szinten átgondolt és jól megcsinált sci-fi, script is jó, kerek egész részletes sztori ahol minden kis dolog a helyére kerül és jobbá teszi a sztorit. Dizájn is nagyon jó! Aki CG akció-orgiára vár az kerülje el messzire. Aki szép látványt és jól megírt sci-fi sztorit, annak ajánlott.
    Bár katarzis elmaradt, Halivúd azért ritkán csinál az értelmesebbnek mondható sci-fit, jár 8/10
  • Tyler1
    Nekem tetszett, aranyos volt :) Magát a témát nagyon sokféleképpen lehetett volna elgiccsesíteni, szájbarágni, elrontani, ehhez képest nagyon okosan közelíti meg azt. Rotten-en is 80 felett áll.
  • szucsy89
    De szar egy film volt ez :)
  • Vincentcloud
    Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek :)
  • IMYke2.0.0.0
    A film, amit keresel: Híd Terabithia földjére (2007)
  • Tyler1
    Híd Terabithia földjére
  • Vincentcloud
    Sziasztok, keresnék egy filmet de sehogyan nem találom!
    Szokásos fiú lány barátság/szerelem a lényege hogy egy kötélen lendülnek át egy képzeletbeli világba egy patak felett, és míg a fiú a tanárnőjével odavan valami múzeumban a lány belefullad a patakba mert az valami eső miatt megáradt, és a fiú a végén elviszi a hugát ebbe a királysága.

Ha valaki tudná a címét annak nagyon hálás lennék.
  • torrente111
    sziasztok.azzal a kéréssel fordulnék hozzátok,hogy hátha felismeri valaki ezt a filmet.sajnos csak a rövid tömör tartalmára emlékezem.(egy fickó részegen,öntudatlanul elvesz 1 ausztrál szőke leányt.az elviszi a családhoz a semmi közepére,itt az őrült család mindent elkövet,hogy hogy le ne lépjen a srác.)
    sajna csak ennyi van belőle (
    hátha valaki ismeri kösz
  • Blasta
    Most igy visszagondolva sztem mindkettőt mondta. :) Meg akarta menteni az emberiséget és a feleségét Juliát. Asszem ennyi volt a válasz.
  • Blasta
    Valami BORG-szerü AI volt az alien sztem :)
  • Dynamic
    Ezt én sem értettem, de ez szerintem nem is fog kiderülni, hiszen már eleve arra sem tért ki a film, hogy a földönkívüliek egyáltalán honnan jöttek, milyen életformák (humanoidok, gépek?) stb.
  • Seth
    már régen volt péntek :D , de nekem nem rémlik,hogy azt mondta volna, a feleségét jött megmenteni, hanem hogy azt akarja,hogy az emberiség fennmaradjon
  • Blasta
    Nekem visszont alapveto kerdesem lenne. Miert kellettek a klónok? Egy ilyen szintu AI aki az egesz emberiseget kiirtotta es bolygokat neptelenit el, annak tenyleg humanoid klonokra volna szuksege ahhoz, hogy a sajat harci gepeit szervizelje??? A klonos megoldassal egy olyan merteku hibaszazalekot hagyott a rendszerben, ami elkepzelhetetlen szamomra egy ilyen idegen letformatol.
  • Blasta
    Azt mondta, hogy azert jott, mert a feleseget szeretne megmenteni, ez pedig igaz allitas volt, es logikus is. Hiszen a gep azt gondolhatta, hogy Jack tenyleg a nöt akarja megmenteni, ezert hozta fel oda, de igazabol azert volt ez igaz, mert az alien felrobbantasaval mentette volna meg. Okos válasz volt.
  • Dynamic
    Szerintem ebben nem volt semmi különös. Itt csak arról volt szó, hogy Jack egy olyan választ adott, ami nem hazugság (előtte ugye a hangja alapján kielemezték, hogy hazudik) és így beengedte. Ám a gép nem az életet védte, esze ágában sem volt megmenteni kapszulában fekvő testet, valószínűleg el is pusztította volna, de azt nem tudta, hogy Jack robbantásra készül, így nem volt oka nem beengedni.
  • Seth
    Azt mondja már el nekem valaki, hogy a végén
    Miért engedte be őket a gép, mikor a Mit keres itt-re azt válaszolta, hogy "Hogy az emberi faj fennmaradjon" vagy vmi ilyesmi ? Miért számított ez a gépnek,mikor rengeteg klónja volt tartaléknak?

Amúgy nekem is tetszett, szintén 8 pontot adnék rá.
  • Dynamic
    Oblivion

Frankó képi és hanghatások. A sztori kifejezetten tetszett bár jobban elmélyíthették volna. Az élvezeti értékből azért kicsit levont, hogy hasonló filmet már láthattunk korábban, így számomra nem volt olyan nagy a csavar, és a meglepetés is sok helyen elmaradt, mert a tréler ismeretében elég sok minden kiszámítható volt.

8/10
  • bcrics
    -PLanet 51
    -Derült égből fasírt
    -Megaagy
    -Így neveld a sárkányod
    -Gru

• ZilogR
    tök jó kütyük - egy hónapja azon röhögünk a melóhelyen, hogy OK, könnyű gömböket rajzolni (plakátot néztük), de azt a legszarabb gyártani. Látszik, hogy az animátor valami grafikus iskolát járt ki, nem pedig gépészkart a BME-n... :)
    Amúgy majd pontozom, ha meglestem...
  • cody1994
    ha van * xd
  • cody1994
    Pixar féle ha :) köszi!
  • cylonflatus
    Hát pont ilyeneket nem, de tudnál valami konkrétabbat írni mi legyen a szempont? Pl.: bármi jöhet, csak vicces-animásciós legyen? Vagy a témája legyen inkább ilyen sci-fis, fantasys inkább? Esetleg a képi megvalósításban legyen cg, stílusában pedig ez a tipikusan "Pixar féle" animációs, vagy jöhet a stop-motion is?
    Ilyen scifis, vicces, pixaros pl. a Planet 51, vagy a 9. Amúgy meg ott vannak a Dead Space animációs filmek ami már komolyabb scifi-horror, a Starshipp Troopers: Invasion is elmegy egynek, vagy az Ultramarines ha bejön a Warhammer40k univerzum, de a Final Fantasy: The Spirits Withint is meg lehet nézni egyszer.
  • cody1994
    Üdv! Tudtok mondani ehhez haszonló animációs fimeket? Rise.of.the.Guardians,Wreck-It.Ralph
  • Tyler1
    Megnéztem én is ezt a Silver Liningsot. Nekem néha már kicsit abszurd volt a humora, egyszer majdnem ki is nyomtam, aztán a végére már sikerült megszeretnem.
    Bradley Cooper jó volt, DeNiro rutin, na de Jennifer Lawrence valami elképesztően brutál volt, abszolút megérdemelt az a szobor. Bár az Éhezős filmje szvsz iszonyú fos volt, nekem már abban is szimpi volt a csaj. Chris Tucker pedig a parányi szerepében is hatalmas komédiát csinál, nem tudom, hogy miért mellőzi ennyire a filmezést, rohadt nagy karakter a csávó.
    Összességében valóban jó film, de néha kicsit sok.
  • SASboy
    Silver Linings Playbook

Ez nagyon tetszett. Két főszereplő hihetlen jót alakított. 8/10

Django Unchained

Ez csalódás volt. Lehet túl magasak voltak az elvárosok az egekbe magasztaló kritikák után, de valahogy semmi extra nem volt számomra benne. 6/10 a színészek miatt.
  • tommygear
    öregszik csak a botox fiatalon tartja :D
  • zoliii
    Oblivion - Feledés Ma néztem meg. Tök jó kütyük vannak benne :D Tom Cruise alig öregszik! :D 8/10 ér nálam a film. Ezt a filmet érdemes volt megnéznem moziban! Kevés a jó film! :(
  • precision
    Jagten - iMDB

Remek dán film, Mads Mikkelsen főszereplésével. Az egyik legjobban alulértékelt színész szerintem, nagyon jól hoz minden féle figurát.

Maga a film pedig nagyon életszagú, igazi dráma, nagyon jól fel van építve. Egy percig sem unatkozik az ember pedig semmi akció nincs benne... végig lekötött. Nagyon jó a zene, szépek a képek. Eredeti dán nyelven néztem, igaz egy kukkot nem értettem volna belőle a felirat nélkül, de jó volt hallani az eredeti hangokat, sokat hozzátettek.

És még a végét sem kúrták el Hollywoodi módra :)

8/10
  • precision
    Rounders - iMDB

Remek színészek, érdekes alap sztori (pókeresek előnyben) és egy hihetetlenül huszadrangú szar forgatókönyv. Kár érte.

4,5/10

Paul Blart: Mall cop - iMDB

WTF did I just watch? :) Talán egyszer elmosolyodtam :)

2,5/10
  • Zephyr Retiring
    Csak szexre kellesz.
    Ez afféle női-férfi barátság extrákkal :)
    Megtudhatjuk belőle, hogy ez miért csak ideig óráig működik...
    Kellemes, vidám hangulatú kis fim.
    10/8.
  • Tyler1
    Taken 2

Ez a film hihetetlenül buta lett. Tudtam, hogy nem szabadott volna megnéznem. Ez olyan gagyi másolata az első résznek, hogy már én szégyelltem magam. Csak egy hajszál választja el a paródiától. Unalmas lekopizott sztori, röhejes párbeszédek, röhejes és totálisan irreális cselekmények, gagyi akciók, a verekedések szó szerint ZS kategória, erősen epilepszia veszélyes vágások.

Első rész a mai napig kedvenc, de ez nem különb egy amatőr filmes csapat vizsgafilmjénél.
  • tutituti
    Komoly,csak sokan fintorognak mikor nézik.Szerintem teljesen korrekt amit be akar mutatni.
    Bár a meztelenkedés a végén nekem szenzációhajhásznak tűnt de más problémám nem volt.
    A zene csillagos ötös,Twin Peaks zeneszerzője asszem aki a film zenéjét csinálta.
  • IMYke2.0.0.0
    Komoly film az - szerintem, a kapcsolatfüggésről ennél látványosabb (izgalmasabb) filmet nem is csináltak, azóta se.
    Miközben, a főszereplő hölgyike nekem nem jön be.