106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Ha az egyik pilóta kiesik, a másik be tudja neki adni az adrenalint közvetlenül a szívébe.

Így valahogy.
  • sz4bolcs
    Azt lehet tudni, miért kell 2 ember egy mech irányításához?
  • bfrenk
    Na ez szép lesz. A Cloverfield tetszett, viszont a Transformers nem annyira.
  • zorrobomber
    del toro ftw
  • Inquisitor
    Szerintem meg sokkal közelebb van az "ősforrás" 1960-as és 1970-es japán szörnyes, robotos filmekkel. Afféle tisztelgés. Erre tsz egy lapáttal a japánban játszódó részekkel, vagy a japán női pilótával is.
    Ez olyasmi, mint amikor Tarantinó saját bevallása alapján lop régi kínai kung-fu bosszú filmekből vagy spagetti westernből.
  • Lantee
    Cloverfield meets Transformers - de azért megnézem. :)
  • Béka Benő
    Itt a Pacific Rim / Tűzgyűrű második előzetese !
    Cigány-veszély odab*sz !

• Zephyr Retiring
  • tutituti
    akkor én most ezt meg is nézem!
    Elég sötétnek és nehezen emészthetőnek tűnik egyelőre.
  • Zephyr Retiring
    Az élők és a holtak.
    A borítószövege szerint ez minden idők legjobb többszörösen díjazott horvát háborús filmje.
    Az semmi kétség.
    Csak a rengeteg káromkodás kicsit rontott az összképen.
    Ettől függetlenül máskor is előveszem majd még..
    (nem most néztem hanem tegnap, de gondoltam jelzem.)
  • LoSA
    Gengszterosztag
    8/10
  • tomsolo
    The Imposter (2012)

(Ál)dokumentum film - megtörtént események alapján, kicsit a discovery-n menő felderítős filmekhez lehet hasonlítani. Eltűnik egy 13 éves fiú, rá pár évvel felbukkan Spanyolországban, csakhát - ez már az elején kiderül - nem stimmel vele egy csomó dolog.

Mitől lett más színű a szeme, miért van francia akcentusa, és ezek miért nem tűnnek fel a családjának?

Kajak jó volt, ha rendes film lett volna akkor azt mondtam volna, hogy zseniális a sztori - de hát mint kiderült az élet írja legjobbakat :)

Kurvára ajánlott/10

• Blum
    Nekem a legjobban az tetszett a filmben,hogy az uldozeses jelenetet es az elejen az orvloveszes reszt nem basztak szet valami atombrutal amerikai rock zenevel...tudom,aprosag de nekem ez nagyon bejott.

2011-ben a Drive mutatott valami hasonlot,az is tetszett.
  • torrente111
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sziasztok.azzal a kéréssel fordulnék hozzátok,hogy hátha felismeri valaki ezt a filmet.sajnos csak a rövid tömör tartalmára emlékezem.(egy fickó részegen,öntudatlanul elvesz 1 ausztrál szőke leányt.az elviszi a családhoz a semmi közepére ausztráliába,itt az őrült család mindent elkövet,hogy hogy le ne lépjen a srác.) persze a helyben főzött sör és a kocsma ott van.
    sajna csak ennyi van belőle (
    hátha valaki ismeri kösz
  • stargatelost
    A szarevőstől nem állsz messze :D

Movie 43 SPOILER lehet...Van benne heregolyós nyakú (szó szerint kell érteni!) Hugh Jackman, Anna Faris, aki le akarja szaratni magát, kapunk is szart a kisfilm végére (ugyancsak szó szerint). Hasonló fasságok vannak végig :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én mindkettőtől.
  • Tyler1
    Jack Reacher

Teljesen jó volt. Engem a nyomozós rész jobban lekötött, a végét már kicsit hosszúra nyújtották. A klisékkel baromi jól játszott szvsz, nem félt - a néhol már abszurd - öniróniától sem(fürdőszobás, buszmegállós, "eldobom a fegyvert, hogy kézzel verekedjünk meg" jelenetek). Jók voltak a karakterek is, a színészek is. Nem hibátlan, de ami elvárásom volt, azt teljesítette.
  • sz4bolcs
    A 'muszály' már nem bántja a szemem, de az 'epikus'-tól még mindig agyfaszt kapok. :D
  • Lantee
    Hozzászólásodból arra következtettem, hogy ez valami elmebeteg belezős/fejlevágós/szarevős valami, de megnéztem a trailert, és inkább tűnik egy sztárokkal telezsúfolt vígjátéknak.
    Melyik az igaz?
  • LoSA
    Jack Reacher
    5/10
  • stargatelost
    Movie 43 (2013)

Ööö... érdekes volt, meg beteg, meg gusztustalan... Vicces? Az már nem igazán. Nem tudom mi volt ezzel a cél, kicsit olyan érzésem van, mint az ABC's of Death után. Pár színészt/színésznőt azért jó volt látni.

Pontozni nem fogom, nem is nagyon lehet, inkább leírom melyeket találtam értékelhetőnek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Homeschooled, iBabe, Superhero Speed Dating. A gyerekek a gépekben, és a cápás meg no comment, omg.
  • kill3r21
    Vasember 3
    Az első másfél óra után azt mondtam hogy felsem érhet az első két részhez....
    De az utsó fél óra számomra annyira epikus volt hogy ajajj....Rendesen bosszúállók feelingem volt....
    10/9
  • Blum
    Jack Reacher.

Nekem tetszett,bar a vege egy kicsit sok volt. 7/10
  • tommygear
    Jack Reacher

mi a szar volt ez? 5/10
  • IXEMGabeo
    tegnap lestük meg. Sokkal jobb lett, mint a 2. rész, ami dögunalom volt

Mondjuk a vége elég gagyi lett, de összességében elment

10/7-et megért
  • Tikal #75062
    de szar lett ez a hosszupuska, oké hogy telebaszták reklámokkkal, de ezzel a szar visszaszámlálós várakozós szarral...
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
  • zsolt9999
    igen, ez az köszönöm szépen!
  • IMYke2.0.0.0
    "Pet Alien"?
    Youtube
  • zsolt9999
    Sziasztok!
    Volt régen a Cartoon Network-ön egy ilyen űrlényes mese, hogy volt benne egy Tomi nevű fiú meg 3 űrlény (egy kis zöld, egy magas vékony kék, meg egy dagadt rózsaszín) és egy világító toronyban laktak. Talán valamikor 2003 és 2006 között adták de ez nem biztos.
    Valaki esetleg megtudná mondani a címét?
    (tudom hogy nem ide illik de azt mondták itt talán választ kapok a kérdésemre :D )
  • sandor8206
    az imdb-n és a rottenen a 2. rész is jó (7/10 film), szóval én azokra nem nagyon alapoznék ez ügyben
  • sandor8206
    popcorn mércével, 1 jó volt, 2 szar, Bosszúállók tetszett

ami tetszett
    megpróbáltak valami sztorit is írni a filmnek, gyenge de legalább van
    RDJ jó, de ez alap....D. Cheadle is jó, volt 1-2 tényleg jó duma beszólás

nem tetszett
    akciók nem nagy szám
    az egész extremis szál, már nekem túl extrém volt, nem az baj, hogy nem reális, hanem egyszerűen gagyi
    a hatalmas csavar nálam -2 pont, eléggé faszság
    gyerekes szál az egész kukába, máris feszesebb és jobb a film

akinek tetszett a 2. rész annak ez is jó lesz, akinek az se az ne erőltesse ezt se.
  • bcrics
    Érdemes megnézni mert Marhajó film.
    Elég fasza kis csavart raktak a végére ráadásul.

Az pedig hogy megtörtént esemény alapján készült a film elég laza.
  • tomsolo
    Mama (2013)

Horrorocska. Kicsit béna a felvezetés/körítés, de tetszett az ötlet, műfajában teljesen jó volt a film, egyedül a vége lett erőtlen.

6/10
  • Willenbrock
    A Halálhegy fenn van már valahol?
  • Totti5
    Ahogy írta abból az jön le hogy az előző sem tetszett neki, meg talán az első sem. Innentől kezdve az a kérdés, hogy mit várt?
  • precision
    sandor8206 -nak elég sajátos ízlése van szóval nem feltétlen kell feladni a reményt a filmmel kapcsolatban :D meg nem kell túlzott elvárással leülni elé
  • Dynamic
    Az imdb-n, a rottenen is jól az indexen sem húzták le (nagy szó!), az origón és az a.fluxon szintén pozitív a kritika... Most akkor kinek higgyek? Az említetteknek vagy 1-2 sg fórumozónak? Komoly dilemma.
  • sandor8206
    komolyan mondom én beszoptam a trailert, meg a nyilatkozatokat
  • Blasta
    Annyira ereztem, direkt nem terveztem premierre menni, de a velemenyeket olvasva a mozit is kihagyom most. Kár erte