106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lantee
    Affleck már kapott anno a "Good Will Hunting"-ért.
  • Blasta
    Az oscar mar reg (vagy sosem) a jo filmek dijazasarol szol, politikai dij, semmi koze a jo filmekhez (persze alapjaban veve jo filmek a jeloltek, de a dijak oda mennek ahova a politika mondja)
  • IMYke2.0.0.0
    Holott, filmes műfajban nálam jártasabb emberkék több tucatnyi díjazatlan amerikai és nem amerikai, de arra érdemes színész/nőt tudnának felsorolni - semmint azokat, akik mostanában nyertek.
  • IMYke2.0.0.0
    Az Argo a másik... megnéztem, de tetszeni nem tudott.
    Egyedül csak azt tudom elképzelni, hogy már muszáj volt Afflecknek is kapnia.
  • Tyler1
    A jelöltek közül a legjobb volt. Idén az Argoba? Most még azt sem lehet mondani, hogy a többi jelölt gyenge volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Inkább nem keltek flame-et.
  • Seth
  • IMYke2.0.0.0
    Oscar...
    Máig fel nem tudom fogni, mi volt a "Nem vénnek való vidék"-ben Oscarra értékelhető teljesítmény.
  • Blasta
    Helyes, azt kurva jol is teszed ;)
  • Sir Quno Jedi
    Én úgy vagyok vele, hogy leülök egy film elé. Ha végig bírom nézni és emléxem rá, jó érzés volt, sőt akár megnézném máskor is újra, akkor csak azért, mert divat fikázni, nem fogom megtagadni. Ennyi. Divat, vagy sem, szakmailag jó, vagy sem, annak ehhez semmi, de semmi köze.

Én mindenevő vagyok, a legelborultabb művészfilmekkel is elvagyok néha, meg a full trash-sel is és a mainstream szutykok is bejönnek olykor, mert van bennük VALAMI. Nem hagyom, hogy az előítéletek befolyásoljanak a szórakozásomban.
  • Blasta
    Nem csak az oscar kategoriaja letezik, vannak a vilagon olyan okos, ertelmes, humoros, latvanyos akciofilmek, amik olyan remekul vegyitik ezeket a mufaji elemeket, hogy a megfelelo ertekrenddel rendelkezo nezo kivaloan szorakozik rajta, nem muszaj oscareselyesnek lennie :)
  • Totti5
    Drive Angry, Ghost Rider nekem is bejött, szórakoztató volt. Ghost Rider 2 gyenge lett, de azt is végignéztem:)
  • Blasta
    "az Drive Angry is tetszett Cage-től, miért ne tetszene a Ghost Rider?!"

Hát ezaz, ha a Ghost Rider tetszett, miert ne tetszene BÁRMELYIK Asylumos fostaliga is? :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Én annyira követem az élőszereplős filmek világát [NOT!], hogy azt se tudtam, van második része.

SQJ véleményére én 99%-ban adok.
    Szellemlovas pedig én is megnéztem tegnap - oda-odapillantgatva, a gépen matatás közben.
  • Sir Quno Jedi
    Mé ne tetszene??!? Azért mert szerintetek szar, attól még szerintem is lehet szar, de tetszhet.
  • Seth
    Ha a 2. részről pozitívan nyilatkozol,akkor a véleményed a továbbiakban ignorálom
  • Sir Quno Jedi
    Nyilván olyan filmeket nézek meg többnyire, amiket meg akarok nézni és nagy a valószínűsége, hogy tetszeni is fognak. Gondolom ez logikus.

Nomeg nem várok el egy filmtől olyasmit ami NEM. Ha a saját stílusán belül jó és kellemes, akkor én igyekszem megtalálni benne a jót.

Pölö az Drive Angry is tetszett Cage-től, miért ne tetszene a Ghost Rider?!

Nyilván nem oszkárdíjas filmek, de mégis mit várnak tőlük, akik fanyalognak?!??!?
  • Blasta
    American Horror Story - Asylum
    6/10

Istenkem, igy elcseszni vmit, ami ennyire jol indult?! Kezdetnek a sorozat elso par epizodjaban siman rankdobtak 5-6 cselekmenyszalat, kicsit mar sokaltam is, de mindegyik fasza volt igy nem huztam a szám.
    Aztan mintha megilyedtek volna "urissstennnn, mit fogunk ennyi sztorival csinalni, hat mindjart vege a szezonnak baszki" es elkezdték a fö sztorikat szepen egyesevel lezarni. Volt amit jol, de a legtobbet igyekezve es kisse csalodast keltoen zartak le.
    Gyakorlatilag a vegere maradt 1 cselekmenyszal, ami mar nem is volt tul erdekes, raadasul szimpla drama lett belole, a horrorrol elfelejtkeztek addigra.
    Ennek ellenere masszivan jo sorozat, es az elso fele sokkal durvabb, sokkal jobb mint az S01 volt, kar, hogy igy lelassultak a vegere.
  • Blasta
    De alapvetoen neked minden szemét tetszik... :D
    Seriously, visszanezve a velemenyeket, nincs film ami ne jott volna be az utobbi 1-2 évben (na jo, lehet, hogy volt, de alig) :D
  • Sir Quno Jedi
    Szellemlovas

Mivel ment a TV-ben és pont meg akartam nézni a második részét is a gépemen, így mondom felfrissítem az elsőt tv-ből. Namármost hiába szidják ezt a filmet, nekem alapvetően tetszik. A nő 23 pontos a 10-ből, Cage pedig eszméletlen hülye benne, ahogy szokott, nagyon bírom a búráját, amilyen pofákat az tud vágni... :D

Szal. ez egy kellemes film minden hiányossága ellenére, akárcsak az angry driving. Most, hogy újranéztem ennyi év után, jöhet is a Szellemlovas 2, majd arról is írok.
  • cylonflatus
    gyilkos :)
  • sandor8206
    Gengszterosztag

Remek cast, közepes forgatókönyv, borzalmas digitális kamera, ocsmányul néz ki.
    Brolin, Penn nagyon jó, Grosling minimalista mint mindig (nem szeretem a játékát). Rendező kókler, ez van. Zene jellegtelen. Nem ér fel a klasszikusokhoz, de nem rossz film. Újabb gengszteres filmek közül, azért ez tetszett eddig a legjobban.
    6/10
  • bcrics
    Moziban néztük még Márciusban.(Felirattal)
  • MrAndree
    Neki igen.
  • Sir Quno Jedi
    sehhez egy film kellett? :D
  • Zephyr Retiring
    Ez a film nekem sokat segített a válásom után. Üzenete tiszta és világos: az újrakezdésre mindig van esélyünk.
    Köszönet érte az alkotóknak is.
  • Lipi1980
    P.S. I love you

Nagyon kellemes kis romantikus film. Hogy eddig miért maradt ki... nem tudom. De most a kódolatlan Filmbox hétnek, bepótoltam...
  • Sir Quno Jedi
    VasRobertDowneyJr. 3

Nos 2D-ben és eredeti nyelven azé egész jóak volt ez kéremszépen. Ugyan sok benne az üresjárat, néha kicsit le is ül, de végülis jól megalapozza a történéseket.

Ugyan máig nem értem minek kell közelharcban püfölni a meleeonly ellenfeleket, ha messziről is le lehet őket pukkantani, de ez má csak így van...

Kíváncsian várom, vajon mennyit fogja magát kéretni Stark az Avengers 2 elején ezután. :DDD
  • Totti5
    Westworld

Kellems retró scifi western. Mivel semmi újat nem mutatt ( amit 73 óta milliószor ne láttunk volt ) és minden jelentet előre tudott az ember, hogy az hogy fog történni nagy meglepetések nem voltak benne, sőt egy sem, viszont meglepően időtálló film.
    Jó volt látni megint Yul Brynner-t.

Így is egy erős 8as.
  • Blasta
    Respect :DDD
  • TaRka0107
    Moziban megy vagy töltötted valahonnan?
  • bcrics
    Halálhegy - A Dyatlov-rejtély, röviden Marha jó kis film.
    Hosszabban, Az eredeti történést gondolja tovább a film, Megmutat egy lehetséges megoldást az ott halt emberek tragédiájára.

Tekintve hogy Mozifilmről beszélünk és nem egy Discovery 40 perces Dokufilmről ezért kicsit elszállós lett a sztori, (illetve a mai világban bármi megtörpénhet, így nem is olyan hihetetlende nekem marhára bejött...
    A Végén a csavar egy Pillangóhatás - Az elveszett jézus videó nyomában c. Filmek féle Vattafuckkal ér fel, Ultrabrutál:)

Szóval, Igen érdemes megnézni.
  • zzeN

• stargatelost
    Nem wtf, ez az új éra. Az online stream szolgáltatók is belekóstolnak a sorozatbizniszbe, az első fecske a Netflix volt a House of Cardsal, most pedig a Hemlock Grove jött ki, és az az előny, hogy egybe rakják fel. (az már más kérdés, hogy a rippelők az elején lassabban rakták fel torrentre)
  • szabii98
    Gangster Squad
    8-9/10
  • cylonflatus
    Hemlock Grove (bocs, hogy sorozattal jövök) - eddig 4 részt láttam belőle, és bár a sztori még mindig alakulóban van, nekem nagyon bejön, de sokan szerintem lassúnak fogják találni, de szerintem baromi jó hangulata van. Az epizódok a 3.-ig sorban jöttek, hetente ahogy lenni szokott, aztán hirtelen feltolták a 13.-ig az összeset... (wtf?), mindenesetre nem kell egy hetet várni egy órácska kikapcsolódásra.

Apropó, a Dylatov Pass-t (magyar c. Halálhegy, talán?) látta valaki? Ha igen, milyen?
  • Sir Quno Jedi
    Kung FU Panda 2

Én nagyon csipázom, sorozatban is. Ez is jó volt, kicsit itt-ott nyálas ugyan. Parádés a szikronszínészek szereposztása (mármint az eredeti angol). Tigress odabax. Kíváncsian várom a harmadik részt.
  • Zephyr Retiring
    A nagy év.
    Minden jelenlegi és jövőben ornitológus számára ez alapmű.
    Érdemes elgondolkozni azon, mit milyen áron érhetünk el és mi változik ha elértük.
    365 napos verseny kezdődött el és tart szebbnél szebb tájakon..
  • Riddick21
    :D :D :D
  • Blasta
    Igy is van. Illetve az egyiknek elég csak jobbra figyelnie a másiknak meg csak balra, igy tobb szem tobbet lát alapon lazán kiszurják az ellenséges monsztákat!