106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Inquisitor
    Kivéve amit keresel. :D
    Ha nem valami populáris sz*mét vagy felkapott cucc kell ... egyből nincs fent sehol.
  • tomsolo
    " Szinte nincs olyan dolog, amit ne találnál meg online, legyen az film, zene, könyv, leírás, bármi."

Tévhit.
  • Lantee
    "Ami a meglepő, hogy szinte senki sincs a környezetemben, aki ezeket a filmeket kiírja CD-re, DVD-re. Mindenki hisz abban, hogy mind ő, mind a gyerekei vagy azok gyerekei is hozzá fognak férni ezekhez az információkhoz. Pedig szinte biztos, hogy nem."

Mindig jön újabb és újabb technológia. Ahhoz képest, ahol én (mi) 1996-ban kezdtük az Internetezést...pff...hol is tartunk?! :)
    26K-s modemmel éjszakákon keresztül KÉPEKET töltöttünk le, vagy 2-3db mp3-at, aztán kiírtuk floppyra.
    Egyelőre nem úgy tűnik, hogy egyre kevesebb információhoz jutunk hozzá for free, sőt! Szinte nincs olyan dolog, amit ne találnál meg online, legyen az film, zene, könyv, leírás, bármi.
    Jogvédők harcolhatnak, de egy ilyen világméretű valami, mint az Internet, mindig megtalálja az újabb és újabb kibúvókat. Szerintem inkább a töméntelen mennyiségű információ lesz előbb-utóbb a probléma.
  • tomsolo

És szerinted mi történik mikor a filmtől eltérő fps-sel veszik fel?
  • TaRka0107
    ezt tesóm főnöke mondta neki a moziban! így követik vissza, szóval biztos igaz.
  • Calver
    CD/DVD-re kiírással se fognak hozzáférni - előbbi emlékeim szerint olyan 10, utóbbi jó ha 5 évig olvasható vissza rendesen. (persze ez csak az otthoni cd/dvd írásra vonatkozik)
  • Béka Benő
    Persze én se hagyományos-szabad szemmel is látható-vízjelre gondoltam.
    Ez inkább egy digitális jel.
  • tomsolo
  • tomsolo
    A kivesznek képkockát és az alapján nyomonkövetés egy baromság. Vízjlet sem tesznek - legalábbis nem ilyet, hanem vmi digitálisat mint pl. jogdíjas képeknél (ez ilyen zajszerű vmi amit nem látsz meg de átméretezéskor is visszaolvasható).
  • ZilogR
    Óóó, nem kell elmesélned, ott voltam a HIX-ben, mikor vitték az nCore-t...

Én személy szerint semmilyen formája mellett és ellen nem vagyok az információ bármiféle megosztásának, engem leginkább az érdekel, miért hiszünk ennek az örökké létezésében.

Ha meg akar egy átlag ember nézni egy filmet, azt letölti. Sokszor azért, mert máshogyan nem fér hozzá, pl. az Aranypolgár-t nem tudnád megnézni máshogy.

Ami a meglepő, hogy szinte senki sincs a környezetemben, aki ezeket a filmeket kiírja CD-re, DVD-re. Mindenki hisz abban, hogy mind ő, mind a gyerekei vagy azok gyerekei is hozzá fognak férni ezekhez az információkhoz. Pedig szinte biztos, hogy nem.

ON:

Holtak hajnala - a 2000-valahányas
    Még mindig jó. 8/10, nekem bejön. Amikor már nincs több hely a Pokolban, a holtak ellepik a Földet. Messze a legkirályabb mondat, amit valaha mondtak.
  • Béka Benő
    Én őket vetném be a warez-olók ellen :

• Béka Benő
    Én úgy tudom, hogy valami egyedi " vízjelet " is raknak a kópiára, ami alapján a felvett kamerás filmen is vissza lehet követni. Így azt is tudják már a Disney-nél, hogy melyik magyar moziban vette fel a belső ember.

• ZilogR
    :D a lányos anyukák nevében is örök hála... :P
  • bcrics
    Tudod mi lenne a megoldás?
    Ha bármi Warezt letöltesz Torrentről már kopogtat is a TEK.
    És helyszíni bírság, Kiszállás megfizetése, Szabálysértési bírság, stbstb..
    vagy ha ez nem megy akkor lehet menni leülni, 250ft/nap.

És a lakosság 80%-a Hűvösön lenne.

Nem iskolákat kell lassan nyitni hanem börtönöket.
  • Tyler1
    Már rég nem csinálok ilyeneket :)
  • ZilogR
    Én meg azt hittem, csak Tyler rak bele brokikat, nemhogy kivágnak kockákat - de okos, ha tényleg így csinálják.

1 hét, ezek szerint ennyi időt tippelnek a többi jó minőségű feltöltésnek, hogy az emberek még menjenek el moziba, ne azokat akarják letölteni. Végülis, a Napster-t is kicsinálták és lett belőle iTunes meg a többi efféle eladós/letöltős, a torrentekkel úgy látszik nehezebb jogilag megbirkózni - valszeg az eszközük meglenne rá.

Mindig is csodálkoztam rajta, h az emberek miért gondolják azt, hogy mindig lesz internet, mindig lesz torrent, mindig lehet majd zenét hallgatni és filmeket nézni és mindig lesz egy csomó szoftver a gépeikre - lehet 10-20-50 év és ezekből semmi sem lesz vagy azok, akik még ma a jogi megoldásokat keresik, tesznek róla, hogy ne lehessen...
  • bcrics
    azt mondják ja.
  • Béka Benő
    Szerintem ez már a kínai verzió. Ebben vannak új akció-jelenetek is ?
  • bcrics
    Van ám már R6-is:)
    111
    222
    333
    444
  • TaRka0107
    ?
  • TaRka0107
    Nem érthetően írtam:D
  • tomsolo
  • tutituti
    amíg én nem személyeskedek addig te is nyugodtan visszafoghatod magad.

Valószínűleg az egy miatt nem dől össze a világ.Attól függetlenül hogy megérdemeltük mert aki feltöltötte az őt minősíti(már beszéltünk a cam-os verziókról,visszaolvasás javasolt) addig valakik le is töltötték.

Eleve nem tanultak a dologból,egyszer már kaptunk ilyen megrovást.
  • TaRka0107
    Die Hard 5-öt is itt vették fel MO-n, Pesten az Árkádban:D
    Tesóm mondta, ott dolgozik.
    Úgy tudják megállapítani, hogy mindegyik mozinak amit adnak filmet, kivesznek más képkockát a filmből és így tudják visszanyomozni!
  • Totti5
    Ehhez csak gratulálni lehet. Szar minőséget "árult", ami tiltott, és ezért egy baromállat miatt egy ország szív. Ezt kell köztéren keresztre feszíteni.
  • Béka Benő
    A magyarok "alkottak" már megint...az van.

Magyarországot bünteti a Disney, egy belsős filmkalóz miatt...
  • Blasta
    Nem a buntetés a lényeg okostojás.
    Tok nyilvánvaló, ha a magyarok a leggyorsabb csokker filmkalozkodok, akkor szepen visszasoroljuk oket.
    Az oroszoknal mellesleg 1 hettel kesobb volt a bemutato...
  • Béka Benő
    Hogy jönnek ide az oroszok ?
    Sokan vannak, több bevételt hoznak, és szarják őket.
    Amúgy meg magyar moziban vették fel.
  • Blasta
    Nnna, a szarfaszu kamerások már megint.
  • tutituti
    Na most aztán nagyon megbüntettek minket!
    Azért kíváncsi lennék az oroszok körmére is ránéztek?
    disney..*legyint*
  • Béka Benő
    A Disney bepöccent !

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lf1m26atAY1qze35vo1_400.gif

Egy hetet csúszott az idei összes Marvel/Disney és Pixar/Disney film hazai bemutatója ! Az ok : Magyarországon rögzítették és tették letölthetővé a világon először a Vasember 3-at.

Szeretnél többet tudni ? Katt ide !
  • genndy
    Batman - Kezdődik
    Sötét Lovag
    Sötét Lovag - Felemelkedés
    Így készültek, ez a filmbeli kronológia is.
  • IMYke2.0.0.0
    Jogos.
    A Nolan-Batman-rebootok most kivételek. De, az esetleges újabb reboot... ahh...
  • sz4bolcs
    oks. Csak azért kérdem, mert mostanában előszeretettel csinálnak előzményfilmeket... és a Sötét lovag - Felemelkedésnek gyanús volt a címe..
  • tomsolo
  • Guren
    ahogy kijöttek
  • sz4bolcs
    Rászántam magam, h. megnézzem az új Batman filmeket a Batman - Kezdődiktől.
    Nem tudok róluk sok mindent. Történetileg milyen sorrendben érdemes nézni?
  • Blum
    Parker

Eleg silany alkotas. Hogy Lopez kisasszony mi a francnak kellett oda azt nem tudom. Talan arra szamitottak hogy o majd emel egy kicsit a film szinvonalan de ez forditva sult el. Nem arrol van szo,dugnam...de ne szineszkedjen. Inkabb riszalja tovabb a buldoggal -vagy kivel- a szinpadon.
    Egyik kedvenc szineszem,JS miatt kap 3 kemeny pontot. [Na nem mintha o elete alakitasat hozta volna]

A filmben levo zenekrol inkabb nem is mondok semmit.

Szal 3/10
  • tomsolo
    "Nem ismerem Parker karateret,"

Link

Rengeteg jó film foglalkozik a novellával, az egyik leggyakoribb Parker - mindenféle neveken - téma feldolgozás a sikeres rablás, áruló társak/partnernő (majd felépülés) és bosszú.

A két legismertebb az Point Blank és a Payback.
  • Blasta
    Parker - 4/10
    Nem ismerem Parker karateret, igy csak mint szimpla akciokrimit ultem le nezni. Eleg harmatos volt.
    J'Lo vetkozese miatt kapott 1 ponttal tobbet. Amugy total felesleges volt a filmbe.