106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
valakinek komoly komplexusai vannak... -
Régóta terveztem egyébként, hogy megnézem a Keaton féle Batmant, múltkor tv-ben elkaptam, 20 percig bírtam. Az a film egy röhej. Képregénybuziknak és 10 éven aluliaknak való.
Ez az egész Batman karakter egy vicc, de Nolan legalább tálalhatóvá tette. -
komplexitás, alakítások, látványvilág, zene, az egész elképzelés, ahogy átadja a mondanivalót bejön, hiába elcsépelt az
egyedül negatívum, hogy a spanyol sztori nem annyira lebilincselő számomra -
Az a 11/10 magyarázatért kiált. :D -
Szerintem a Burton féle a humoros momentumok ellenére is 10x sötétebb, komorabb, mint a Nolan filmjei. A többi meg egy rakás émelyítő giccsparádé. -
a két pont a főhősnőnk két ikrére ment remélem
The Fountain (2006) -> 11/10 -
Teljesen egyetértek. Értetlenül állok a Nolan-féle Batman filmek sikere előtt. Nem azt mondom, hogy teljesen gáz, vagy vállalhatatlan, de a szuperlatívuszok meg az ünnepelt siker szerintem abszolút indokolatlan, de hát ízlések és pofonok. -
Nem értettél. Nem az a baj, hogy ketten vannak, hanem hogy mindketten szemmel láthatóan ugyanazt csinálják... Üt egy jobb horgot a robot - mindkét pilóta jobb horog mozdulatot csinál. Felőlem lehetnének huszonketten, de ezzel a logikával az úgy nézne ki, mint egy fogyjunk együtt foglalkozás Rubint Rékával. Egy anyahajón több ezren dolgoznak, a kormányt akkor is csak egy ember kezeli.
Más: ezt a Disney-féle szankciót teljesen felesleges izmozásnak tartom. Még ha jogos is, de értelmetlen. Jövő héten akkor majd a ruszkik, utána az angolok kapnak hasonló büntit? Mert ha következetesek lennének előbb-utóbb mindenkinek ki kellene osztani az egy hetes warnt. Akkor meg kis idő, és ugyanott leszünk, ahonnan elindultunk. De kíváncsi vagyok vajon minden kamerás rilíz esetében ilyen alaposak? Mert azt nem akarom elhinni, hogy még soha, semmikor nem történt olyan, hogy az első illegális verziót nem az USA-ból rakták föl. Olyankor mi lenne a bünti? Undorító ez az egész, "csakkésőbbnézhetitekmertrosszakvagytokdeazénézzétekmegsokanmertbevételtakarunk", kb ezt kommunikálja most a Disney, röviden. Most majdnem kicsúszott a zs-betűs szó... valami cifra jelzős szerkezetbe foglalva. -
Annyira fájó ez a trend, hogy elővesznek egy remekművet folytatásra, és még az igénye sem látszik a végeredményen, hogy megpróbáltak volna akár fölérni is az elődhöz.
Kíváncsi vagyok rá, melyik félőrültnek lesz először olyan ötlete, hogy kéne egy Fight club 2-t csinálni. :D -
Régi Batman filmek viccesek a Nolan féle vonalhoz képest minden téren ( persze funok és jók önmagukban ). Minőségi élmény volt a Nolan trilóga. -
Total egyet értek, kivéve, hogy nalam a TDK mint film és mint Joker alakítás viszi a primet. A Begins szódával elmegy. A TDKR vállalhatatlan baromságai és Batman-telen batmanje totál lehuzta az osszképet.
Nekem amúgy Nolan már egy ideje kamu-szagú. Utolsó jó nembatman-es filmje a The prestige volt és ha nem lenne a zseniális Memento akkor egyszeri véletlennek gondolnám. -
Igen, annyira (RT-n is kb annyit kapott mint amit adtam én is.) -
Ejj. Az új Star Wars is később jön. Hüp. -
Ja meg a macák többször is vállalhatatlan jelenetben kosarazzák ki Bruce-t, ami baromi idegesítő. Na jó, ennyit Batmanről.
pontozás: 6/10 a három film osztozkodhat rajta.. -
Megvan. A misztikum az, ami az első Batman filmben megvolt, de ebből az utolsó háromból teljesen hiányzott. És nem azért, mert kifejtették, hogy Bruce Wayneből hogyan lett Batman.
Hiányzott az is, hogy a piti bűnözők összehugyozzák magukat, amikor meglátják a denevérembert, és csak a hasonlóan elmebeteg lények engedhessék meg maguknak, hogy méltó ellenfelei lehessenek.
Batman és Joker közti összecsapások is baromi unalmasak, valahogy nem jön át semmi feszültség, meg hogy most épp egy epic karakter veri a falba egy másik epic karakter arcát. Teljesen indokolatlan jelenetek... -
ennyire? asszem erre rápislogok.
btw előzetesek nézése kétlem h rontott volna rajta valamit, tekintve h SEMMI nem derül ki belőlük
#75297: Johnny Cash-t és annak a filmnek a főcímét *nem lehet ütni*
-
Jack Nicholson-féle Joker fényévekkel jobb volt, de ez nem Ledger hibája, egyszerűen szarul írták meg a karaktert. Néhol unalmas, és piti bűnöző érzetét keltette. Persze vannak a filben jól eltalált részek, pl. Harvey Dent és a többi karakter viszonya, de az összkép szerintem elég kiábrándító.
Gotham nekem is illúzióromboló volt, én egy Batman filmet szeretnék a Dark citys feeling miatt is nézni, ez pedig egy az egyben hiányzott talán mindhárom filmből. Nekem a 89-es Batman film etalon, mondjuk a többire annyira nem is emlékszem. -
Akkor rendben:) -
IXEMGabeo #75309 kiütöttél, de nem fogom újra leírni:) összekevertem a legelső résszel ennyi a lényege. -
Nem szamit, a ket Schumacher fele Batman mozi egy fos. A ket Burton mozinak teljesen mas a hangulata es jobb is... -
De Burton volt a producer (én is megzavarodtam, de imdb-n megnéztem). -
El is fogadtam volna a véleményed a Nolan fele filmekről de ennek tükrében inkabb csak vicces...
A 95-os filmet egyebkent is Schumacher rendezte... -
IXEMGabeo #75305 Ledger fénypont volt, de amúgy én is anno elmondtam a véleményem, hogy a 95-ös Batman volt a legjobb (Val Kilmer, T. Lee Jones, Nicole Kidman stb...) szóval a Tim Burton féle jobb anyag -
Szerintem is felejthetoek voltak.
A TDK kivetelevel egyiknek sincs igazi batman hangulata.
Az utolso reszben pedig az, hogy vilagos van Gothamben szamomra illuziorombolo. Batmanban jellemzoen sotet volt, olyan furcsa az a vilagos havas Gotham... -
Batman - Kezdődik
Sötét Lovag
Sötét Lovag - Felemelkedés
Ezt a hármat néztem meg sorba, az első még le tudott kötni, de már ott is agyfasszal küszködtem, annyira zavarosak voltak azok a részek, amiknek a szereplők motivációit voltak hivatottak átadni. Pont azok a részek, amikkel érdekessé lehetett volna tenni a filmet. -
Én meg hogy le voltam szólva érte :)
Megnéztem őket, de nem tartom filmtörténeti remekműnek őket, és a Ledgertől sem estem hanyatt. -
IXEMGabeo #75301 Nolan féle Batman filmek?
Egyetértek nekem se jött be legalább is a TDK -
Omg, ez a töméntelen mennyiségű műfilozófia, amit a Batman utolsó 3 részébe belezsúfoltak, megfeküdte a gyomrom. Lehet megkövezni, de szerintem ezek a filmek pár jó ötleten/jeleneten kívül két fillért nem érnek. -
Blum #75299 Texas Chainsaw 2013
2/10 -
kivett kockákról volt szó... -
Prof William #75297 Valamint az első 10-15 perc hangulatát eddig egy zombifilm se tudta űberelni. Talán ha szerencsének lesz a Június 21-es World War Z végig olyan lesz mint az a első 15 perc. -
A digitális vízjellel nem volt probléma - ha visszaolvasol arra vonatkozik a megállapítás miszerint a trackinghez "kivett" képkockákat használnának. -
Csak a technikai kihívás miatt mondom, hogy megoldható. Ha beraksz egy filmbe mondjuk 5-6 vízjelet ami mondjuk 10-15 frame-en keresztül fixen ott van a videóban akkor a FPS változás sem fog bekavarni. Megfelelő vízjellel pedig akár még tekintélyes látószögi torzulás mellett is visszaolvasható az információ.
Nem tudom, hogy van-e ilyen vízjel a filmekben (én is úgy tudom, hogy van), de technikailag nem bonyolult megoldani. -
Mellékhatások / Side Effects (2013)
Utóbbi idők egyik legjobb filmje volt, eszméletlen jó színészekkel. Minden utánolvasás nélkül ültem be elé, a cím alapján bevallom vmi tök másra számítottam aztán már csak a fejem kapkodtam.
Jude Law nagyon oda tette magát.
8.3/10 -
biztos, hogy ebben a formában ahogy írod, nem igaz... -
"Ha bármi Warezt letöltesz Torrentről már kopogtat is a TEK.
És helyszíni bírság, Kiszállás megfizetése, Szabálysértési bírság, stbstb.." ..Dredd bíró xD -
Amazon-ról már rendelhető is, 1984-es film, nem videokazettán, DVD-n :) -
mi az hogy szinte biztos hogy nem? :D A te elméleted szerint most hegyekben kéne állnia itthon a videokazettáknak, pedig nem, mert minden akkori filmet bármikor megveszek MA DVD-n, Blu Ray-en vagy letöltöm vagy már itt van a HDD-men... -
IXEMGabeo #75289 The return of the living dead a hivatalos címe bocs:) -
IXEMGabeo #75288 Night of the living dead (1985)
Nagyon beteg:D Annyira gagyi, hogy már jó. Tudjátok ez az a film ahol agyvelőre szomjaznak a sírból felkelt zombik. Grebber úgyis ráér neki ajánlom úgy emlékszem ő mondta, hogy minden gagyit meg akar lesni:D