106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Totti5
    Ha ez a formula úgy igaz lenne akkor a Twlilight nem 5 ponton állna IMDB-n. Igen nehéz ügy egy 8-9 pontos all time is nagyon elpkelően szereplő trilógiát ledegradálni. Kb lehetetlen dolog.
  • IMYke2.0.0.0
    "Hogy igaz e? nem."

Aha, Te döntesz. Értem. Köszi.
  • Totti5
    Ezzel is lehet terelni, levédeni azt ami nem tetszik. Mindenre alkalmazható formula. Hogy igaz e? nem.
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen, '30+ évesek, akár mi, 40+ évesek'.
  • Blasta
    Egyetlen arc irta véletlenul, hogy a Batman Forever tetszett neki legjobban, ráadásul be is vallotta, hogy rosszra gondolt, Te meg egy ilyen kommentet áldozol rá. Well done my boy!
  • IMYke2.0.0.0
    A 90-es évek internet-, tévé- és mobilfüggő tini generációja egészen másként értékel filmeket, mint az akár 20+ évesek, akár mi, 30+ évesek.
    S bármily hihetetlen, már ők vannak többen.
  • Blasta
    Lehet. Esetleg megpróbálhatsz meggyozni, hogy a felsorolt hiányosságok, értéktelenségek és egyebek ellenére ezek igazából jó, idotálló és szórakoztató filmek és csak én megyek szembe az autopályán :)
  • IXEMGabeo
    Azért ez a Dark Knight igencsak túl van értékelve...9-et nem ér meg a film, de lényegtelen. Vannak olyan filmek, amiket meg indokolatlanul húzott le az IMDB...
  • Tikal #75439
    Csak azért mert neked már eleged van ezekből a filmekből, azok még nem feltétlenül rosszak, nem? ... legalábbis nekem az jön le, hogy te már unod a műfajt, ezért szar most minden :)
  • Lantee
    Sinister nagyon durva! Nem is a látvány, inkább a hangulata döbbenetes...beteg. Utoljára a 8MM rázott meg ennyire.
  • Lantee
    Bazz...150 hozzászólás után megtudtam, hogy Nolan egy túlértékelt, tehetségtelen rendező, , Heath Ledger alakítása indokolatlanul kapott poszthumusz Oscar-t először a történelemben, , és az összes hollywoodi sztárt felvonultató Batman Forever a legjobb Batman feldolgozás, . Ez igen! Tudtam én, hogy valami nincs rendben velem, és rámférne már egy kis felvilágosítás.

Most már tudom, mi az igazi érték:

Batman (1989) - iMDB 7.6
    Batman Returns (1992) - iMDB 7.0
    Batman Forever (1995) - iMDB 5.4

Bezzeg Nolan egy igazi lúzer:

Memento - iMDB 8.6
    Batman Begins) - iMDB 8.3
    The Prestige - iMDB 8.4
    The Dark Knight - iMDB 9.0
    Inception - iMDB 8.8
    The Dark Knight Rises (2012) - iMDB 8.6

Persze, most már tudom, hogy mindenki idióta, csak mi vagyunk villamosok!
  • Blasta
    "de attól még nem kell az egész szuperhős univerzumot lehúzni"

Nem tudom, én túlcsordultam már ezektol a muanyag fosoktól. Nevettséges az egész, pláne akkor amikor még HALÁL KOMOLYARA veszik (lásd ismét: Nolan, sorry about it) és ugy tolják le az emberek torkán. Pizsamás szociopaták, akik eloélete kvázi IGAZOLJA azt, hogy onbíráskodo, farsangi jelmezekben bunvadászok lesznek. És a filmekbol sulykolt "mondanivalo, tanulság vagy uzenet" olyan szinten demagóg, hogy arra már szavak sincsenek.
    A "kikapcsolom az agyam" látványfilmekkel meg ne is jojjon senki, ugyanis baromira unalmas, hogy immár 100%-ban errol kell szólnia manapság a mozinak: UBERLÁTVÁNYOS CGI.
    A tokom tele vele.
    Uff :)
  • bcrics
    -Sinister
    -The Loved Ones

http://www.movieweb.com/movies/2012/horror?pg=1
  • bexinho
    Ha már horror filmekről megy a vita. Van valami, ami az elmúlt 2-3 évben jelent meg (akár kisköltségvetésű), és jónak mondható? Már teljesen kivagyok éhezve egy ilyen filmre.
  • Totti5
    Ezek a horror filmek elsőre jó mókák, másodikra ugyan úgy tinik, talán a Barlang 2be még össze is kötődik és egy túlélő megy vissza oda ( valami ilyesmi rémlik ), nade akkor is az is ugyan arról szól. Minek 3. rész? ott is ugyan olyan barlangban, ugyan úgy menjen a hentelés? amúgy is ezeknek a minősége részről részre romlik az első teljesen korrekt epizódhoz képest.
  • stargatelost
    Én nem hallottam róla, hogy készitenének egyáltalán harmadik részt. Az, hogy van cliff egy film végén, nem jelenti azt, hogy lesz folytatás is.
  • Calver
    /egyetért, és tényleg a faszkivan már ezekkel

egyetlen reményteli dolog, h annyi ilyen szemetet nyomtak le utóbbi években a nép torkán, hogy azok egyszer csak tán tán talán magukhoz térnek, kifejezően felemelik a vászon és stúdiók felé kicsiny kacsójukat, majd elegánsan kinyújtják középső ujjacskájukat, és végre leáldozik ezeknek a fosoknak. ideje lenne.
  • ml85ml
    jaja the descent a neve, nem tudjátok mikor jön a3 rész? van már trailer? most nézem 2005-ös az első film, nem gondoltam volna, hogy ilyen régi.. a második rész is lassan 4 éves....
  • gabe paul logan
    De mivel hasonló szörnyeket én még nem láttam filmben, valami újdonságot belecsempésztek, de engem az a durva, hogy nem is a szörnyes rész fogott meg, hanem ahogy megrendezték a felvezetőt a klausztrofóbiás, stresszhelyzetekkel a barlangban. Mikor az egyik csaj beszorul valahova mert ráparázik a szűk térre, komolyan légszomjam volt nekem is.

De a 7-est megérdemli a sok hulladék horror mellett manapság.
  • gabe paul logan
    Total Recall

Annyira üres ez a Remake és amúgy az általam jó színésznek tartott Farrell egy élettelen karaktert jelenít meg és a letűnt remakek sorsára jut azzal, hogy nem teszi azt bele amit Arnold, mert egyáltalán nem izgultam a karakterért. Sokkal inkább elvonta a figyelmem a felesége, aki "meglepő módon" nagyon sok játékidőt kapott...ehmm a rendező tologatja, talán azért?! Nagyon idegesítő volt...plusz a minden percben 4x feltűnő 3d-és fénycsík effekt, ami benne maradt a 2d-és filmben is.
    A sava borsát valahogy elvették a filmnek és sajnos valahogy rossz vágányra terelték. Az új világ egyes részei bejöttek viszont.

Dredd

Azt már csak 30 percig bírtam, annyira unalmas és ingerszegény volt még akcióval is...(jó végig kéne néznem, hogy rendes véleményt alkossak tudom, de nem fogom)
  • CalebJoe
    Az igen 7.3 kapott annyira azért nem volt jó film.
  • IMYke2.0.0.0
    A "Barlang"-ra gondolsz?
    http://www.imdb.com/title/tt0435625/
  • gabe paul logan
    Barlang :D

(Descent)
  • ml85ml
    nem tudjátok mi annak a horror filmnek a neve ahol 4 csaj elmegy barlangászni és a barlangba megtámadja őket olyan szörny ami csak a hangra megy? volt belőle 2. rész is, engem az érdekelne harmadik már van?? a 2 végén aszem az volt, hogy kijutott 1 csaj és az öreg meg elfedte a nyomokat... érdekelne hogy alakultak ki azok a szörnyek...
  • CalebJoe
    Igen a filmek szarok, de attól még nem kell az egész szuperhős univerzumot lehúzni, az meg egy dolog hogy nem képesek normálisan vászonra vinni élő emberekkel ezeket a sztorikat mert csak a pénzre mennek, a paraszt akkor is beül a moziba mert kíváncsi rá.
  • gabe paul logan
    Gengszterosztag

olyan borzasztó, klisékkel tömött agyatlan erőszakcsomag(ha éppen erre van igényed akkor tökéletes ;) ) hogy vá, de bármilyen esetben nevetségessé teszi Sean Penn túljátszása és nevetségessé maszkírozása...na és megint a legfőbb gengszter úgy tartja kordában embereit, hogy bárkit kinyír, aki elrontja a szalámis szendvicsét, NE!
    Gosling meg a kiheréltnél is kihérltebb hangszínnel adja a puszta tekintettel bugyit nedvesítő nőcsábászt.

Akkor már Szigorúan Bizalmas megint, ha korrupcióban akarunk élvezkedni.
  • Blasta
    Nemnem, nem jovok ezzel. Az elso reszt megneztem, egyszeruen csak nem jott be annyira, a masodik mar nem is erdekelt.

De pont az lenyeg, hogy a NÉP ozonlik ezekre a pizsamás elmebetegekre, pedig a legtobb mint film ultra gáz, a lécet alulrol sem verik. Szar forg.konyv, meseszeru sztori, cukormazas latvanyvilag (no blood, no harsh talk), tehetsegtelen szineszek es klisé hegyek. WHY?
  • Blasta
  • tommygear
    köszi, akkor tovább se görgetek
  • ZilogR
    120 hozzászólás/nap ebben a topicban, na gondoltam az 95% flém, 5% új film. Kiderült, h 100% flém 0% új film.
  • IXEMGabeo
    az igaz, csak ott pont a kedvenceimet válogatták össze:)

Viszont a TDK-ban nagyon bejött Harvey Dent (Aaron Eckhart). Azóta figyelem sok filmjét jó a srác
  • Tikal #75416
    hát a színészek a TDK-ban se rosszak ;)
  • IXEMGabeo
    nekem bejött a Mindörökké Batman, de valószínű azért, mert a színészeket jól válogatták össze.
  • Tikal #75414
    Azt hittem ezt a Schumaher-es témát már megbeszéltük, erre most megint azt mondod jó filmek voltak azok?
  • IXEMGabeo
    75408#
  • IXEMGabeo
    Millió tini zabálja, de nem csak ők, hanem tömérdek egyetemista is, ami előtt értetlenül állok. Egyértelműen a fiatalok a fő célközönség, de, hogy ennyire bejön nekik lelkük rajta. Harry Potter még érthető is, mert azt legalább minőségileg meg tudták filmesíteni és a maga fantázia dús világa bőven lekörözi a Twighlight féle vámpíros marhaságot...
  • Tikal #75411
    Tényleg az, 5.2 az IMDB-n…. TDK mennyi is? :)

persze teljesen mindegy, ha nem tetszik, nem tetszik...
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap, a tévében volt a "King Kong" (2005)
    Direkt csak a 3 T-Rex vs. King Kong harcot vártam be (nagyjából megsaccoltam, mikor lesz, emlékezetből és akkor kapcsoltam át), a többi hulladék.
  • Totti5
    Twilight messze nem ért el olyan sikereseket, minőségben nagyon messze van a Batmantől. Azt hogy valami sikeres ( kritikusok körében, minőségi skálán, kicsit is filmnéző ember is el tudja dönteni hogy ez nem fércmunka ) vagy népszerű ( gyengébb könyv, film, zene is lehet népszerű ami minőségi skálán max csak közepes szintet ér el ) két különböző dolog.
  • IXEMGabeo
    Egyébként senkit nem izgat, hogy millióknak tetszik, ha bizonyos embereknek nem jön be. Attól még kulturáltan kifejtheti a véleményét miért nem. Divat lett a Másnaposok és egyéb ilyen bugyuta vígjátékok bálványozása is. Hiába szeretik tömegek attól még engem nem érdekel. Nolan féle Batmanre én pl nem mondtam, hogy szar, csak jobbnak tartom a Schumacheres és a Burton által készített műveket.