106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Olyan szinten vagy másokat sértő és degradáló, hogy helyetted is szégyenlem magam.
    Köszönöm az őszinte véleményedet.
  • Zephyr Retiring
    Számodra erősen ajánlott az American History X megtekintése és a mondandóján történő elgondolkodás.
    (Sok romát ismerek. Ugyanúgy emberek ők is, mint Te. Láttam már ugyanúgy átlag fehér bőrű tömeggyilkost, mint romát is. Aki csak a bőrszín alapján ítélkezik, az nagyon rossz úton jár az életben. Ha érthető amit mondtam, felőlem zárhatjuk is ezt a témát.)
  • Blasta
    Olyan szinten vagy segghulye, hogy szakdolgozatot lehetne irni belöled!
  • Blasta

CIGÁNYPECSENYE!
    Azt a rohatt rasszista pofámat!

Mondd professzor ur, mit olyan nehez abban megerteni, hogy a Cigányveszély egy tulajdonnév???
    Továbbá -csak, hogy tisztába tegyuk a dolgokat- a CIGÁNY kifejezés egy NÉPCSOPORT neve, amit maga a népcsoport is használ önmagára! A cigány/cigányság kifejezés NEM RASSZISTA, de lehet pejorativ értelemben használni.
    Persze valszeg 8 általánossal rendelkezöknek is egyértelmü volt, hogy abban a kommentben semmiféle pejorativ értelemröl kurvára nem beszélhetünk.
  • Tikal #75564
    kérdezz meg erről egy cigányt, bár szerintem nem sokat ismersz...
  • Zephyr Retiring
    Tévedés. Nem mindenhol.
    És bármennyire is meglepő Neked: nem mindenki.
    Bár sajnos igaz, elég sokan gondolkoznak Hozzád is hasonlóan. Elég szomorú ez :(
  • Willenbrock
    Night Skies 8/10 Végre egy normális ufós horror.
    The Divide/Hasadás 6/10 Kicsit elcsépelt atomháborús-pincébe bújós film,a végkifejlet viszont tetszett,legalább nem volt giccses.
  • Tikal #75561
    hagyjuk már ezt a romázást :D mindenhol cigánynak hívják őket meg gipsynek, nincs ezzel semmi baj
  • Zephyr Retiring
    Nem csak magánvélemény:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Napjainkban sajnos már természetes a cigányozás, a zsidózás, a niggerezés....de attól ezek még rasszista megnyilvánulások, amik sértik egyesek faji és nemzetiségi nézeteit. Cigány helyett sokkal normálisabb a roma jelző is akár.
    Szerintem normálisan és senkit sem bántóan vagy sértően is lehet véleményt nyilvánítani. Nem?
  • Tikal #75559
  • Blasta
    Az, hogy CIGÁNY???
    Ha most nem egy NÉVRÖL lenne szó, akkor se lenne az baszki!
    A cigánykerék is rasszista, nem?
  • Zephyr Retiring
    A 75550-ben például.
    A "veszély" előszava is egy ilyen megnyilvánulás.
  • Blasta
    Rasszista? Hol?
  • Tikal #75555
    két napon belül ez a második olyan film ami szerinted rohadt jó, közben meg mindenhol lehúzták őket :)
  • Zephyr Retiring
    Már első alkalommal sem volt az.
    Benő barátunkat alaposan elgyepálhatta egy roma banda, innen eredhet ez a rasszista megnyilvánulása...
  • Blum
    Broken City (2013)

Ez is rohadt jo volt. Nem vartam ennyit a filmtol,szinte mellbevagott. Mar a film felenel ereztem,hogy ez most nem valami sablon sztori. Mark Whalberg odabaszott,ez igen! Erosen ujranezos reszemrol.

9/10
  • Dynamic
    Első alkalommal még rá lehetett fogni a vicces ez a "cigányveszély", de az ötödik trélernél azért valljuk be, k. unalmas.
  • TaRka0107
    ANYÁÁÁÁD!:DDD
    Biztos olcsón kijön a film:D
  • Béka Benő
    CIGÁNYVESZÉLY MÁR MEGINT ODAB@SZ !

Itt a Pacific Rim - Main trailer !

• Zephyr Retiring
    Ez tényleg hatalmas krimi
    VHS-en sz@rrá néztem annó
  • tomsolo
    Káin ébredése is nagyon jó.
  • Blasta
    Nekem sem jott be a Zodiac, ellaposodott sajnos
  • Blasta
    A Se7en-nel erosebb thriller keves van.
    A Silence of the Lambs tud meg hasonloan nagyot utni.
  • Tyler1
    Zodiákus hasonlóan jól indult, de aztán a második fele már feleslegesen elnyújtott, unalmas hülyeség lett. Mondjuk ott kötött volt a sztori, azon a vonalon kellett maradniuk, ahogy a valóságban is történtek az események, más kérdés hogy ez a vásznon baromira nem volt érdekfeszítő.
  • setuh
    Most is ritka :)
    Nekem azota csak az L.A.Confidential es a Zodiac ert fel hozza ebben a mufajban,bar tulszarnyalni ezek se tudtak,szoval maradt a Seven kedvenckent.
    Aki meg tud hasonloan szinvonalas, nyomozos krimiket, ne tartsa magaba.
  • Bercy #75543
    A legjobb krimi az en velemenyem szerint. Meghatarozo szamomra, foleg, hogy abban az idoszakban ('95) meg nem volt ennyire telitett a mozi piac es ritka volt az ilyen film.
  • Blum
    Ja tenyleg,Viasat!

Amugy megvan itthon DVD-n,mindig csak arrebb dobaltam amikor kerestem valami mast. Hogy torne el a kezem...:D
  • Tyler1
    Viasaton volt, én is megnéztem. Pedig rohadt későn volt, rohadt fáradt voltam, meg rohadt sokszor láttam már. Aludtam vagy 5 órát, de nem tudtam kinyomni, hatalmas film :)
  • Blum
    Hetedik (1995)

Ejjel volt film+-on. OMG,hogy en ezt a filmet eddig miert nem lattam...9,5/10
  • setuh
    Vasember 3 (3d)

A 3d-et megbantam,mert sztem semmi pluszt nem tett hozza es engem mindig is zavart a szemuveg.A film maga nezheto,bar az elso ketto sokkal jobb volt,azok igazi rock and roll feelinget adtak,viszont ez egy kicsit komolyabban vette magat(kiveve a fogonoszt).A latvany okes,de a tortenet sztem tulcifrazott,kisse unalmas.
    Osszesegeben nem bantam meg,bar a vege fele mar raneztem az oramra,hogy sokat tart-e meg.

6/10(RDJ legalabb 2 pontot dob rajta,meg Kingsley is egy felet)

• Béka Benő
    Thor- Sötét világ
    Eredeti magyarországi premier október 31. lett volna...
    Az új bemutató (magyar "Robin Hood" miatt) november 14. !
    Két hetes csúszás...f@sza.
    Vajon a episode 7 mennyit fog késni ?
  • Béka Benő
    A Disney még mindig pipa !

Két héttel tolta el a Disney a Thor-Sötét világ magyarországi premierjét.
    Így az eredeti 2013. október 31. helyett 2013. november 14. lesz nálunk bemutatva.

További magyarországi 2013/II. bemutatók itt lesznek.
  • Zephyr Retiring
    1000 éve és 1 napja készültem megnézni egy magyar film különlegességet,
    amit szinte minden filmkritikus és néző leszólt már.
    Mondanom sem kell, engem ez sem tartott vissza

Durván körvonalazva: egy kivénhedt rocksztár úgy dönt (önként vagy mások segedelmével ez mellékes) hogy hazatér szülőföldjére megpihenni..
    De a lánya, az önként jelölt menedzsere, és még pár pénzéhes tag ezt másként képzelte. Johnnynak még tolnia kell a rock szekerét

Eleget tesz a kérésnek, de egyedül nem akar bohócot csinálni magából.
    Ragaszkodik a régi bandájához, akik már részben befejezték az szakmát..

Igen, vannak jobb filmek is. És?
    Láttam már sokkal, sokkal rosszabbat is. Sőt olyat is, amit nem is bírtam végignézni..

Konklúzió: a Szuperbojz szerintem megér egy misét
    ...illetve egy rock zenét, amit csak el nyomnak a végén a srácok

• Zephyr Retiring
    Megnyugodtam
  • Blum
    Vehicle 19-et valaki vegigtudta mar nezni? 2. kiserlet utan is kinyomtam a felenel...:(
  • TaRka0107
    Pont, hogy téged nem hittelek volna, hogy tetszeni fog. Sok mindent lefikázol az ilyen fajta akciófilmek közül:D
  • bcrics
    A Film látvány-Színvilága nekem marhára bejön.
    Nyilván nem a régi Sztálingrád c. filmre fog hajazni, és nem is a Zongorista ösvényén halad.

Egy Ryan közlegény megmentése attitűdre számítok, nekem tetsző látványvilággal...
    Mostanában egyébként is elég sok Földi Pál, Kurt Rieder könyveket olvasok úgyhogy ez a Trailer most derült égből villámcsapásként kenegeti a fantáziám és a májam.

Várom nagyon.

Nem érzem azt hogy egy Bay féle Pearl Harbor féle giccs lesz belőle.

• Blum
    Die Hard 5

En nagyon jol szorakoztam,siman hozta a szokasos Die Hard szinvonalat es azt,amit elvartam. Egy szo: EPIC

9/10
  • zorrobomber
    Nagy eséllyel nem lesz jobb mint a régi:

Persze azért kíváncsi vagyok.
  • Blasta
    Jajj te nagyon szerencsetlen, nem fogom elmagyarazni a kulonbseget akcio es krimi kozott, legyen a kek villam akciofilm, csak nyugodjal meg. Ha rolad van szo amugysem draga az idom, legyen az barmilyen keves.