106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #75692
    Minden szavaddal egyetértek! Jöjjön egy gif (linkben, mert nagy), ami jól összefoglalja ezt az egészet:http://i.imgur.com/uH0sfp1.gif
  • Tikal #75691
    a Die Hard sorozatnak a harmadik résznél van vége, a negyedik kicsit jobb volt mint ez, azon legalább nevetgéltem, voltak benne poénok.
  • Tikal #75690
    A good day to die hard

ez egy akkora szar, hogy le sem merem írni mit gondolok most. rendezés kritikán aluli, történet szintén, poénok szarok, talán nem is nevettem fel, operatőrnél akármelyik elsőéves főiskolás különb munkát végzett volna ( rohadt idegesítő folyamatos zoomolgatás, kamera rángatás állandóan )... hova költötték azt a sok pénzt amiről szó volt? mindent a látványra? arra a szétfilterezett, agyonszerkesztett képre? pfff

4/10
  • Blum
    Warm Bodies (2013)

Erdekes. 7/10
  • Tikal #75688
    pedig de, gyenge volt sajnos
  • cobol
    Nem volt az gyenge,csak lehet te egy "keresztapára" készültél.
  • Tikal #75686
    mert magyarul jobban hangzik, hogy delta ötös manőver :)
  • TaRka0107
    Pont most volt róla szó, hogy az IMDb sem az atyaúristen!
  • cody1994
    Ali (2001) Nem értem mért csak 6.7 pontot kapot IMDb-én Nominated for 2 Oscars. Another 9 wins & 24 nominations.
    9.5/10
  • IMYke2.0.0.0
    Amire én magasról teszek.
  • Bucser
    HA nem akarsz nem valaszolsz, a velemnyem mar ugyis kialakult:)
  • IXEMGabeo
    Zachary Quinto (alias Syler a Hősökből), jól játssza Spock karakterét. Őt bírtam a legjobban főleg a diplomatikus dumája miatt:D
  • sandor8206
    pont, hogy a történetek voltak az ST-sorozat részek erősségei
  • IMYke2.0.0.0
    Persze, te meg lásd bele a saját hülyeséged az írásomba.
  • sandor8206
    persze, de az új ST-filmben nem sok színészi játék van, ami van az pocsék (Benedict Cumebermicsodán kívül), Spockot játszó színész jelenetei egyenesen botrányosak
  • Bucser
    Hat persze... hisz a szineszi jatek mit sem szamit egy karakter megformalasaban es az eredeti materialhoz valo husegben... Es a beszed+hang sem tartozik a szineszi jatekhoz.
  • Ams
    Ez így van persze, de van olyan rész ami "standalone", tehát magában is nézhető, elgondolkodtató sztorival, kiváló dialógusokkal. Nem vagyok ST fan, de nem lebecsülendő a legtöbb sorozat verziója.
  • Totti5
    Nyilván, a sorozatokban sok komolyabb rész is van és az egész áll összes egy nagy storívá 5 évadon át. Másfél órás filmekben pont annyit lehet elmesélni mint amennyi a másfél óra és abban mindennek lennie kell, főleg tempónak:)
  • Zoli007
    Válasz magamnak: Parov Stelar - Your fire
  • Ams
    Ezt remélem csak a filmekre értetted, mert például egy Star Trek: TNG, Inner Light epizódban több és jobb sztori van, mint a legtöbb mai filmben.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell angolul néznem hozzá, hogy a filmet lássam. "LOL"
  • Bucser
    ST es SW is egy gyermeteg urfantasy. A Sci-fi nem ez. A tortenet meg egyik sorozatnak sem erossege.
  • Bucser
    Azt mondod, hogy mennyire igy meg ugy torkon szartak a fanokat aztan kijelented, hogy szinkronosan majd megnezed... LOL

Akkor sok at fog jonni a szineszi jatekbol.
  • IXEMGabeo
    Jó én mondjuk nem vagyok nagy ST-s, de nem volt rossz a film. Viszont egetrengető különbség van a Star Wars és eközött sztori terén az SW javára. Lehet kár lenne így kategorizálnom, de nekem a SW örök.
  • hapi
    Nekem a story pont elég volt, izgalmas jó poénokkal, egy ilyen filmtől nem várok mást, látványban sokkal kevesebb lens flare, (mondjuk közel nulla) nálam jobban bevált volna. ha egy dolgot változtathatnék akkor az az lenne.
  • gabe paul logan
    zavarba hozol :)
  • Blum
    30 Minutes or Less (2011)

Egyszer kilehet birni...5/10
  • IXEMGabeo
    sztori tényleg nem nagy szám, de a látvány kárpótolt mindenért...
  • sandor8206
    Star Trek-Sötétségben

nagyon unalmas lett a sztori, 0 izgalom, de a látvány szép az is valami, bár nem sok
    4/10
  • tigeroo
    nemlehet mindenkinek olyan kifinomult ízlése mint neked.

valamint persze hogy populáris aspektusokkal fogják elkészíteni, ezis biznisz, széles rétegeknek szánják.
  • sandor8206
    GI Joe 2

Na az első résznél, bár nem tetszik ez a kategória de tényleg tetszett "az az agyatlan akciófilm", talán a 2 nagyon pörgős akciójelent miatt (párizs+tenger alatti)
    Na mondom, itt még + Rock+ Willis, csak jó lesz

Hát ez egy rakás szar, még halivúdtól is ritka szar.
    1; Sokkal komolyabban veszi magát, mint az első rész, mint hangulatban, mint high tech, mint akciók terén, na és pont így lett egy nagy hulladék
    2; hát ez a sztori?! toldott-foldott összedobált jelenetek sora
    3; akciók gyengék

2/10, mert Snake Eye és Strorm Shadow még mindig cool, és a himalájás akció-jelenet is bejött, bár kurvára nem illett a filmbe :-)
  • bcrics
    Transformers (2007)

Ez még mindig Nagyon állat film.
    Hatalmas Cool az első perctől az utolsóig, És nem rövid.

Látvány, Csimbumm, piffpuff, és még a történet is halad.

8/10
  • Totti5
    "ezek a star trek filmek is pont azért 7-8-9-esek imdb-én"

Hogy hol? a legjobban értékelt film a 2009es Star Trek 8 ponton. Utána a legjobb 7.7 és még van 3 ami 7 pont felett. a Többi 6 pont elején csücsül.
  • Tyler1
    Gangster Squad

Nagyon gyenge. Aki 3nál több gengszterfilmet látott már életében, az különb sztorit írt volna ehhez. Ez a The Untouchables huszadrangú másolata lehetne, csak ahhoz volt normális forgatókönyv, Brian De Palma tudott rendezni, Kevin Costnerék meg tudtak színészkedni.
    Ez olyan felejtős gengszterfilm, amennyire csak nagyon kevesen azok.
  • gabe paul logan
  • gabe paul logan

Nagyon rég láttam utoljára, de elképesztő milyen jól reflektálja ez a film az emberi viselkedést és a kapcsolatokat. Kár hogy Kevin Smith nem rendezett több filmet(és amit igen, főként idétlenség volt,amiket még így is imádok), volt a paliban potenciál, hogy igazi értéket közvetítsen.
    Na majd a 3. Clerks-be bele adhat mindent.

• gabe paul logan
    ezek a star trek filmek is pont azért 7-8-9-esek imdb-én, mint a képregényadaptációk, mert a sok rajongónak tökéletes, de sajnos mint filmek nem állják meg a helyüket, ezért kissé becsapós a pontozás

én sem a star trektől, sem a thortól, sem a vasembertől, sem a bosszúállóktól nem estem hanyatt, szóval a ratingjuk utáni megtekintést követően értetlenül álltam az imdb előtt és a nagyközönség véleménye előtt
    ...

rétegfilmek
  • hapi
    Új Star Trek nagyon jó 9/10

Én soha nem tudtam volna elképzelni hogy trekker film így tetszen.
    Régen nem is értettem, hogy tényleg komolyan gondolják ennek a létjogosultságát a star wars mellett...
  • Blasta
    Oldboy ketseges?
  • Zoli007
    OFF: milyen zene megy az M1-en a pünkösdi ajánló alatt?