106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Antiviral (2012)
Nem volt ez rossz. Kellemesen beteg egy darab lett, dacára a low budget kategóriának vagy mint első filmes bemutatkozásnak. A téma sok érdekes kérdést felvet egyébként a jövőre nézve.
6/10 -
Nem sokkal idegesítőbb, mint ezeknek a ferdeszemű picsás gifeknek az indokolatlan beszúrása...
(ez még a jobbik eset hogy csak linkben van, de értelmét így sem látom) -
játékoknál pl virágbolti verzió a warez verzió helyett... és lehetne még sorolni... :) ehhez képest a kasza = cancel szóhasználat teljesen rendben van... és amúgy is az elkaszálni használatos szó a magyar nyelvben, eléggé beszédes, mindenki tudja mit jelent -
Most komolyan egy "réteg" szóhasználatáról megy a vita? :) Menjetek be egy játék fórumára vagy egy mobilos fórumba :) Mindenhol megvannak a szakszavak, átvett szavak, szleng és ilyesmi.
A kaszakő szerintem is már túlzás, de azt kb. senki nem is használja. Én most láttam először... pedig elég nagy sorozat addikt vagyok és követem az itteni sorozatos topikokat meg a junkiet is. -
Nem, ők az "axed" kifejezést használják. -
Az angolok nem használnak 'kaszakő' szót egy sorozat megbuktatásával kapcsolatos kijelentésben... -
igazából kb ez a sorozat-specifikus szleng/fogalom van kb magyar nyelvben (legalább is a köztudatban), meg a darálás, többi mind angolból lett szó szerint átvéve. 
-
"második évad vége előtt kaszakő lett nálam."
vs.
"második évad vége előtt abbahagytam." -
a kaszát még érteném, na de kaszakő? :D -
Kevés dolog irritál jobban a sorozatnézők szlengjétől, kasza, kaszakő etc... Brr... -
A following a legszarabb mind közül... -
amúgy azt nem tudja valaki hogy a Funeral Kings itthon látható volt,illetve készült hozzá felirat? -
Inquisitor #75716 Bár beugrik a "Pillangó hatás" és a "Fiók" című film is. -
Inquisitor #75715 Hát ez egy remix a Frequently Asked Questions About Time Travel és a Az időutazó felesége (The Time Traveler's Wife) között? -
IXEMGabeo #75714 jónak tűnik, dehát...na -
tudunk időutazni, hát szedjünk össze egy nőt
-
Haha, bár pilotokat pontoztál, de vicces, hogy a legfosabb sorozat kapta a legtöbbet :D Annyira idegesítő szar lesz a Following később, hogy fogni fogod a fejed :) TWD-ből meg pont nem tetszett a 28 Days Later áthallásos első rész? Amúgy van Sorozatok topik ;) -
walking dead első évad nekem nagyon tetszett.második évad vége előtt kaszakő lett nálam.képregényt olvasom töretlenül. -
Walking dead (S1/E01) - 4/10
Hátezmiez? Akinek ez tetszik, azt már megharapta valami igénytelenségvírus.
Hannibál (S1/E01&E02) - ~5-6/10
A hangulata jópofa, de nem igazán éreztem erősnek. Meglesem kissé hosszabban, mert nagyon zavar ez a bratyózás: én magamnak főzök, hosztam is kaját, nosza, együnk, mer' kihülik a hulla, mire rájövünk, ki itta tettesember. Megmég engem is mekkéne fognod álmodóember.
Remélem jobb lesz később.
Following (S1/E01) - 7/10
Ez sztem jó lesz. -
5. Die Hard
Kár volt éjszakáznom miatta. 2/10. A zoom-olásokkal akarták kicsit visszaadni az előző részek pörgősségét, aztán rájöttem, h ezt inkább a Bourne sztorikban csinálták - de ott mesteribben.
Szomorúan gyenge darab. A "csavar" kb. annyira az, mintha végig látnád, h Rodolfonak három keze van és úgy próbál csalni.
A "családi" befejezéshez már csak egy palotapincsi kellett volna. -
Hansel and Gretel
veresebb volt mint az eddigi mese atiratok de a film nagy csalodas. Neha rohelyesnek ereztem. legyen 3/10
-
Könyvben is jobb és izgibb is egy fokkal, nekem is jobban tetszett. -
sandor8206 #75706 nekem még jobban is tetszett az angyalok és démonok, mint a davinci, az tökre nem jött be
angyalok földhöz ragadtabb volt, nem vitték el annyira "mesébe" -
IXEMGabeo #75705 Pitonnal kevertem az az angol elvileg...faszom nem vagyok formában -
IXEMGabeo #75704 Ice Cube bocs -
IXEMGabeo #75703 Anaconda is ilyen pont:) angol thriller és benne van Ice T vagy ki:D -
Láttam én már angol filmet amerikai szereplőkkel ;)
tetszikérteni -
milyen az angol akcentus egy angol filmben? 
-
na megnéztem a This is England-et most álltam neki a sorozatnak is.
elég kemény film.Lélektanilag mindennapi problémákat feszeget úgy hogy mellette ugyanolyan sokkal mélyebb dolgokat rak párhuzamba.
8/10 de +1 volt a hétköznapi szereplők és az angol akcentus(no meg Combo) -
Mindenképpen talán.
Ezt a filmet azért nem néztem meg eddig,
mert úgy hittem, hogy már láttam.
Miután pedig megnéztem rájöttem, eddig mégsem
Nagyon kellemes jó kis filmvígjáték, ami bár egy válással kezdődik ugyan mégis csak egy jó véget ér.
Angyalok és démonok.
Egy kollégám javaslatára nézem meg ezt a filmet. Arra nem emlékeztem miért, csak arra, hogy látnom kell.
Az első pár perc után leesett: ez a Da Vinci-kód "folytatása". Mivel az előzményfilmet is imádtam, ez sem okozott csalódást
-
Vasember 3 jó volt, megérte a jegyet. -
ill Manors
Lórájder hipphopp, nézhetően jó - elég kemény.
7/10 -
A good day to die hard
Ez valami botrányosan rossz. A Die Hard sorozathoz meg már köze nincs. Ez alatt nem csak a sztori gyengeségét értem, de a képi világot is.
Bevallom férfiasan, hogy 1-re 30 perc után utána pedig a 65. perc környékén elaludtam. Szóval nem tudtam végignézni. Ha onnan átmegy valahogy igazi Die Hard-ba akkor írjátok meg, hogy nézzem végig :).
3/10
-
Texas Chainsaw (2013)
Ez meg mi a vér volt? CGI nagyon látszott. Nem volt nagy cucc a film!
6/10 főszereplő csaj miatt. -
Sajnos egyetértek, ritka gyengére sikerült. Még a látvány se viszi el a vállán. Az autós kaszkadőrök meg a pirotechnikusok mondjuk örülhettek, nekik legalább volt mit csinálniuk.
A Pr...-rész (nem írok többet a spoiler miatt) meg eléggé hiteltelen lett annak, aki egy percet is látott valami dokumentumfilmből, vagy játszott ide vonatkozó játékkal.
Nálam nem több mint 3/10. -
+1, iszonyat
még tegyük hozzá minden idők legunalmasabb autós üldözését (20 percig szétnyújtva, konkrétan ásítoztam közben, beszarás), Bruce zseniális szerepét, ami annyiból áll, h a vállát rángatja meg pofákat vág bármi karizma nélkül, de a kölykét játszó arcot se felejtsük el, akinek eleve kb annyi kisugárzása van, mint egy döglött palotapincsinek. operatőrről meg nem tudok a jóízlés határain belül nyilatkozni, olyan mintha egy Parkinson-kórosnak odabasztak volna egy vállkamerát. az undorító kék filter meg... bah.
siralmas. -
Minden szavaddal egyetértek! Jöjjön egy gif (linkben, mert nagy), ami jól összefoglalja ezt az egészet:http://i.imgur.com/uH0sfp1.gif -
a Die Hard sorozatnak a harmadik résznél van vége, a negyedik kicsit jobb volt mint ez, azon legalább nevetgéltem, voltak benne poénok. -
A good day to die hard
ez egy akkora szar, hogy le sem merem írni mit gondolok most. rendezés kritikán aluli, történet szintén, poénok szarok, talán nem is nevettem fel, operatőrnél akármelyik elsőéves főiskolás különb munkát végzett volna ( rohadt idegesítő folyamatos zoomolgatás, kamera rángatás állandóan )... hova költötték azt a sok pénzt amiről szó volt? mindent a látványra? arra a szétfilterezett, agyonszerkesztett képre? pfff
4/10 -
Blum #75689 Warm Bodies (2013)
Erdekes. 7/10