106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nézd már meg azt a nyamvadt filmet vazzeg... -
-
Mentol #75846 Ne mondjátok már, hogy ez akkora csavar, hogy nem lehet elmondani! Nem hiszem el!
Stargatelost intelligensen megoldotta, ti meg csak tépitek a szátokat...
Ha csak úgy tudnátok elmagyarázni, hogy PL: "DarthVader majdnem megöli a saját fiát, de aztán mégsem", azt megérteném, nade ezt a hisztit. -
hapi #75845 sztem maradjunk annyiban, hogy nem csak a gyógyszereknek lehet mellékhatása. Ez kezdetnek sajnos elég is néhány embernek, hogy napokig gondolkodjon... -
Lantee #75844 Igen, bárányhimlős lesz Jude Law, és ezért bemegy egy iskolába hogy lemészároljon 324 kisgyermeket, de hirtelen megjelenik Spiderman, és elrepíti Las Vegasba, ahol másnaposan megnézik, ahogy a Skynet az emberek ellen fordul... -
na, már le is írták neked, hogy mi lesz, így aztán még nagyobb élmény lesz megnézni... 
-
baszki, mondom hogy idén a legjobb amit láttam, jó sztori, jó csavarokkal, erre csak tudni akarod mi az , ha gondolod leírom ide, aztán nem lesz semmi értelme hogy megnézd a filmet!! -
Baszki, egy jo/ertekelheto filmrol van szo amit kb. mindenki meltat, nem kurva mindegy, hogy mi a tortenet ha mukodik? (Nekem amugy egeszeben nezve annyira nem jott be) -
Snitchben szerintem mindenki jobban játszott Rocknál, legjobb Barry Pepper volt, mint széttetovált, szakállas DEA ügynök. Nagyon alulértékelt színész, pedig rossz alakítást még nem láttam tőle. -
Komolyan ennyire nehéz lenne megnézni a filmet, ahelyett, hogy itt kérdezel feleslegesen? Látszik, hogy érdekel, akkor meg? De tessék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, gyilkolni fog, de egyáltalán nem amiatt, amit elsőre gondolnánk. Örülsz? -
A mellekhatast egyszeruen meg kell nezni. Nagyon nehez ugy kihangsulyozni, hogy mennyire jo a film ha nem spoilerezel bele. A szineszek jok (meg ha Jude Law nem is kedvencem) a script nagyon jo es a rendezes is kurva jol sikerult. A Jobb fajta Soderbergh filmek koze tartozik.
Amit erdemes tudni rola, hogy semmi sem az aminek latszik benne.
+ eloiteletek nelkul kell leulni megnezni. -
Dwayne szépen lassan megtanul színészkedni is.
Ahogy tette a diplomás Arnie és Stallone is. -
Snitch
Nem sokra tartottam ezt a hustornyot szineszkent,foleg az elozmenyfilmjei miatt(fastNfurious),de egeszen fogyaszthato muvit hoztak ossze vele.Ha nem is kiemelkedo,egyszeri megnezesre teljesen alkalmas film.
6.5/10
Bullet to the head
Stallone bacsi meg mindig kibaszott kemeny,ezt a filmet csak eredeti nyelven szabad megnezni,a faszi hangja olyan mintha a pokol bugyraibol szolna kb.A film nem hagyott bennem tul mely nyomot,de ez a dolog elegge :)
6/10
Die hard 5
Uristen Brusz :(
Az elso resztol kezdve az egyik legkedvesebb akciofilm sorozatnak tartottam egeszen idaig.Ez mar a dolog megcsufolasa,nem szabad tovabb alazni a szeriat.Kar,pedig Jai Courtneyt is csiptem a Spartacusban.
2/10
Hot tub-time machine
Unalmas,vontatott,szerintem eleg gagyi film az egesz jo szereposztas ellenere.
Nem javasolt.Mostanaban nagyon szar vigjatekok keszulnek.
4/10
-
Mentol #75835 Röviden: ha a mellékhatás bárányhimlő formájában jelentkezik, akkor a film nem érdekel (akkor sem, ha elkezd gyilkolászni a beteg valami agyi defekt miatt). -
amennyi energiát belefektettél, hogy ide írogass, meg amennyi időbe telt ez már rég megnézted volna a filmet
ez a filmek amiket most láttunk topik nem a filmek amiket még nem láttunk de tudni akarjuk miről szól egészen pontosan topik :P
na mind1. off vége. -
Mentol #75833 Jó, hagyjuk! -
miért akarod tudni előre, hogy mi lesz? nézd meg aztán annyi... és megtudod.
nem mintha éveket kéne rászánnod az életedből :) -
Mentol #75831 Csak azért kérdem, hogy klisé, vagy nézhető? Mittomén, a mellékhatás az, hogy elkezd gyilkolni? Vagy átalakul mutánssá? -
szerintem botranyos volt a film. Ketszer probalkoztam neki. Elso alkalommal neztem felig es kikapcsoltam mert az itteni hszeket vegigolvasni haromszor is nagyobb szorakozas es jobb kikapcsolodas. A csaj nagyon jo milf. a mellbimbos jelenet egyenesen utott pedig testileg elegge deszka a csaj. -
IXEMGabeo #75829 Időbűnök (2007)
Ez volt aztán az időutazás magasiskolája.:D Ritkán látni jó spanyol filmet, de ebben minden lényeges dolog benne volt. Érdemes megnézni és hihetetlen ahogy összefüggenek egymás után az események.
10/9 -
Identity Thief
Kicsit bárgyú,nagyon amcsi de én nevettem rajta párszor.
Kellemes délutáni film 0 tanulsággal de annál több geggel.
Melissa McCarthy énektudása és szövegei +1
Jason Bateman nulllához közelítő színészi tudása -1
Így lett egy 4 ½ /10 :) -
Nem mert a legjobb milf:
[SPOILER]
A Side Effectsben Cathrine Zeta Jones, mikor nekiált smárolni...
[SPOILER] -
Valasz erre ment -
Mocskosul, elmondhatatlanul szar film, mocskosul jo zenékkel, a Get with it nekem orok klasszikus funky/rap a mai napig -
IXEMGabeo #75824 fogadjunk, hogy ezt a filmet az rendezte, aki a 40 éves szüzet:D -
viizo #75823 ez a poszt biza megér egy böszme nagy zöld +t, mivel a hölgy nálam is nagyon ott van a toppon :)
[btw viszont érdekes módon ő képeken nem mutat akkorát, pedig filmekben milf istennő] -
This is 40 (2012)
OMG, Leslie Mann annyira gyönyörű, hihetetlenül szép arca van és tökéletes alakú milf.
Régóta a kedvencem, és évről évre egyre szebb. A film maga tök kellemes volt, igazából simán elnéztem volna tovább is. Jöhetne egy második rész. A Lost-ért meg külön plusz pont :D :D
7/10 -
Hát pont ezt kérdem én is:D.
Te azt kérdezted van e magyar felirat, én meg azt hogy van e angol,eredeti nyelvű verzió:) Nekem már az elég volna, mivel oroszul nem tudok,de az angol megy :) -
Ice Baby.
Egy vidám hangulatú kis film Janusz Kaminski kezei közül
Ugye Őt nem kell bemutatni senkinek sem itt?
Durván 20 éve láttam utoljára..
És ami a filmből a címe ellenére kimaradt (katt)
Mocskosul 10/10
-
Van olyan? Én oroszt találtam csak, de akkor ezek szerint bamba vagyok! -
Nekem inkább az jött le, hogy "betegek". -
és angol szinkronos verzió ? :) -
Dyatlov incidenses filmhez van már magyar felirat vagy szerkeszti már valaki hozzá? Nagyon kíváncsi vagyok már rá! -
viizo #75815 Hansel and Gretel / Boszorkányvadászok
A skandináv rendező előző filmjéből 20 percet bírtam tekerés nélkül, pedig nem áll távol tőlem a horrorvígjáték műfaj. Tommy Wirkola ezúttal nagyobb költségvetést, ismertebb arcokat kapott, és a Jancsi és Juliska totális újragondolásának feladatát.
Bár abszolút komolytalan, véres blődli az egész, valahogy mégis jól szórakoztam, és ezúttal eszem ágában sem volt a távirányítóhoz nyúlni. Sablonos a történet, gagyik a szövegek, a trükkök sem állják meg helyüket mindenhol: de a lényeg, a hangulat elkapott.
10/6
ui: Boszorkányos filmeket a mozikba! A rengeteg zombis, vagy a langyos vámpíros történetek után azt hiszem már igazán lehetne egy kis létjogosultsága a témának. -
Prof William #75814 A 23-ik században is erősek a jogvédők, szóval azért kellett felvenni a hajóra. :) Először a gépházba akarták de perrel fenyegetőzött az elnyomása miatt és mivel Csillagflottának nem hiányzott egy per a nyakukba (amiben ők lennének a rasszisták) inkább engedtek neki és a hídra rakták. :) -
Béka Benő #75813 Star Trek-Sötétségben
- sovány történet, remek (sci-fi)akció-jelenetek és jók a színészek a főbb szerepekben.
Viszont számomra a legnagyobb hiba, hogy bio-díszletként betettek az Enterprise hídjára egy kopasznak tűnő, kék tüsi hajúra festett, undorító transzvesztita külsejű, néger nőt.
A látvány teljesen kizökkentett a film történetéből, mivel ott ült közvetlen Sulu mellett, majd minden sittben benne volt ami a hídon játszódott !
Ráadásul a nyomorultnak még neve sem volt, meg rendes szövege sem. Csak ilyen hogy: " Jaj-jaj, baj van kapitány ! " Elfogyott az energia ! " vagy valami hasonló.
Hát szóval borzalmas látvány volt ez a fétis klub-szökevény.
Lehetett volna helyette rendes humanoid-szerű földönkívüli mutáns lény !
Nagyon remélem, hogy a Star Wars VII-ben ilyen tüsi hajú transzvesztiták nem lesznek.
Amúgy a filmet 8/10-re értékelem, mivel a 2009-es Star Trek-nek anno jobb történetet sikerült írni. Szerintem. -
Pedig full idióták voltak, kb a Prometheus tudósaihoz hasonló értelemmel rendelkeztek a tudósok. -
ne akarj semmit tudni a filmről és nézd meg, garantált élmény! Idén a legjobb movie amit láttam! :) -
Érdekes ezt olvasni a Splice-ről. Amennyire emlékszem rá, nekem egész jól átjött a szereplők motivációja ahhoz, hogy ne csak egy saját morális szűrőn keresztül nézzem a filmet, hanem egondolkodtasson. -
Mentol #75809 Srácok, aki látta:
Lehet tudni, hogy a SideEffects filmben mi a mellékhatás? Vagy az Spoiler?