106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Akkor egy kicsit most offolnék és elmesélnék egy filmet, amit most láttam:)
Leckék szerelemből.
Ezt a filmet megtekintésre javaslom mindazoknak, akik még nem találták meg életük párját...
Azoknak pedig akik már megtalálták, azért, hogy meg is tarthassák Őt.
Jó szórakozást hozzá. -
és az miért baj? -
péniszek tele szuperhősös filmekkel, az e! -
Warm Bodies
Értem, hogy miért tetszett sokaknak, és néhol tényleg volt olyan poén amin mosolyogtam, de amúgy egy nagyon kínos, nagyon elhúzott, nem túl jó film.
Kár hogy ott tartunk, hogy erre kell azt mondani, soha rosszabb tini filmet -
Hogymivanna?:D -
VÁROS!!!
[NEM] -
-
Heöá?
-
sandor8206 #75880 + a 4.rész és 6. rész is teljesen összefügg Letty miatt -
sandor8206 #75879 + ne keverjük ide az ST
1; nem csak én pörgök rajta, tele van vele internet, kicsit nézzél körül külföldi fórumokon
2; pont rossz példát hozol fel, a; ST 50 éve franchise amelynek rajongótábora híres arról, hogy dilo, na ennek a franchisenak a leghíresebb főgonosza lett elővéve, kb. annyira a popkultúra része, hogy Q. Tarantino is idézett tőle a filmjében, na és ez a film ennek a tábornak egy részének, köztük nekem J.J szentségtörést hajtott végre
b; az emberek nagyon is jól tudták, hogy milyen lesz ez a film a reboot és az előzetesek alapján, már a 2. résznél, nem a 6.-nál??? kevesebben is mentek el megnézni -
sandor8206 #75878 mivel nem láttad a 3.részt így inkább hagyjuk ezt -
lord nihilus #75877 Warm Bodies - nekem tetszett, kicsit humorosra vett zombis romantikus téma. Általában a zombis meséket ki szoktam hagyni, de ezt azt hiszem megérte megnézni :) 8/10 -
IXEMGabeo #75876 Köszönöm ezt bóknak veszem...Sajnálom, hogy meg mertem "sérteni" és véleményt mertem alkotni a 6. részről. Vin Dieselt abszolút nem kezdtem ki mondom ezt azért, mert látom nagy rajongója vagy (Riddick logó). 22 évente sötétség nekem is tetszett. Nem tudom mire föl volt szükség erre, hiába állítod, hogy habzó szájú mozinéző vagyok nem ismered a filmnézési szokásaim az ízlésem még ha neked ez jött le... -
Te nagyon ostoba vagy, ugye tudod? :) Tipikus tajparaszt mozinéző, aki az ajtót alig találja meg, de azért habzó szájjal hűházik az akciókon, mert ugye ilyenavalóságbannincsis!
Szánalom. -
IXEMGabeo #75874 Legjobban az baszott fel, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beletették a szállítós Stathamet a végére slusszpoénként, ahogy elintézi a kínai csávót a csapatból egy versenyen. Aztán pedig az a tipikus szöveg, hogy "majd megtudod, hogy én ki vagyok" (üzenet Dieselnek) ezzel előrevetítve a 7. részt:DD -
Hajdanán se vették be, most se veszik be, mindig is ez volt a franchise egyik jellemzője, el lehet fogadni és élvezni, hogy ez csak film. A pontszám sem túlzás, a 6. részt, ismétlem HATODIK részt azok nézik meg és szavaznak rá, akiknek az előző 5 is tetszett, tehát nem várnak Öveges professzor fizika különkiadását tőle, hanem elfogadják, hogy ez egy tesztoszteronnal felpumpált mese. -
IXEMGabeo #75872 Annyira nem volt sosem kedvenc, hogy rohanjak a többit is megnézni. Volt 6. rész ez volt a filmek közt a kínálat este 21-kor meg a Tajtékos napok. Haveromnak mindig van ingyen mozi jegye persze, hogy megnézem:D -
IXEMGabeo #75871 egy hasonlóan izgalmas részt, mint mondjuk, ami az 1. volt, de bizonyos határokon belül megőrizve a realitásokat
te meg minek vitatkozol értelmetlen karakter ábrázolási módokról a Star Trekkel kapcsolatban? -
IXEMGabeo #75870 Jó ez mindegy...totálisan idegesítő, gravitációnak ellentmondó jelenetek voltak, amiket hajdanán bevett az ember, de ez már már túlzás volt... -
Na, akkor még inkább helytáll, amit írtam :D -
Hát kb. annyira összefügg, hogy a 4. rész vége és az 5. eleje között 0, azaz nulla perc telik el, illetve az 5. és 6. között is nagyjából ennyi, szóval előbb lenne értelme egy 6 órás filmként kezelni ezt a 3 részt, mint nem megnézni valamelyik epizódot :) -
Java Heat
6/10
A Black Rain butított us-indonéz változata az arcelqurt korára kb. tökéletessé vált Mickey Rourke-al.
Egy egyszer nézhető kategóriás film, amely jól indul, de a végére - sajnos - kifullad. -
Írta utána, hogy kimaradt neki a köztes 4 rész, csak az egyet látta... ami számomra teljesen érthetetlen, mert 1: ha tetszett neki az első rész, miért nem nézte meg a többit?, 2: ugyan nem hiszem, hogy sorozatszintű összefüggő sztorija lenne (hatodik részt még nem láttam, de a Rockból ítélve van rendesen összefüggés az ötödikkel), de azért mégis csak vannak történetbeli kapcsok, szóval miért nézte meg a hatodik részt ennyi kimaradt előismeret nélkül? :) -
sandor8206 #75865 ácsi ha szted nincs különbség egy akár pár soros összefoglaló és egy sima pontszám között? sztem gondold át -
Háak legyenek benne autók, meg csajok, meg csajos autók és autós csajok! Ja és csajok amúgyis! -
sandor8206 #75863 + most komolyan menni fog a vita a Fast 6-ról, így 5 rész után...mennyi kellene, hogy felfogja az illető, hogy ez tényleg egy agyatlan pörgős akciófilm, minden logika és értelem nélkül
nem védem a filmet, kinek mi, csak nem értem 5 rész után ki, mit várt ? :-D -
Ennyi erővel az itt leírt kritikákat se olvassuk el mert mi a tökömnek?
én régen rottentomato-t olvastam de elég ritkán frissít,ettől függetlenül szerintem azért a szavazat-érték arányt figyelve elég reális az imdb pontszáma!! -
sandor8206 #75861 felejtsétek már el azt a imdb-t, mi a faszért kell mindig felhozni
mintha bármit is számítana ott mi van...kevésbé fog tetszeni egy általad kedvelt film, ha ott alacsony? jobban fog tetszeni egy ott magas pontszámmal szereplő? -
Dehát ők az ellenség, még jó, hogy megölik őket. Terroristák, sok-sok ártatlan ember haláláért felelősek. Otthon nézted, ugye? -
IXEMGabeo #75859 azért a 7,8-as IMDB-s pontszám kissé túlzás...dehát nyilván új film és a fiatalok is nagyon kajálják ezt Vin Diesel, a Michelle Rodriguez, menő verdák akciók persze, hogy eladható a fiatal korosztálynak:D -
IXEMGabeo #75858 kiket, kiket
hát a másik csapat tagjait szépen apránként:D -
Kiket ölt meg Diesel és a csapata? -
The Fourth Kind
Bár igaz hogy van benne némi parafaktor de egyben sajnos unalmas is. Kliséhegyek, pár gyenge alakítás (konkrétan a hányásra mondtam azt hogy ennél meggyőzőbbet alakítanék én is :), és idegesítő kamerarángatás. Hajszál választ el attól, hogy azt mondjam elpazarolt idő megnézni. Így hogy nyomkodtam közben a telefont, még talán nem bánom. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, ezt az anyagot egy rövidfilm méretűre kellett volna vágni.
3/10 -
IXEMGabeo #75855 1. rész az csúcs az újdonság szinte, 4 rész kimaradt ez a 6. megnézve egynek elment. jókat nevettem mindenesetre:D -
IXEMGabeo #75854 Halálosabb iramban 6
Kinőttem már ezekből a fizikailag lehetetlen jelenetekből:DDD ez még a Dáj Hárdokat is ütötte szürrealisztikában:D Diesel és a csapat megölt számos embert, de ők a menők igen, aztán úgy fejezték be (Spoileres), hogy...legyen 7. rész is ááá:D no comment. Nem tudnak már mit kitalálni.
10/6 -
Szvsz erről teljesen felesleges vitát nyitni.
Ahány ember, annyi ízlés...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elhiszem, hogy neked nem volt akkora szám. Pedig annak idején ez a film csak nehezen volt beszerezhető. S ezáltal vártuk is nagyon.. Stílusilag is akkoriban nem sok rap zenei film szaladgált vhs-ről vhs-re... Az akkori barátokkal sem minden filmben egyezett az ízlésünk. Volt aki a Kobrától esett hasra, volt aki a Kommandótól. Én speciel az Őrült küldetést favorizáltam akkoriban :) Ja, meg persze a Házibulit Marceau-val...esetleg még a Profit Belmondo-val... Bár barátok nem vagyunk (s nem is leszünk soha) ez a dolog az ízlésvilág különbségekkel valamilyen fura módon mégis megmaradt :)
Szóval az Ice Baby is egy mocskosul jó film....számomra... :) -
milyen speciális igényeid vannak, holott csak meg kellene nézned a filmet és nem koptatni itt a szádat :) -
Mentol #75851 Ez meg a paci másik oldala. -
tessék -
Ez már nekem is sok... ne itt üsd mások száját, hanem menj el moziba és nézd meg...
Hihetetlen...