106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tomsolo
    :D
  • gombabácsi
    Jack az óriásölő

Na, ez elég korrekt volt. Nagyon is nézhető és szórakoztató, meg látványos is.
  • Tyler1
    Jack az óriásölő

Ismét egy teljesen érdektelen meseadaptáció. 50 percnél nyomtam ki, mikor már unalmamban nem tudtam mit kezdeni.
  • Szabi84
    Snitch

Dwayne Johnson legjobb filmje. Nem erre számítottam...
  • TaRka0107
    Az hogy neked szar volt, nem jelenti azt hogy másnak is.
    Ezeket a hozzászólásokat úgy unom már.
  • Tyler1
    Miért érdekes? Én mindig is F&F fan voltam, elfogult vagyok ezekkel a filmekkel. Biztos, aki elsőre látná mondjuk a 6. részt, az a fejét fogva menekülne ki a moziból, de nem nekik szól ez a sorozat.
  • SNICKER
    érdekes hogy te mondod ezt. kurva szar volt
  • Sir Quno Jedi
    Bullet to the head

Korrekt klasszikus kis Szalonna akciófilmecske. Bírom az ipsét, ezen is jól szórakoztunk. Semmi extra, de 1x gyjó volt.
  • Tyler1
    Engem nem zavart, várható volt ilyen ökörség, az előző részek alatt már hozzászokhattunk :)
  • TaRka0107
    Nálam is. Kifutópályás is sok volt, de ugrásbólelkaplakkocsiraesünk dolog az azért WTF volt:)
  • sz4bolcs
    Naná! ;Ð
  • Shep
    Ez a kifutópályás dolog úgy tűnik sokaknak sok volt, engem az igazából nem zavart, nekem az autópályás egymás felé ugrás okozott némi, na jó hagyjuk már érzést.
  • Blum
    Boyz N' The Hood (1991)

Erdekes,hogy akkoriban meg tudtak ugy filmet csinalni foleg feketekkel a foszerepben,hogy azt nem tereltek at valami ertelmetlen,rasszista mederbe. Akit egy kicsit is erdekel az amerikai tarsadalom es annak tortenelme,annak tetszeni fog.
    Cuba Gooding Jr. szineszi jateka neha kifejezetten irritalt.
    A filmet eredeti szinkronnal neztem.

Eros 8/10.
  • Kmarha
    Az utolsó filmeket elnézve, van itt pár Filmbarátok podcast hallgató
  • cody1994
    azért lett 9 pont mert alapból tetszett a film azért meg nem fogom le húzni a filmet mert nekem valami nem jött be rajta de így összbe jó volt !
  • Zephyr Retiring
    Ezt a filmet a párommal most fejeztük be.
    Nagyon tetszett benne, hogy kiszámíthatatlan a következő cselekmény szinte végig. Sokat elárul ez a film mások "fura" lelkivilágának lehetséges okairól.
    Mindketten köszönjük az ajánlást.
    Tényleg jó film volt.
  • Magnum PI
    Nehezen tudom összeegyeztetni a kritikádat a pontszámmal :)
  • IXEMGabeo
    én sem szerettem volna vérig szidni ezt a filmet, mert elment egynek, de egyesek érdekes kirohanásokat engedtek meg maguknak miatta
  • cody1994
    Fast and Furious 6
    a film felénél felemás érzésem volt de a végére egészen jó lett de szerintem a vége sok lett
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kifutópályás rész az gecc sok lett 887788897643000134 kilométeres rész nézem ee ez mi?

9/10
  • sz4bolcs
    Apró titkok 7.5/10

Nézze mindenki, aki szereti a drámát.
  • TaRka0107
    Fast and Furious 6

Fasza, izgalmas, pörgős. Volt egy két WTF jelent, de ez a lényege már ennek. Jól szórakoztam.

9/10
  • Tyler1
    F&F 6

Hát én azt hittem, a kiváló 5. rész után már lejtő menet lesz ebből a sorozatból, de ez a Justin Lin egy kibebaszott félisten. 2 óra színtiszta szórakoztatás. Mindenben veri az előző részt, és ez nagy szó.
  • stargatelost
    Jack the Giant Slayer

Haha, az lett volna már csak a gagyi :D Így volt ez jó, CGI óriásokkal :)

Szerintem baromi szórakoztató lett a film, végig izgalmas, tök jó ötletek voltak benne (pl.: a paszulyos dolgok). Persze, mese, de ezzel nincs semmi baj. Az eleje tiszta Lost World/Center of the World felfedezősdi feeling volt, már csak pár egyéb lényt hiányoltam :) Én sajnálom, hogy bukott a film.
    A legvége viszont kurva nagy gagyiság :D omg :D

7/10
  • sandor8206
    Jack the giant slayer

Nem csodálom, hogy bukott, nincs vele komolyabb baj, de olyan semmilyen.
    Szépek a díszletek, szépek a képek de ennyi. CG óriások teljesen feleslegesek, tényleg nem értem mi szükség volt rájuk, sima emberei színészekkel és vetített háttérrel megoldották volna, olcsóbb lett volna és még ilyen gányul se nézett volna ki. Színészek semmi extra, sztori se, egy sima MESEFILM a mesésebb fajtából.

5/10
  • Zephyr Retiring
    Ez ismerősnek tűnik valahonnét...
    Rákukantok, mert talán csak a címe az :)
  • tomsolo
    The Secret Life of Words (2005) A szavak titkos élete

Hát ez egy elég jó film - Tim Robbinssal és Sarah Polley-vel. Utóbbit ki kell emelnem mert elvitte a hátán az egész filmet. Lassú film - csajjal nézős -, de érdemes kivárni a dolgokat mert van benne kraft.

7,6/10
  • Susarc
    jaja első rész 10/10!:D sajna a többi szarabb és szarabb ,de azért nézhető és kell a story miatt!:D
  • stargatelost
    A harmadik rész tényleg rossz (az a nézhetetlen villódzós rész, meg a legvége ), de a második rész cliffhangere után muszáj megnézni :D
  • sz4bolcs
    Végig is néztem. :D Ebbe a filmbe az emberi arché szodoma és gomoráját belezsúfolták kivéve a vérfertőzést, de ha épp eszébe jut valamelyik készítőnek, azt is simán beleteszik.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez tetszik: "puruttya-film"
    Megpróbálom nem elfelejteni ezt a szóösszetételt :)
  • sz4bolcs
    Jó, nem sok emlékezetes jelenet van benne, de ötletes, és szórakoztató. Nekem ami nagyon bejön, az a hangulata.
    Meg érdekes, hogy igazából nem tudom horrorfilmként kezelni, de horrorvígjátékként, vagy paródiaként sem. Ez egy ilyen puruttya-film. :D
  • wesker24
    Tudom meg is van DVD-n :D de a többi nem érdemli meg hogy ott legyen a többi eredeti film között ! :D
  • IMYke2.0.0.0
    1. rész a Youtube-on
  • tomsolo
    mivel értelem nincs sok benne - ezért maradtak a beteg részek
  • IXEMGabeo
    mi más maradt volna meg neked is
  • tomsolo
    Szerintem egyik se nagy eresztés - és mindegyik beteg.

Az első részből az arcon szexuált nő maradt meg, a többiből.... hát talán a kisbabás rész volt emlékezetes.
  • wesker24
    Jaja Első rész király volt II rész még elfogadható de már elég beteges a III-dik rész a lehető legrosszabb az összes közül !
  • IXEMGabeo
    ahogy haladunk előre egyre rosszabb mi?:D
  • wesker24
    Nem jól irtam

Feast I 9/10
    Feast II 5/10
    Feast III 1/10

• wesker24
    Feast I nagyon is jó horror film 10/9 Feast II az már eléggé beteg egy film 10/5 Feast III Ez még a II részen is túl tesz lehető legpocsékabb rész az összes közül 10/1