106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IXEMGabeo
    nem mindegyik csávó ilyen engem pl világ életembe hidegen hagyott a bandázás mindig is magányos farkas voltam...
  • Blasta
    A Jóisten áldjon meg ezért a tippért!
  • Guren
    telepítsd az sg bővítményt és tedd tiltólistára. én is azt csináltam már rég
  • genndy
    Aha, köszi.
  • tutituti
    de most találtam egy olyat hogy két remastered is van:
    http://www.avsforum.com/t/1265121/the-fifth-element-sony-remaster-vs-gaumont-remaster-comparison

itt vannak a hibák,ezek kis része nekem már nem látszódott,de lehet hogy nem vettem észre
  • tutituti
    látványvilág.nem spoileres igazából.

Pl Leeloo az elején a szellőzőből kimászik miután rászólt a rendőr.
    akkor ott a kézlenyomat a falon.nem olyan amit száz nézés után látsz,mert jó fekete ahogy a tenyere is koszos.
    aztán utána már nem látszik.

na most nem is látszódott a lenyomat egyáltalán.

Valahol anno megtaláltam az összes hibát és javított részét de most sajna nincs meg.Ha rálelek linkelem.
  • genndy
    Mire gondolsz, hogy 'sok hibát kijavítottak benne'? Látványilag vagy történetileg?
    Egy párat spoilerben, kösz!
  • TaRka0107
    Értem! Beállítottam, köszi mindenkinek!:D
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha már nyilatkozol rólam, akkor legalább az igazságot írd le. Jeleztem, hogy milyen filmet láttam éppen és mit gondoltam akkor róla. (És most jön!) A "nép" pedig elég meglepő módon reagált. Az igazság ez. Azt pedig, hogy mit reagálok egy vagy több érezhetően negatív és rosszindulatú megjegyzésre, szerintem előre lehetett sejteni. Ennyi a történet. Amit adsz, azt kapod vissza.
  • Calver
    mert valaha a drágaság telehányta ezt a topicot közel 200 hsznyi tömény faszsággal, majd pár oldallal később elkezdett hittéríteni... a nép pedig - nem túl meglepő módon - reagált...
  • tutituti
    De ne csak off legyen nálam

Tegnap ismét megnéztem most már HD minőségben az Ötödik elemet,tényleg sok hibát kijavítottak benne.

illetve a másnaposok 3-at is.
    Amennyire jó lett az első rész, annyira süllyedt a színvonal.Félelmetes hogy Zack nevével akarták csak eladni az egész filmet.
  • tutituti
    Utálok én már elég embert :)

apróságokon nem akadok fenn.
  • Zephyr Retiring
    kattints a nickedre. van ott egy "felhasználó hasznossága" csík. blaszti és társai azzal szórakoznak, hogy a fejlécekbe nyomkodják a "piros mínuszt" így változtatva a skálát. ekkor a sok negatív jelzés miatt lesz az a kis nyilacska amit emlegetsz..
  • Bercy #75995
    Azert mert az SG-n egy ideje bevezetesre kerult egy pontrendszer amivel hozzaszolasokat lehet ertekelni.
    Ezt persze sokszor rosszul hasznaljak az emberek.
    A lenyeg, hogy ha valakinek valahol lepontoztak a hozzaszolasait akkor az ossz pontszama leesik, es ezt te a sajat beallitasoknal be tudod allitani hogy X pontszam alatt ne mutassa a hozzaszolasokat.
  • Calver

hihetetlen az a film, egyszerűen tökéletes. első megtekintése után percekig bambultam ki a búrámból és próbáltam benne egy pici hibát keresni, valamit ami nem tetszett, valami ami lehúzná, és... semmi. tökéletes. és teljesen megérdemli a 10/10-et.

damien/tutituti, te meg ne legyél ilyen toleráns
  • TaRka0107
    Én azt nem értem, hogy az írásodat meg még pár emberét, miért így hozza be? Van egy kis nyíl és csak azzal tudom előhozni. Bár gondolom mindenkinél így van.
  • Zephyr Retiring
    Semmi gond. Megértem én Blasztit: nincsenek haverok, lehet hogy meló sem, és persze az ő fajtája pont emiatt egy kis népszerűségre, elismerésre vágyik. A kóbor kutyát is legtöbben elkergetik és bántják, ahelyett, hogy megszánnák és megetetnék, hogy legalább aznap legyen egy jó napja. Egy idő után a kóbor kutya is megunja, hogy folyton rugdossák és akkor támad. De mint tudjuk, amelyik kutya ugat, az nem harap. Köszönöm, hogy átfutod a véleményeim. Egyet értést nem is várok senkitől sem. Inkább kicsit viccesnek találom, hogy ugyanaz a film képes 10 emberből 10 különböző véleményt előcsalni..

Ja, egy ideig még maradok, mert van jó pár tucat film a winyómon a tévémre kötve, és ha találok köztük még arra érdemeset, akkor azt még majd jelzem
  • tutituti
    nem tudom valakinek miért esik nehezére továbbgörgetni..

Én személy szerint elolvastam és ha nem is értek egyet néha a véleményeddel nem értem miért probléma ha valakinek más a véleménye.
    (nem kell keresned másik topikot szvsz.)
  • sz4bolcs
    Filmbarátok ráhatásra muszáj volt újranéznem az Amerikai szépséget.
    Ez még mindig csont nélküli 10/10.
  • Bercy #75989
    Dark Skies

Osszesegeben nagyon tetszett a film, habar kicsit paranormal activity jut rola az eszembe, de ez sokkal jobban tetszik. Van benne klise boven, de nekem megis nagyon bejott, vegig paraztam.

9/10
  • Zephyr Retiring
    Végre valami hasznodat is vesszük :)
    Addig is míg nézed, legalább csendben maradsz :D
  • Zephyr Retiring
    Hallod baromarcú blaszta tesókám.
    Pont az ilyen seggfejek miatt használom a spoilert mint te. Ha nem vagy kíváncsi a mondandómra, akko ne olvasd el.
    Kösz és bekaphatod.
  • Blum
    Struck by lightning [2012]

Kellemes volt,jol szorakoztam. Van benne par kozepiskolai sztorira hajazo maszlag de nem veszes,alapvetoen meg egy igy is elvezheto koncepcio. Chris Colfer nagyon jol jatszotta el a "hiperintelligens,tulerett,tenyerbemaszo kozepiskolas srac" szerepet. A vegen pedig ez megfogott:

"It doesn't matter if you're stuck in the past or if you're trying to forget the past; what matters is what you do with the present"

Aki latta es tetszett neki a "The Perks of Being a Wallflower" az ezt is dijazni fogja.

7/10
  • Blasta
    Hallod te seggfej, okadjad mar mashova a baromsagaidat, olyan kurva jo lenne ha nem minden elcseszett, utolso fos hollywood-i szennyrol valami vilagmegvalto baromsag jutna eszedbe, ES PLANE NE ereznel kesztetest ennek megosztasara!
    Szepen kerlek, hagyd abba, keress mas topikot ha mar annyira kozleskenyszered van. Koszi!
  • Zephyr Retiring
    Felkoppintva.
    Remekül rámutat ez a film arra, hogy miért jön ki nehezen egymással a pasi és a csaj...
    Alapjában véve mi pasik örök gyerekek vagyunk. Imádunk a haverokkal lógni (bandázni) nagyjából az óvodától kezdve vén trottyos korunkig és a fejünkben ezidő alatt végig az jár, hogy az élet milyen jó buli is és mennyi mindent nem is csináltunk még :) Ez a film tökéletesen példázza, hogy mire vágyunk mi pasik valójában és azt is, mit várnak tőlünk a nők egy kapcsolatban. Persze pont emiatt (mert ez a dolog, hogy ki mit akar valójában) a harc szinte végtelen. És ennek ellenére mégis működhet jól is akár egy kapcsolat némi kompromisszum árán. De nem minden kompromisszum rossz. Néha az előnyünkre is válhat, ha kedvére teszünk a partnerünknek valamiben, és sokszor utólag rájövünk, a fenébe: így is lehet élvezni az életet :)
    A boldog és kiegyensúlyozott élethez megfelelő partnerre, megértő barátokra és rengeteg jókedvre van szükségünk.
    A film kissé (hogy is mondjam) nem túl szép beszédűre sikeredett, de a hangulata és a mondanivalója az jó.

...talán pont emiatt is tetszett végül is annak ellenére, hogy az elejét kiszámíthatónak és sablonosnak találtam..
    Legyen egy erős 7-es a 10-ből :)
  • Tikal #75983
    félelem és reszketés utalás mekkora volt már! :DD
  • tutituti
    de jó film is ez úristen!

pont minap futottam bele,bár nem néztem meg.de így hogy jó ha háromszor láttam mégis minden perce megragadt bennem.Nem a fekete kultúra hibája és szépsége miatt,csupán az a szerepek és azok megvalósítása remek benne.
  • Blum
    12 Rounds Reloaded

A klisehegyek meg hagyjan,de ez a borzaszto operator munka teljesen tonkretette a filmet.

3/10
  • IMYke2.0.0.0
    Én is feliratosan láttam.
    Az biztos, hogy angol felirat nélkül a felét se értettem volna meg - s még így is volt, hogy lestem. mint a lukinyúl.
  • AnuluWork #75979
    Most már tudom, hogy mi volt nekem is furcsa: A szinkron. De annyira rég láttam, hogy nem is vettem észre, hogy mi a furcsa.
  • Sir Quno Jedi
    A Rango tényleg szuper, főleg az angol eredeti. Nagyon fáin az az ízös western akcentus (pl. a lányén be lehet szarni).
  • Lipi1980
    Elrabolva 2
    Az első rész sokkal ütősebb, pörgősebb volt, de azért ez is lekötött. Az első részhez képest 10/8.

Rango
    A pofám leszakad, hogy ezt lassan két éve hanyagolom. Milyen is lehet egy kaméleon a sivatagban???
    Hát sokkal sokkal jobb, mint amire számítottam. Tetszett az alaptörténet, voltak benne jó poénok, jó karakterek. Kell ennél több?

Lassan készítenem kellene egy toplistát animációs filmekből :) Tuti, hogy az első 5-ben benne lenne :) 10/10

A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső
    Tegnap este ment a Film+on. Mivel rág láttam már, így megnéztem. Kár volt :( Valami okból újraszinkronizálták és kicsit finomítottak is a magyar szövegen. Tisztára olyan érzésem volt, mint a Beverly Hillsi zsaru esetében! Inkább nem pontozom :(
  • Blasta
    Eszmeletlenul jo filmertekeles, allam a padlon, ezt a filmet latnom kell!!!
  • Szabi84
    áhá tudtam hogy ismerős valahonnan:D
  • Blum
    Snitch [2013]

Szikla Ur nagyot nott a szememben. Barry Pepper kibaszott betegul nez ki ezzel a szakallal,helyeben megtartanam. Itt-ott kicsit unalmas volt,de alapvetoen jol szorakoztam.

7/10
  • Zephyr Retiring
    Kismiska vagyok én hozzájuk képest :)
    De ismerem a munkásságukat.
    Biztosan nem heccből kapták azokat a díjakat...
  • TaRka0107
    Értem.
  • Lantee
    Egy Müller Péterbe oltott Paulo Coelho vagy!
  • Zephyr Retiring
    A kis Buddha.
    Persze hallottam már Buddháról (ki nem?) és a Buddhizmus tanításairól is...
    Mit ne mondjak érdekes volt megnézni egy ilyen filmet ebben a világban, ahol most élünk. Mert ugye mi van ma? Légy valaki. Légy nagy. Légy népszerű. Légy példakép...
    Vegyél ezt, vegyél amazt....öltözz így, ne úgy...tedd ezt és ne azt...azért, hogy legyen helyed a társadalomban.
    A Buddhizmus, mint minden tanok egyik legősebbike Sziddhártától ered i.e. 500 körülről. Ő a monda szerint az ősi szkíták egy harcos kasztja uralkodójának a fia volt.
    Felnőttként szembesül először az öregedéssel és a halállal. Felismeri hogy ez minden élőlény elkerülhetetlen sorsa. Ekkor mondd le minden vagyonról, kincsről és remetének áll, aki gondolataira összpontosít csupán. Alig eszik szinte csak vizet iszik évekig, mikor rádöbben, hogy a szenvedés itt a földön a tudatlanságból a szellemi vakságból fakad. A szenvedés fő oka a mohó vágy. Az, ki legyőzi a tudatlanságot képes lesz megszabadulni a vágytól, ami a mohóságból fakad s ezáltal eljut a Nirvánába. Ez nem egy hely, hanem egy állapot, ahol elménk megvilágosodik s nagyon leegyszerűsítve: rádöbben, hogy egy nap saját maga is már csak por és hamu lesz és ahová lelke távozik, oda semmit sem vihet magával. Élete hátralévő részét tanítással töltötte.
    A tanítás lényege: legyőzhetsz magadban minden zavaró érzelmet ha ki tudod zárni a külvilág történéseit az elmédből, s ezáltal minden hatalom, minden erő a Tiéd lesz.

Persze hatalom alatt természetesen nem a pénzt kell érteni vagy vagyont. Hatalma annak van csupán, ki minden félelemtől képes megszabadulni és képes más életeket is jobbá és élhetőbbé tenni.

Van valami, ami majdcsak minden embernek megadatott a földön. Ez nem más, mint a tanulás. Mert a tanulás maga a változás, ami pedig maga az élet.
    De minden élet egyszer véget ér...vagy mégsem?
    Itt lép be a képbe a reinkarnáció. Vagyis újjászületés a halál után egy másik életbe.
    Legyen az egy másik ember, egy állat, vagy épp egy növény. A Buddhisták pont emiatt hisznek az élet tiszteletében. Mert ma eltaposol egy virágot és holnap már Te lehetsz az a virág, akit valaki majd eltapos.

S mindezt egy jóval Krisztus születése előtti ember fedezte fel először. Nem semmi.
  • SNICKER
    nem azt mondtam hogy másnak nem tetszhet. csak furcsa hogy pont tyler-nek tetszett, de már megmagyarázta miért. pedig ő nagyon szokta fikázni a filmeket, olyanokat is amik nekem nagyon bejöttek. fastfive volt a legjobb, nekem csalódás volt a 6.