106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • genndy
    R.I.P. :(
    Én a Maffiózókat nem néztem (nem érdekel), de a Mexikóiban nagyon tetszett, jól alakította az érzelmes bérgyilkost.
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus :(
    Hogy bírtam a Maffiózók (The Sopranos) sorozatban!
  • Zephyr Retiring
    Híd Terabithia földjére.
    Nem gondoltam, hogy erről fog szólni amiről.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak a vége lehetett volna vidámabb. Mondjuk Leslie is bekerülhetett volna Terabithia földjére. Na talán a folytatásban, ha egyszer majd lesz..
  • Blum
    Magic Mike (2012)

MI A FASZ VOLT EZ?!

2/10
  • DeerHunter01
    Elhunyt James Gandolfini. ://
  • Tyler1
    2. résznek a pórnép adhat magyar címet, persze ettől még az is kötelező eredeti szinkronos lesz :) Trailer alapján tetszetősebb is, mint az első.
  • Sir Quno Jedi
    A puncitelós kiscsajt sajnáltam, az maradhatott vón, de a szőke szeplős pinától hányingerem volt, ahogy az kinéz, nodepláne a karjai stb. gáz...
  • viizo
  • Sir Quno Jedi
    Nem vagyok hülye, term. nem szinkronos.
  • viizo
    remélem nem szinkronnal nézted, mert ez az akcentusok miatt fokozottan úgy nézős :)

[+ Antal Nimród jelenete is csak úgy jön át]
  • Sir Quno Jedi
    Machete, na ez jó volt. Voltak benne űberbéndzsa részek, de alapvetően szórakoztató volt.
  • cylonflatus
    Tényleg nem annyira "fosatós", viszont nem rossz film szerintem, de a Sinister... hát az valami kegyetlen szar, már bocsánat. A csalódottságomat mondjuk növelte, hogy mielőtt megnéztem elolvastam róla egy csomó hsz-t, ami majdnem mind csontig benyalt a filmnek.
  • Lipi1980
    Mama

Mondták, hogy mennyire fosatós a film meg minden... Vagy nekem erősebbek az idegeim, vagy tényleg nem volt annyira para ez a film.
    Anno a Sinisteren sokkal jobban paráztam, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak a filmmel volt a baj...
  • ZilogR
    Ha aranyos kis tini lennék, erre a szövegre biztos lucsis lettem volna...
    BTW: A bárányok hallgatnak könyv nagyságrendekkel jobb, mint a BH film ÉS Ralph Fiennes alkalmatlan arra a szerepre akárcsak a másik csávó, aki után Grissom nyomoz. A BH hangulatában nagyon nagyon jó, de a könyv hangulata sokkal erősebb, még ha a filmet hamarabb is láttam. A Hannibál film egy látványmozi, a sorozatot meg még nézem. Van amúgy valami Tini Hannibál is, valami Ébred bennem a Gonosz... azt nincs erőm megnézni...
  • grebber
    Dark Skies - Nem volt rossz szeretem az ufos dolgokat!
  • Jabar
    köszönöm
  • tutituti
    Tény hogy olvasunk csak nem a létező összeset ;)
  • PetruZ
    Manhunter volt a címe.
  • genndy
    Tényleg két filmváltozat van, de a másiknak nem Vörös Sárkány a neve, semmi hasonló, jogi problémák miatt. A pontos címét viszont én se tudom.
  • Jabar
    Nem is tudtam hogy kér vörös sárkány feldolgozás van, kerestem de imdb-n csak egy volt, belinkelnéd mert érdekelne?
  • tomsolo
  • Blasta
    Phantom - 3/10

Cifu ajanlasara neztem meg, en is szeretem a tengeralattjaros filmeket, de sajnos ez nagyon gyengere sikerult. Ed Harris hozta amit elvarunk tole, de mast nem igazan tudok kiemelni. Izgalom szinte semmi, raadasul mintha direkt nem akartak szovjet hangulatot teremteni, a szereplok kulseje, a dialogusok, a kornyezet mind tipikus amerikai hangulatot arasztottak, nagyon elkefeltek ezt. A vegen pedig az a jelenet a kikotoben a legenyseggel... Ahhh az borzaszto volt.
    1000x inkabb egy Das Boot vagy Voros Oktober.
  • Tikal #76266
    Nem, nem olvastam a Vörös Sárkány könyvet, de most a FILM verziokról beszélünk, és nekem ott a Bárányok hallgatnak a legjobb, mindkét Vörös Sárkány feldolgozástól jobb.
  • Dynamic
    Ha valakinek a Bárányok hallgatnak FILM tetszett, az nem olvasta a Vörös Sárkány KÖNYVET, mert könyvek között(!) az a legjobb. Vagyis ha valakinek külsőleg a Lamborghini jobban tetszik, mint a Ferrari, az biztos, hogy nem ült Ferrariban, mert az gyorsabb. Mi van??
  • Guren
    tény, hogy leszarós egy filmes topikban
  • tomsolo
    Tény, hogy nem olvastok könyveket, mert ott a Vörös Sárkány a legjobb. ;)
  • tutituti
    +1
    de utána tény s való hogy a Vörös Sárkány a második legjobb
  • Tikal #76261
    ??? Silence of the lambs a legjobb, be viccelj már :)
  • grebber
    Paranorman 3D - A 3D-s mesék közül látványilag messze a leggyengébb.
    Texasi Láncfűrészes 3D - Fos 3D-s hatás (ezer éves véres valentinben jobban megcsinálták a képből kijövő fegyvereket) A főszereplő csaj viszont egész csinos volt
  • viizo
    Gyorsba' az utóbbi hét termése:

Beautiful Creatures / Lenyűgöző teremtmények

Twilight koppincs kicsit másképp, Jeremy Irons és 1-2 CGI ér egyedül pontot. 10/4

The Last Stand / Erőnek Erejével

Schwarzi öregszik, fura látni így - eredeti nyelven még mindig komoly akcentus rulz, de én mindig bírtam. 10/5

Dark Skies

Klisés, szinte végig egy házban játszódó, de meglepően élvezhető thriller a csúnya szürke marslakókról, kézikamera nélkül. Utóbbi miatt pirospont, repül is rá a 10/7.

Jack Reacher

Klasszikus régivágású akció, Tom is hozza a szokásosat, tetszett. 10/8

Red Dragon / A Vörös Sárkány

A sorozat miatt előszedtem a filmet, és szentségtörő módon még mindig ez jön be nekem legjobban a trilógiából. 10/8
  • Zephyr Retiring
    Igazad lehet :)
    Legközelebb jobban figyelek. De most nekiesek a következő érdekesnek tűnő filmnek..csak annyit árulnék el előre róla, hogy meglepő módon eddig mindenkinek tetszett aki látta..
    Hát, én nem sok ilyen filmről tudtam idáig :)
  • Synchronous
  • Malakai
  • extra sensory
    uhh..

De hogy lehet akkor ezt a címet adni neki hogy Cthulhu? Ha én egyszer egy olyan című filmet kezdek el nézni hogy Cthulhu, akkor felhőkarcoló méretű tengeri szörnyeket akarok látni, meg látványt, meg akciót és persze kellő misztikumot is, ami a filmhez jár... Hozzányúlhatnának már egyszer normálisan egy Lovecraft műhöz és nem kéne sajnálni a pénzt sem hozzá.
  • Prof William
    Ha egy bűnrosz filmet akarsz látni akkor a 2007-es Cthullhu c. filmet ajnánlom. Tulajdonképpen nem is igazán Cthullhu mert az "Árnyék Insmouth felett" -et csavarták egy kissé meg nyakon öntötték egy egész filmen áthúzódó buzidrámával. És ez nem vicc.

Az Cogswell és Gildark szerint ők a horror metaforájával akarják megmutatni egy homoszexuális viszontagságait a kisvárosi környezetben... A baj csak az hogy nagyon nem ezt várja az ember, meg talán jobban tették volna ha nem éppen a híres író nevét és alkotását használják erre.

Izgalom szinte nuku, NAGYON lassan csordogáló történet, de cserébe kapunk férficsókokat, meztelen összebújást az ágyban, szerelmi civódást, ágyjelenetet, szóval mindent, amit egy romantikus filmben kaphatunk, csak éppen férfiakkal.

A képi világ és a fényképezés nagyon erőteljes, de a filmet ez se menti meg.

Szóval egy lassú, szépen fényképezett, homszexuális-szerelmi-dráma-thriller(nyomokban)-horrort(éppencsak) kapunk.

A mester forog a sírjában...
  • Dynamic
    After Earth

Szerencsétlen filmet jól lehúzták. Igazából nem "úgy" rossz film, hanem azért, mert semmi extra, amit másnapra elfelejtesz.

5/10
  • genndy
    De még mindig nem jó...
    Tehát "valóság" amit írni akartál.
  • QuippeR
    a valósság is egy szó, annak a mértéke, hogy valami mennyire valós.
  • Zephyr Retiring
    ***valósság = válóság ***
    Pedig van helyesírás kontroll is a telómon :)
  • Zephyr Retiring
    A koszorúslányok bosszúja.
    Ez végre megint egy jó romanikus vígjáték
    Már kétszer megnéztem.

A találmány.
    Nem rossz...de...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..az elmélet ott hibádzik, hogy ha egyszer valósság is lenne az időutazás, (szerintem) akkor sem lehet az utazó egy korábbi időpontban ugyanakkor ugyanott mint a fiatalabb önmaga. Ez paradoxon. De ettől még elgondolkodtató és érdekes film.
    Témában az Időzsaru tetszett nagyon annó még Van Damme-tól...