106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • The Protector
    Én láttam a filmet de képtelen voltam végignézni annyira nem tetszett.
  • Zephyr Retiring
    Apa ég!
    Voltak fenntartásaim, de mégis megnéztem.
    Szandlár Ádám több filmje is csalódás volt számomra. Most viszont újra jól szórakoztam. Voltak jelenetek, amik a jóízlés határától hajszálnyira voltak..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vérfertőző menyasszony, óriáscsöcsű zabagép sztriptáncos, kiéhezett szexnagymami.....ja, és egy fehér csóka aki valaha valami "àjsz ájsz bébi" féleséget is elrapelt :)

Viccet félretéve: nagyon bejött.
    Erős 8-as azon a 10-es skálán.
  • Tikal #76326
    "Igaz az Acélember nem is akar többnek látszani mint ami. Mintha a rendező tudta volna hogy a többi dolog senkit nem fog érdekelni és csakis a szemkiguvasztós látványra épít. "

le is írtad.. ez a film nem akar több lenni... aztán meg felhozol ellen példának két olyan filmet ami még el sem készült :)
  • BoneDragon
    Ez egy szuperhősös film, nem is akar több lenni, mivel ennek a látvánnyal és a zuzással kell aratnia... Nem értem mit várnak egyesek. Kaptak már nyáltengert is az előző résszel, az se volt jó, most meg kapták a lényeget de ez se jó.. Ha az ember ennyire szörszálhasogató ne nézzen meg ilyen filmet, mert nem neki való.
  • BoneDragon
    Hobbit számomra pont hogy középkategóriás volt. Csak a 3D volt kiemelkedő.
  • zoliii
    Szerintem jó volt az új Superman film. Elég látványos film lett! Csak nem mindig jött ki sajnos a 3D! :(
    Smallville-ben való harc király volt! :D
  • hiper KOCKA
    Azért maradjunk reálisak. Ha a látványorgiát és a frappáns CGI-t kivesszük, marad egy középszerű történet különösebb fordulatok vagy drámaiság nélkül, és itt-ott döcögős színészi játék + logikátlanságok.
    Ez a mozi olyan mint egy gusztusosan kinéző ennivaló, ami egyre csak csábít hogy beleharapj, de mikor ez megtörténik kissé ízetlennek bizonyul.

AAA kategóriás is lehetett volna ha valaki átszabja a forgatókönyvet, 1-2 színésztől megszabadul és mer többet is dobni a vászonra egy kis csihi-puhinál.

Igaz az Acélember nem is akar többnek látszani mint ami. Mintha a rendező tudta volna hogy a többi dolog senkit nem fog érdekelni és csakis a szemkiguvasztós látványra épít. Ez most még elég a sikerhez, de pár év múlva már nem biztos. Az Avatar 2-re nagyon készül Cameron, tisztában van a mércével, már sztem meg is nézte az Acélembert, tudja hogy ennél is nagyobbat kell dobnia látvány terén... hisz ha már van egy színvonal azt nem érdemes lejjebb adni.
    De olvastam hogy a Bosszúállók 2 is nagyon oltani fog... tehát a puszta látvány nem elég még egy szuperhős moziban sem. Szórakozzon már jól a néző a jegy áráért akkor is mikor épp nem püföl senki senkit.
  • viizo
    gyengébb filmnek?

ha az új Superman nem AAA kategóriás film, akkor nem tudom melyik az :)
  • szucsy89
    Acélember

Az volt a baj, hogy túl sokat vártam a filmtől. Ott volt Nolan neve, és azt hittem ismét egy klasszikus fog születni. Erről szó sincs, jó film lett, de nincs meg az a plusz benne. A látványa csillagos tizes, a története és 1-2 logikátlanság (persze, szuperhős filmben miért is akarok ilyeneket keresni? :D) miatt viszont annyira nem jött be, már-már csalódottan bandukoltam hazafelé a moziból.
  • The Protector
    Érdemes megnézni.Azóta vártam a filmet mióta kijött az első trailer.Sztem nagyon nagyon jó lett minden téren!!
    Én IMAX-ban néztem,minden fasza volt,de nem volt sok 3d efekt(aminek örültem is)
  • genndy
    Pedig az eddigiek alapján pont hogy látványos lett (meg nem is rossz), tehát lehet hogy érdemes moziban nézni (én még egyelőre gondolkozok ezen).
  • davidka003
    Nem arról van szó, csak valahogy én ezt ilyen gyengébb filmnek gondoltam amit nem érdemes moziban nézni.
    Persze Hobbit meg ilyesmi nagyobb filmek moziban nézősek.
    Na a lényeg, hogy én erre a superman-ra nem mennék el a trailer alapján. Max itthon megnézem majd.
  • Sir Quno Jedi
    Hagydel, ez van, vannak akiknek örök szájenfigsöny marad, hogy MOZIBAN IS LEHET PREMIERFILMET NÉZNI... :D
  • davidka003
    Az is lehet csak olyan soknak tűnt a beírások száma, hogy már már gyanús lett. :D
  • genndy
    Esetleg elmentek moziba és megnézték?
  • davidka003
    Iron Man 3

Nagyon rossz volt.
    Első rész még fasza volt. 2. rész elment.
    De ez nulla. Túlságosan elnyújtották és nevetséges volt az ellenség is.

#76312: kijött valami normális relanz vagy miért ír mindenki erről a filmről?
  • hapi
    Acélhapsi

(Csak hogy én is rögtön tök poénosnak tűnjek)

9/10
    Csak 2 dolog nem tetszett:
    -az elején nagyon közelről remegő kézzel fotózták az akció részeket, mikor megy már ki a divatból ez a "sekicam"? Egyáltalán kinek jó ez?
    -A másik a túlságosan "valóságos szűrő" mintha dokumentum film lenne annyira valóságos, a szart, ha doksi filmet akarok nézni átkapcsolok a spektrumra.

A többi nagyon ott van lehet itt sírdogálni hogy ez nem volt jó meg az nem volt jó ez egy szuperhős film és annak az egyik legjobb.
    Ami+++++jó az a zene!
  • AnuluWork #76311
    Phantom
    5/10

Az ember azt hinné, hogy végre egy jó kis atomtengeralattjárós tengeralattjárós film lesz többek közt Duchovnyval és ifjú Indivel, miközben a főszereplő kapitány Ed Harris, erre olyan a történet, mintha a Clancy-féle HFTRO-ból ellopták volna a film negyedét (bár igaz történet alapján íródott, de hogy ők loptak Clancytől, vagy Clancy lopott az igaz történetből, az lényegtelen), a K-19-ből meg a feszültség 10%-át, és rábízták volna egy rendezőre, akinek épkézláb filmje sincs.

Az egyetlen értékelhető jelenet az
    Harris epilepszia rohama és az utolsó kikötői jelenet
    volt, ami kevés egy ilyen filmtől. Ultrahülyeség, hogy az elvtárs szó el sem hangzik a filmben, ahol pont dübörögni kezd a Szovjetunió ...
  • AnuluWork #76310
    Erased (The Expatriate)
    5/10
    Jól indul, egy ideig még jól is folytatódhatna, aztán nem vezet sehová.

Hogy miért kellett ezt Belgiumban forgatni? Nem értem. Látjuk benne az antwerpeni pályaudvart, ami egy baromira nem biztonságos környék, de itt az. Bemutatják a panelban élő bevándorlókat, megtudjuk, hogy egyik-másik nagy arc azért elég szépen boldogul, tele lóvéval, és van pár vágókép Brüsszelről, amiben egy a belvárosból, oszt sanyi. Ilyen alapon bárhol forgathatták volna, Trondheimtől, Bécsen át Moszkváig, és a történetben kár nem keletkezett volna, sőt, még talán olcsóbb és hihetőbb is a történet. Kicsit a Takenre akartak hasonlítani, de Aaaron Eckhart névvel a főszereplő inkább ment volna popsztárnak, mint akciószínésznek. A pasi Mark Valleyt másolná a Human Targetből, de Valley legalább jól nyomta a figurát, Eckhartnak nem áll jól a szerep. Olga Kurylenko észrevehetetlen.

A film megnézése kb. a Ballistic c. Banderas film megnézésével ér fel ...
  • Bokafix2
    Acélfickó

Van rombolás, van zúzás, van Henry Cavill... aláírom néhol tényleg sok az időhúzás, és Clark gyerekkorára/felnőtté válására tényleg nem kellett volna annyi időt fordítani, de a több mint 2 óra játékidő miatt megbocsátható még ez is.

Színészi teljesítmény szvsz látványfilmnél nem sokat nyom a latban, mivel ez nem a Remény rabjai, vagy a Felolvasó. Itt-ott voltak nem tetsző produkciók, pl. mikor Zod túlzottan átmegy ripacsba és jobban használja a hangját mint a kezét, Kevin Costner néhol úgy mondogatja oda az apai intelmeit mintha prózát szavalna... emberek között is kéne mozognia, nemcsak farkasokkal táncolni.

Lois Lane végre nem egy szupermodell, vagy egy cicababa. Csak egy erős közepes... bár a színészi teljesítményéről is el lehetne ezt mondani.
    A Clark-al való kapcsolata kidolgozására nem nagyon jutott ideje a rendezőnek, mivel Clark amennyi kőművesmunkát végez, nem sok ideje marad enyelegni, így ellaposodott Lois karaktere.

Viszont egy biztos: Clark pizzáján mindig tiszta napenergia lehetett a feltét, mert akcióra látványra nem lehet panasz. Ez a film ha csak a történetvezetést és a karakterek megformálását nézzük mindössze 5/10 nálam...

De irdatlan szupertevékenységek folynak a filmben és olyan vehemenciával tolja a rendező az "ereszd el a hajam" részeket a néző retinájába, hogy az agyi idegpályák szintén lerobbannak a két szupererős adófizető kültéri demonstrációja közben. Emiatt 9/10.

Hölgyeim és Uraim, ilyen masszív felépítésű sejtszerkezetet spenótevéssel nem lehet elérni. Szülessen Ön is a Krypton-on!
  • The Protector

Végig sem néztem anyira érdektelen semmit mondó,pénz szagú szar lett
  • Sir Quno Jedi
    Acélemberke

Nem is volt ez rossz kérem, csak a felvezetés volt hosszadalmas, felesleges művészi lassításokkal és időhúzással. A faterja halála az még elment (az is csak azért mert rohadt jó feje van annak a színésznek), de volt jópár, amin bealudtunk.

Szupi kicsit tényleg bevándorlónak néz ki, de néha oldalról majdnem hasonlít a feje (már-már).

A baszkodjuk egymást házakba és bontsuk le a fél várost, miközben a halandók szájtátva rettegnek és gúvad a szemük effektus itt is megvolt. Ezeket a rajzfilmekben is mindég untam, dehát ha kvázihalhatatlan izék püfölik egymást, ez a szokás.

Voltak benne következetlenségek, de végülis mind magyarázható.

Nem 10/10, de a szokásosnál jóval profibb cuccz.
  • viizo
    A Good Day To Die Hard - Drágább, mint az Életed

Hogy a búbánatba lehetett egy sorozatot így elrontani? Pedig a rengeteg lehúzás után már úgy ültem neki, hogy itt csak pozitívan csalódhatok. Nos nem sikerült.

- kézikamera, fujj
    - forgatókönyv, volt egyáltalán?
    - feszültség nulla, tét nélküli
    - McClane nagyon megfáradt, pedig tavaly Bruce a Looperben még odatette magát
    - a filmnek ritmusa egyáltalán nincs, az valahol 10 másodperccel a 20th Century Fox logó után elveszett
    - veszettül unalmas
    - egyetlen karakteres alak sincs benne
    - és lehetne folytatni szinte vég nélkül

pontot egyedül BP ért, kár hogy helyenként már túlzottan izzadtságszagúan próbálták Moszkvának beállítani.

10/2

Ha ez lett volna anno az első rész, egyenesen a tékák alsó polcaira került volna, mint abszolút zsékategória.
  • grebber
    Kár volt megvenni a 3D tv-met mindig ennyit várni a 3D-s verziókra
    Amíg nem volt ontottam a mozis verziókat. Most meg csakis 3D-t mindenből.
  • Zephyr Retiring
    A bolond egy napja.
    Hiszek abban, hogy minden országnak, nemzetségnek vannak különösen jó filmjei, amiket érdemes végignézni legalább egyszer.
    Ez egy lengyel filmszatíra. Mit ne mondjak, sikerült átéreznem "hősünk" problémáit. Voltak pillanatok, mikor a könnyeim kibuggyantak a nevetéstől. A vonatos rész különösen jóra sikeredett..
  • Csaba007
    Semmi hír róla.Bár a Krypton felrobbanása után eléggé ottmaradtak egyben a maradványok,előfogják szerintem szedni.De így is elég sebezhető volt az Acélember.
  • Zephyr Retiring
    Elizabethtown.
    Ez elég érdekesen alakult számomra. Este 8 után értem csak haza. Tusolás, vacsi aztán távkapcs a kézbe...nem jó...nem jó...uncsi...láttam...hoppá! Ezmegmiez? Sajna a film fele már le ment, de így is lehetett követni az eseményeket..utólag.
    Nagyon tetszett a film (vagyis a második fele, hogy pontos legyek) annyira, hogy nekem felkerült a többször nézendő filmek listámra :)
    Az ürgét (Orlando Bloom) már több filmben is láttam. De romantikus vígjátékban most először. Nagyot nőtt a szememben az biztos ...
  • Synchronous
    Akkor a kriptonit nem játszik ebben a filmben? Spoilerbe a választ. Thx.
  • Csaba007
    Igazából szerintem éppen,hogy nem.Snyder eddigi filmjei hordozták az ő stílusjegyeit,itt semmi sem utal arra.Szerintem nagyon is érződik a filmen,hogy nem hagytak neki szabad kezet,látatlanba inkább Nolan rendezésnek mondanám,de persze nem az.Snyder utóbbi jónéhány filmje bukás volt,szerintem teljesen fogták a gyeplőt a producerek.
  • viizo
    elhiszem, hogy mindenhol nolan nevével reklámozzák, mert arra mostanában tódulnak a 'zemberek, és biztosan volt is 1-2 ötlete, de ez a film Zack Snyder keze munkája (szerencsére).
  • CalebJoe
    Bár én kifejezetten rühellem Supit, de azért érdekel a film nagyon is.
  • sb1
    Man of Steel

Hol is kezdjem?
    Nagy képregényrajongó vagyok, és örülök, hogy végre nem próbáltak egy attol elrugaszkodott dolgot a torkunkon lenyomni, és egy abszolute képregényhű filmet kapunk végre!
    Néha egy kis üresjárat van a filmbe, de amikor akció van, az álleesős!
    Kicsit az elejét elkapkodták, nagyon nem ismerhettünk meg pár fontos szereplőt, így nem is sajnáljuk annyira őket, hiszen nem kötődnek annyira érzelmileg, de ez is érthető, rengeteg dolgot kellett belezsúfolni a közel 2,5 órába!

Abszolute várom a folytatás(okat)!

10/9
  • Csaba007
    Man of Steel

Kicsit felemás érzéseim vannak a filmről,először is egyáltalán nem értek egyet a lehúzó kritikusokkal,hiszen amiket felhoztak negatívumokkal, azok inkább csak szőrszálhasogatások,mint tényleg problémák.Látványos,akciódús,drámai,teljesen hű Nolan nevéhez.Az egy kicsit zavart,hogy néhol a Cgi-on dolgozhattak volna még,főleg amikor repült,ott csak elmosódásokat lehetett látni.A másik gondom meg az volt,hogy a végén a nagy harc egy kicsit unalmas lett,de igazából szerintem ez várható volt,mivel papíron halhatatlanok akarják megölni egymást.A zene fenomenális,Cavil jó színész,bár azért beszélhetett volna egy kicsit többet is.A 3D tényleg eléggé semmilyen volt.Nálam 8,5/10 ,valahogy én éreztem azt az érzést,amit a Dark Knight első nézésekor.
  • Reg5
    Man of Steel

Aztaqrva Ez most rohadt jól esett :D Valahogy így kéne kinézni egy 21. századi szuperhősös filmnek. Amit ebben leműveltek az valami brutális. Látványra 15/10, a soundtrack hatalmas lett.
  • tutituti
    Hatalmas film!

• zzeN
  • Tyler1
    Ez most komoly? Na jó, 1-2 poénon felröhögtem :)
  • cobol
    R.I.P.
  • cobol
    R.I.P.

Nagyon jó színész volt! Nekem a kedvenc sorozatom a Maffiózók,szerintem nagyon ráillet a szerep.De a többi filmjeiben is jól adta magát.
    Ezek szerint nem lesz Maffiózók hetedik évad már.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem rábeszélés akar lenni, de a Maffiózók nem igazán teljesen a maffiáról szól ám :)
    Ha megnézed az 1. részt, imádni fogod :)