106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Claptonic #76408 Ajjaj, majdnem ugyanez az én listám is. Meg kell nézzem az Acélfazont, akkora balhé van belőle:P -
sandor8206 #76407 de ha már comic-film és blockbuster azok közül ezeket tartom jól felépített, jó sztorijú, jó filmnek ahol minden rendben van
Betmen kezdődik
X2
Betmen és Superman 1-2 -
sandor8206 #76406 sorrend nélkül, végül is nem top 10, de ami így hirtelen eszembe jut és nagyon de nagyon bejött és nagyon sokszor nézősek nálam (ezen kívül van sok 10/10 film ami jó, de ezek a bestek)
Jó, a rossz....
Forrest Gump
Birodalom visszavág
Vissza jövőbe
Indiana J és keresztes lovag
Die Hard 3
Mélység Titka
T2
Emlékmás
ST-Khan haragja
-
leírnád a top10 -es filmes listádat? -
sandor8206 #76404 moziban néztem (nem értem miért csak várt filmet lehet megnézni + ha feltűnt volna nem is premierkor néztem ami alap egy várt filmnél? nem?)
+ végül is kamerásba is nézhettem volna, mert a film mint film ott is szar lett volna
olvastam, hogy gagyi lett sok a negatív kritika, de sztem erősen pozitívak
jajj, de gagyi lett ez az új supi -
ES????
Ez is egy velemeny (NEM KRITIKA!!!), akarmenyik tudatlan vagy filmismero ember elmehet a moziba megnezni egy filmet es lehet velemenye is rola, nemdebar??? -
Ráadásul ilyen emberek írnak kritikát a filmekről... A tudatlan ember aki utána néz, vajon milyen vélemények vannak a filmről, ezt a beböfögést látja először. -
Anno *********** filmre csak azért mentem el, mert elkezdtem felfigyelni a rengeteg lehúzós netes értékelésre, hogy mennyire szar noha a trailerből már elég sok mindent le tudtam vágni és ezért nem is nagyon izgattam magam egyébként a megjelenés kapcsán.
(Direkt csillagoztam ki a film címét, mert a TDK sorozathoz hasonlóan ez is vonza magával a flames fostengert. :P) -
Inkább hdcam release gyanús. -
Én sem értem, hogy minek ad ki pénzt az ember egy olyan filmre amit nem vár? :) Ha még tényleg kamerásban nézte...
-
Nem vártad és mégis pénzt adtál érte moziban vagy megnéztél egy látványfilmet, a legelső gagyi kamerás kamerás verzióban? Egyik sem valami okos döntés. -
Gyorsan megelőzöm a negatívokat...
a) ugyan magyar szinkronnal nézted, de tök mindegy: eredeti nyelven sem jött volna be úgysem...
...vagy...
b) eredeti nyelven nézted, de talán inkább szinkronosan kellett volna...
...esetleg...
c) soha többé Acélmuki és társai: a szuperhősök :) -
sandor8206 #76396 Acélember
hát nálam az utóbbi évek legrosszabb blockbustere, nem nagyon vártam de még azt is alulmúlta
karakterizálás, dramaturgia nulla, mivel ez alap egy fimnél így ez is az lett
összedobált jelenetek összessége a film, felbüfögtek mindent ami eszükbe jutott
régi filmeknek se vagyok nagy rajongója, de azok ehhez képest mestermű, a supi visszatér meg egy jó film, mert legyen akármilyen ott legalább voltak szép kerek scriptek, szépen felvezetve minden az elejétől a végéig és nem funkciótlan jelenetek összessége
0/10, de mivel cast azért remek, csak filmet nem raktak alájuk + kriptoni dizájn tetszett, így max 2/10
nagyon de nagyon meglepődtem, hogy ennyire gyenge lett, legalább egy közepes halivúdi iparos munkát vártam -
Dead man down - 3/10 - Total felesleges film, semmi emlekezetes nincs benne, a ket foszereplo kozott nincs semmi kémia, plusz unalmas, erdektelen a sztori, nem ajánlom.
No one lives - 0/10 - Ebben egyszeruen MINDEN rossz. :D
Ilyen szar horrort/slasher-t (vagyakármi ez) még életemben nem láttam, a végén egyszeruen már csak annak szurkoltam, hogy tényleg mindenki dogoljon megfele mihamarabb és legyen vége, semmi értelme, nem is izgalmas, idegesítoek a karakterek, nonszensz jelenetek százaival van tele. Borzasztó egy gány film. -
goldmember #76394 Movie 43
10/10
Ritkán lát az ember ilyen igényesen beteg vígjátékot. -
ja, azt hittem Gergő-s videó, de így már értem hogy szerinted Puzsér jobb, hát ok :) -
SNICKER #76392 én nagyon csipálom a főgonoszokat, mindig nekik szurkolok :D de ebben a filmben, a lawlessben annyira irritált ezt a pearce hogy én is megöltem volna :DD -
300 kritikából hallgattam 5 percet, amiből kiderült, hogy az egy iszlám-náci propaganda film. Köszönöm nekem elég volt. -
Hét mesterlövészből rohadt sok rész láttam és nagyon vágja Puzsér a dolgokat ez látszik.
LINK
LINK2 -
Konkrét videót nem linkelek mert van vagy kétszáz. A youtube keresőbe azt kell írni, hogy "puzsér Hét mesterlövésze". Nemcsak konkrét filmkritikák vannak köztük, hanem toplisták, műfaji listák stb. Szerintem elég jók. Én egy időben teljesen rákattantam. -
Tudnád linkelni mire gondolsz, érdekelne de nem találom, van pár videója a gyereknek! -
Éppenséggel nem, de most hogy mondod rákeresek. -
"Gergő többször támasztja alá értelmesnek tűnő érvekkel a gondolatait mint Puzsér"
Háát, Hét mesterlövészt gondolom nem nagyon hallgattál :) -
Bakker, tényleg, én már el is felejtettem hogy a Dark Knight-os tv2-s arc is ő volt. A kritika szubjektív műfaj szerintem, mindemellett szerintem Gergő többször támasztja alá értelmesnek tűnő érvekkel a gondolatait mint Puzsér. Na meg a zenei ízlésünk is egyezik, szóval többre tartom :) -
Mert a Dark Knight óta nagyon sok embernek a bögyében van. Speciel a DK sirámaival én sem értek egyet, de érdemes belehallgatni a Hét mesterlövész c. mozis sorozatába, mert Puzsér azért többnyire jókat mond. Szerintem Szirmai többször mond hülyeséget, de szimpatikus, megnyerő és hihető módon adja át, ezért többen bekajálják. -
Miért is? Nem mindegy hogy milyen hatásra kezdek el nézni egy filmet? A kockát régóta tároltam, most épp belefutottam ebbe a mondatba, és kíváncsivá tett, ennyi. -
Az 1. rész (1997) még rendben volt.
A többi (Hiperkocka /2003/ és a tér- valóság- és időmachinációjával, Zero /2004/ meg az előzményszerűségével) gyenge volt.
Számomra. -
hátha Puzsér hatására kezdesz el megnézni egy filmet már rég rossz...
imho szerintem mindkét rész jó - a hyperkocka nevű förmedvényt meg kerülni kell -
Őszintén megmondom, a Puzsér Szirmai videóba néztem bele, abban mondta előbbi hogy a Kocka a világ legjobb filmje, a többi rész pedig csak meggyalázza azt. Lehet belenézek, de alapvetően abban hiszek a fickónak hogy ezen témán nincs mit már nyúzni. Meglátom, lehet belenézek majd, csak hogy lássam mennyire van igaza. -
Olcsó film, olcsó színészekkel :) Az alapötlet jó azért.
Nézd meg a Kocka 0-t, az szerintem még jól sikerült (a Hiperkocka számomra már zavaros volt, túlbonyolították a témát szvsz). -
Kocka(Cube) 7/10
Rövid, tömör, velős, de azért picit többet vártam, elsősorban színészi teljesítményben. -
Snitch
Az már régen rossz amikor a "The Rock" -ra drámai szerepet akarnak bízni. Nem azért ül le az ember egy Dwayne "The Rock" Johnson film elé hogy totálba mutassák az arcát hosszú-hosszú másodpercekig és ezt nekünk néznünk kellene színészkedés címszó alatt :)
Ezen kívül a sztori is lapos, nagyon elnagyolt, összecsapott. Hemzseg a klisétől. Bár ez nem is lenne baj ha a többi része oké lett volna a filmnek. Alig volt benne akció.
Én nagyon untam a filmet, az az 1 vagy max 2 akciójelent viszont nem volt annyira rossz.
4/10 -
Volt szerencsém a filmhez, még anno, és nem is értettem, miért bukott a film - formabontó, igaz, de attól (és pont attól!) élvezetes.
Statham egyik legütősebb szerepe.
-
Ezt sztem megnézem... jónak tűnik a sztorija... a mozifilm után nem árt egy könnyed kis rajzfilmecske.
-
Nezd meg a Revolvert Guy Ritchietol. Nem a megszokott Richie film. Szerintem az egyik legjobb amit eddig csinalt. Igaz penztarnal bukott, mert az atlag rajongonak kicsit magasabb a mondanivalo. -
Superman elszabadul
A DC egészen nézhető kis filmecskét dobott össze ezzel a résszel. Főbb szerepet kap Kara, aki Superman menedzsmentje alatt beáll rosszfiút szeletelni Metropolis szerte és közben sok fontos tanulságot megtanul az ereje felhasználásáról és arról mit kell fontosnak tartania az életben. Az erkölcstan óra után viszont irtózatos Brainiac invázió következik és Superman úgy dönt hogy a Jerry Springer show helyett inkább a saját űrhajójában tanítja meg Brainiac közlegénynek, hogy a széllel szemben nem kifizetődő hugyozni...
Így hát repkednek a bal horgok, feszülnek az izmok, mint minden rendes Superman movie-ban. Szépen van megrajzolva, figyeltek a részletekre is, és külön díjazom, hogy Brainiac városlopó tervét milyen frappánsan valósították meg a készítők a filmben.
8/10 -
History of the World: Part I-ról kérnék egy gyors véleményt, milyen többi Mel Brooks elmebajhoz hasonlítva? -
Red Dragon
Ujraneztem, mert volt rola szo itt nem olyan régen, es amire nem emlekztem, ami mar az elejétől idegesitett az edward norton. Ez a szerep nem ment neki, valahogy nem volt hiteles számomra, a film amugy jo volt... -
Remélem, nem gond, ha nem csak mozis / BD/DVD(ről lopás) filmet jellemzünk.
"A 13-as" (2009) tegnap este, m1-esen. - 8/10
Volt minden - jó szereplők (Rourke-nak jól állt, Statham is meglepett), művész kamera beállítások és szimbolizmus (műsorvezető egy létrán, párhuzamosan mellé a kameramozgás), fegyverek, pénz, agy-szétlövés, tesztoszteron.
A vége meg abszolút meglepő volt, mert jól arcon csapta a nézőt.
Emmanuelle Chriqui még mindig jó bőr. -
viizo #76369 Jack The Giant Slayer / Jack Az Óriásölő
Újabb mesefeldolgozás, és ha minimum ilyen színvonalon készülne az összes, elégedett lennék. Az egyszerű, és már ezerszer látott történetet (szegény sorsú fiú megmenti a világot) sikerült lendületessé és élvezetessé varázsolni, és bár az óriásokon és néhány CGI elemen igencsak felfedezhető, hogy nem valóságos, mégis egyben van a képi világ.
10/7