106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Hát általában igen.
    Ez a tézis szokott az alapeset lenni.
    Persze azért akadhatnak kivételek is :)
  • Tyler1
    Nem értem az összefüggést, aki kedveli a horrorfilmeket, az nem nézhet vígjátékot, és fordítva?
  • IXEMGabeo
    olyan viccesek vagytok:DDDD
  • Zephyr Retiring
    Spagnol - Magamat sem értem.
    Horror kedvelők mindenképpen kerüljék ezt a jó könnyed kis vígjátékot :)
    A vége lehetett volna vidámabb is, de így is tetszett.
    10/7,5.
  • cobol
    ja a film első pár perce nagyon jó,szívesen ott lettem volna
  • cobol
    Spring Breakers: 5/10. kicsit elvont és kicsit beteg film.

De James Franco-nak jó áll az idióta szerep,el tudtam volna képzelni anno a TDK-ban Jokerként.
  • Fehercsoki
    :D:D
  • precision
    ha te megértetted volna akkor nem "majmoznád" le őket

de ez a filmes topik srácok, tessék máshol művelni ezt a színvonalas IQ huszár eszmefuttatást...
  • Fehercsoki
    Látom sikerült megértened az evolúciót:D:D
  • Kmarha
    Még jó hogy téged Isten teremtett és nem a majmoktól fejlődtél ide
  • ProGabe #76638
    Milyen magányos lesz majd az egyedüliként maradt agysejted, miután meghal az egyik :(
  • Fehercsoki
    Hát ezt mond az evolúciónak:S
  • AnuluWork #76636
    Stand Up Guys
    8/10

Remek film. Expendables 60+ is lehetne a címe, annyira jól sikerült a casting. A történetet a színészek teszik teljessé, és bár nehezen indul be, végül remek kikapcsolódás. A temetési jelenet zseniális.
  • Béka Benő
    Ez azért durva volt !
  • Fehercsoki
    Mit vártál egy olyan filmtől aminek 2 majom a főszereplője?:O
  • cylonflatus
    Trance - megnéztem, gyorsan fölléptem ide, gondoltam írok róla valamit, de rá kell döbbennem, hogy azt se tudom eldönteni, hogy tetszett-e egyáltalán. Lehet a nagyon friss élmény miatt és ülepednie kell, mindenesetre már ez is jelenthet valamit, egyfajta kritika az, hogy egy ilyen kérdésen gondolkodnom kell. Annyi viszont biztos, hogy rájöttem még mindig szerelmes vagyok Rosario Dawsonba.
  • sandor8206
    Föld után (After Earth)

Hát ez is egy kritikán aluli halivúdi blockbuster
    1; Rendezés semmi extra, sőt a film első fele a montázzsal pocsék, flashbackek teljesen szarok és unalmasak
    2; script semmi extra, + orbitális faszságokkal (sas segít vagy valami ilyesmi, mozgás érzékelést színével jelző ruha vagy mi??? nagyon jól jön egy dzsungelben a fehére váltó ruha)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az ellenséges idegen, se nem lát, se nem hall, se nem szagol jól, csak a félelem feromont érzi??? ekkora faszságot és élőlényt kitalálni??? egy ilyen élőlény életképtelen lenne
    ok, film sok mindent be szoktam nyelni, de ez már tényleg kritikán aluli script írás, hogy valami értelme is legyen a filmen végig mondogatott, félelem-faszságnak kitalálnak egy ilyet
    lőfegyverek teljes hiánya, nevetséges, kihúzták ezeket mert nem működne a film velük, ennyi
    hát nagyon értelemes és kerek script :-)
    3; 1000 évvel az elhagyott Földön játszódik? ÉS? semmi extra, akár XY-bolygón is lehetne
    4; színészi játék, Will Smiths semmi extra, fia kritikán aluli, nem akarom bántani a fogyatékosokat ,de gyerek végig olyan bambulós majdnem elcsöppen a nyála fejet vágott

Semmi izgalom, semmi feszültség, CG gyenge, script gyenge, utálom ezt írni de klisés jelenetekkel (tisztelgéses beszarás, hányszor lövik még ezt filmen???) volt tele

Szóval nem tudok mit pozitívan értékelni, ritka szar blockbuster lett ez is
  • SötétBarom
    Nekem nagyon tetszett, főleg ha figyelembe vesszük, hogy minimál költségből dobták össze. Egyedül a vége sántított egy hangyányit, lehettek volna kicsit diszkrétebbek is.

Mondjuk csak fényeket mutatnak, nem pedig egy ilyen mátrix szerű baszott neonoktopuszt... :DD
  • Bachstein
    Europa Report: Remek space drama, ami igyekszik a realitás talaján mozogni, nem fullad az egész ostoba meneküljünk az idegenek elől-szituációba, jól adagolja a feszültséget és végig fenntart benned egy kellemetlen érzést. Kurva nagy az univerzum, rideg, félelmetes, ismeretlen... Indie filmhez képest kifejezetten igényesre és jóra sikeredett, kategóriáján belül simán 8/10. Sci-fi rajongóknak kötelező, kicsit talán a Sunshine-hoz tudnám hasonlítani, annyi különbséggel, hogy ez nem fordul át a végére lélektani horrorba.
  • AnuluWork #76629
    New World
    8.5/10

Zseniális koreai alkotás, a Szigorúan piszkos ügyek stílusában. A leszámolás résznél erőltetettnek éreztem a közelharcot, ha ez amerikai film lett volna (még lehet, ismerve őket), tuti lőfegyverrel oldják meg a dolgokat, szerintem jobban is mutatott volna, viszont még így is ütött, pont belefért.

Több, mint két óra, de minimális üres járat sincs benne, csak feszültség. Le a kalappal, még több ilyet!
  • gulyasandras
    Peter's Friends (1992)

Imádom.

A sokat emlegett "előzmény" (The Big Chill, 1983) egy nagy darab valami, de filmnek nem nevezhető (pocsék színészektől mit is várhatna az ember). Ezzel szemben a csodagyerek 1992-ben egy rendkívül jól összerakott művet tett le az asztalra. (Azóta persze ő is elkurvult rendesen.)

Les aventuriers (1967)

Aki ezt nem látta, az nem látott semmit sem. MEKKORA F I L M!

A videót ne nézd végig, ha még láttad a filmet. (Két perc után: stop.)

Viridiana (1961) - Bár Bunuel filmjeit maratonban szoktam nézni, kedvenc lévén ez gyakrabban előkerül.

Fanfan la tulipe (1952) - Gina Lollobrigida + Gérard Philipe. Pont. (Egyedül a végével nem vagyok kibékülve: túl sok az "akciójelenet".)

The Blues Brothers (1980) - Fantasztikus. A vége pedig beírta magát a filmtörténelembe.

• AnuluWork #76627
    Hogy mondod, Tibi?
  • kaposi1
    Látatlanban nem ítélek.
    Viszont tegnap megnéztem a családdal újra a G. I. Joe: A kobra árnyéká-t.
    Lehet hogy széllel szembe pisálok de számomra ez egy rohadt jó kis látványos akció film még mindig.
    Nem kell komolyan venni az biztos de nem is olyan filmnek készült.
    Viszont a pörgőssége,látványvilága pont arra hivatott amire szánták.
    Végül is azért néztük meg mert ma sort kerítünk a második részére és nehogy bután nézzünk ki a fejünkből ha netán összefüggene az előzővel.
    Minden esetre elég magasra helyezték a lécet kíváncsi vagyok sikerül-e az első látványvilágát túllépniük.
  • dartonita
    Argo:
    Ez(meg mindig)stilszeruen kurvara tetszik,kokemeny.Mint Balogh Tibi es bandaja :)
    Szorakoztato,remek szineszekkel operalo magyar film.Meg olyan kislanyok sem tudjak elrontani mint Steiner Kristof vagy Jakso Laszlo.
    2-3 evente ujra kell neznem,zsenialis dolgok vannak benne.
    7,5/10
  • Blasta
    Ajjj, detudtam
  • Zephyr Retiring
    Pedig milyen lelkesen vetetted bele magad :)
    Ha szeretnél tényleg olyan igazán jó horrort nézni, akkor javaslom megtekintésre a klasszikus Hellraiser sorozatot. Nekem ott vannak a horror top 10-embe ;)
  • Tikal #76622
    Ennyire eltolódott az értékrend...
  • Sir Quno Jedi
    pedik nekem is tetszett, a vége felé az üldöződős idiótaságokat leszámítva.
  • Béka Benő
    ...és az a film meg is bukott.
    Hát, igen ez van amikor Bay sztorit pakol a nyári blockbuster-ébe.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem má ez is az manapság. Uncsinak mindenesetre uncsi és ez jelzés értékű... :D
  • zorrobomber
    Ha a hullák száma kevesebb mint percenként 5 az már művészfilm.
  • zoliii
    Eleven testek -> egy beteg, zombis film, de jó! :D

10/10
  • Blasta
    Wut? A life of pi muveszfilm??? Nanema'
  • Bokafix2
    Marnie

Az egyik legjobb pszichothriller Hitchkok-tól... piskóta koromban már láttam mikor a szüleim nézték persze úgy hogy ők ne vegyék észre, de nem sok maradt meg belőle... Most eszembe jutott és újra megnéztem. Ez a film annyira durva, olyan ügyesen adagolja a feszültséget hogy le a kalappal előtte.
    Sean Connery brillírozik, jót tett neki ez a kis filmbeli kitekintés a James Bond-os korszakából, örülök neki hogy igent mondott erre a filmre.
    A film végi csavar egyedülálló, és lényegében ezzel választ is kapunk minden film közben felmerült kérdésre.

9/10
  • Sir Quno Jedi
    Pi élete

1x meg lehetett nézni. Jó is volt. Másodszor nem biztos, hogy kibírnám, ahhoz rettenetesen, sőt elképesztően vontatott. Oké, hogy művészfilm, de ha belealszol, akkor úgy mégis...
  • Zephyr Retiring
    Jack Jack - az igazi rocksztár az első próbán meghal.
    Egy újabb véleménymegosztó alkotást láttam..
    ..amikor már azt hittem én már mindent láttam, általában akkor jön a felismerés: már megint pofára estem..
    A rockereknek a társadalomban mindig elég alja hely jutott. Valamennyire ez még ma is így van..sajnos. Talán nem is kell részletezzem: miért. Pedig az igazság természetesen megint merőben más, mint ahogy a legtöbben gondolnák..
    Kevesen tudják, hogy a zord kemény külső a legtöbbször érző szívet takar. Pedig de.
    Ez a minek is nevezzem: talán road movie, azt mutatja be, hogyan tud összekovácsolódni 4 külön világból érkezett ember, akiknek mást és mást jelent a rock fogalma. Az érzelgőstől a lazán át a keményig a rockot másnak és másként látók és érzők pár hétre összefognak, összeállnak egy új egységgé és kreálnak együtt egy zenekart és egy eredeti albumot. Közben végig jól szórakoznak, és heccelik egymást.
    Ez az a világ, amit a divatzenészek és DJ-k sosem fognak így megtapasztalni. A filmet az IMDB-n eddig 8-asra értékelték..
    Az elkészült album a szakma és a közönség szerint is egy hallgatható kellemes kis rock'n roll album lett a 80-as évek hard rock érzését tovább szőve...

Megtekintését már csak azért is ajánlom minden rock'n roll-t szerető és elviselő embernek, mert hasonló alkotás eddig még nem sok készült.
  • sz4bolcs
    X-men: First class 8/10

Kiváló előzményfilm.

• kaposi1
    Coffin Baby 2013

Igazad volt ez valóban egy beteg film volt.
    Céltalan hentelés,belezés.
    Huszadrangú színészekkel akinek a "játékát" nekem volt szenvedés néznem.
    Kár volt rááldozni az a másfél órát.
    Ebben a kategóriában vagyis hogy elrabolunk embereket és fogva tartjuk vagy azonnal megöljük őket egy használaton kívüli raktár épületben kategóriában vannak ennél sokkal jobbak.
    Senkinek sem ajánlom.

Egy pontot kap a tízből kép minősége miatt, de ez már nem film érdeme.
  • dartonita
    GI Joe Retaliaton:
    Ez jobb lett mint vartam,egeszen szorakoztato akciofilm.Se tobb se kevesebb.Adrianne Palicki pedig rendkivul kellemes a szemnek.
    6/10

The expatriate:
    Ez a mufaj nem all tavol az izlesemtol(Bourne filmeket faltam rendesen),de itt valami nagyon el van baltazva.Eleve fogalmam sincs miert akarna barki Olga Kurylenko-t latni akarmilyen foszerepben ahol beszelni kell,szineszkedni es nem csak pucsitani.Nagyon gyenge szinesz.Aaron Eckhart viszi a hatan a filmet,aminek a forgatokonyve es rendezese sem lett az igazi,de vegulis ha nagyon muszaj akkor egyszer nezheto.A lanyat jatszo szineszno is inkabb idegesito mint szimpatiat kelto.
    4/10

2012:
    Lovesem nincs miert neztem meg ujra,anno azt hiszem bejott.Most kb sirhatnekom tamadt a gyenge szineszektol,dialogusoktol.Ezt a CGI sem menti meg,borzaszto.Kar,imadom a katasztrofafilmeket.
    2/10
  • genndy
    A hiba az ön készülékében van. Nekem meglett :)