106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
pauly #76728
:D -
sandor8206 #76727 + a Magnumban volt is egy rész, ami ilyen Indisszerűkincskeresős volt és Tom Selleck direkt Indiana Jones full kosztümbe nyomta, kalap, bőrdzseki, ostor
Nem volt rossz!
Bár az biztos, hogy Ford=Indi
Vannak olyan szerepek amik tényleg összenőttek a színésszel és én se tudnám elképzelni, hogy más játssza -
Pff.. Hát nálam a Transz az év egyik legjobbja.
Pacific Rim
Erről már mindent leírtak, de egyvalamit nem. Csak engem zavart, hogy az akció jelenetek nagy része full sötétben játszódik, és a Jaeger és Kaiju küzdelmekből sokszor alig lehetett kivenni valamit, mert a megjelenítés módja miatt totál kaotikusak voltak? -
Jól tudod, csak közbejött neki a Magnum sorozat. -
Indiana Jones és az utolsó keresztes lovag
Még mindig zseniális, 8-9/10, azt olvastam róla, h Tom Selleck-et akarták eredetileg Indy-nek!!!! Az totál bukás lett volna! -
nézd meg ezt is... biztos annyira nem szar :)
-
Engem nem érdekelnek a nők,csak a gépnek élek! -
Snitch (2013)
6/10
Nekem annyira nem jött be. Közepes film, amit egyszer megnéz az ember. -
"Ami a kezem ügyébe akad megnézem.Darálni kell mert közel 1k van már belőlük"
MI A RÁKNAK???? Szar noket is megdugsz, netán moslékot is eszel, csak mert NEM 100%, HOGY SZAR?
-
Transz. Nekem nagyon nem tetszett. 10/2. -
nem mérvadó az imdb sem de ami 4 (v. inkább 5) pont alatt van az már gyanús... :) -
pedig sok időt takarítanál meg vele.... -
Én nem az az ember vagyok aki bármilyen oldal pontozását figyelembe véve néz filmet /játszik játékkal.
Ami a kezem ügyébe akad megnézem.Darálni kell mert közel 1k van már belőlük -
imdb-n 3,1 és 3,2... -
Halálos Lejtő
Halálos menedék
Vér gyenge filmek, kerülendőek! -
és honnan tudod, hogy remek családapa volt, ismerted? -
IXEMGabeo #76712 És persze, hogy egy nő miatt lett öngyilkos...remek családapa volt mégis válni akart tőle a felesége... -
R.I.P. Olvasztó Imre, köszönjük neked a magyar filmgyártás talán legnagyobb kultuszkarakterét.
-
Szerintem a Hullajó a legjobb horror-vígjáték. -
44 Minutes -
SNICKER #76708 sziasztok. keresem azt a filmet ami arról a 2 bankrablóról szól, akik elkezdtek AK-val lövöldözni a rendőrökre. -
Szívesen. :) -
köszi -
A Google segített. -
De, tudja.
Nem filmből van, hanem "Loiter Squad" című amerikai szórakoztató műsorból.
Check This Out, Yo Man! -
Én?
Hát én csináltam ezeket a filmeket? :D
Neked van kedvenc horror?
(Vígjáték esetleg? ...vagy horror vígjáték? Mint pl.: Alkonyattól Pirkadatig...) -
Üdv
Nem tudja valaki mi ennek a filmnek a címe?
-
G.I. Joe Retaliation
5/10
Ezt a baromságot! Pedig kiskoromban imádtam rajzfilmen, de ez alulmúlta az első részt is. -
Gyere ki és játssz -
pauly #76699 Eden lake,The girl next door,House at the End of The Street? -
Az utolsó ház balra/Köpök a sírodra c. filmekhez hasonlót tudnátok ajánlani? Köszi. -
kajak kevered a stílusokat -
Az elso resz latvanyos sci-fi volt. de ebbol meg az is hianyzott. -
"Én ritkán nézek horrort."
Ennyit mondtam a témáról.
Visszakeressem hol, vagy menni fog egyedül is? :D -
J.I. Joe? 
Amúgy az ilyen filmek tök gyerekesek... helyenként látványos, ámde irdatlan gagyi az egész. A Pál utcai fiúk-on jobban izgulsz. -
Pedig te nem is szereted a horrort... XD -
Reg5 #76692 +1 Tegnap este néztem meg, de bár ne tettem volna. -
hapi #76691 J.I. Joe retaliation
Mi volt ez a szar?
10/3 -
Alien filmek. Pár meg volt. Sajna egy idő után uncsik ugyanazok a klisék...
Ördögűző. 73-as (volt másik?) tetszett. És ha már itt tartunk, hasonló kategória a Stigmata. Imádtam. Vhs-en volt meg (az Ördögűző) első filmként. Második volt a Sötétség Fejedelme. Szintén jó.
Akkoriban még tudtak jó horrorokat készíteni..
Ragyogás. Egy dolog miatt maradt ki: olvastam. King rajongóként több tucat könyve meg van. Egy-kettőt filmen is megnéztem...háát...
Ne sértsek meg senkit, de könyvben ezek jobbak.
28 nappal később...ez tervbe volt/van...de...természetesen csakis majd 28 nappal később tekintem meg :)
Amúgy Rémálom sorozat is bejött még (de szintén Alien betegség: uncsi) ...
Viszont az 1408...(ezt még nem olvastam) ... Elgondolkodtat, hogy adjak megint egy esélyt a jó horror filmeknek. Amik esetleg végre valahára valami értelmesről is szólnak és nem csak értelmetlen mészárlásokról... -
Lantee #76689 Pacific Rim
Pénzt ne adjatok érte! Egy hosszú baromság, techdemónak csak-csak, de egy ruppót nem ér.