106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
miről beszélsz a 2. is kiváló, jobban is szeretem mint az elsőt, a harmadik tényleg gyenge lett -
gulyasandras #77410 La notte (1961)
Antonioni legjobb filmje. Mastroianni ezüstérmes filmje (8½). Moreau egyszerűen ELBŰVÖLŐ; Vitti pedig felkészül: L'eclisse és Il deserto rosso.
Spaceman from Pluto (1985)
A zárómondatok zárómondata:
Ilyen mondat után ennyire gagyi zenét berakni...
Egyszerűen elrepült (mit elrepült, elröppent) ez a két óra. (Igaz, főszereplőnk családjából mindenkit kinyírtam volna.)
A két folytatást már nem kellett volna megcsinálni; a 2. rész egy (gyenge) tévéfilm szintjén mozog, a szánalmas 3. részre már szavak sincsenek. -
a játék kurva jó lett, temérdek beszólás, utalás. addig nem ismertem a karaktert, de a játék után tényleg az egyik legjobbnak tűnik. :-) -
Prof William #77408 Deadpool jó arc. :) Az egyik legjobb Marvel univerzumban. Kíváncsi vagyok, hogy ha tényleg csinálnak belőle filmet mennyi jön át a karteréből. -

Egyetértek amúgy a piros karakterrel :) -
Prof William #77406 Ha már Star Wars.
-
Az új Star Wars-ban például Anakin is is ezt szajkózta. -
:DD -
Keresek egy filmet, amelyben a főszereplő többször is valami ilyesmit mondott:
"Soha ne becsüld alá a képességeimet!" -
bcrics #77402 Step by step :D -
Here you go. -
Üdv!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de tudnátok ajánlani egy-két Jim szerint a világ, Életem értelmei típusú sorozatot?
Lippet -
Na ezt viszont mar passzolom :) -
Jep, de úgy tudom a Starfighternek korábban kezdtek neki. :) -
Na jo, de a starfighter 2 evvel kesobbi a Tron-nál. -
Én még direkt nem néztem meg [megvan bár], mert a teljes Yamato univerzumot látni akarom [minden mozgókép megvan, amit csak be lehet manapság szerezni]. -
Prof William #77395 Ezt láttam de tulajdonképpen értékelhető űrcsata nincs a filmben. De azon kívül nem rossz. Egyszernézős. -
Az egész film abszurditását az adja, hogy Lugoék valóban ekkora balfaszok voltak. A humor forrása legtöbbször a más tragédiája, és ha mélyen belegondolunk azért a szánalmon és a sajnálaton túl, amit egy tragikus esemény iránt érzünk, legyen az gyilkosság vagy emberrablás, adott esetben a körülmények rohadtul komikusak lehetnek. Én mindenféle kínos érzés nélkül vonyítottam végig a filmen, ahogy mindenki a teremben. -
És habár Tront hozzák fel leggyakrabban ennek kapcsán, de Az utolsó csillagharcos megelőzte a nagy mennyiségű CGI használatában, persze olyan is. :) -
Én is szerettem azt a filmet.
Pedig, így, utólag valóban ZS :) -
Inquisitor #77391 Jogos.
Emlékszik még valaki a VHS korszak nagy öregjére az utolsó csillagharcosra? :D
Azt hiszem kb. 80x láttam akkor. Pedig hát eléggé ZS kategória. -
Space Battleship Yamato (2010 film)
"Space Battleship Yamato (SPACE BATTLESHIP ヤマト Supēsu Batorushippu Yamato?) is a live action film adaptation of the original Space Battleship Yamato anime TV series from 1974. The film was released in Japan on December 1, 2010. It was released on DVD and Blu-ray in Japan on June 24, 2011."
Nyilván, WRZ vagy horror áron Japánból Blu-Ray kiadás megrendelése játszhat, de EU és US mozikban nem vetítették még. -
Japánban.
-
Inquisitor #77388 Yamato? :D -
Prof William #77387 Mikor is volt utoljára a moziban igazi űrcsatás scifi? Már nem is igen tudok visszaemlékezni... Talán a Wing Commander volt ilyen de az se ma volt. -
Pain&Gain
Érdekes, hogy sok helyen furán éreztem magam és nem volt kedvem nevetni, miközben már-már zavart, hogy mások szarrá röhögik magukat, ott is ahol nem kéne. Nem tudom miért, talán azért mert szokatlan volt az egyveleg, a prosztó humor és hogy a szituációk valójában nagyon drámaiak, plusz a tudat, hogy a valóságot mutatja be. Valahogy tényleg groteszkségbe hajlott, ahogy pl. próbálnak megölni egy embert, miközben egy csetlő-botló Chaplinként szerencsétlenkednek. Ezeket abszolút nem hibának rovom föl, csak kicsit fura volt.
Ettől függetlenül jó film, és már ha ennyit pötyögtem értékelést is kap: 6.5/10 -
bcrics #77385 Ez a more jól eltűnt, pedig mekkora filmeket csinált.
-
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor azon röhögsz, hogy sokadjára sem tudtak eltenni láb alól egy faszit, és már hajtogatod magadban, mikor döglik már meg, aztán rájössz, hogy ezt anno tényleg megcsinálták egy emberrel, aki átélte ezt az egészet, és rájössz, hogy ez igazából annyira nem vicces, és nem kéne röhögnöd... -
Embere válogatja. -
Igaz. -
passz, a kérdés az volt hogy van e virágboltos verzió -
árnyalatban hogy áll? Grosse Pointe Blank vagy Death At Funeral típusú épp-hogy-szürke, Super esetleg In Bluges épp elég sötét árnyalata, vagy Very Bad Things ill. Observe and Report-féle éjsötét cucc? -
Ki az egyáltalán, aki camos verziókat néz?
-
Csak isten bocsáthat meg
Tegnap este sikerült megnéznem premier előtti vetítésen. Az operatőri munka, a színek, világítás, zene, az egész film hangulata zseniális. A történet, hát...nem is fontos igazából, ez a film nem a történetről szól ha lehet így fogalmazni. Aki szereti a szimbolista ábrázolásmódod annak tudom ajánlani a filmet. Aki nem szereti a művészkedős filmeket az bele se kezdjen a saját érdekében :)
9/10
/off
Nyereményjátékos jegyes vetítés volt a westendben. A közönség kritikán aluli volt, kb 3 percenként fordult meg a fejembe hogy szitáválövöm a sok barmot. De legalább bebizonyosodott hogy nekem csak a megszokott időpontomban kell moziba menni, utolsó pár vetítési napon délelőtt, amikor nincsenek sokan :D
-
cam van már -
Tegnap néztem moziban. Groteszk, fekete humorú akciófilm, amit még bizarrabbá tesz, hogy igaz történeten alapul. Majd ha megnézed a filmet, megérted. És igen, a film minden szegmense megtörtént. -
sorry, utánna gondolkodtam hogy leírtam... a lényeg az hogy érdekesnek tűnik! :DD
-
ezt nem tudjátok kapható e virágboltos helyeken?
-
Kokuhaku / Confessions (2010)
Nagyon, nagyon kellemes japó thrill egy sikeres novella alapján (érdekes, hogy ezt is egy otthon ülő háziasszony ötlötte ki ala' Harry Potter). Egy tanárnő kislányát megöli az általa tanított osztályból két diák, na innen indul az egész flikk mindenféle csavarral - maga a film a különböző egok gyónásai/narrálásai közöttt ugrál.
Rengeteg lassítás van a filmben - és egész jól áll neki -, kiváló a kamera munka, kellemes a zene, nyugati szemmel is teljesen fogyasztható.
Azért van benne pár logikai és pszichológiai bukfenc ettől függetlenül kifejezetten ajánlott.
8-9/10