106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Inquisitor
    Tucker and Dale vs Evil (2010)

Jóféle műfaj paródia, nekem jobban bejött mint a Cabin in the wood.
    Miért nem kéne túl sok horrort nézni?
    Miért nem kéne előítéletesnek lenni és hülyét csinálni magunkból?
    Miért nem kéne az "alfa hímet" követnie egy csapatnak, ha az sík hülye?

8/10

P.S. Ki volt a nagyon nem normális, aki a magyar címet adta neki?
  • Bachstein
    Képtelen vagyok elhinni, hogy akár csak egy részét is komolyan veszi annak, amit csinál. Bár az is lehet, hogy olyannyira egyedi látásmóddal rendelkezik, amit mi, mezei, halandó filmimádók képtelenek vagyunk befogadni, és csekély esztétikai érzékünkkel és képességeinkkel megfelelő módon értelmezni szofisztikált műalkotásait...
    Vagy tényleg annyira ostoba, hogy szarik bárminemű kritikára, nem hajlandó tanulni és fejlődni, csak ontja magából a baromságait. De mondom, akad azért köztük 1-2 szórakoztató darab is. Csak nem szabad túl nagy elvárással nekiülni. :)
  • tomsolo
    Ez nem teljesen igaz, inkább egy szerencsétlenség csak simán a faszi.

Nekem a Rampage tetszett - pedig elcseszte nem kicsit - de főszereplő színész gyerek nagyon jól nyomta (más filmekben is.)
  • Inquisitor
    Engedj be! (Lat den rätte komma in/Let the Right One in) 2008
    Hallottam már a filmről, de csak most láttam, szerintem elég összetett, fura hangulatú, elgondolkodtató film volt. És nem akart mindent szájba rágni.

10/10

Valamiért nem érzek késztetést, hogy megnézzem a remake-jét ...
  • bcrics
    igenigen, szuper kis film volt a Br-.
    link
  • Bachstein
    Uwe Boll már-már asylumi mélységekbe taszította a filmgyártást, bár őszintén be kell, hogy valljam, az első BloodRayne illetve a Holtak háza engem anno kurva jól elszórakoztattak.
  • bcrics
    Ott a megfejtés:D
  • bcrics
    Nálam a Top Vérszopó film az a 30 nap éjszaka.
    Ha pedig készülne film a legacy of kain sorozatból is film az marha jó lenne, kivéve ha Uwe boll ott garázdálkodn a környéken.
  • Bachstein
    Nem igazán hasonlítanám egymáshoz a három alkotást, szerintem elég szűk a közös keresztmetszet, több aspektusból is vizsgálva.
  • Bachstein
    Mégis mi a búbánatos lófasz ez, kérem szépen?
  • bcrics
    Hát, nemrégről láttunk már erről a partvonalról jobb alkotást is.
    -FelhőAtlasz.
    -Inception

• Bachstein
    Több pozitív kritikát olvastam már a filmről, a hozzászólásod egy újabb löket volt hozzá, hogy most már tényleg meg is lessem. Páran az Engedj be!, illetve az Interjú a vámpírral filmekhez hasonlították (hangulatilag), nem tudom, ez mennyire állja meg a helyét, ugyanis a fent említett kettő nálam abszolút a top vérszopó filmek között foglal helyet, de már az a tény maga, hogy a film mellőzi a gyémánttestű műköcsögöket (haha), mindenképpen bizalomgerjesztő a számomra.
  • bcrics
    Bosszúfilmnek ez nagyon gyenge.
    De ha törni akarod rajta a fejed, a rendező mit miért gondolt akkor már emészthetőbb a szellemi elit számárára, gondolom.

Hasonló Klippem van az ő számukra, ezen is lehet agyalni.

• WhiteStar
    +1

Byzantium (2012)

meglepően, már már élvezhető vámpíros film! hétköznapi fejű színészekkel, nem gyémánttestű műköcsögökkel, inkább misztikusba hajló történettel. elég lassan pörögnek az események, ennek ellenére nézhető alkotás. 6,5/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eleanor és Clara, a két rejtélyes fiatal nő egy erőszakos bűncselekmény helyszínéről a egy angol tengerparti kisvárosba érkezik. A lepusztult parti hotelek egyikében próbálnak szállást szerezni. A gyakorlatias Clara a testét árulja, hogy pénzt keressen. Hamarosan megismerkedik a félénk és magányos Noellel, aki befogadja őket a valaha jobb napokat látott motelbe, a Byzantiumba, melyből Clara hamarosan bordélyt csinál. Az ártatlan iskoláslány, Eleanor pedig találkozik a rokonlélek Frankkel, akinek akaratlanul feltárja az igazságot életükről: ő Clara lánya, 1804-ben született, és mindketten vámpírok. A csendes kisvárosban hullani kezdenek az emberek. Ám a múlt, mely elől a két nő olyan régóta menekül, hamarosan utoléri őket - megdöbbentő következményekkel.

• WhiteStar
    na ha már itt járok írok pár sort az elmúlt napok filmjeiből:

Iceman (2012)

érdekes film, megtörtént esetet dolgoz fel, egy bérgyilkosról, a 70'es évek amerikájából. nekem személy szerint nagyon átjött, az állandó sötét hangulat, és ez az "icecold" hozzáállás.
    7/10
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Millennium Films elkészítette az első előzetest a The Iceman című, megtörtént alapokon nyugvó thrillerhez, aminek főszereplője Richard Kuklinski (Michael Shannon) a maffia bérgyilkosa, akinek számlájára 1964 és 1986 között több mint 250 ember halálát írják. Kuklinski családja és közvetlen környezete semmit sem tudott valódi munkájáról, átlagos üzletembernek gondolta mindenki. Gúnynevét – a jégember – arról kapta, hogy áldozatait lefagyasztja, ami miatt a rendőrség képtelen megállítani a halál beálltának időpontját.

The Last Will and Testament of Rosalind Leigh (2012)

Ez a film, egy szar. komolyan, aki tervezi hogy megnézné, az ne tegye. Az elején már már amikor azt hinnéd hogy történni fog valami, hirtelen vége lesz, és nem történt semmi, és nem jöttél rá semmire, és ennyi.
    1/10 és még nagylelkűen.

• Bachstein
  • WhiteStar
    hehe... első két hsz-en szétestem:

iovitza1982 2 hete

Really nice movie. Just perfect for an evening with family.

Mathcoregamer666 1 hete

A better lovestory than Twilight
  • Bachstein
    Persze, ez tipikusan az a film, ami után ha felteszed a teoretikus kérdést, hogy mégis "Mi a FASZ volt ez?!", a válasz benne foglaltatik a kérdésedben.
    Végignéztem, bírtam, viszont nem tartom arra érdemesnek, hogy mélyebben elgondolkodjak róla, esetlegesen bármi mögöttes tartalmat keressek benne. Lehet, hogy igyekszik feszegetni erkölcsi és szociális kérdéseket, de mindezt olyan explicit, naturalisztikus módon, ami már túllép azon a bizonyos határon. DE, legalább az end creditsnél jó a zene .
  • WhiteStar
    :)))) yt-n "néztem meg" fél perc beletekergetéssel végig, és padlót fogtam. pedig rendszeres látogató vagyok a büntitopikban is
  • Bachstein
    Már láttam. Kétszer. Ebéd közben.
  • WhiteStar
    ha ennyire nem akarod elutasítani ezeket a próbálkozásokat, akkor nézd meg a szerb filmet :DD
  • Bachstein
    Úgy ahogy írod, a film szimplán szimbólumokból építkezik. Van, aki fogékony erre, és szeret mélyebbre tekinteni, a tettek és momentumok mögé, van, aki viszont nem.
    Ámde mindebből arra következtetni, hogy a rendező elmebeteg lenne...
    Inkább élje ki az ilyesfajta érzéseit, dühét egy filmben, mint a való életben. Nemde?
    Meg tudom érteni, akinek nem tetszik ez a film, ugyanis ténylegesen jóval közelebb áll művészi, átvitt értelmű képek és mozzanatok sorozatához, mint egy átlag nézőtől elvárt, normál filmhez, mindazonáltal nem szabad élből elutasítani az effajta próbálkozásokat.
  • Zephyr Retiring
    Csak Isten bocsáthat meg.
    "Az egyik leginkább félre-, ill. meg nem értett, néha pedig leleplezett kortárs zseni kapcsán állandó kérdés a filmes körökben zajló diskurzus során, hogy: ez most komoly?"

Idézet a Port.hu-ról a film kapcsán.
    Mellesleg a film tartalmát ott jobban kifejtették: ez inkább afféle bosszúfilm.
  • dartonita
    Nagyfiuk 2:
    Az elsot nem lattam,es ezt vegigszenvedve gyanitom nagyon is jol tettem.Ilyen rosszat reg nem lattam.Steve Buscemi mit keres egy ilyen alkotasban? :(
    1/10 amiben az 1 az Salma Hayek.
  • bcrics
    Only God Forgives

A kézfetisiszták alapköve lehet ez a film.
    Csodálatos vélemények születtek a filmről(Főleg a torrent oldalakon:P) a Spiritualizmus, Szimbolizmus mezsgyéjén lépkedve.
    De bazdki, ez egy Szado-Thrash film, a kéz fetisiszták legnagyobb örömére.
    El nem tudom képzelni rajtuk kívűl kinek tetszhet ez a film.

A fő szál a Drive Gerincéből lett lecsapolva, a Film sodra ugyanolyan, egy kis KillBill mókával megspékelve, de nem olyan Happy massza a film.

Ezt nem lehet filmként értékelni, ez vmi klippes Zsigeri undor a rendező részéről.
    El nem tudom képzelni mi járhat a fejében, vagy milyen lehet a hétköznapokban a faszi.
    Szóval aki egy ilyen filmet leforgat, az reggelente macis papucsban viszi a reggeli kávét a szerető feleségének?
    És utána viszi oviba a srácokat.
    Hát kurvára nemhiszem.
    Sztem az alagsorban egy vájatban gyerekeket rejteget, és rajtuk próbálja kiélni azt amit a filmekkel már nem tud kielégíteni magában.

• Inquisitor
    Van olyan film, aminek egyes részei nagyon jók, másik részei nagyon gyengék, az összhatás közepes néha rosszabb.
  • WhiteStar
    a közepes film mióta véglet? :DD
  • Jakuza1
    R.I.P.D.
    4.5/10
    Gyakorlatilag Marisa Miller csocsein kivul nem sok jot lehet elmondani a filmrol. Klise,klise hatan bugyuta tortenettel, amihez MB humort probaltak vegyiteni, nem sok sikerrel es na persze kismillio CG, ami a mostani filmekre annyira jellemzo. Egyszer nezheto, mert mint ujdonsag annyit hoz a film, hogy nezheto legyen, de nem tobbet.

A nagy Gatsby
    6.5/10

Valahogy nem tudom, hova tenni a filmet, a ket veglet kozott talalhato a jo es a kozepes film kozott.
    Ezt az erzest pedig a film eleje es a vege kozotti szoges ellentet okozza.
    Velemenyem szerint maga a film eleje valahogy olyan pocsek, hogy tobbszor kedvem lett volna abbahagyni a megtekinteset, a modern zenek teljesen szurrealissa tettek a regi kosztumoket es annak az erzeset, amit azok keltettek. Es nem azzal van a baj a film elejevel, hogy vontatott vagy sok a monolog ill. a parbeszedek jellegtelensege, hanem egyszeruen az egesz valahogy olyan gyegren kozepesre sikerult. Ellenben viszont a befejezese zsenialis, ami megmagyarazhatattlanna teszi a gyenge kezdest.

• ZilogR
    Chronicle
    Butaság. 2/10

The Smurfs - az első mozifilm 2011-ből
    Háát, láttam anno a Garfield-et, ami csapnivaló volt, na akkor ez ahhoz képest remekmű. És tényleg szórakoztató volt. Sztem maga kategóriájában megéri a jó besorolást. 8/10
  • Bachstein
    Azt nem láttam.
  • Willenbrock
    Europa Report,lehetett volna ebből egy sci-fi-horror is,így csak sci-fi de elég jó. kb 8/10
  • Willenbrock
    Nem volt rossz,de eléggé hajaz a Helyőrségre az alap ötlet.
  • Jakuza1
    Azt en ketlem a 4db tizenotperces reklamblokkal. :P
  • szabii98
    Az első LoTR is lassan indul be, van benne néhány jó jelenet de ennyi :)
    Hidd el, a kövi részek is jók lesznek. Nekem is nagyon tetszett a Hobbit
  • Prof William
    Ilyenkor jut eszembe, hogy vajon a TV2/RTL mit kezdene egy Spartacus résszel? Kb 10 percig tartana egy 50 perces rész. :)
  • Seth
    Vicces mikor tv-ben megy, mennyi mindent ki kell belőle vágni :)
  • Prof William
    Ráadásul akkor még nem féltek bevállalni a PG 18-at.
  • Malakai
    Veszélyek iskolája?
  • Haffey
    Tudna nekem valaki segíteni? Keresek egy filmet. Régen azt hittem, hogy a Karate Kölyök 2, de nem az. A sztori nagyjából: van egy srác aki karatézik és a bátyja a sulibéli srácokkal elmegy lopni valamit aztán a suliban felakasztva találják meg és az öccse bosszút akar állni. A végén meg karatézik azzal aki megölte
  • genndy
    Ha már Verhoeven: Robotzsaru 1-ben is érdemes nézni a reklámokat, hasonló kategória, mint a Federal Network