106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Iron Man 3
Nekem a 3 rész közül ez tetszett a legjobban. Nem vártam Avengers szintet, de mégis ez a rész elég közel járt hozzá. Meg amúgy is úgy vagyok vele ha Marvel akkor Iron Man jöhet amennyi a csövön kifér. Nagyon jó popcorn mozi lett.
9/10
Star Trek: Into Darkness
Nekem idáig ez a film az idei év legjobbja. Egy percét nem untam. Noha én egy részt nem láttam egy Star Trek sorozatból se de a filmek minőségét látva szerintem J. J Abrams egyáltalán nem barmolta szét a franchise-t ahogy már más esetekben látni lehetett, szóval szerintem a Star Wars is jó kezekbe került, mert ez a pali tud scifit csinálni.
10/10 -
"úgyis csak az álla látszik meg a speciális effektek"
Legyen Buscemi a Bat!
-
szerintem tökmindegy ki játsza Batman-t, 80% úgyis csak az álla látszik meg a speciális effektek. -
a karakter ripacs, heath meg kibaszott jó színész hogy ezt így vissza tudta adni. nézd meg inkább a filmeket újra, és utána folytasd ezt a vitát tovább. -
Kb annyira jol,hogy abba orult bele. -
Now, You See me
Hosszu ideje nem szorakoztam ilyen jol egy latvanyos Ocean`s Eleven szeru filmen.
Nem kategoriaja legjobbja, de ugyesen ossze volt rakva. Habar a csavarra lehet szamitani, megis meg tudott lepni jo par reszevel.
-
SzinesGeza #77725 Maga Joker karaktere volt egy eszement ripacs! Ergo teljesen jól játszotta el azt. ;) -
Azért akár tetszett valakinek a film, vagy Joker karaktere, akár nem, H.L.-t ripacsnak nevezni, több mint butaság. Nagyon jó filmjei és szerepei voltak, tehetséges színész volt, fényévekre a ripacs jelzőtől. -
A karakter ripacs eleve, sőt a TDK-ban jelentősen kevésbé. -
bcrics #77722 Miért így jött le neked?
Érdekelne- -
annyi köze van Fargo-nak a valósághoz, mint a 2012-nek, csak Coen-ék szeretik szopatni a népet. -
Tiszta falusi levegőt, azt szívok mindennap - és ezek szerint, egyedül vagyok a véleményemmel, hogy Heath ripacs volt. -
szerintem te megint szivtal valamit. Le kene allnod az anyaggal:) -
Szívesen írnám, ha úgy volna, de bizony nem ő volt - saját képlopás ez is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Valójában nem ő volt, hanem a Coen testvérek bejáratott storyboardistája. -
Ezek szerint ő volt Prince (a zenész) :) -
Credits - a "Victim in field"-et [a piros kabátos srác, a film elejéről] nézzétek :) - ilyet még nem láttam stáblistában :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
S még valami (BD 1080, angol): ez a vidéki tájszólás, a rengeteg "Yah", és a konzumlányokkal beszélgetés kifejezetten szórakoztató volt.
-
A Coen-fivérek filmje (Fargo) másképp volt morbid, mint a Pain & Gain.
A stílusbeli és túlzásbeli (komolyabb hangvétel) különbségek ellenére, másképp ütött.
Margie monológja a járőrautóban például.
"Fargo" (1996) - 7/10
Szomorú, hogy ez is megtörtént. -
-
És tényleg nem is volt az. -
-
MagyaR #77709 Kick ass 2
Tegnap néztem, meg sem közelítette az 1 színvonalát. Marhára erőltetett volt, az eddigi karakterek is érdektelenné váltak, béna volt a story is, ráadásul túlzottan brutális is volt. Az utóbbi nem is lenne baj egy filmnél, de egy ilyen jellegűhöz totál nem illik. Az 1. résznél még úgyahogy, azért tudtak tartani egy mértéket e téren.
Míg az első rész nálam egy 10/9 pontot simán megérdemel ez mondjuk, olyan 10/4-et. Néha azért volt benne 1-1 poén amin nevettem meg talán volt benne 1-2 jó rész, de összességében nagy csalódás. Bár ez várható is volt sajnos :/. -
Csaba007 #77708 Bale sosem kapott ajánlatot,már jó ideje megcáfolta azt. -
Péntek, holnap igaz meló, de van akinek kötelező szabi - na, az én vagyok.
Este 9:30-tól mostanáig egyenként átnéztem az xvid hun -okat a kölcsönzőben és két és egynegyed óráig tartott olyan filmet találnom, amit talán (!) érdemes megnézni. Igazából már nem is érdekel, mert rohadt álmos vagyok...
Mostani és régebbi filmek: 2/10, jóindulattal...
Vissza fogok térni az olvasáshoz, basszus vagy inkább tanulok valami értelmes dolgot ezek a sz@rok helyett. Lassan felesleges bármiféle filmre pazarolni az időmet. -
xxxpaulxxx #77706 Before midnight
Csodálatos, mint az előző két rész... kissé komorabb, kissé földhözragadtabb, de ennek ellenére teljes mértékben beleillik a sorba. Azt viszont szomorúan láttam, meg nem is, hogy kb összesen voltunk vagy tízen a moziteremben... ez van, Magyarország igénytelen (vagy az emberek?) és gondolom mindenki sokkal előbb nézni(né) meg a Farkast, A Családi üzelmeket, vagy pl a Nagyfiúk 2-t.
Ha valaki azt kéri, mondjak már ebben az undorító bűzölgő romkom mocsárban egy üdítő, hiteles, értékes alkotást, akkor én rögtön hárommal tudok szolgálni: Before... "trilógia":)
8/10 -
goldmember #77705 Nem kurvára mindegy ki rohangál alsógatyában -
Hoz_Hun #77704 Egy kérdés...
Először azonban be kell vallanom azt, hogy én ki nem állhatom a magyar filmeket. De tényleg. Azonban ez csak az utóbbi 10-20 év terméseire igaz, a régi magyar filmek közül van pár amit szeretek (Indul a Bakterház, 2x2 néha 5, Veréb is madár). Szóval alapvetően kerülöm őket. Azonban a minap valahogy a kezem ügyébe került az Abigél című TV sorozat és elkezdtem nézni. Nos, együltömben végignéztem mind a négy részt annyira megfogott. Tényleg nagyon bejött. Valószínűleg az is közrejátszott, hogy a főszereplő Szerencsi Éva nagyon, nagyon szép.
Tudok ajánlani hasonló (hasonló témájú, hangulatú) régi magyar filmet?
(Vagy Szerencsi Éva film is jöhet (ami jó), bár nem valami bő a filmográfiája.) -
bcrics #77703 AztabüdösKurva xD
-
Hoz_Hun #77702 Anaglyph? De hisz már kiadták rendes 3D-ben. Igaz csak a mozis változatot, de még így is jobban megéri, mint a piros-kék (vagy zöld-bíbor) szemüvegekkel szenvedni. -
bcrics #77701 Én amúgy várok már vmi Fasza EyeStormingot.
Nem csak az Avatar 2&3-at, vmi ami Kurvanagyot szól megint.
Anaglyph Szemüveggel.:
Egyedül a Johnny Deppes képnek van jó humora. -
bcrics #77699 És a legalsó:) -
Hoz_Hun #77698 Hahaha az a felső kép az akasztott Batman-nel kurva jó.
-
szerintem a "híres de olcsó" skálán ő volt a megfelelő jelölt.
bár bale 60M $-sem vállalta el a folytatást, kíváncsi vagyok ő mennyit kap majd érte -
bcrics #77696 Ááá
http://cinema.jeuxactu.com/news-cinema-ben-affleck-en-batman-les-fans-se-lachent-21125.htm -
És dalra fakadna? :) -
Tom Waits marha jó Batman lenne és a hangjával sem erőlködnie. ;P -
Már indult petíció is ellene :D
Legyen meg az a 10 millió
-
"Batman can be anybody."
:-D