106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bachstein
    Egyetértek.
  • Csaba007
    Az a 8-10 perc az 7 perc.
  • sz4bolcs
    Ez van, amikor valaki rájön, h. melyik témával könnyú flémet generálni..xD
  • tomsolo
    Olyasmi lehet mint a Kis Vuk Uncut/DirectorCut? :P
  • gombabácsi
    én úgy hallottam, hogy ebből a totálisan rossz filmből plusz 8-10 perc hozzáadásával nagyon jó filmet csinálnak
    XD
  • tomsolo
    Ez inkább giccs volt. Ha jó bűvészes filmet akarok akkor ott a Prestige.
  • viizo
    Star Trek: Into Darkness

Az első rész igen magasra tette a lécet, így sajnos a folytatások átka, miszerint a második rész gyengébb az elsőnél, itt is beigazolódott. A történet nem igazán jött be, és ahogy a stáblista végén megláttam Damon 'amihez nyúlok, elbaltázom' Lindelof nevét, máris megvilágosultam, hogy a forgatókönyvnél bizony ismét az ő keze lehet a dologban. Szerencsére teljesen elbarmolni még ő sem volt képes, mivel a keze bizonyos szinten kötött volt, több dolog is átívelt az előző részből. A karakterek még mindig jók, kivéve a szvsz rém gyengére sikeredett főgonoszt - Khanra, a ST univerzum egyik legkeményebb ellenfelére sikerült egy totál átlagos és jellegtelen karaktert ráhúzni.

A trükkök jók, a hangok nagyon jók, viszont az állandó becsillanások és lens flare-ekből kicsit visszavehettek volna.

A következő, harmadik rész remélem hű lesz a ST régi névjegyéhez, és végre valóban elmennek új világokat felfedezni, nem csupán a földön ugrabugrálnak - ideje lenne már.

10/6
  • TaRka0107
    Elég eltérő véleményen vagyunk, ami nem baj.
    Nekem nagyon tetszett a film. Bár az ilyen bűvészkedések, közel állnak hozzám:D
  • Seth
    Gyomírtót neki
  • Prof William
    Ahogy látom a World War Z-t nevű ritka növényt már lehet látni bizonyos virágárusoknál.

De azt híresztelik, hogy ez a virág bizony vágatlan és bővített (8-10 perc) lesz.

Aki már szagolta eme ritka virágot meg tudná mondani, hogy ez igaz-e és ha igen milyen extra részek vannak benne? Spoilerben vagy PM-ben persze.
  • IMYke2.0.0.0
    Now You See Me" - [2013] - 4,5/10

Két részletben néztem, és ez jót tett neki, mert egyébiránt valahol úgy 3 lenne.
    Nem vesézem ki, még a spoilerben sem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A stáblistába rejtett dolog már szánalmas volt

• Zephyr Retiring
    Kísértetváros (2008)
    Ez amolyan Ghost féleség, tehát szellemekről, pontosabban egy őket érzékelő fogorvosról szóló film.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akik jártasak kissé a témában, hallhattak esetekről, mikor valaki visszatérve a klinikai halálból "halottlátóvá" válik. Régebben érdekelt a téma, pár könyvet is átnyálaztam róla. A legérdekesebbnek azt találtam, mikor olyan esetekről számoltak be, mikor pár éves kisgyerekek látnak és beszélnek halott rokonokkal, ősökkel.
    Voltak egészen megdöbbentő eseti leírások is, mikor nem tudtak elfogadható elmagyarázatot adni az eseményekre. Ismerek embereket, akik hisznek a szellemvilágban. Nekik ez nem mese.

Bár egyébként ez egy vígjáték. Egész nézhető darab..
  • Kmarha
    ncore virág boltban beszerezhető, gondolom akkor máshol is meglesz.
  • tomsolo
    World of War Z

Néha csak jók valamire a trailerek, például ennél minden megérzés helyesnek bizonyult ami akkor generálódótt bennem. 2013-ban nyilván kifáradt téma már a zombizás, de ekkora mértékű kínosan lapos kliséhalmazra azért nem számítottam. Ha már zombik, ilyen hülye zombikat még életemben nem láttam és a gyurmás, cgi-s rajfeeling valamint az általános macskanyávogás csak tovább rontott a helyzeten.

A Zombieland, de még a nemrég játszott Warm bodies is kb. Oscar díjas alkotás ehhez képest a 28 Days Later pedig már a filmművészet csúcsa.

4-5/10

• Zephyr Retiring
    Looper - A jövő gyilkosa (2012)
    Frankó kis sci-fi (bár nem vagyok nagy sci-fi fan)..
    Itt Bruce Willis még utoljára megmutatta, mitől is (volt Ő) jó színész..
    (lásd: 5.elem)
    a folytatást meg már mind ismerjük...(Die Hard 5.)
    De ez még egy erős 7-es (s ez részemről nagy szó egy sci-fire)
  • IMYke2.0.0.0
    Bízom benne :)
    Bár, az is lehet, hogy sikerül beszereznem [most állok csak rá a dologra] azt az emlíettt rendezői verziót belőle - már ha egyáltalán neten elérhető :)
  • Zephyr Retiring
    Majd legközelebb
  • IMYke2.0.0.0
    * Tom Cruise...
  • IMYke2.0.0.0
    Fenébe is, nem a tom Cruise-film volt, hanem a magyar zenés műsor.
  • CSOCSO
    Elysium (IMAX)
    Kicsit elment a kedvem mikor a a moziban rajottem, hogy ezek nem is 3D ben csinaltak a filmet :( Pirinyot tobbet vartam tole de nagyon jo volt igy is. Az agyatlan kamera rangatas minek kellett?????????????????????????
    Legyen mondjuk 7.5/10
  • IXEMGabeo
    micsoda mese volt ez:D gyerekkoromban fostam ettől az ördögpofától rendesen és az unikornist sajnáltam

Tom Cruise milyen pöcsös volt még itt xDDD
  • Bachstein
    Esetleg az arany középút, a REC?
    Véresnek véres ugyan, de nem egy átlagos horror, jól áll neki a kézi kamerás stílus, tele van jump scare-rel, amitől majd sikongatnak a csajok, meg alapjáraton egy jó film, jó történettel.
  • Myselor
    azt mondod?na ennek utána nézek xd köszi,csak aztán nehogy szégyenben maradjak a csajok mellett azt én is sikongassak:DD
  • tomsolo
    A japán Grunge elég sikongatós - és csak 10-15 percet kell nézni. :P
  • Myselor
    hát igen ez bizony így van:) ezek a legjobbak
  • Lantee
    Jah, a kedvenc: Haunting in Connecticut. Párszor rendesen megugrottam a székemben.
  • Lantee
    Számomra a horror csak és kizárólag az, ami lelkileg készít ki. A szellemes cuccok a legjobbak, de a kizárólag vérfürdővel és gyomorforgató naturalizmussal operáló filmeket kerülöm, mint a tüzet. Ha horror, akkor ijedjek meg, féljek hazafelé, féljek otthon a sötétben, de pedig a hányinger kerülgessen...én amondó vagyok! :)
  • Bachstein
    Akkor szerintem inkább maradj azoknál, amiket Lantee írt.
  • gulyasandras
    Gettysburg (1993) - Jeff Daniels nagyon jó.

Hatásvadász? Igen.

Csöpögős? Kicsit.

Döcög? Néha.

Kevés pénzből készült? Igen.

Látni kell? Mindenkinek.

Előzetes:

• Myselor
    értelek.hát inkább mondjuk én olyat keresek ami parás,tehát valami elmebeteg vagy szellem állatkodik benne,amit csajokkal nézek és befosnak xd inkább ilyen kellene a mártírt néztem,nem igazán jött be:) másikat nem ismerem
  • Bachstein
    Sinister szerintem elég gyenge lett, de egyszer nézhető.
    Mártírokat, illetve von Trier Antikrisztusát ajánlanám, bár ezek nem paráztatóak, inkább csak nyomot hagynak az ember hangulatán.
  • Myselor
    köszi a sinister jónak tűnik:)
  • tomsolo
    Nice trollbait. :DDD
  • sz4bolcs
    Újra Batman? :D

Ha nem is volt ripacs, az a Joker karakter le lett csupaszítva a Nolan-féle akciókrimi szintre, amit azoknak hoztak létre, akik képtelenek élvezni egy szuperhős filmet. Annak a filmnek az egyetlen nyomasztó eleme, hogy végig hiányzik belőle a misztika és a mélység...
  • Lantee
    Insidious és a Sinister.
  • Myselor
    sziasztok valami jó kis horrort tudnátok ajánlani ami nagyon ijesztő lehet?:)
  • Kmarha
    viszont úgy nézem ebből a 85-ösből van rendezői változat is
  • IMYke2.0.0.0
    A Will Smith-esből megnéztem mindkettő verziót.
    Hirtelen azt hittem, hogy az 1985-ösnek van alternatív verziója... :)
  • Kmarha
    tök mindegy, én meg a Legenda vagyokra gondoltam, szóval feleslegesen szítottam fel az érdeklődést. Most viszont már engem érdekel ez a film :D

elnézést, nem ittam meg a délutáni kávémat :)
  • DaemoonHunter
    Na akkor ez is majd csak akkor derül ki ha eljön a kezdés ideje.