106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Köszönöm a páratlan ajánlót.
    Mindenképpen meg fogom nézni :)
  • tomsolo
    Egyébként úgy kell ezt nézni, hogy először:
    - Now you see me
    majd utána:
    -The Incredible Burt Wonderstone

ami egy szintén fos film, de Jim Carrey irgalmatlanul jól nyomja benne a street magican cuccot.
  • IMYke2.0.0.0
    Semmi baj nincs veled.
    Nekünk, akik rohadtul kényelmetlenül éreztük magunkat a film alatt, más a véleményünk - ettől még egyikünknek sem kell a Drávának mennie :)
  • Mentol
    Lehet, hogy csak simán a jelenben élek?
    Egyébként, egyetértek veled a "Hollywood hatása..." tekintetben. Az már tudatosult bennem is, ha a te szempontjaid szerinti jó filmet szeretnék nézni, akkor nemamerikai-t kell keresnem.

DE, engem akkor is lekötött, és szórakozatott ez a varázslatos film. Most akkor miafaxomvan?
  • Blasta
    ...es az csak a jeghegy csucsa volt sajnos :/
    (btw nem is tudtam, hogy James Franco ocsikeje a srac)
  • Blasta
    "Bakker, ha részletesen kidolgozott karaktereket, történetet, háttéreseményeket szeretnék, akkor elolvasok egy könyvet..."

Na ez egy eszmeletlen nagy butasag! Miert voltak megis erre kepesek olyan nagyon sokan a filmtortenetben???
    Es ez a hozzaallas szepen peldazza, hogy draga Hollywood es a media milyen hozzaallasra osztokeli az embereket.
    "Latvanyon kivul ne is szamits semmi jora, mert mi mar nem vagyunk kepesek tobbet nyujtani"
  • Dynamic
    Hát nekem már az elején rángatózott a szám sarka, amikor az a borzasztó jelentéktelen James Franco öcsike, egy show keretében zsebel ki valakit, ahelyett, hogy csak úgy simán(!) körítés nélkül kizsebelné. Komolyan ennek mi a fasz értelme volt? Miért bonyolítja valaki a saját dolgát?
  • Mentol
    Szerintem meg arra pont jó volt, hogy vasárnap délután elüssem vele az időt. Akivel néztem, az folyamatosan dicsérte.
    Bakker, ha részletesen kidolgozott karaktereket, történetet, háttéreseményeket szeretnék, akkor elolvasok egy könyvet... SZERINTEM, a filmekben nincs mindenre idő, hely, lehetőség, ezért csak szegezzen oda képernyőhöz, de ne próbáljon világot megváltani!

Azzal kapcsolatban, hogy Te ítélsz meg nyilvánosan másokat az ízlésük alapján, hááát... (habár, ez a topik erről szól)
  • tomsolo
    Megnézed és a buborékos jelenetnél azt fogod mondani: DZSÍZÁSZ és szörnyen kínosan fogod magad érezni.
  • Jakuza1
    Na, a Riddick -et is kicsinaltak.
    4/10
  • MrAndree
    De ez ízlés kérdése, és lenézni valakit mert tetszik neki egy buta film még mindig baromira szánalmas. Mondom ezt úgy hogy az említett filmet még nem làttam, pár ismerősöm szerint nem rossz. Akkor ők most szar ízlésű idióták?
  • Blasta
    Amugy igazad van, ízlés kérdése is, mert ennyi pózorkodést, ennyi borzasztó giccset filmben ritkán látni, utoljára az Ocean's trillógia volt ennyire tele ezekkel hatásvadász faszságokkal és muanyag vagizással.
    Tetszik ez a moslék? Ám legyen, de akkor kurva szar az ílésed.
  • Blasta
    Gond. Sztem értelmes embernek az a film nem tetszhet, ugyanis annyira buta, annyi logikai és egyéb FASZSÁG van benne, hogy nincs ember aki ne jonne ki a moziból a fejét fogva és kovetelve a jegy árát amiért komplett hulyének próbálták nézni. Ez nem ízlés kérdése, tudod...
  • Zephyr Retiring
    Lepattintva. (2008) romantikus vígjáték.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mit tehet egy szerelmes, és nagyon érzékeny pasas, ha lepattintják? Természetesen sírhat bánatában hol halkan, hol hangosan és mindenkit (belértve minket nézőket is) bosszantva ezzel..és egyszer csak...
    Egyik legnagyobb hibája a filmnek pont abban mutatkozik meg, ami a legnagyobb erőssége is lehetne: a szerelmi vonzalom erejében.
    Aki volt már szerelmes (de nem felszínesen: jó veled.) hanem igazán, perzselően, az tudja milyen is az: külvilág alig alig létezik csupán, mindig minden gondolat a másik körül forog. Ilyenkor nincs hobbi, nincsenek igazán haverok sem, csak Ő.
    Valahogy úgy, mint ahogy a végefelé a kibékülős ágyjelenetnél, amikor már a "francia" sem segít :)
    Persze ez vicces és részben igaz is, de nem egy olyan nővel, akivel előtte 5 évig cuccol az ember :D
    Minden pasi tudja, hogy ilyen eset a valóságban sosem történhet meg, vagy ha mégis, az nem lelki, hanem szervi probléma. Mi pasik vizuálisan éljük meg a párkapcsolatainkat (az esetek döntő többségében) és nem érzelmi alapon, mint a legtöbb nő.
    Ezt leszámítva a sztori jó és vicces is, és igen: ilyesmi az új szerelem.
    Amikor újra nincs más, csak a nagy Ő. Még az exünk sem foglalkoztat.
    Tényleg ilyesmi, csak éppen nem 4 nap után. Ez azért egy hosszabb folyamat eredménye.

Kikapcsolódás gyanánt, egyszer elmegy. Talán kétszer is :)
  • MrAndree
    Ez gond? Ízlések és pofonok, tudod...
  • extra sensory
    "Brad menekul, majd korbemegy a vilag korul es kizarolag O veszi eszre azokat az apro jeleket A LEGNAGYOBB KAOSZBAN PERSZE, amiket senki mas elotte"

Lehet hogy más is észrevette a jeleket, a film sehol sem beszél arról hogy ő vette észre először... egyszerűen csak feltűnt neki, ahogy másoknak is feltűnhetett akiket Brad nem ismert és talán soha nem is látott... viszont ő volt az első aki rájött hogy miért kerülnek el néhány embert a zombik és hogy hogyan válhat ez a javukra.
    Nem szabad elfelejteni, itt még épphogy elkezdődött az apokalipszis, nem teltek el hosszú hónapok vagy évek... Brad a kezdettől részese volt a történéseknek.
  • tomsolo
    Pár film a napokból:

I spit on your grave 2

Szerintem az első rész is rémfos volt - bugyuta sztori, pick and pack bosszúval ami értelmetlen. Ez még olyanabb minden téren. Az baj ezekkel a filmekkel, hogy semmi emóció nincs bennük csak üres pozőrség. Peddig vannak jó (durva) bosszúállós filmek, de ez kb Motel szint v az alatti.

4/10

A jó a rossz és a furcsa

Bírom ezeket színészeket, sok filmben láttam már őket itt is jól nyomták. Furcsa volt ez az ázsiai spagetti western hangulat, de teljesen jól szórakoztam rajta. A sztori sajna elég egyszerű és a vége elég kaotikus lett ázsiai módra.

6-7/10

The Chronicles of Riddick

Újranéztem a mozi előtt, sztem teljesen kellemes darab lett bár most nem tudom vannak alternatív befejezések ehhez de volt egy két dolog amire tök másképp emlékeztem.

7/10 megérdemli
  • Blasta
    Nade ez a gond, ahogy Tikal is irja, hogy ez a moslék sokaknak TETSZIK, vannak a koreimben értelmesnek gondolt emberek akik ajánlják!!!
    Az Id.Thief egyértelmu szemétdomb, de ez...
  • tomsolo
    Már csak az Identity Thief van vissza neked és akkor elismerjük hogy férfi vagy :D
  • Tikal #77992
    haha, akkor meg sem nézem, pedig sokan mondták milyen jó....
  • Blasta
    Ahhh, minden világos, megnéztem a rendezo elozo filmjeit, nincs is tobb kérdésem:
    Clash of the titans, Incredible Hulk, Transporter 2.
  • Blasta
    Now you see me - NULLA/10

Azt a budos telibek*rt rohatt életbe, én még egy ilyen utolsó, égetnivaló, értelme SEMMI szemetet nem láttam még ebben az életben az fix.
    Gyakorlatilag vég nélkul tudnám sorolni a film totális logikai bakijait (mit bakik, ezek olyan szintu értelmetlenségek, hogy bakinak hívni bók volna), az undorító "fordulatait" amikkel gyakorlatilag segghulyének nézik az osszes mozibajárót.
    Pfujj pfujj pfuuuujjjj, iszonyat ideges vagyok.
  • sandor8206
    sztem is okés a film, remek vígjáték lett
  • zorrobomber
    Tudom ajánlani az OSS 117 Cairo Nest of Spies-t.
  • IXEMGabeo
    Családi üzelmek
    FSZ: Jennifer Anniston, Jason Sudeikis

Rég láttam ilyen szórakoztató vígjátékot rengeteg szexuális tartalmú poén volt benne, de a spontanitás miatt iszonyúan jól eltalálták a humor faktort:DDD vége kicsit giccses és szokványos lett pont ezért nem kap 10-est, de összességében kiröhögtem a vakbelem is, ami nálam ritka...Kevin fazon hatalmas volt benne nagy tehetség a srác, Jennifer Anniston mintha érezné, hogy kimenne a divatból úgyhogy a testével akarja felhívni a figyelmet úgy tűnik:))) film közepén nagyon forró volt a csaj 40 felett van, de az ember legszívesebben leteperte volna sztrip közben:P Brad Pitt, hogy engedhetett el ilyen gyöngyszemet. Baki parádéban természetesen a rádiós jelenetnél bevágták a Jó barátok c. sorozat zenéjét.

9/10
  • Blasta
    Engem abban a filmben majdnem minden idegesitett Gina-n és 1-2 bunyojeleneten kivul (amikor Fassbendert iszonyatosan melkason rúgja, azt 5x porgettem vissza :D).
    A 10 perces tolatós "autosuldozés" a hóban meg egyenesen WTF kategoria :D
  • Tikal #77985
    Nekem bejött, jó film volt
  • Monoton
    Haywire (2011) 4/10 - Szóval Steven Soderbergh bűnrossz rendezésében van egy Channing Tatum, Michael Douglas, Antonio Banderas, Ewan McGregor, Michael Fassbender mellékszereplőpakk ami sajnos nem menti meg filmet. Az alapsztori rendben lenne, de valami szörnyű módon van megvalósítva. Két pozitív dolgot tudok kiemelni: a verekedős jelenetek (Gina Carano nagyon odateszi magát) és az autósüldözéseknél a kamerahasználat. Na a zenéről annyit, hogy fogták a Ocean's filmek betétdalait (valam hasonlót)és a hosszabb akciójelenetekre simán ráhúzták. Én nem tudom ti hogy vagytok az ilyennel, de engem egy idő után már rohadtul idegesített.

#77983 Tervben van :)
  • tomsolo
    Nézd meg a Flypaper-t ha érdekel viccesen is ez a téma.
  • Monoton
    Akkor folytatva a titkosügynökös, kémes filmekkel:
    Page Eight (2011) 6/10 - Könnyű délutáni kikapcsolódásnak tökéletes, de semmi extra. A sztori közepes, néhol erőltetett, a színészek játéka elfogadható (ja nem teljesen, mert Rachel Weisz valami borzasztó) TV film, szóval ahhoz képest korrekt.

Safe House (2012) 7/10 - Nem egy kiemelkedő darab, de engem végig lekötött. A sztori szinte végig pörgős, az akciójelenetek rendben voltak, Denzel meg még mindig tud :D
  • kaposi1
  • Tikal #77980
    :DDD
  • Blasta
    Elnezest, igy fogok tenni
  • kaposi1
    Nem értem hogy páran már arra is lusták hogy egy nyamvadt filmcímet beírjanak vagy esetleg bemásoljanak ide.
    Általában ha valami filmet nem láttam még itt a lap alján a keresőbe beírom a címet és remekül kilistázza ha volt valaha vélemény az adott moziról.
    Na de ilyenre hogy WWZ aztán keresgélhetek ha a World War Z-t keresném akár fél év múlva.
    Most még mindenki tudja miről van szó de később nem biztos hogy ez lesz a helyzet.
    Légszíves írjátok már ki a film tisztességes címét.
  • Sir Quno Jedi
    +1
  • Blasta

De szep is volt ez :D
  • Blasta
    WWZ – 5/10

Vegulis elszorakoztatott 2 oran keresztul, de igazabol annyira keves es ures az egesz film, pedig elkepzeltem mennyire jo lehet az alapanyag kepregeny. Brad menekul, majd korbemegy a vilag korul es kizarolag O veszi eszre azokat az apro jeleket A LEGNAGYOBB KAOSZBAN PERSZE, amiket senki mas elotte. Bullshit. "10 percet" tolt el (a filmben) egyes helyeken de egybol felfigyel azokra a jelekre amelyek vegul a megoldashoz vezetnek.
    Mint mondtam, elszorakoztatott, nem volt benne annyi gazos resz mint azt vartam volna a trailer utan, de kiabranditott, hogy a legjobb jeleneteket mar mind lattam, pedig nem nagyon nezek trailert (moziban viszont a kepembe nyomjak, kikerulhetetlen).

Brad nelkul tuti nem erne 5 pontot se.
  • Zephyr Retiring
    Milyen kár, hogy Neked nem lehet választani :D
    Most komolyan: mostanában mit néztél (mármint filmet)?
  • Sir Quno Jedi
    Én pl. ha választani lehet (és lehet), akkor inkább vagyok boldogtalan, mint agyhalott vigyorgó idióta. Tudod, jobb a békesség... :D
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmit sem tudsz a pszichológiáról látom :)
    Leegyszerűsítve: aki boldogtalan, az másokat is bánt miközben önmagát is marcangolja. Az emberről mindent elárul a viselkedése.
    A lélek olyan, mint egy könyv. Csak tudni kell olvasni belőle.
    Off vége, beszéljünk inkább filmekről...