106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Monoton #78051 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége felé a "ki a fasza gyerek atommal" jelenet mindent vitt!

-
Monoton #78050 G.I. Joe: Retaliation (2013) 3/10 - wtf!? Komolyan nem találok szavakat erre a szennyre. Ehhez képest a Haywire egy minőségi darab! Pedig az első rész nekem kifejezetten tetszett, de ez ... ez, és ehhez kellett nem kevés utóforgatás :D Felejtős, nagyon. -
A 42-es
Klasszikus tolerancia film az első fekete profi baseball játékosról(aki, mint számomra kiderült a tengerentúlon hatalmas legendának számít) egy világháború utáni szegregált amerikai társadalomban. Leszámítva a műfaj és téma kikerülhetetlen sablon elemeit, szerintem egy jól sikerült sportdráma, amihez nem szükséges baseball tudás. Ford papában pedig még mindig van tűz, jó volt végre megint egy erős alakítást látni tőle. -
Monoton #78048 Pain & Gain (2013) 8/10 -
GPx8 #78047 Rush (10/9.9) -
Szerintem a 2. a legjobb, jobb volt mint az 1. -
sandor8206 #78045 hát az új Robocop film így látatlanban kimerem jelenteni, hogy közelébe nem fog érni az eredetinek, 2 dolog miatt: zene + nyers képi világ -
This
is
Hollywooooooooood!!! -
RedRiot #78043 Rush
Nagyon nagy film, a Forma1 történetének egyik legnagyobb párharcáról. Minden valósághoz hűen lett bemutatva, nem öntötték le a karaktereket és a sztorit halivúdi cukorsziruppal. Az alakítások jók, az operatőri munka, a vágások, a képek hibátlanok. Ilyen versenyjeleneteket még nem láttam, nagyon hatásosak. A film még úgy is izgalmas volt hogy F1 rajongóként ismertem a cselekményt. Bizonyíték hogy nem csak képregény-adaptációkból és scifi történetekből lehet látványos filmet csinálni. Csak ajánlani tudom. -
Monoton #78042 The Other Guys (2010) 8/10 - Na ez egy jó vígjáték, még ha tele is van hülyeségekkel. Még az erőltetett, hosszan elnyúló poénokon is sokszor felnevettem, remek kis popcorn mozi. -
kb. -
Miért készültek igénytelen folytatások az első Robotzsaru után? A második rész nagyon is ehető volt a Cain-es sztorival és a reklámbetétek is kellően viccesek és csípősek voltak... ráadásul Peter Weller maradt Robo szerepében ami szintén megadta a filingjét a filmnek.
A 3. rész gyengébb volt, viszont látványos, bár itt már kicsit látszott a hatásvadászat, a japán cyborg szamurájok meg röhejesek voltak. De alapjában véve nem volt túl snassz. Sztem a két folytatás korrekt volt, kisebb-nagyobb hibával ugyan de emészthető. -
" a látvány mögött még milyen tartalommal lehetne felruházni egy ilyen filmet?"
Az eredetinek sikerült plusz tartalmat adni a sima akció mellé. Olyan világképet mutatott az amerikaiaknak, amitől összeszarták magukat. Ezen viccelődött is Verhoeven (aztán lehet, hogy a szintén zseniális Emlékmás dokuban röhögött ezen? Tulajdonképpen mindegy.)
Amit írtál - biztos lesz benne pár filozófiai-etikai kérdés - jó kis plusz lenne, de ez csak egy sima popkornfilm lesz, így biztosan le lesznek egyszerűsítve ezek a dolgok, nehogy belezavarodjon az átlagos néző. Amíg az előd tudott sokkolni, addig ezt manapság már nem lehet, mert vagy beperelik az erőszakossága miatt, vagy csak nem fogják fel. -
Azóta felnőtt / nő egy új generáció, akik nem is látták a retró Robotzsarut... pl nekik meg a nagyvilágnak.
Neked nem kell nézni, sem tudomást venni róla. Nem bánt, nem harap, nem tesz keresztbe. -
egy kisebb novellának vagy galactica magazin történetnek elmenne a robotzsaru (meg a világa), ez biznisz, hálivúd, ennyi az egész. az új dreddnél csak jobb lesz.
én pontosan azt akarom hogy egy ilyen félterminátor üldözze a bűnt detroit utcáin. a trailer pontosan mindent lelőtt már. az alapszituációt legalábbis (ismét) felvázolta. meglehet ezt is oldani intelligensen , milyen tartalom legyen még mögötte? biztos lesz benne pár filozófiai-etikai kérdés (most ő gép vagy ember, a hatóságot vagy a társadalmat szolgálja elsősorban, mi lehet számára a család, van-e értelme ezt a szót használnia)
(emlékszem volt ilyen fél méteres robotzsaru játékom is, amiatt sajnálom hogy nem hasonló suitja van mert minden részletére tisztán emlékszem. de ez a robocop csak akkor ütne max, ha a 87-es nem lenne. nincs új a nap alatt ebben a témában)
általában egyetértek veled (főleg a szuperhősös témában pölö múltkor), na de most kérlek magyaráz már el, hogy a látvány mögött még milyen tartalommal lehetne felruházni egy ilyen filmet?
én egyedül ennek nem örülök a filmmel kapcsolatban, dehát ez is csak a szélesebb közönség és a nagyobb bevétel miatt van. -
Monoton #78036 En itt olvastam -
Nincs választék a másik 600 ezer film közül, ami éves szinten kijön világszerte? Na ne már. Látványfilm kb. 15-20 van egy évben. Azt a rohadt. Hegyén hátán látványfilm... -
Mondjuk.
Biztos itt SG-n is lesz cikk, de én még nem láttam. -
hol olvastál ilyet hogy HP világában játszódó filmek jönnek majd?tudsz adni linket? -
Monoton #78032 Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 (2010) 7/10
Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 (2011) 8/10
Nem nagyon kommentálnám, nem vagyok nagy HP rajongó, kikapcsolt arra a 4 órára amíg tartott. Kicsit jobbra számítottam, de nem volt csalódás.
Közben most olvasom, hivatalos infó, miszerint a HP világában játszódó filmek jönnek a közeljövőben. Kíváncsi leszek.
Syriana (2005) 8/10 - Na ez egy jóféle, "mit meg nem teszünk az olajért" film. Kicsit nehéz követni, de a sztori, a megvalósítás, a színészi játék kíváló.
Body of Lies (2008) 7/10 -
Látványfilm látványfilm hátán, de hogy tartalma is legyen valaminek amit kifosnak magukból mostanában, az már tumacs. -
"Mivel a storyt már láttuk, újat nem fog mutatni "
Tehát akkor mi szükség van rá, kérdezem?!
Ha az eredeti egy szutyok lenne, vállalhatatlan trükkökkel és képi világgal, még csak-csak megertenem. De nem az!
Ráadásul a 2. része is nézhető (és annyi). -
Nem rossz. Meglátjuk. Nekem az eredetiek etalonok, de lehet hogy elkapják az új világ szelét. -
Amilyen mocskos igénytelen folytatások készültek az első rész után, ez a legjobb, ami történhetett a robotzsernyákkal. Szürkében meg egész faszán hozta volna a klasszikus sztilót, hiba volt elbaszni feketével. Látványfilmnek jó lehet, többet nem is kell várni tőle. -
Tetszetős. Az új teknók, páncél pont annyival modernebb, mint amennyi év eltelt a két rész közt. Volt benne robokáp feeling. Mivel a storyt már láttuk, újat nem fog mutatni, de egy jó kis látványos akciófilm lesz. Persze tudjuk hogy szar meg minden, mert az első rész a legjobb. Ez igaz, ezt mindenki tudja. Nem is annak a megugrása a cél, mert az képtelenség. Aki pedig már egy kép láttán úy állt hozzá hogy ez szar az skippelje, ignorálja. -
lehet hogy jó lesz, én várom. úgyis annyit fog adni amennyit a trailerben megmutat: se többet, sem kevesebbet. -
sandor8206 #78025 szar -
En mar lattam par napja es a trailer alapjan dontottem el, hogy asszem ez lesz az a film amit meg a viragboltbol sem fogok kikolcsonozni. Sam Jackson, Keaton, G.Oldman meg elmehetnek a picsaba ripacskodni ilyen fosokban.
(Oldman meg a Dark Night ota nem kepes a jokiallasu megnyero oreg szerepet dobni?) -
Monoton #78023 1:19
-
A designer-t páros lábbal rúgnám ki a filmiparból kb. úgy néz ki mintha Cyclops(X-Men) beállt volna zsarunak sőt még vékony is, az meg ha az ED-209 volt elmehetnek a picsába úristen mint valami low budget mecha lenne. -
Hát ez lesz. Nagyjából világos mit várhatunk - gondolom a humort is száműzik belőle, helyette lesz robotdad and kid scene tömeg.
Borzasztó, hogy Samuel L. Jackson az összes ilyen trágyában feltűnik ugyanazzal a ripacskodással, ami miatt viszont kifogom "kölcsönözni" azt Michael Keaton akit nagyon régen láttam képernyőn pedig mekkora egy színész. -
-
A vadászat / Jagten
Eléggé földhöz vágó film, súlyos témával, rendkívül életszerűen ábrázolt történettel. Nagyon rendben van minden apró alakítás is, de Mads Mikkelsen ismét fenomenálisat hozott. Azt hiszem el kéne kezdenem most már a Hannibal sorozatot. -
Többnyire egyetértek, borzalmas filmjei vannak. Egyetlen kivétel az Őrült, dilis, szerelem ami valóban tetszett tőle, abban egy visszafogottan poénos karaktert játszik el nem erőltetve, bár az nem is egy "pofádba kínosan vicceskedni akaró" vígjáték, mint a többi filmje. -
Szerintem a The Office-ban is zseniális. -
IXEMGabeo #78016 40 éves szűzben viszont marha jól játszott...
-
Én kevés dolgot tartok annyira fosnak manapság, mint az említett Steve Carrell-féle filmek. Fogalmam sincs milyen hátszél van az a faszi mögött, de rosszabb színészi teljesítményt nagyon nehezen találnék. Egy nulla, irritáló fejjel. Bocsánat a kirohanásért, de már nagyon a bögyömbe volt. A The Incredible Burt Wonderstone után megfogadtam, hogy az volt az utolsó film amit megnéztem az ő szereplésével.
-
IXEMGabeo #78014 dettó
unalmas volt már a sok giccses horrorra akadva, meg amerikai pite féle szexuális töltetű poénok...
Úgy veszem észre, hogy a Paul Rudd, Steve Carrell, Bradley Cooper, Seth Rogan akár Jason Sudeikis által játszott filmek most élik az aranykorukat és nem rossz az a stílusú humor, amit tolnak.:D
Jennifer Anniston is egyre több vígjátékban szerepel bár neki mindig is ez volt a műfaja hiszen a Jó barátokban indult, ami komédiasorozat volt anno... -
sandor8206 #78013 rengeteg jó rész volt benne, én inkább 80-as, 90-es évek vígjátékait bírom, valahogy azok stílusa jobban bejött...rég láttam jó vígjátékot, de ez az volt
hát igen a fiatal gyerek minden egyes jelenete remek volt
alpári humor, de még is valahogy nem "undorító"...remek beszólásokkal
-
IXEMGabeo #78012 legalább egyszer meg fogom majd nézni:DDD
ez a Kevin gyerek benne fakadás volt, de Jason Sudeikis is állat volt ahogy fapofával beszólogatott neki:DDDD főleg amikor le kellett volna szopnia a mexikói rendőrt a határnál az a rész gyomorfájós volt.DDD