106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szeretem az eredeti nyelvű filmeket, lehet ázsiai is, nincs bajom vele. -
OMG :)))
En kanyarodok el?? Te már az kezdeti hozzászólást se értetted, nem veletlenul hoztad azt a 180 tételes listát, aztan mondtal rola egy kaland, western mozit meg a safe House-t amit aláirok, nem volt rossz mozi, meg a Parker-t, LOL -
Bár úgyse fogjátok megnézni őket mert bántja a kis fületeket az asian selypegés, de:
The Man From Nowhere (2010)
(ezekben oltári bunyók ugyan vannak)
The City of Violence (2006)
A Dirty Carnival (2006)
(ebben mindenfélét keménykednek)
A Bittersweet Life (2005)
Tube (2003)
btw a Raid nem koreai. -
A DH5hoz a nezok szerint meg sem annyira. Ez az amivel nem tudsz megbirkozni.
Hiaba is probalsz most gyorsan kapaszkodot keresni a regi DH-kban.
amugy nagyon probalsz elkanyarodni az eredeti R temadtol, hogy a mai akciofilmekben nincs olyan hogy valahol fejbelonek valakit es soroljak fel. :P
A 3 keves volt a listarol ? :P
-
Igen, ezzel egyetértek. Manapság a forgatókönyvön bukik el legelőször a film. Most is vannak jó koncepciók, ígéretesnek tűnő sztorik, ugyanúgy ahogy 2000 előtt, vagy 30 éve, de egyszerűen nincs összhangban a film karaktereivel, cselekményvezetésével, dialógusokkal. De azért sokszor ráhibáznak manapság is :) -
Szerintem mindkettő fos, nincs mit ezen emészteni, imdb szerint is.
A die hard 1-2-3 pedig R es még jo is, na ezt emészd meg :) -
Megint vergodsz. A DH5 az szar, a Parker se sokkal jobb, de a nezok itelete szerint jobb. Na ezt emesztsd meg. :P -
Nem, a RAID nem ér, mást :) -
Aha :DD -
Nem szerintem te is tdod hogy a Parker szar csak mar messze vagyunk az eredeti témától... Te csak beszurtal egy 180 tételes listát R filmekről, aminek szinten semmi koze nem volt ahhoz amire céloztam a hozzaszolasommal... Van aki értette, te nem, es azota sem.....vagy mar erted, de már csak azert se.... -
Csak nem a The Raid ? :P -
Végig lőnek? Jöhet? :P -
Na akkor szepecsem jol nezz utana az IMDB-n, arrol amit irtam DH5 es a Parker kozotti pontokat. :PPPPP
De persze ebbol te okosan rajottel arra, hogy en azt mondtam hogy a parker az jo film.
De azert a nezok jobbnak titulaljak mint a DH5-t amit kokemenyen 90 milliobol hoztak ossze, mig a masikat 35bol. :P
Vergodsz, mert nincs igazad ismet, de legalabb probalkozol ez is valami, csak arra ugyelj ahogy vonaglasz, ne szerezz sok lila foltot. :PPPP
-
Mondanál egy két címet amiket te jónak tartasz, akciófilm, de ne olyat amiben csak verekednek végig azokat nem szeretem:) -
Persze, R kategóriás akciófilm, die hard színvonal.....meg a masik 180 is amit belinkeltél, hiszen az R kategóriás filmekről beszéltünk... [NOT]
De hogy teged idezzelek, nem értem mit vergődsz, egyedul te nem értetted mirol szol az a hozzászólásom... -
Én írtam a 2000-es dolgot és képzeld szeretem az ázsiai filmeket csak itt most Hollywood volt a téma, meg amúgy se nagyon ismerik sokan azokat a filmeket ezért is jobb nem belemenni a témába. -
Mondjuk éne már ott eltörtem a fejembe az izzót, hogy fú nincsenek jó filmek - de régen meg voltak > 2000 - mikor nagyjából felfogtam, hogy olyan emberek panaszkodnak itt akik 99.99%-ban csak hálivúdi filmeket néznek.
R rated mi meg 2000. Nézzetek meg már pár koreai filmet... -
Szoval a Parker is az ? Ha te mondod. Mert en ugyan nem mondtam, hogy az asz film, csak azt hogy R kategorias. De nalad biztos az R kategoria, az etalon. :P -
-
sandor8206 #78314 
-
Igen, ez nekem is egyik kedvencem. Ugyan 10est nem adnék rá (ahhoz tobbet kell nyújtson, jobban meg kell érintsen egy-egy film), de csak jókat tudok mondni róla ez tény. -
Nnnna tessék, ime az újabb bizonyíték.
Battleship-re 7-es. HETES! Gyakorlatilag MINDEN TÉREN egy nagy talicska fossal ér fel a film, de a CGI miatt 7 pont.
Nincs tobb kérdésem.
Esetleg a SZART nem kóstoltad még? Annyi légy van odáig érte... -
"Hiába gondolják sokan, hogy manapság nem tudnak igényes filmet gyártani, nem így van."
Vitatkoznék. Nem NEM TUDNAK, hanem NEM AKARNAK!
Az ipar a folytatásokat, a frencsájzokat, a CGI-t részesiti elonyben, mert azokból élnek meg. Alig készul olyan nagyobb ktsgvetésu film, aminél nem szentháromságot terveznének már az elején. A fasza tapintható diszleteket és maszkokat már alig használnak, a CGI olcsóbb, kifizetodobb (és amugyis arra recskázik a sok kis pattanásos). Spórolás folyik minden téren, amíg a színészek gázsija az egekbe szokik, addig az irókon, rendezon húzzák be amit ki KELL tejelniuk 1-1 sztár miatt.
Gagyi szar az egész, alig készul maradandó, emlékezetes alkotás Hollywood-ban már. Pont. -
Blum #78310 Tuzben edzett ferfi
Sokadik alkalommal megnezve is hibatlan. 10/10 -
Battleship.
5,8 IMDB-n. Szerintem 7-est simán megért a CGI miatt. Egész jó volt.
Amúgy a filmet se untam. Egyszerű kis popcorn mozi. -
goldmember #78308 Ha az Avengers valaha kultfilm lesz, akkor ez a világ megérett a pusztulásra. -
TomDantes #78307 Továbbra se értem. Elavult egy film mert betárcsázós internet, meg régi telefon?
Akkor én is elavult vagyok, mert amikor én ált. iskolába jártam, sőt elkezdtem a középiskolát, se internet, se mobil nem volt, vagy volt már persze...tudtuk hogy van, halottunk róla, csak nem láttunk ilyesmit.
Ezért nem értem ,hogy egy film elavult, ami ebből a korból való? Pedig nem is vagyok öreg egyáltalán. -
Lesz idő, mikor az Avengers számít majd klasszikusnak, a generációk változnak, ilyen egyszerű :) Rengeteg mára klasszikusnak számító filmet nem értékeltek a maga idejében, pl. a Scarface-t egy borzalmasan gyenge remake-nek tartották a kritikusok, a közönséget nem is érdekelte, a vhs korszak térhódításával kezdett népszerűséget szerezni. A Predator első részét konkrétan viccnek tartották, a Harcosok klubját a legtöbben utálták, nem értették, leszarták, szintén csak a dvd megjelenés után szerzett népszerűséget.
Semmi probléma a mai filmgyártással, más a trend. Hiába gondolják sokan, hogy manapság nem tudnak igényes filmet gyártani, nem így van. -
Meg a Parker ;) -
Nyilvan hiszen a pokember es az x-men a szinvonalas alkotasok aszai. :P -
MrAndree #78303 Engem nem zavar, ha nem érdekel akkor nem nézem meg, ilyen egyszerű :) -
Halálos hajsza,akció film és vér is van benne -
Nyilván, hiszen nem mindenki örül neki, hogy már megint jön egy újabb pókember, batman, x-men, transformers whatever :) -
Megint elkezdtem filmeket nézni
The Croods
Aranyos és ötletes mese, eredetileg nem sokat vártam tőle, de remekül elszórakoztatott. A történet jópofa, a karakterek mind el vannak találva és kifejezetten jók a poénok is. Az animáció is nagyon pofásra sikerült, a rengeteg elborult megjelenésű fantázialény már csak hab a tortán.
Tanulság persze van benne az ifjabb generáció okulására, de nem szájbarágós és fogyaszthatóan is van tálalva.
8/10 -
MrAndree #78299 Hihetetlen, hogy tízezredszer is az a téma, hogy régen mennyire jó volt, most meg mennyire szar... -
Nem is mondtam, hogy rossz. De hogy 14. legyen az osszes ediggi a vilagon elkeszitett film kozul, az nem enyhen tulzas, meg ugy sem, hogy a tetszesindex erosen szubjektiv. -
igen, az a lényeg....a lift...
-
The World's End:4/10. Nem volt nagy szám,inkább erőltettet.Az első 20 perc miatt 4/10.
The Bling Ring: Ez is uncsi volt. 4/10
Byzantium: 2/10 .Végig szenvedtem. -
Imho az Eredet még Nolan egyik egész elviselhető filmje. -
Ez van vannak nehéz felfogású emberek és igen arra gondoltam hogy nem készülnek olyan remekművek mint régen ennyi.
Ez kb. olyan mintha elolvasna valaki egy könyvet utána felkeresné az írót hogy magyarázza már el mit akart mondani a könyve, vagy a mozi előtt állna egy filmes aki elmagyarázná a film lényegét.
Itt egy lista ezekből kb 25-30 filmre azt mondom tényleg jók de ennyi, ellenben fel tudnék sorolni vagy 150 filmet ami 80-2000 között készült és azokat még 20 év múlva is megnézem bármikor mert akkoriba még tudták mi az a színészi játék és tudtak rendezni is nem ez a sok szar CGI-ről meg a sok tehetségtelen hülye gyerekekről szólt Hollywood.