106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bachstein
    Pont ma néztem, túlságosan el van nyújtva, Depp hozza a "szokásosat", amúgy amúgy a story ezerszer látott, ennek ellenére nem ül le, jók az akciók, jók a zenék, egyben van az egész. Szerintem egy megnézést simán megér.
  • Susarc
    Lone Ranger-t nem látta még senki csak én?:P
  • bakkerman
    én is megnéztem :D

"Történet" (azért rakom idézőjelbe,mert nekem ez még nem számít sztorinak,ez csak egy kis valami) alapból jó volt,a Smith család jól játszott szerintem végig,látványra is tetszett,főleg a végén amikor csatázott az urszával a kicsi,az ott nagyon bejövős volt. Mondjuk már a felénél biztos voltam benne,hogy megtalálja a cuccost,meg megöli az urszát,de én azt hittem meghal a papa,de végülis nem halt meg :D 7/10 nálam
  • Tyler1
    Sosem volt erősségem az etológia, pedig sokan mondták, hogy egyszer még nagy hasznát vehetném. Mennyivel másabb spektrumból tudnék most a filmre tekinteni
  • Inquisitor
    Természetesen. Ha tehetném én is ott nézném.
  • Blasta
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem érzed át a dolog romantikáját kérlek! Teljesen átlagos vislekedési minta, hogy a vadállat parcekkel azután, hogy tápláléknak tekintette az áldozatot, hirtelen szuloként védelmezi és saját életét áldozza, hogy megmentse. Nem tudom mit problémázol ezen...

• Tyler1
    After Earth

De ne..ez.. ez ne...mi a...nem..ez...hogy... na jó.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    MI AZ ISTENT CSINÁLT AZ A SAS???????????????????????
  • CSOCSO
    Magyarorszagi IMAX-ban vetitik a Gravityt?
    En ott neznem meg.
  • Tikal #78403
    ...
  • tomsolo
    nincs az űrben hang - azért.
  • Tikal #78401
    wow, ennek mi az oka? :)
  • Riddick21
    Teljesen mindegy, hogy hol laksz, a Gravity feliratos lesz, mert nem szinkronizálták le :)
  • QuippeR
    World War Z (asszem extended, mert szinkronos volt a mű, de néhol mégis angolul ment az akció közben)

nem volt ezzel nagyobb gond, csak éppen a két órás játékidőhöz képest meglepően kevés dolog történik. nekem legalábbis valahogy olyan érzésem volt a végén, hogy minden ok, de ezt három mondatban is elmondhatták volna.
  • Sir Quno Jedi
    ripd

Egyszer meg lehetett nézni, persze csak angolul. Nekem még tetszett is, csak kicsit elkapkodták.
  • tutituti
    fáznék helyett fűznék természetesen.

+ amit megnéztem volna moziban úgy hogy kb vagyunk heten az egész teremben az az Apollo 18.meg lehet kövezni de nekem az is tetszett.
  • tutituti
    a mozi dologhoz annyit fáznék hozzá hogy néha! itt olvasok olyan filmet amit nem hogy moziban de dvd-n se adnak ki sajnos itthon.Mániákos papírdobozos dvd vásárló vagyok bár a mozizás becsúszik néha,de csak olyannál ami érdekel is.Ez eléggé ritka sajnos.Jelenleg egy magyar filmre mennék el ahol kér kissrác viszontagságait mutatják be.

szerk.: meg is van : A nagy füzet
  • tomsolo
    Vanishing Waves (2012)

Litván sci-fi/inception/thecell. Az eleje tök jól indul - legalábbis az a nagybőgőhang megindított bennem valamit - azután jönnek a furcsaságok. Elég jól bírom az ilyesmit tolerálni, de 15 perc után úgy éreztem magam Austin Power a "mole" nagyjelenetben - nem értem miért nem lehetett volna fotogénebb színészeket találni, egyiknek a nyakán terpeszkedett végig egy tarantula a másiknak az arcára nőtt vmi elnem távolítható jószág - és ezek szexeltek kb. végig a filmben.

Pontozhatatlan/10
  • Prof William
    Én is innen sejtem, hogy már lehet nézni a torrendoldalakat. :)

Ha már Gravity.

Az elejétől a végéig a székbe szögez. A másfél órát fél órának éreztem.

Tökéletesen visszaadja az űrben "elveszés" érzését.

Mindenkinek ajánlom!
  • Dynamic
    Ebben van valami. Sokszor onnan tudom, hogy kijött valami torrenten, hogy hirtelen egyszerre 8-an is kritikát írnak egy amúgy pár hónapos filmről:P
    Én átlagban kéthetente elmegyek moziba (speciel a Gravity-t hétfőn nézem), de manapság nincs nagyon kedvem véleményt pötyögni róluk.
  • Blasta
    Eeeeeees pont ezert nem nezek trailereket...
  • Blasta
    Picit elkesett, a tavalyi volt a rabszolga oscar, iden valami mas lesz a theme.
  • Blasta
    Nekem egyik sem, sorry.
  • zoliii
    Gravitáció - Látványos, szenvedős, lapos sztori! :(
    Kb. az előzetesekben benne van az összes izgi rész! :D
  • IXEMGabeo
    ja a Star Trek se volt rossz
  • Tyler1
    Messze messze, egy alternatív univerzumban, amelyben Steve McQueen rendezi a Django elszabadul-t...

Oscar szezonra fel!
  • tigeroo
    Filmbuzi szakkör
    Eddig az év filmje.

idéztem
  • Tikal #78385
    hááát..gangster squad nálam év csalódása... WWZ-t 3D-ben néztem, nem volt valami jó..
  • desigo
    A World War Z,Star Trek Into Darkness és a Gangster Squad megérte a mozijegy árát.
  • Blasta
    Gravity nalam tuti mozis lesz, amint lesz ra idom elmenni.
    Rush is mozis volt.
    Tobb film iden nem erdemelte meg, hogy penzt fizessek ertuk, ha jol emlekszem.
  • Tikal #78382
    Ahol én lakom minden film szinkronosan érkezik. Nem, még a Gravity-ért sem fogok több száz kilométert utazni, hogy eredeti nyelven lássam. Inkább várok a blu-ray kiadásra :)

Még fiatalabb koromban rohadt sokat jártam moziba, minden hétvégén jóformán, persze akkor még nem volt HD meg nagy képernyős TV otthon, és leszartam, hogy szinkronos minden, haverokkal kinéztünk egy filmet aztán irány..... de változunk plusz elérhető lett az otthoni mozizás :)
  • Ams
    Ugyanez a véleményem a The Great Gatsby-ről. Nagyon jó alakítások, gyönyörűen néz ki, nekem még a zenék is tetszettek, de a sztori - főleg hogy egy az egyben egyezik a könyvével - unalmas, majd három órás filmként nyolckor kezdve alig tudott lekötni, hogy fennmaradjak.
  • desigo
    Rush - Izgalmas,pörgős,látványos volt.Én egészen a hatása alá kerültem a MOZIban.
    9/10

The Boys from Brazil (1978) - Érdekes történet Mengeléről és az ő agyament klónozási ötletéről.Szerencsére ez csak egy kitaláció de a személyeket valós emberekről formázták meg.Érdekesség,hogy a film bemutatásakor az igazi Mengele még élt.
    7/10

The Great Gatsby - Szépen fényképezett,profi korhű megjelenítést,profi színészi játékot láttam pocsék zeneválasztással.Mégis,hogy sikerült beilleszteni ebbe a környezetbe a mostani modern zenéket?
    A történet tetszett azonban minden perce kiszámítható volt.Semmi váratlan esemény.Összességében csalódás volt.
    5/10
  • IMYke2.0.0.0
    Sportteljesítmény? Örülök.

1. Nem nézek tévét - PC-mben van tévé kártya, de mivel öreg, mint az országút és nem digitális, így október 31-el [második sávban lakom] az is megszűnik.
    2. Nem járok direkt filmesztéta fórumokra és nem bújom a film megjelenési listákat, direkt filmes topikokat, mert annyira nem érdekelnek az élőszereplős filmek, hogy azt még lerajzolni sem lehet...

Nagyon ritkán nézek már élőset, és akkor is megválogatom.
  • Sir Quno Jedi
    jaja ajjó
  • Riddick21
    Mondjuk az már szabályos sportteljesítmény, de akkor gondolom egyáltalán nem érdekelnek a filmek. Csak mert minden a Gravityvel van tele egy hete, de már egy hónapja lehet tudni, hogy kb. filmtörténelem.
  • Sir Quno Jedi
    Asszem amúgyis idehaza a filmletöltés önmagában nem warez. Max. a feltöltése. Németben is szorgosan töltenek le hazánkfiai és más balkáni elemek (pölö lengyelek, csehek stb.), ugyanis az 1000 eurós büntiket azoknak küldik, akik a nyilvános oldalakra kihelyezett bait-ekre ráharapnak, de a zárt/meghívásos szigorú feltételekhez kötött oldalakkal semmit sem tudnak kezdeni gyakorlatilag.
  • IXEMGabeo
    én szoktam a múltkor is a Halálosabb iramban 6-ot, Családi üzelmeket, A nagy Gatsbyt is beírtam pl ide, amik szinte mind mozifilmek voltak...
  • IMYke2.0.0.0
    Értelemszerűen, amikor sietek válaszolni, elírok valamit...
    * Gravity
  • IMYke2.0.0.0
    Én például most hallottam (olvastam) először a "Gravitiy"-ről először...
  • Riddick21
    Őőő, félreértettél :) Nem az zavar, hogy a frissen letölthető filmekről jönnek a vélemények, ez általános jelenség, mindenki torrentezik, én is. Csak feltűnt, hogy moziba nem jár senki.
    Kivéve Sir Quno Jedi-t, aki leszarja a kritikákat és az össznépi éljenzést és csakazértsem nézi meg a Gravity-t, de nyilván szíve joga :)