106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Malakai
    Azért Clooney nem tud úgy badass lenni, mint Sam, meg az akrobatikusabb mozdulatokat nehezen lehetne vele elhinni. :)
    Egyébként lesz Splinter Cell film, ha minden igaz és Tom Hardy fogja játszani Samet.
  • bakkerman
    vagy éppen Clooney...
  • bakkerman
    én meg egy Splinter Cell filmet néznék meg,Gerard Butlernek szerintem feküdne a szerep,egy kis borosta,és kiköpött Sam :D Persze ez csak egy példa
  • bakkerman
    Amerikai pite szindróma...amíg visszahozza legalább a belefektetett pénzt,addig jönnek a folytatások.
  • Tyler1
    Az a baj, hogy ez is hatalmas bevételeket hozott, szóval lehetne még pénzt kicsavarni belőle, eltudom képzelni, hogy pusztán e célból tovább gyalázzák a sorozatot. Én többet nem nézek belőle, az tuti.
  • Mentol
    SZERINTEM:
    - A Now You See Me jó volt! Az én szememet odakötötte a képernyőhöz. (nem értem itt a diplomás kritikusokat, akik lehúzzák)
    - Másnaposok 3: Hááát, ez nagy sz*r volt. Mi köze a másnapossághoz?
    - World War Z: Ettől sokkal többet vártam, majd elaludtam rajta.

Megnéznék egy tisztességesen elkészített WH40K filmet, de még inkább egy MutantChronicles mozit!
  • bakkerman
    sajnos jönni fog a negyedik rész is,legalábbis ahogy vége lett a filmnek erre lehet következtetni :/
  • Tyler1
    Másnaposok 3

Önmagában ez egy rossz vígjáték, semmi köze már a Másnaposok alapszituhoz, csak az ismerős karakterek emlékeztetnek arra, hogy ez bizony egy újabb folytatás. A sztori kidolgozatlan és buta, a poénok nagy része végtelenül egyszerű, amin egy felnőtt ember szimplán nem nevet, a karaktereket legalább próbálták visszaterelni az első részben megismertekre, de a sorozat motorjának számító Alan már-már az autizmus küszöbére való ledegradálása szerintem inkább volt szomorú néhol, mintsem vicces, a kínai faszi pedig nagyjából ugyanez. Ennek ellenére jobbnak találom a borzalmas copy-paste 2. résznél, nem akartak harmadszor is a megrágott szarral etetni, amit értékelek, egy-kétszer el is mosolyodtam, de keserű utóíze ez már az első résznek. Hagyják abba, nincs ebben több, hiába a post credits...
  • desigo
    Gravity

Az Avatar óta nem láttam 3Ds filmet ami ennyivel növelte volna a mozizás élményét.Akinek van lehetősége mindenképp iMaxban nézze meg.
    Másfél órás de én sokkal rövidebbnek éreztem.
    Lassú de izgalmas történet aminek volt mondanivalója még ha kevés párbeszéd is hangzott el.Még egy film idén ami megérte a mozijegy árát.

8/10
  • Prof William
    Az kb olyan mint az elég hamar elkaszált új Szépség és a Szörnyeteg sorozat, ahol a szörnyeteg egy jóképű pali volt egy sebhellyel az arcán. :)
  • Bachstein
    :D
    Erről ez jutott eszembe.
  • tigeroo
    annyira ingerszegény ez a trailer hogy az valami borzalom
  • ProGabe #78482
    :D

• Cuchulainn
    Mindig kacagok a hálivúdi csúnyaembereken, a lény, aki a könyv szerint annyira rút volt, hogy ránézni sem lehetett és tényleg hiszen...van egy sebhely az arcán. :D
  • Tyler1
    "Na esse kő' megnézni" című rovatunkat látták.
  • Seth
    A lény felvette a nevét, miután a doki meghalt. Kész, meg van magyarázva :)
  • Prof William
    Meglepő, hogy mennyire kiesett az filmgyártók/emberek tudatából az az egyszerű tény, hogy FRANKESTEIN NEM A LÉNY VOLT HANEM A DOKTOR AKI CSINÁLTA!

De amúgy tényleg szánalmas és unalmas Underworld klónnak tűnik.
  • Kmarha
    inkább szánalmasnak mondanám, mintsem unalmasnak, bár gondolom ezzel sem emelem fényét a trailernek :)
  • bcrics
    CSak szerintem unalmas ez a trailer?
    http://www.youtube.com/watch?v=pxOSPfUw3qw
  • Prof William

A téma hasonló, vagyis hogy emberek lebegnek az űrben, de ezen felül semmi sem egyezik. A két mű nagyon eltérő.

Vagy ha mégis ez lenne az alap, akkor nagyon, nagyon, NAGYON based-on.

• Kmarha
    Nem tudom van e külön álló regény is, de az említett novella összesen 4 oldal maximum, így ezzel még időt se vesztes sokat, ha elolvasod :). Ha jól emlékszem, a Tetovált ember regény/novella gyűjteményben olvastam. Ebben az "író" találkozik egy emberrel, akinek a tetoválásai egy-egy történetet mesélnek el a jövőből/múltból. De ha sokáig nézed, megmutatja a halálodat is.

Az egyik történet amit elmesél, az ez a Kaleidoszkóp. Elégé nyomasztó történet. Amúgy itt elolvasható

• ZilogR
    A Gravity-nek egy Ray Bradbury novella az alapja, ha minden igaz (Kaleidoszkóp). Van olyasvalaki aki látta a filmet és olvasta is és el tudja mesélni, h érdemes-e elolvasni előtte? Vagy utána?
  • IXEMGabeo
    +1
  • sandor8206
    naaaaa, szar SG

na szóval Menekülő ember remek film
  • sandor8206
    remek film
  • IXEMGabeo
    ezt kár volt leírnod mindjárt megjelenik Riddick és kioszt:D
  • Blasta
    Hat, hogy iden az After Earth-nel csak a Now you see me szarabb (azok kozul amit lattam).
  • Sir Quno Jedi
    Nem is veled van a baj, általánosságban írtam. Pl. ezt az új halley berry-s, "csoki asztonauta vagyok és teherbe esek a zűrállomáson és lejőve a földre ez komoly hatással lesz az emberiségre ésésésés" féle Spielberg maszlagot is scifinek aják el, meg kb. ma már úgy mindent. Ezek nem scifik, csak wannabe-k. Lepkefing, lóxar, semmise. Állatok!
  • Cuchulainn
    Nem is írtam, hogy sci-fi :P

Ez egy dráma, a science szinte semmi szerepet nem kap, a fiction sem többet mint bármelyik "valósághű" hálivúdi produkcióban(sőt).
    A dráma önmagában talán unalmas lenne, de a látvány nagyon sokat segít abban, hogy valóban átérezd a helyzetet, amiben a szereplők vannak, és így baromi gyorsan elrepül az a másfél óra.

Mielőtt valaki félreértené a látványt itt kifejezetten hangulatelemként említettem pozitívumként, nem pedig azért mert milyen jól megvalósították ahogy a csillámrobot szájbarúgja a gumidínót.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, a Haven is tök jó lett (bár ez a negyedik széria már nem hiányzott feltétlen). De az Under the Dome-ot elkúrták (persze ez nem King úr hibája feltétlen, me állítólag könyvbe az is gyjó).
  • genndy
    És ennek a filmnek is az alapja egy Stephen King-novella
    Nem rossz az eredeti írott változat sem, de a filmet nagyon jó irányba változtatták, meg "Svarcisra" igazították, némi brutalitás, némi humor, szóval tényleg jó lett.
  • Sir Quno Jedi
    Nem lennék jó kereskedő, mert én csak a jó áruhoz tudok kedvet csinálni, ami rossz, azt magam is leköpöm... :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Újra kellene néznem. Ezer éve láttam. Még a VHS-korszakban.
    Fenébe, mindig kedvet tudsz csinálni az ajánlásaiddal az adott műhöz!
    Neked kereskedőnek kéne lenned :)
  • Sir Quno Jedi
    Más. Most néztem (újra) a Runnig Man-t a hétvégén, valami full vágatlan vagy mi a tököm verziót (szigorúan angolul). Hát öcsém, az faja kis film még mindig. Klasszikus, vicces, brutális, érdekes, jó benne a Svájcinéger, dögös a csajszi és hát a társadalomkritika az 17 pontos a 10-ből. A reklámokon behalsz élve, csak úgy mint a Robotzsaruban. Svájci névjegy-beszólásai meg csillagos ötösök itt is. Ez az igazi, hamisítatlan retró fílin! Amiből már nem maradt semmi...
  • IMYke2.0.0.0
    Én is inkább a "pedig"-re szavazok.
  • Sir Quno Jedi
    Én ez ilyen filmeket még csak nem is tartom scifinek. Dögunalmas orbitális baszakodás mindegyik.

Egy Moon sokkal inkább scifi, pedig...
  • Cuchulainn
    Persze ez apró túlzás, de tény, hogy nem nagyon van.
    Különösebben ki nem fejtett okok miatt baleset történik az űrben, és az ottrekedtek nem akarnak ottrekedtek lenni. A hazajutás módja már az elején tisztázásra kerül, és attól eltérés nem nagyon van (nem is lehet). Ennyi.
    Nincsenek mellékszálak, rejtélyek, mély interakciók a karakterek között, nem építenek Mekkgájvör módra új űrhajót három fogkefével egy wombattal és két méter cukorspárgával.
    Ennek ellenére jó.
  • IMYke2.0.0.0
    A Riddicket mindenképp megnézem.
    Zombis témát már rühellem, így nem sírok, ha nem látom majd a Bradley Pittes filmet.
  • Prof William
    Sandra Bullocknak inkább ilyen Gravity szerű filmeket kellene vállalnia az ilyen Női Szervek féle fingós vígjátékok helyett. A filmben remekül játszotta a zöldfülű űrhajóst. Inkább a hasonló filmekre kellene fordítania a tehetségét a Beépített Szépség 4 helyett.
  • bakkerman
    Fast & Furious 6

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akciófilmnek éppen elmegy kategória,autósnak filmnek(ugya eredetileg autós filmnek indult a széria) mostmár nagyon gyenge,a történet is gyenge,részről részre egyre gyengébb.
    A hidas jelenet,amikor Dom meg Letti repülnek egymásfelé,és rázuhannak egy kocsira,ott elnevettem magam,és fogtam a fejemet,hogy ez most komoly???A kifutópályás jelenet meg egy büdös szót nem érdemel,389 km hosszú kifutópálya végén egy felrobbant,kiégett repülőgépből sétál ki rezzenéstelen arccal Vin Diesel...vicc gyerekek :DD Kérem vissza ezt a 2 órát az életemből,inkább megnéztem volna ennyi idő alatt az új Vasembert...

4/10