106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mosolyog a lelkem :) -
Fel kéne nekem is frissíteni.
Bárcsak olyan gyors nethozzáférésem lenne, mint szeretném :) -
Na annyi haszna már volt ennek a vitának, hogy az Unforgiven letöltés indult :) Még nem láttam. -
genndy... bocsánat az elírásért! :)( -
A Jo a rossz es a csuf -ot ki ne hagyd mar. :P
Ja hogy igy is lehet filmet kesziteni, hogy kozben szorakozol, a szineszi jatek tokeletes es a humor, nem abbol all, hogy kurvaanyaznak, vagy debilkednek benne.
Es pedig ezek se voltak "muveszi filmek", mint a mostani tucattermekek, amibol 12 egy tucat. -
"Te többet vársz tőle? Ez pont olyan, mint hogy a Wyatt Earp-ben sem röpködhet Superman... mert az egy western"
Es szerinted varhat valaki pl. ENNEL TOBBET egy western filmtol? Igen, varhat, pl. ilyesmit vagy ilyesmit. Think! -
...eeees akkor mar el is erkeztunk az egyik legkorrektebb antiutopia-vigjatek egyik jelenetehez :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(Idiocracy) -
De fura most a vérpocok és gendy szinte azonos bannerjét látni :) -
Jól beszélsz tesó! 

Én ugyan nem keresek semmiféle önigazolást. Az ilyen filmeket a látványossága miatt nézem meg és kész. Pontosan amiatt ami miatt készült.
És ha megkérdezik milyen volt, azt mondom, hogy "Szar, de legalább látványos. Sztori nincs, színészek bénák, logika sehol, de ha látványt akarsz, akkor nézd meg."
-
én pl. tisztában vagyok vele hogy forgatás előtt készített kis teaserről van szó... de hát: nézd meg az anyját, vedd el a lányát... ebből is le lehet szűrni, hogy milyen lesz a végtermék... nem lesz pozitív csalódás tuti.
Mert hát őszintén, mi érdekességet tudna hozni egy Godzilla film? :D Maga az alapszitu sem engedi meg hogy többet hozzanak ki belőle egy combos CGI-vel készült városrombolásnál.
Te többet vársz tőle? Ez pont olyan, mint hogy a Wyatt Earp-ben sem röpködhet Superman... mert az egy western, és abszolút nem illik össze a másikkal.
Ha legalább a film felénél kiderülne hogy a szörny valójában egy mechanikus gépezet, amit Észak-Korea épített Usaföldet lerombolandó szándékkal, az még poén lenne. -
Jah ezt szoktak mondani demagog modon azok akik onigazolast akarnak, arrol hogy a szart ok megeszik es nekik az izlik.
Tudod mit nem is kellenek a szineszek, mert latvanyfilm. Itt az ideje a csak olyan filmet kesziteni, mint a Final Fantasy: The Spirits Within, hiszen CGI az eleg.
Tortenet sem kell, csak par robbanas es fegyverropogas, hiszen ez csak egy popcorn movie az agyatlanoknak es kizaro tenyezo a szineszijatek,tortenet,megfelelo rendezes,logikailag jol felepitett mu es sorolhatnam, mert csak a CGI es a latvany a lenyeg. :PPP -
AZ hogy te mivel ertesz egyet nem lenyeg.
Sablonos klises tortenetrol beszelsz. Jah hat mert a PR-nek volt valami tortenete ugye ? Hat igen egy nagy duplazero.
Amugy milyen logika is volt ebben a filmben ? Analog mechankat nem uti ki a godzilla 25 az EMP-vel, de mar bocsi, a lampat meg nem az elektromossag mukodteti ugye ? :P Bizony meg a gagyi transformers is ubereli mindenben. -
Azzal mindenki legyen tisztában, hogy ez még a forgatás előtt készített kis szösszenet, tulajdonképpen a Comic-Conra dobták össze. Valószínűleg 0 köze lesz a kész filmhez.
Mondjuk Gareth Edwards a rendező, aki már csinált egy alkotói filmet, most válik majd el, hogy megvették-e kilóra, mint Blomkampot vagy mi a Nimródunkat. Volt is erről valahol egy riport talán Kevin Smith-szel, vagy Rodrigezzel, hogy vagy elfogad egy rendező egy ilyen filmet és megcsinálja a stúdió szája íze szerint, ezzel bekerülve a tucatrendezők közé, akiket egész életében irányítani fog a stúdió, vagy nem vállalja el, ezzel vállalva a kockázatot, hogy talán soha nem kap pénzt filmre. -
Godzilla 2014.
Godzilla felemelkedik. Godzilla M.É.R.G.E.S. Godzilla bemegy város. Godzilla dühöng, pusztít, ordít, pózol, eltapos premier plánban, átlyukaszt épületeket, megmászik épületeket, védi a fészkét. Jön Godzilla-párt tudós. Jön újságíró bombanő. Jön őrült tudós. Godzilla megpusztul.
End. -
Ezekre a látványfilmekre van most igény, de úgy néz ki, kezdhetünk múltidőről beszélni. Sorra buknak meg ezek a 150-200 millió dolláros szarok. Remélem az új Szarformersz lesz az utolsó szög a koporsóban, akkor fog hasalni.
Egyre jobban előtérbe került a látvány minden mással szemben. Tipikusan a forróvíz és a béka esete. 15 évvel ezelőtt pont nem volt elég a jó látvány, sem a kritikusok, sem a nézők részéről. Szépen lassan eljutottunk a mostani állapotokhoz.
Mind mindenre, erre is ráun a nép. Kell valami új, jelen esetben úgy néz ki ez nem más lesz, mint az értékek visszacsempészése a filmekbe.
Azt meg senki ne higgye, hogy ez az egész is csak egy egyszeri dolog! Mint minden divat, ez is hullámszerűen jön és megy. Régen is eljátszotta már ezt Hollywood, csak akkor a CGI helyett (hiszen akkor még nem nagyon volt) a csöcsök, a robbantások és a szar makettek voltak az ún. látványfilmek főszereplői. -
Nekem ezek az újrafeldolgozások épp olyannak tűnnek, mint mikor vannak ezek a tehetségkutató versenyek, mint a Megasztár vagy X-Faktor és jön egy emberke, aki elénekel egy számot Bruno Mars-tól vagy Madonnától esetleg Adéltől... hiába jó, hiába éneklik élethűen, inkább megnézem a youtube-on az eredetit... mert egyszerűen nem érdekelnek ezek a számok az ő szájukból... Az ilyen filmes feldolgozásokkal is így vagyok... semmi újat nem tudnak már mutatni. Számomra egy filmet a puszta látvány nem ment meg. Van akinek igen... az nézze meg nyugodtan. -
Ez a norvég film? ROHADT jóóóó :) -
a mai generácionak is kell egy godzilla, ne várj tőle semmit. én a pókember meg a fast and furious sorozaton jobban kiakadok :) -
nem, a kliséket nem lehet elkerülni, de legalábis elég nehéz :) én valószínuleg nem lennék kiváncsi egy olyan godzilla filmre, amiben godzilla összeesik a város előtt, ellenben erre még most kiváncsi vagyok, aztán majd meglátjuk, a másikra is kiváncsi voltam, ma meg már kínozni lehet vele... -
Fejvadászok
Erről hogyhogy nem találtam semmit, már kb 1 éve láttam és most felbukkant magyarul is. Mindenképp nézzétek meg! -
*sejteto
(elnezest, ez durva volt) -

En nem is akartam reagalni ra.
Megint egy ISZONYATOSAN DARKOS, rettenetesen KOMOLY SZTORIT selyteto trailer ami azt sugallja, hogy...hogy...hogy.... MIT IS? Mit is kozvetit MAR MEGINT ez a kurva trailer?
Hogy a ketszazharmincotodik oriasszorny fog lepusztitani varosokat, embereket, gepeket, hazakat MIELOTT KINYUVASZTJAK?
Valami egyebet kell meg varjak tole????
-
"1000szer inkább a Die Hard 5, mint ez."
Uhhh. Ezzel most a letoltestol is elvetted a kedvem :D -
hiper KOCKA #78589 Aztán lenne megint hatfejű izomcápa, aki a Burger Kingbe beszabadulva az eladót tenné a két zsemle közé... -
Tényleg nem sok eredeti ötlet van halivúdban... újabb sugártuningolt hipergyík ami nagyvárosban trógerkodik. Pontosabban nem "újabb" hanem igazából régi egy új feldolgozásban/folytatásban.
Az ilyen filmek alapsémája mindig egy százasszög egyszerűségével vetekszik. Miért nem lehet valami eredetiséget vinni bele, könyörgöm...?
Miért mindig ugyanazt a sz*rt kell nézni, hogy jön Godzilla, két csapással saslikot csinál a felhőkarcolókból, és 200-ig pumpálja az átlagos adófizetők vérnyomását akik ennek hatására gyalogolva is megelőzik Usain Bolt-ot.
Kinek kell ez? Annyi látványfilm van már, és csak azért hogy legyen még egy ugyanolyan, semmi szükség. Miért nem csinálják meg úgy, hogy mielőtt eléri a szörny a város határát, magától összeesik és megdöglik, mert mondjuk addigra kikészíti a sugárzás aminek természetesen negatív hatásai is vannak a szervezetére? Nem lehetne egyszer már elkerülni a rohatt kliséket? Aztán az általa kiszorított víz amibe beleesik cunamiként zúdulna a városra majd a vízben lévő élőlények akik megcsócsálják a húsát, szintén mutálódnának és a vízzel együtt bejutnának a városba, újabb veszélyt jelentve a lakókra?
Nem tudom nem pont ez, de valami újítás lehetne már az ilyen agyonklisézett séma szerint készült filmekben, mert annyira kiszámítható és sablonos a történek, hogy Magdi anyus lépcsőházi bukfencében is több izgalom van.
-
White House Down
Korrekt demokrata propagandafilm az amerikai népnek a méltán tehetséges, kormánypárti iparos mester, Roland Emmerich közreműködésével. Szerintem ez a film 10%-ot tuti emelt a támogatottságukon, hiszen Jamie Obama a világbéke hírnöke, Free Iran, ő véget vet az összes republikánusok indította olajháborúnak, Amerika pedig mindig győzedelmeskedik a terrorizmus felett, mindig minden körülmények között. Zászlólengetés. Csapó.
Na jó, felejtsük el ezt a pofátlanul leplezetlen politikai üzenetet, és tekintsünk rá szimpla akciófilmként -> borzalmas, buta, átgondolatlan, irracionális, céltalanul vicceskedni akaró, szánalmas, tele van felesleges és jellegtelen karakterekkel, végtelen időhúzással, az összes akciójelenet pedig emiatt egyszerűen íztelen. A végén már kínomban kitört belőlem egy jóízű nevetés is. 1000szer inkább a Die Hard 5, mint ez. -
Csak egy pelda a kellemes de megis latvanyos szorakoztatasra a kozelmultbol:
Rush
Remek szineszek jatszottak egy izgalmas, lebilincselo sztoriban amit mellesleg az elet irt. Ja es meg latvanyos is volt.
Kifizettem a mozijegyet, meg is erte.
Ellenpelda a kozelmultbol:
Pacific Rim, Now you see me, Furious 6, After Earth.
Ezek mindegyike sokkal latvanyosabb mint a Rush es megis egy kalap higszart nem ernek. -
gulyasandras #78585 Tarantino: The Lone Ranger
„The first forty-five minutes are excellent …the next forty-five minutes are a little soporific. It was a bad idea to split the bad guys in two groups; it takes hours to explain and nobody cares. Then comes the train scene—incredible! When I saw it, I kept thinking, ‘What, that’s the film that everybody says is crap? Seriously?
That being said, I still have a little problem with the film. I like Tonto’s backstory—the idea that his tribe got slaughtered because of him; that’s a real comic-book thing. But the slaughter of the tribe, by gunfire, from the cavalry, it left a bitter taste in my mouth. The Indians have really been victims of a genocide. So slaughtering them again in an entertaining movie, Buster Keaton style… That ruined the fun a bit for me. I simply found it…ugly.”
Bár már alig várom, hogy megvehessem a filmet, szerintem két különböző mozit néztünk. Excellent és soporific: mindkettő jókora túlzás, a végén persze sokat lök a zene + a POTC-ból átemelt „beköszönés” (ezúttal létrával). A mészárlással kapcsolatban pedig teljesen másfajta nézőpontot vallok magaménak.
„I have to admit that I don’t really have an opinion. Why? Because Batman is not a very interesting character. For any actor. There is simply not much to play. I think Michael Keaton did it the best, and I wish good luck to Ben Affleck. But, you know who would have made a great Batman? Alec Baldwin in the ’80s.”
Keaton igen, de Alec??? -
Szerintem ott van a kutya elasva, hogy az igenytelen radioslagerek es Beethoven kozott HATALMAS a res, de ezek a mai "latvanyfilmek" majdnem minden esetben (10bol 9szer) legalulra kivanjak pozicionalni magukat.
Pedig szamtalan peldat lattunk mar ra, hogy igenis lehet ezt a mufajt sokkal igenyesebben, tartalmasabban is muvelni, ugy, hogy ne csak azoknak az igenyeit elegitsek ki veluk akiknek a latvany a non plus ultra, hanem olyan embereket is akik a latvanyt csak egy jo sztori vagy jo jatek KIEGESZITOJEKENT ertelmezik.
En pl. ha otthon pihenesre, kikapcsolodasra vagyom, akkor megnezek egy olyan filmet ami az agyamat, a gondolataimat eltereli, mas nezopontba, mas gondolatok ertelmezesere sarkallja. DE NEM KAPCSOLJA KI! Olyan nincs!!!! Annak az allapotnak a neve: KOMA. -
MrAndree #78583 Én ezt úgy fogalmaztam meg hogy szeretem a Háború és Békét de nem akarnám csak azt olvasni állandóan -
ez a popkultúra, most ez olyan mintha egy rádióbarát zenétől várnád el hogy 4 akkordnál több legyen benne és beethovennel példálóznál hogy az mennyivel értékesebb művészileg és zeneileg...
-
de ha hazaesek este fáradtan és csak a szó legszorosabb értelmében kikapcsolódni akarok akkor megnézem ezeket. olyan mint egy mesefilm, csak kurva látványos.
ennyi erővel a shrekben is kereshetnénk a logikátlan dolgokat
-
Ki mondta hogy csak eddig terjed az ingerküszöböm? Mert megnézek egy kimondottan látványfilmnek szánt látványfilmet?
Ki mondta hogy fizettem érte?
Igen, szeretem a netes látványos techdemókat is. Csak azokat általában jóval kevesebb pénzből csinálják, mint a blockbustereket. -
A lenyegen nem valtoztat.
Ha csak eddig terjed az ingerkuszobod akkor minek fizetsz erte? Megkaphatod ugyan ezt ingyen is, csak azt nem hollywood-i blockbusternek hanem TECHDEMONAK hivjak. Tele vele a net.
Es igy legalabb nem tomsz be par ujabb dollart ezeknek a kontaroknak a zsebebe akik filmnek adnak el techdemokat. -
sandor8206 #78578 nem a hazafiassággal van baj, hanem a sok gagyi jelenettel és beszólással -
Ácsi. Nem azt írtam, hogy nincs benne. Azt írtam, hogy nem emiatt kell nézni. -
"Nem kell benne keresni sem a sztorit, se a színészi játékot"
WHAT DA FUCK????
Te felfogod amit irsz? Forditsuk ezt le egyeb teruletekre ha nem baj, talan ugy rajossz mekkora eszement faszsagot irtal:
-Ezeknek a zenenek nem kell ritmusosnak lennie, es az sem baj ha hamis vegig
-Ezeknek a festmenyeknek nem kell FESTEK. Sot vaszon se nagyon
-Ezeknek a verseknek nem kell erthetonek vagy egyaltalan olvashatonak lenniuk
Ideje lenne felfogni, hogy a szorakoztato iparnak is TELJESITENI KELL bizonyos alapveto normakat, kulonben az alkotasok szinvonala megkerdojelezheto lesz. Egy filmben Einsteinkem pedig a ket legapavetobb dolog a SZINESZEK es a TORTENET! Azt a filmmuveszeti mufajt ami ezeket a kovetelmenyeket nem teljesiti ugy nevezzuk, hogy VIDEKLIP.
-
Nem értek egyet.
Ezek mind kimondottan látványfilmek. Nem kell benne keresni sem a sztorit, se a színészi játékot, és akkor kevésbé zsibbad le az ember agya. Viszont el kell ismerni, hogy a mai technológia fejlettsége miatt tényleg baromi jól néznek ki, élvezetes nézni őket a látvány miatt - és csak azért.
Én sem szeretném persze, ha CSAK ilyen filmek készülnének, de ha jön egy, akkor a helyén kezelve nagyon szívesen megnézem, és nem várok tőle semmi mást, csak azt hogy látványos legyen. -
Sajnos (?), láttam a korábbi amerikai Godzillát, és már abban is el volt lőve ez a toronyházon átgyaloglós kép s tuti lesz megmászós jelent is benne [fél toronyház magas lesz a szörny].
Mindenesetre, megnézzük, mit tudnak a trükkmesterek. -
A Cigány Veszély láttának híján csak Transformers-es kitérő: mindegyik rettenetesen agyzsibbasztó szar.
Épeszű ember a nézése közben érzi, és látja a lelki szemei előtt, ahogy az agysejtjei seppukut hajtanak inkább végre, semmint feldolgozzák azt, amit Öböl Mihály összerántott.